2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla dediğin gibi )

aman Allah hepimizi evlerimizde mutlu, huzurlu yaşatsın
herkesin eksileri var benimde cok o yüzden
ite kaka altan üstten ala ala idare edicez baska türlü hiç bir gemi yürümez )

Amin....
Dediğin gibi kimse mükemmel değil, ama benim adam mükemmele yakın canım, 5 senedir benle başediyor..O yüzden aynen söylediğin gibi ite kaka idare ediyoruz...

bizde yeni eve taşındık.. benimki de çok misafirperverdir. istiyor ki herkes gelsin görsün. otursun onlarla muhabbet etsin.. ama benim gelenlere hizmet edecek durumum hiç yok. 2 tane fazladan bulaşık bile çok yoruyo beni.. duramıyorum ayakta.. o da naapsın gelen misafirin herşeyiyle kendisi ilgileniyo.. bulaşığını yıkıyo.. geçen haftalarda gece saat 2 ye kadar uğraştı.. çok yoruldu canım benim yaa.. hiç ses de çıkarmadı.

ayyy ne gu<el bı hayalll ınsallah cnm.
kız barmenler ıyı olur bnm burda ablanın esı barmen cok ıyı bırısı allah bozmasınnn

ya benimkisi suyunu ister zaten, sabaha erken kalkıyor benden kahvaltısını aksamdan hazırlamamı ister kendisi peynirini dolaptan cıkartamaz :)
ya düsünün buzdolabında ne var bilmez acmaz cünkü
cok tuhaf :)

O zaman sen bebek olunca zorlanmazsın..
Düşünsene evde bi bebek varmış zaten baktığın....

ya cok zor misafir ağırlamak böyleyken
ben yılbası aksamı arkadaslarımız 3 de kalktı eğer onlar kalkmasaydı ben onları bırakıp yatacaktım eziyet oluyor biraz

Maşallah de kız, nazar değmesin...
Ama gerçekten eskisi gibi değiliz, ben eskiden yorulduğumu bilmezdim hiç,artık yorulduğumu hissediyorum...Misafirleri doğumdan sonra çağırsın eşin...
Gerçi yeni eve özeniyordur o şimdi..Güle güle oturun canım...

kızlarr bana müsade aksamüstü gelirim yine
bebişlere iyi bakın bol meyve yiyin calısırken
yahu göbek resimlerinde yine bir tembellik var
hiç resim yok bu hafta
bybyyyyyyyyyyyyyy

Selamlarrr bizde 6 seneden sonra tekrar burdayıızz..=)))biz 2.kez bu heycanı yaşıyoruz ama bu sefer buna oğlumuzda ortak :)))çekirdek aileden çıkıp geniş aile olmak için sabırsızlanıyoruz:))...Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsinn...

ayyy ne gu<el bı hayalll ınsallah cnm.
kız barmenler ıyı olur bnm burda ablanın esı barmen cok ıyı bırısı allah bozmasınnn

Benimki de iyidir canım..İyi olmasa bana katlanır mı....
Demin aradım semaver aldım ben dedim...Onu ne yapacan diyo, sana çay yapacam dedim..
İyi aferin diyo....O kadar...Ne yapacağım belli olmuyor ki...

Benimki de iyidir canım..İyi olmasa bana katlanır mı....
Demin aradım semaver aldım ben dedim...Onu ne yapacan diyo, sana çay yapacam dedim..
İyi aferin diyo....O kadar...Ne yapacağım belli olmuyor ki...

ıste senınkıde ıyı bırıne benzıyor oyuzden dedım cnm.
ne guzel onu dusunuyosun ıste ohhh

kızlarr bana müsade aksamüstü gelirim yine
bebişlere iyi bakın bol meyve yiyin calısırken
yahu göbek resimlerinde yine bir tembellik var
hiç resim yok bu hafta
bybyyyyyyyyyyyyyy

görüşürüz canım,ben hiç üstüme alınmıyom en çok ben resim ekledim o topiğe..Millet göstermiyo göbeğini..

hoşgeldin canım....
Ne güzel,inşallah bu da kız olur...İyi dileklerin için sağol..dediğin gibi, rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin..

ya cok zor misafir ağırlamak böyleyken
ben yılbası aksamı arkadaslarımız 3 de kalktı eğer onlar kalkmasaydı ben onları bırakıp yatacaktım eziyet oluyor biraz

eğer o gün çok yorulduğumu hissediyorsam misafir varken de yanlarında uzanıyorum valla.. önce kızışım..

teşekkürler.. özeniyor da çok haklısın.. çok çabuk yoruluyorum.. korkuyorum bişey olacak diye de.. zaten doktor da taşınma evresindeyken kesinlikle iş yapma demişti. annem sağolsun valla. bizim bütün evi o yerleştirdi.. hala da uğraşıyor.. annelerin hakkı ödenmez kızlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…