valla dediğin gibi)
aman Allah hepimizi evlerimizde mutlu, huzurlu yaşatsın
herkesin eksileri var benimde cok o yüzden
ite kaka altan üstten ala ala idare edicez baska türlü hiç bir gemi yürümez)
ama adamları sanıırm bız bole yapıyoruz yaa basa dusunce mecbur yapıorlarrr..bnm esım de evde yardımcıdırr hele hamılelıkten bu yana meyvemı sutumu bıle getırır ayagımaa:):))
Seninki iyi, benimki suyunu bile benden ister...
Gerçi benimki de yapamaz...
Barmen,ancak turistik yerlerde olacak....Kalın o zaman yerinizde,adam bi de bunalıma girmesin...
Ben hayal kuruyorum, evin borcunu bitireyim butik pastane açıcam seni de müdür yapıcam diyorum eşime, ben ne anlarım müdürlükten diyor...
ya benimkisi suyunu ister zaten, sabaha erken kalkıyor benden kahvaltısını aksamdan hazırlamamı ister kendisi peynirini dolaptan cıkartamaz :)
ya düsünün buzdolabında ne var bilmez acmaz cünkü
cok tuhaf :)
bizde yeni eve taşındık.. benimki de çok misafirperverdir. istiyor ki herkes gelsin görsün. otursun onlarla muhabbet etsin.. ama benim gelenlere hizmet edecek durumum hiç yok. 2 tane fazladan bulaşık bile çok yoruyo beni.. duramıyorum ayakta.. o da naapsın gelen misafirin herşeyiyle kendisi ilgileniyo.. bulaşığını yıkıyo.. geçen haftalarda gece saat 2 ye kadar uğraştı.. çok yoruldu canım benim yaa.. hiç ses de çıkarmadı.
O zaman sen bebek olunca zorlanmazsın..
Düşünsene evde bi bebek varmış zaten baktığın....
bizde yeni eve taşındık.. benimki de çok misafirperverdir. istiyor ki herkes gelsin görsün. otursun onlarla muhabbet etsin.. ama benim gelenlere hizmet edecek durumum hiç yok. 2 tane fazladan bulaşık bile çok yoruyo beni.. duramıyorum ayakta.. o da naapsın gelen misafirin herşeyiyle kendisi ilgileniyo.. bulaşığını yıkıyo.. geçen haftalarda gece saat 2 ye kadar uğraştı.. çok yoruldu canım benim yaa.. hiç ses de çıkarmadı.
ayyy ne gu<el bı hayalll ınsallah cnm.
kız barmenler ıyı olur bnm burda ablanın esı barmen cok ıyı bırısı allah bozmasınnn
Benimki de iyidir canım..İyi olmasa bana katlanır mı....
Demin aradım semaver aldım ben dedim...Onu ne yapacan diyo, sana çay yapacam dedim..
İyi aferin diyo....O kadar...Ne yapacağım belli olmuyor ki...
kızlarr bana müsade aksamüstü gelirim yine
bebişlere iyi bakın bol meyve yiyin calısırken
yahu göbek resimlerinde yine bir tembellik var
hiç resim yok bu hafta
bybyyyyyyyyyyyyyy
Selamlarrr bizde 6 seneden sonra tekrar burdayıızz..=)))biz 2.kez bu heycanı yaşıyoruz ama bu sefer buna oğlumuzda ortak :)))çekirdek aileden çıkıp geniş aile olmak için sabırsızlanıyoruz:))...Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsinn...
ıste senınkıde ıyı bırıne benzıyor oyuzden dedım cnm.
ne guzel onu dusunuyosun ıste ohhh
ya cok zor misafir ağırlamak böyleyken
ben yılbası aksamı arkadaslarımız 3 de kalktı eğer onlar kalkmasaydı ben onları bırakıp yatacaktım eziyet oluyor biraz
eğer o gün çok yorulduğumu hissediyorsam misafir varken de yanlarında uzanıyorum valla.. önce kızışım..
Maşallah de kız, nazar değmesin...
Ama gerçekten eskisi gibi değiliz, ben eskiden yorulduğumu bilmezdim hiç,artık yorulduğumu hissediyorum...Misafirleri doğumdan sonra çağırsın eşin...
Gerçi yeni eve özeniyordur o şimdi..Güle güle oturun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?