2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geldim ayyy ne çenesi düşük karılarsınız yaa oku oku bitmedi

Dikkat et canım yorma kendini..Ben e taşınacam, kimsem de yok....
Anacım yanımda olsaydı bana iş yaptırmazdı kesin de...
Dediğin gibi anaların hakkı hiç ödenmez...

hoşgeldin ve aminnn..

hoşgeldin canım....
Ne güzel,inşallah bu da kız olur...İyi dileklerin için sağol..dediğin gibi, rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin..

Merhaba;
İyi dileğin için çok Teşekkür ederim...Ailemize bi tane daha benden geliyor yani evde durumu eşitledim :))

çocugun büyünce diyecek anne ne çenen düşük senin durmadan konuştun durdun Allah blir kızında suskun bişey olmasın sana çekerse babası yandı

Zaten adamın tek korkusu o, bu birdi iki olacak diye aklı çıkıyor...
Eşimi de konuşturuyom akşamları, çocuk babasının sesini bilmicek konuş diye, konuşuyo ama sen bu anana benzeme olur mu kızım diyo...Zaten kontrollerde de yatıyo ya hep öykü, diyo ne de olsa babasının kızı...Sanki övünülecek bişey kıpırdamaması...

Merhaba;
İyi dileğin için çok Teşekkür ederim...Ailemize bi tane daha benden geliyor yani evde durumu eşitledim :))

Aaaa, belli mi cinsiyeti, gözün aydın...Topikte çoğunluk kız oluyor zaten...Kaç haftalıksın sen...
Kızıma kardeş geliyo bi tane daha desene..Çok kızımız var topikte...

gözünaydın canım hayırlı olsun.. Hoşgeldin

geldim ayyy ne çenesi düşük karılarsınız yaa oku oku bitmedi
ya sorma amma yazmışlar ya bende oku oku bitiremedim

egeeee, doydunuz mu kız...

çok şükür bu bizi 2 saat idare ettirir. Bugun yanımza sadece çiko ve çubuk kraker getirdik. Başka da bişey yok:)))))))))

23. haftadan itibaren sesleri duymaya başlayacaklarmış.. eşimin sesi de çok güzeldir.. bende 23. haftadan sonra her akşam bir türkü söylettireceğim ona.. sonra bebiş olup kucağımıza gelince bak senin sesinle sakinleşiyo, benim ninnimi takmıyo deyip ağladığı zaman ona satacağım.. yutar mı acaba?

haha bak bu iyi fikirmis ha bende aynisini yapay:)

hapşırmaktan nefret ediyorumm bütün organlarım yer değiştiriyor sanki çocuğuma bişey olacak diye korkuyorum

benım adam bosuna mı herkaksm cocuga konusuyo yaaa:)):)
bosver o konussun belkıde duyarr

Aaaa, belli mi cinsiyeti, gözün aydın...Topikte çoğunluk kız oluyor zaten...Kaç haftalıksın sen...
Kızıma kardeş geliyo bi tane daha desene..Çok kızımız var topikte...

15.haftaya girdik :)) ama bizimki biraz erken gösterdi sanırım 12.Haftada ikili tarama testini yaptırmaya gittiğimde gördük.ama doktorum %100 kesin dedi.hala inanamıyorum...İlk gebeliğimdede doktorum erken görmüştü.Sen kaç haftalıksın?

ii fikirr valla yutar kesin national da izlemiştim bebeğe hamileyken dinlenilen müziği doğduktan sonra ağlarken dinlettiklerinde çocuk susuyor sakinleşiyor bilimsel yani sen şimdiden başla hatta bizde başlayalımmmm
Afiyet olsun...İyi ekstralarınız da vrmış....
Ben de öğlen yemeği yesem mi yemesem mi diye düşünüyom yaa...Bulantım var..Yiysim yok..

ye canım bu sefer tansiyonun falan düşer Allah korusun yada en azından çubuk falan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…