teşekkürler..özeniyor da çok haklısın.. çok çabuk yoruluyorum.. korkuyorum bişey olacak diye de.. zaten doktor da taşınma evresindeyken kesinlikle iş yapma demişti. annem sağolsun valla. bizim bütün evi o yerleştirdi.. hala da uğraşıyor.. annelerin hakkı ödenmez kızlar ya..
geldim ayyy ne çenesi düşük karılarsınız yaa oku oku bitmedi
Selamlarrr bizde 6 seneden sonra tekrar burdayıızz..=)))biz 2.kez bu heycanı yaşıyoruz ama bu sefer buna oğlumuzda ortak :)))çekirdek aileden çıkıp geniş aile olmak için sabırsızlanıyoruz:))...Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsinn...
Kızım bgün topikte kuzu var, ondan böyle...
hoşgeldin canım....
Ne güzel,inşallah bu da kız olur...İyi dileklerin için sağol..dediğin gibi, rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin..
çocugun büyünce diyecek anne ne çenen düşük senin durmadan konuştun durdunAllah blir kızında suskun bişey olmasın sana çekerse babası yandı
Merhaba;
İyi dileğin için çok Teşekkür ederim...Ailemize bi tane daha benden geliyor yani evde durumu eşitledim :))
gözünaydın canım hayırlı olsun.. Hoşgeldinselamlarrr bizde 6 seneden sonra tekrar burdayıızz..=)))biz 2.kez bu heycanı yaşıyoruz ama bu sefer buna oğlumuzda ortak :)))çekirdek aileden çıkıp geniş aile olmak için sabırsızlanıyoruz:))...rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsinn...
ya sorma amma yazmışlar ya bende oku oku bitiremedimgeldim ayyy ne çenesi düşük karılarsınız yaa oku oku bitmedi
egeeee, doydunuz mu kız...
Zaten adamın tek korkusu o, bu birdi iki olacak diye aklı çıkıyor...
Eşimi de konuşturuyom akşamları, çocuk babasının sesini bilmicek konuş diye, konuşuyo ama sen bu anana benzeme olur mu kızım diyo...Zaten kontrollerde de yatıyo ya hep öykü, diyo ne de olsa babasının kızı...Sanki övünülecek bişey kıpırdamaması...
çok şükür bu bizi 2 saat idare ettirir. Bugun yanımza sadece çiko ve çubuk kraker getirdik. Başka da bişey yok:)))))))))
23. haftadan itibaren sesleri duymaya başlayacaklarmış.. eşimin sesi de çok güzeldir.. bende 23. haftadan sonra her akşam bir türkü söylettireceğim ona.. sonra bebiş olup kucağımıza gelince bak senin sesinle sakinleşiyo, benim ninnimi takmıyo deyip ağladığı zaman ona satacağım..yutar mı acaba?
23. haftadan itibaren sesleri duymaya başlayacaklarmış.. eşimin sesi de çok güzeldir.. bende 23. haftadan sonra her akşam bir türkü söylettireceğim ona.. sonra bebiş olup kucağımıza gelince bak senin sesinle sakinleşiyo, benim ninnimi takmıyo deyip ağladığı zaman ona satacağım..yutar mı acaba?
Aaaa, belli mi cinsiyeti, gözün aydın...Topikte çoğunluk kız oluyor zaten...Kaç haftalıksın sen...
Kızıma kardeş geliyo bi tane daha desene..Çok kızımız var topikte...
ii fikirr valla yutar kesin national da izlemiştim bebeğe hamileyken dinlenilen müziği doğduktan sonra ağlarken dinlettiklerinde çocuk susuyor sakinleşiyor bilimsel yani sen şimdiden başla hatta bizde başlayalımmmm23. haftadan itibaren sesleri duymaya başlayacaklarmış.. eşimin sesi de çok güzeldir.. bende 23. haftadan sonra her akşam bir türkü söylettireceğim ona.. sonra bebiş olup kucağımıza gelince bak senin sesinle sakinleşiyo, benim ninnimi takmıyo deyip ağladığı zaman ona satacağım..yutar mı acaba?
Afiyet olsun...İyi ekstralarınız da vrmış....
Ben de öğlen yemeği yesem mi yemesem mi diye düşünüyom yaa...Bulantım var..Yiysim yok..
benım adam bosuna mı herkaksm cocuga konusuyo yaaa:)):)
bosver o konussun belkıde duyarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?