Afiyet olsun...İyi ekstralarınız da vrmış....
Ben de öğlen yemeği yesem mi yemesem mi diye düşünüyom yaa...Bulantım var..Yiysim yok..
23. haftadan itibaren sesleri duymaya başlayacaklarmış.. eşimin sesi de çok güzeldir.. bende 23. haftadan sonra her akşam bir türkü söylettireceğim ona.. sonra bebiş olup kucağımıza gelince bak senin sesinle sakinleşiyo, benim ninnimi takmıyo deyip ağladığı zaman ona satacağım..yutar mı acaba?
15.haftaya girdik :)) ama bizimki biraz erken gösterdi sanırım 12.Haftada ikili tarama testini yaptırmaya gittiğimde gördük.ama doktorum %100 kesin dedi.hala inanamıyorum...İlk gebeliğimdede doktorum erken görmüştü.Sen kaç haftalıksın?
duyar duyar.. ben sadece erkenden başlamıyorum ki adam sıkılmasın.. ama her akşam yatarken bi kendimi öptürüyorum bi göbişimi..
yaaa benim de canım istedi bide yeşil salataaaaaBende kurt gibi aciktim vallahKizlar köfte ile pilav yapiyor sabirsizlikla bekliyorum
benım adam bosuna mı herkaksm cocuga konusuyo yaaa:)):)
bosver o konussun belkıde duyarr
Yutar yutar da...
Ben hamile olduğumdan beri boşa mı masal okuyom kızıma...
Eşim daha ne anlar derken, doğru diyormuş demek...Adamı zorla konuşturuyom her akşam...
ya kuzu nasıl yemden duruyorsun yaaaa ben olurum heralde hıçmı karnın acıkmıyor yoksa mıdenden dolayımııı..
ay çok güldüm yaa...olsun sizin anne-kız bağlarınız erken gelişecek işte..
İkisi de, hem acıkmıyorum, hem de bulantım var...
Ama tatlı bişeylere hayır demiyorum arada çiko falan yiyorum..
ayyyyyyyyyy uyku bastı beni yaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bende kurt gibi aciktim vallahKizlar köfte ile pilav yapiyor sabirsizlikla bekliyorum
aaa supermıs ben sıze gelım barı. az once lokantaya gıttım kofte yemek ıcın evde et yemıyorum barı dısarda yıyım dıım sansıma bgnde lokantada kofte yokmuss. ben ıstesemde ıstemesemde et yıyemıycem anlasılan
yaa sen böle çiko atıştırıyorsun ya bence açlığını bastırıyorsun yaaa bence çikoya ara ver yemekklerden sonra bari ye yaaa
Kızlar çaycımız türk kahvesi yapmış baya uzun zamandan sonra içiyorum çok iyi geldi. Deneyinnn
gözünaydın canım hayırlı olsun.. Hoşgeldin
ya sorma amma yazmışlar ya bende oku oku bitiremedim
çok şükür bu bizi 2 saat idare ettirir. Bugun yanımza sadece çiko ve çubuk kraker getirdik. Başka da bişey yok:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?