2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Olur canim gel buyur. Vallah ben hamileligimin basindan beri hatta bulantilar devam ederkende sürekli canim et yemek istiyordu normaldede hic et yemem ama ben

saol cnm afıyet olsun ben normaldede sevmem sımdı hıc istemiyorum ama esım bu cocugu aptal yapıcaksın hıc proteın yemıosun dıo oyuzden bıraz vıcdan azabı cekmeye basladım

saol cnm afıyet olsun ben normaldede sevmem sımdı hıc istemiyorum ama esım bu cocugu aptal yapıcaksın hıc proteın yemıosun dıo oyuzden bıraz vıcdan azabı cekmeye basladım

Olmuyor canım merak etme...
Olursa benimki olur, ben hiç yemem et-yumurta-tavuk-balık...
Doktoruma dedim kuru bakliyat ye dedi...Vitamin bile vermedi....

selaaammmmm kızlarrr... nasılsınız bakalım..
kuzu seni merak ettim bebişin nasıl, dün gördünmü nazlı kuzunu, napıyodu,
kızlar başka dr a gideniniz varmı? aklımdan çıkmış olabilir...
hepiniz nasılsınız bugün herkes iyi hissediyor dimi kendiniiii ... geçmişe bakıcam şimdi ama biri de özet geçerse hiçte fena olamz hani:)))
bende platesimi yaptım, oğluşuma müzik te dinlettim, bomba gibiyimmm şükürrr...

İyiyiz suziii, sen nasılsın dicem de bomba gibiymişsin..Maşallah...
Bebişim iyi teyzesi, uyuyordu tembelim yine,uyandıramadık...Zaten özelde değildi randevum o yüzden gramını falan öğrenemedim..Ama 2-3 gün ileri gitmiş gününden sıpacım...
Ya plates bende yapıcam ama, doktorum yapma dedi..O yüzden yapamıorum, yürüyüş yapıyorum ben de hergün...

hosgeldınnnn cnmmm

canım çekti valla, ama ben sabah kahve hakkımı içtiydim...
Yine de içicem 1 fincan yaa...köpüklü köpüklü....
iç canım afiyet olsun

kahveyi hic sevmem ama sigara dedin yine aklima geldi
ayyyyyyyyy of yaaaaaaa diycek bişey bulamıyorum..

ay ne şanslısın biz yemek yiyip oturuyoruz. Sonrada kilo alıyorum. Ben kızıma müzik yerine müşteri şikayeti dinletiyorum psikopat olcak çocuk yada dertli dertli ağlıycak

zaten kuzu sen aklıma gelıon bu kız hıcbısı yemıo masallah dıom ınsallah bnmkıde oledır valla

Öyledir öyledir...
Ya aslında tatlı türünü çok yiyorum, meyve yiyorum...
Hani hiç bişey yemiyorum değil..Ama yemek hiç yemiyorum daha hamile kaldığğımdan beri...Seninki de öyledir, besleniyordur merak etme...
Allah korur onları...

emzirirken de içmemek gerek ama
ne yalan söyleyim bende gün sayıyorum resmen

Benim sigara içme derdim yok da, çayı kahveyi daha rahat içebilmek için gün sayıyorum...
Gerçi tamamen kesmedim, hala içiyorum da...Eskisi gibi içmeyi özledim...Çocuğum garanti kafein bağımlısı doğacak..

eskiden yemediğiniz ama hamileyken yediğiniz şeyler var mı...
Mesela ben kola içmezdim, ağzıma bile sürmezdim, şimdi içiyorum,
ve sucuk yemezdim hiç..Şimdi yiyorum ya,nerde zararlı var, bu bebe onları seviyo...Eşim de çok sever kola içmeyi...Ben içtikçe kasılıyo, içsin öyküm iç kızım diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…