eskiden yemediğiniz ama hamileyken yediğiniz şeyler var mı...
Mesela ben kola içmezdim, ağzıma bile sürmezdim, şimdi içiyorum,
ve sucuk yemezdim hiç..şimdi yiyorum ya,nerde zararlı var, bu bebe onları seviyo...eşim de çok sever kola içmeyi...ben içtikçe kasılıyo, içsin öyküm iç kızım diyo...
ve sucuk yemezdim hiç..Şimdi yiyorum ya,nerde zararlı var, bu bebe onları seviyo...Eşim de çok sever kola içmeyi...Ben içtikçe kasılıyo, içsin öyküm iç kızım diyo...
ay kola içme içinde onunda kafein var hemde zararlı asit.. Sucukda yeme kızartıp ye salam felan yeme..
Canın çeksede kızart ye. Ben yemiyorum balık yerken kola içerler ecde ben bir yudum almam
yaa kolayı nasıl içiyorsun yaaa zararlı değilmi
ya biliyorum da işte, canım çekiyo, kızartıyorum tabi iyice...
Kola da 2-3 günde 1 bardak ama ne yapayım ya,eskiden bilmezdim hiç...
İyiyiz suziii, sen nasılsın dicem de bomba gibiymişsin..Maşallah...
Bebişim iyi teyzesi, uyuyordu tembelim yine,uyandıramadık...Zaten özelde değildi randevum o yüzden gramını falan öğrenemedim..Ama 2-3 gün ileri gitmiş gününden sıpacım...
Ya plates bende yapıcam ama, doktorum yapma dedi..O yüzden yapamıorum, yürüyüş yapıyorum ben de hergün...
hosgeldınnnn cnmmm
ay ne şanslısın biz yemek yiyip oturuyoruz. Sonrada kilo alıyorum. Ben kızıma müzik yerine müşteri şikayeti dinletiyorum psikopat olcak çocuk yada dertli dertli ağlıycak
Zararlı da,ne yapayım kızımın canı çekior...
Zararlı da,ne yapayım kızımın canı çekior...
41 kere maşaallahnazlı kuzuya, uykucu olcak kız seninki, rahatına da düşkün.. oohhh aman amannn uyusun bebiş, bulmuş sıcacık anne karnı.. 2 3 gün de öndeymiş hee .. aferin öykü hanımaa
plateside dr un yapma dediyse yapma şeker... bende sordum dr uma, yap dedi.. o yüzden rahatca yapıyormm.. öncedende yapıyodm zaten, hamileliğimin ilk 3 ayında yapmadm, şimdi hamile platesi dvd si ile işte..
öle her canı çektiği yeme zararlı ise yeme valla ben şöle düşünüyorum yarın çocuk büyüse benim canım alkol içmek istiyo allah korusun uyuşturucu istiyosa dese çocugum canı istiyo diyip evet dermiyim ee evet dersem yerim kesinlikle hayır derse canım istese dahi yemem zaten 5. Aydan itibaren aşerme vs bitiyomuş eger 5. Aydan sonrada devam eiyorsa psikolojikmiş öle okumuştum
ve sucuk yemezdim hiç..Şimdi yiyorum ya,nerde zararlı var, bu bebe onları seviyo...Eşim de çok sever kola içmeyi...Ben içtikçe kasılıyo, içsin öyküm iç kızım diyo...
kuzu psikolojisi:))))) o bile normal değil
Biliyorum canım ama, her gün değil ki..Arada içiyorum doktorum da tadına bak çk çme diyor da, ama azaltacam baksana bi sürü zararı varmış bebişe de...
deveye sormuşlar, neden boynun eğri diye...
Demiş ki nerem doğru ki ?....
Benimki o hesap işte..
valla ben şanslıyım herhalde.. zararlı olan hiçbişeye ağzımı süremiyorum. eskiden günden 2 tane kola içerdim şimdi yudum alınca midem bulanıyo.. hatta genelde içinde şeker olan herhangi bir şey yediğimde içtiğimde midem bulanıyo.. çikolat yiyemiyorum.. geçen gün dondurma yiyeim dedim.. çok kötü oldum.. anca muzdaki kadar şekeri kaldırabiliyorum.. ama gene de çok kilo aldım yaa
kızlar bu sucuk işi çok garip, benm dr um yeme çok cann çekerse sadece tadına bak dedi.. aynı hastanede 2 li yaptırdığım prof dr. markalı olduğu sürece sucukta bişi yok ye dedi.. acaba hangisi doğru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?