2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kola içme içinde onunda kafein var hemde zararlı asit.. Sucukda yeme kızartıp ye salam felan yeme..
Canın çeksede kızart ye. Ben yemiyorum balık yerken kola içerler ecde ben bir yudum almam

yaa kolayı nasıl içiyorsun yaaa zararlı değilmi

ay kola içme içinde onunda kafein var hemde zararlı asit.. Sucukda yeme kızartıp ye salam felan yeme..
Canın çeksede kızart ye. Ben yemiyorum balık yerken kola içerler ecde ben bir yudum almam

ya biliyorum da işte, canım çekiyo, kızartıyorum tabi iyice...
Kola da 2-3 günde 1 bardak ama ne yapayım ya,eskiden bilmezdim hiç...

41 kere maşaallah nazlı kuzuya, uykucu olcak kız seninki, rahatına da düşkün.. oohhh aman amannn uyusun bebiş, bulmuş sıcacık anne karnı.. 2 3 gün de öndeymiş hee .. aferin öykü hanımaa
plateside dr un yapma dediyse yapma şeker... bende sordum dr uma, yap dedi.. o yüzden rahatca yapıyormm.. öncedende yapıyodm zaten, hamileliğimin ilk 3 ayında yapmadm, şimdi hamile platesi dvd si ile işte..

hosgeldınnnn cnmmm

hoşbulduk canmmmm nasılsın...

ay ne şanslısın biz yemek yiyip oturuyoruz. Sonrada kilo alıyorum. Ben kızıma müzik yerine müşteri şikayeti dinletiyorum psikopat olcak çocuk yada dertli dertli ağlıycak

hafta sonları yap egecim, hafat içi de yürüyüş yaparsın.. yaa şart deil ki zaten, evdeyim diye yapıyorum bende.. zaten b ak sen kilo alıyosun ama bebişn de 270 leri gördü bak benm bebm 15 yi geçmemişti son gittiğimde, miyon mu olcak ne.. senin de tombiş pembe yanaklı bi duru kızınn.. çok severim tombiş bebişleriii ben .. kim sevmezkii:)
ama duru bebişimizi lütfen strese sokma bakalım.. teyzesi olarak kızarımm heee:))
müşterilere de başlarım ama kimse sana dert anlatmasınn..anlatırsa da sen bi elinle salla yapsana egecimmm... sallaaaa...

Zararlı da,ne yapayım kızımın canı çekior...

öle her canı çektiği yeme zararlı ise yeme valla ben şöle düşünüyorum yarın çocuk büyüse benim canım alkol içmek istiyo Allah korusun uyuşturucu istiyosa dese çocugum canı istiyo diyip evet dermiyim ee evet dersem yerim kesinlikle hayır derse canım istese dahi yemem zaten 5. aydan itibaren aşerme vs bitiyomuş eger 5. aydan sonrada devam eiyorsa psikolojikmiş öle okumuştum

Evet canım,uykucu...Şu topikte en çok doktora giden birce dir, ikinci benimdir...Daha 1 kere uyanık görmedim.Hep uyuyor...Özeldeki doktorum dürtüyor bazen uyandırıyor, o zaman da kızıyor küçük hanım ultrason bacağındayken tekme falan atıyor rahatt bırakın beni diye...Tembelim benim..Babası kılıklım....
Evet, çok aşağıda diye yapmıyorum,yürüyüş yap dedi, o yüzden yürüyorum bende akşamları...
Anca geldin kız, geçmişe mi daldın...

kuzu psikolojisi:))))) o bile normal değil

kızlar bu sucuk işi çok garip, benm dr um yeme çok cann çekerse sadece tadına bak dedi.. aynı hastanede 2 li yaptırdığım prof dr. markalı olduğu sürece sucukta bişi yok ye dedi.. acaba hangisi doğru..

valla ben şanslıyım herhalde.. zararlı olan hiçbişeye ağzımı süremiyorum. eskiden günden 2 tane kola içerdim şimdi yudum alınca midem bulanıyo.. hatta genelde içinde şeker olan herhangi bir şey yediğimde içtiğimde midem bulanıyo.. çikolat yiyemiyorum.. geçen gün dondurma yiyeim dedim.. çok kötü oldum.. anca muzdaki kadar şekeri kaldırabiliyorum.. ama gene de çok kilo aldım yaa

Biliyorum canım ama, her gün değil ki..Arada içiyorum doktorum da tadına bak çk çme diyor da, ama azaltacam baksana bi sürü zararı varmış bebişe de...

içmedikten sonra tadına baksam ne olur ben hç içmem daha iyi valla yolda yürürken bile önümden biris sigara içiyorsa onun dumanından bile kaçıyorum ben

deveye sormuşlar, neden boynun eğri diye...
Demiş ki nerem doğru ki ?....
Benimki o hesap işte..

kuzu bende şöle düşünüyorum evimde br sürü duvarlarında delik var evimi su basmaması için o deliklerden ne kadar kapatırsam o kadar ii değilmidir yoksa zaten su girecek diye her tarafı yıkmak mı

Valla dondurma yazdın dye yazıyom, ben dün akşam tam 1 kilo dondurma yedim...
İşin komik tarafı da,sobanın karşısında yiyorum hasta olmayayım diye...Eskiden de yiyebilirdim o potansiyel vardı da, tatlı olayı hala öyle değişmedi...Ne olacak bilmiyorum..Kızıma mana buluyorum o yiyo diye....

ben yemegimi yedim geldim Vallah bende cola iciyorum sucukda kizartip yiyorum cig köfte yiyen bile var bence rahat olun kizlar abartmadan yenilir bisi olmaz bence. Herkes bizim gibi dikkat etmiyor ki hatta cogu bilmiyor bile bunlari.

kızlar bu sucuk işi çok garip, benm dr um yeme çok cann çekerse sadece tadına bak dedi.. aynı hastanede 2 li yaptırdığım prof dr. markalı olduğu sürece sucukta bişi yok ye dedi.. acaba hangisi doğru..

sucuk salam pastırma daki daki püf nokta mutlaka pişirmen gereği.. çiğ et yüzdeyüz yasak biliyorsunuz kızlar. zehirlenme riskinden dolayı.. size birşey olmasa da bebeğe çok büyük zarar verebiliyor. markalı olduğu sürece ye diyen doktor büyük ihtimalle çiğ yiyeceğini varsaymıştır. ben canım çektiği zaman yiyorum ama çok iyi pişiriyorum.. bir de bilinen marladan alıyorum. o yüzden sışarda yemiyorum kesinlikle..
hoş bilinen marka olayı da garip.. yazın okadar kişi zehirlendi ünlü bir hamburger markasından. o yüzden onlardan da uzak duruyorum. neyseki canım çekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…