2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakk baakkk bakk öykü hanıma .. diyorum yaa rahatına düşkün bu nazlı kız..

yürüyüşte çok iyidir.. şimdi havalar ısınırsa çabuk sen antalyadasın, yüzmeyede gidersinn.. oda süper..biz burda anca kapalı havuzlara talim, o da denizin yerini tutmaz..

geçmişe daldım şeker, biraz geçmişten biraz şimdiden okuyom bende...

kuzu bende şöle düşünüyorum evimde br sürü duvarlarında delik var evimi su basmaması için o deliklerden ne kadar kapatırsam o kadar ii değilmidir yoksa zaten su girecek diye her tarafı yıkmak mı

Senin dediğin kesinlikle doğru canım...Bende dediğin gibi düşünmeye çalışayım bakalım,belki içmeden durabilirim...

Evet, ehlikeyif olacak...
Yüzme olayını hiç sorma,öykü doğunca da atıcam suyun içine, yüzsün dursun..Hem isilik olmaz, hem de antalya sıcağında bunalmaz çocuk...

en fazla sigaradan nefret ediyorum napiyim.. Yaaa öle olucam galibaaaa

ben sana tavsiyede bulunayım sakın üstüne titreme yoksa başın dertten kurtulmaz. Aman üşütmeisn terlemesin düşmesin elini yoka toz geldi yaparsan bağışıklık sistemi ve metabolizma gelişmiyor. Ve sürekli hasta bi çocuk oluyor. Ben hiç öyle yapmadım küçükken hasta olmadı:) ama büyüyünce okula başlayınca hastalık kapıyor tabi:))) en azından büyüyünce daha kolay

ne bliyim yaaa görücez bakalım

ahhhh kuzucum ahhh ben kadar çay kahve ve kola tüketen yoktu herhalde ama şimdi sadece sabhları su gibi açık çay içiyorum o kadar tamamen yeşilaycı oldum dünya hayatından elimi eteğimi çektim resmen

ayda bir felan yarım bardak kola bazen içiyorum ona bile eşim kıyameti koparıyo kavga çıkıyo resmen

ben yemegimi yedim geldim Vallah bende cola iciyorum sucukda kizartip yiyorum cig köfte yiyen bile var bence rahat olun kizlar abartmadan yenilir bisi olmaz bence. Herkes bizim gibi dikkat etmiyor ki hatta cogu bilmiyor bile bunlari.

afiyet olsn canm bebişkona yarasın inş...
aynen canm ya bende öle düşünüyorum, sana katılıyorum... kasmamak lazım, dikkat ederek tabi ama az az yiyebiliriz herşeyden.. bende şu zamana kadar bi çok sey yedim içtim ama tabi az az.. abartmıyorum, bebişimi tabi tehlikeye sokamam.. az az bişi olmaz da dedi dr um.. hamilelik bu hastalık deil ki keyfini çıkaralım dim, ama şekerrrr...

Benim eşim de tam tersi, canım çekerse iç diyor hep...Kola ağzıma bile sürmezdim, tadını bile bilmezdim, içesim geliyr iç bişey olmaz diyor...Ama ben soğuk şeyler istiyorum sürekli, belki kolayı da o yüzden sevdim hamileyken bilmiyorum...Sürekli soğuk olsun, sütü bile ısıtınca içemiyorum,ama soğuk içebiliyorum...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebişim kıpırdıyor ayyyyyyyy 2 gündür sizinle yazışırken hissettim. Ama derindennnnnnnnnn

Evet canim

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebişim kıpırdıyor ayyyyyyyy 2 gündür sizinle yazışırken hissettim. Ama derindennnnnnnnnn

Resim falan koysan,fesatlanacam ben de koyacam da...
Buna yapacak bişey yok, sadece iç geçiriyorum, öyküm de kıpırdasın artık yaaa....
Derinden ortadan önden farketmez, kıpırdasın azıcık....
Çocuk bence 2 gündür sevinçten kıpırdıyor, ohh diyor osman yoktu bu hafta,annem ağlamadı...Azıcık oynayayım da sevindireyim hatunu....

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

egeeeee hadi gözünaydın canm yaaaa... sölesene nasıl bişi yaa.. vıgıl vvıgıl mı.. sanki ilk hissedince ben korkarmısım huylanırmısım gibi geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…