2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim hissetmeme çok varmış daha dr öyle diyor
ama bazen karnımda bir nnokta çekiliyor geriliyor gibi oluyor acaba diyorum bebek hareketimi
karnımda belli olmaya başladı artık yavaş yavaş

Bana da hissedince çığlık atıp ağlayacağım gibi geliyor...
benden bitane daha.. anneminde kafasının etini yiyorum.. ama bende korkuda var sanki korkucam gibii.. ne bilim garip insan bebişinden korkarmı, ama o oynarsa birden ağlarım bağırırım korkarım bunları yaşarım, sonra deli gibi sevinir bi postada ona ağalarım heralde

bende istiyorum yaaaaaaaaaa

süperrrrrrrr
Darisi bizelere insallah
ya ama çokk derinden sanki biyerden byere kayıyor gibi. Ayyyy hep olsun şiddetli olsun ne sadistiz ya:)))))))))

Ben korkmam da, sevinçten ağlarım...Dua ediyom zaten,alışveriş merkezi veya otobüste kıpırdamasın diye...
Evde olalım mümkünse, millet deli demesin...Çok istiyorum....
Eşime sözüm nazım geçiyo, bişey istediğimde yapıyo, bu sıpa şimdiden beni dinlemiyo, kıpırda annem diyorum da, oralı bile değil...

egeeeee hadi gözünaydın canm yaaaa... Sölesene nasıl bişi yaa.. Vıgıl vvıgıl mı.. Sanki ilk hissedince ben korkarmısım huylanırmısım gibi geliyoo

ya aynen öyle gıdıklanıyor sanki içinde bişey sürekli tenini gıdıklıyor yada kayıyor gibi:) ya çokkkkkkkk muhteşem bişey tarifi yok az kaldı sizde hissedeceksiniz. Ben çiko yedim şimdi ondan oldu. Bide arkanıza yaslanın dinleyin kendizi hissedersiniz.:))))))))) yupppiiiiiiiiiii

Hareketlenmeler başlayıncaa kesin hamile olduğumu anlayacakmışım gibi geliyor....:))) çok heycan vericii...

Ben de çiko yedim ama, tık yok benim bebede...
Ege valla anlattıkça hevesleniyorum, benimki de kıpırdasın yaa....18 haftalık olduk neredeyse...

ben de çiko yedim ama, tık yok benim bebede...
Ege valla anlattıkça hevesleniyorum, benimki de kıpırdasın yaa....18 haftalık olduk neredeyse...

ya o kıpırdıyordur aşkım yaa böyle yaparsan anlatmam üzülüyorsun
kıpırdıyordur sen anlamıyorsundur. Ben çok dinliyorum kendimi. Hem fazla değilki arada oluyor .. Ben bide bacak bacak üstüne atıyorum sürekli alışkanlık istem dışı bebe beni dürtüyor ozaman:))) sıkıştımmm diyor herhalde ama o dürtüncede hoşuma gidiyor yine yapıyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebişim kıpırdıyor ayyyyyyyy 2 gündür sizinle yazışırken hissettim. Ama derindennnnnnnnnn

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bişi bende istiyorum bananeeeeee yaaaaaaaaa

canm yaaa ne muhteşem bi duygu bu gerçekten, ben daha yaşamadım ama heyecanı şimdiden sardı, bian önce yaşasak bizde..geçse şu zaman..
bebiş bayram ediyo desene çiko geldi yaşasınnnn

Anlat anlat..Üzülmüyorum da,hevesleniyorum...Ben de hissedeceğim diye hevesleniyorum...
Zaten merak etme,senin anlattığın ne ki, hele öykü bi tekmelesin, ilk tekmesini destan gibi anlatacağımsize burdan merak etme...Sonra öbür kızlar da benden heveslenir artık...

ilk bebesi olanlar 20 den öncehissedemezlermiş. Az kaldı az... Bizde 20 bekliyoruz ama 2. Olduğu için tecrübeden dolayı anlıyoruz

Banada doktorum 2.olduğu için hareketlenmeyi erken hissedebilirsin demişti...bazen içimde kıpraşmalar oluyor ama inanamıyorum :))

inşallahhhhhhhhhhh hepimizden böyle güzel şeyler duyalım zaten... Topiğe zeval gelmesin

canm yaaa ne muhteşem bi duygu bu gerçekten, ben daha yaşamadım ama heyecanı şimdiden sardı, bian önce yaşasak bizde..geçse şu zaman..
Bebiş bayram ediyo desene çiko geldi yaşasınnnn

ben şirkettekilere öyle diyorum çiko yiyimde sevinsin kızım diyorum .
Kızlar benim kızım çok hissiyatlı yaa. Ağlarım tekmeler ekşi yerim tekmeler tatlı yerim tekmeler..
Canım benim

Hareketlenmeler başlayıncaa kesin hamile olduğumu anlayacakmışım gibi geliyor....:))) çok heycan vericii...

eeevet gercekten öylee.. bende hamile olduğumu bazen unutuyorum bile, koşturuyorum çok aklıma geliyo yavaşlıyorum.. hamilesin sen diyorum kendimee.. hele ilk zamanlarda o bebiş sanki karnımda deil de dr un odasındaydı, daha yeni yeni alıştım karnımda olduğu fikrine:) de hareket etsede hiç unutmasam he4p hatırlasam..

merii bu arada avatarın a bayıloıyorum ben.. su anda boynumda kolyesi var ,çok tatlı gerçekten..

Duru valla annesini hiç üzmücek...Üzmeyi bırak, üzülmesine de izin vermicek...
Benim kızım da çok duyarsız....
Ağlasam da gülsem de çocuk uyumanın derdinde...Başka bi bildiği yok.. Ama tembel kızım diye sevmek de hoşuma gidiyo, alışıyorum sanırım artık tembelliğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…