egeeeee hadi gözünaydın canm yaaaa... sölesene nasıl bişi yaa.. vıgıl vvıgıl mı.. sanki ilk hissedince ben korkarmısım huylanırmısım gibi geliyoo
benden bitane daha.. anneminde kafasının etini yiyorum.. ama bende korkuda var sanki korkucam gibii.. ne bilim garip insan bebişinden korkarmı, ama o oynarsa birden ağlarım bağırırım korkarım bunları yaşarım, sonra deli gibi sevinir bi postada ona ağalarım heraldeBana da hissedince çığlık atıp ağlayacağım gibi geliyor...
bende istiyorum yaaaaaaaaaa
resim falan koysan,fesatlanacam ben de koyacam da...
Buna yapacak bişey yok, sadece iç geçiriyorum, öyküm de kıpırdasın artık yaaa....
Derinden ortadan önden farketmez, kıpırdasın azıcık....
çocuk bence 2 gündür sevinçten kıpırdıyor, ohh diyor osman yoktu bu hafta,annem ağlamadı...azıcık oynayayım da sevindireyim hatunu....
ya ama çokk derinden sanki biyerden byere kayıyor gibi. Ayyyy hep olsun şiddetli olsun ne sadistiz ya:)))))))))süperrrrrrrr
Darisi bizelere insallah
benden bitane daha.. anneminde kafasının etini yiyorum.. ama bende korkuda var sanki korkucam gibii.. ne bilim garip insan bebişinden korkarmı, ama o oynarsa birden ağlarım bağırırım korkarım bunları yaşarım, sonra deli gibi sevinir bi postada ona ağalarım heralde
egeeeee hadi gözünaydın canm yaaaa... Sölesene nasıl bişi yaa.. Vıgıl vvıgıl mı.. Sanki ilk hissedince ben korkarmısım huylanırmısım gibi geliyoo
ya aynen öyle gıdıklanıyor sanki içinde bişey sürekli tenini gıdıklıyor yada kayıyor gibi:) ya çokkkkkkkk muhteşem bişey tarifi yok az kaldı sizde hissedeceksiniz. Ben çiko yedim şimdi ondan oldu. Bide arkanıza yaslanın dinleyin kendizi hissedersiniz.:))))))))) yupppiiiiiiiiiii
Hareketlenmeler başlayıncaa kesin hamile olduğumu anlayacakmışım gibi geliyor....:))) çok heycan vericii...
ben de çiko yedim ama, tık yok benim bebede...
Ege valla anlattıkça hevesleniyorum, benimki de kıpırdasın yaa....18 haftalık olduk neredeyse...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebişim kıpırdıyor ayyyyyyyy 2 gündür sizinle yazışırken hissettim. Ama derindennnnnnnnnn
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bişi bende istiyorum bananeeeeee yaaaaaaaaa
ya aynen öyle gıdıklanıyor sanki içinde bişey sürekli tenini gıdıklıyor yada kayıyor gibi:) ya çokkkkkkkk muhteşem bişey tarifi yok az kaldı sizde hissedeceksiniz. Ben çiko yedim şimdi ondan oldu. Bide arkanıza yaslanın dinleyin kendizi hissedersiniz.:))))))))) yupppiiiiiiiiiii
ya o kıpırdıyordur aşkım yaa böyle yaparsan anlatmam üzülüyorsun
kıpırdıyordur sen anlamıyorsundur. Ben çok dinliyorum kendimi. Hem fazla değilki arada oluyor .. Ben bide bacak bacak üstüne atıyorum sürekli alışkanlık istem dışı bebe beni dürtüyor ozaman:))) sıkıştımmm diyor herhalde ama o dürtüncede hoşuma gidiyor yine yapıyorum
ilk bebesi olanlar 20 den öncehissedemezlermiş. Az kaldı az... Bizde 20 bekliyoruz ama 2. Olduğu için tecrübeden dolayı anlıyoruz
inşallahhhhhhhhhhh hepimizden böyle güzel şeyler duyalım zaten... Topiğe zeval gelmesinanlat anlat..üzülmüyorum da,hevesleniyorum...ben de hissedeceğim diye hevesleniyorum...
Zaten merak etme,senin anlattığın ne ki, hele öykü bi tekmelesin, ilk tekmesini destan gibi anlatacağımsize burdan merak etme...sonra öbür kızlar da benden heveslenir artık...
canm yaaa ne muhteşem bi duygu bu gerçekten, ben daha yaşamadım ama heyecanı şimdiden sardı, bian önce yaşasak bizde..geçse şu zaman..
Bebiş bayram ediyo desene çiko geldi yaşasınnnn
banada doktorum 2.olduğu için hareketlenmeyi erken hissedebilirsin demişti...bazen içimde kıpraşmalar oluyor ama inanamıyorum :))
Hareketlenmeler başlayıncaa kesin hamile olduğumu anlayacakmışım gibi geliyor....:))) çok heycan vericii...
inşallahhhhhhhhhhh hepimizden böyle güzel şeyler duyalım zaten... Topiğe zeval gelmesin
ben şirkettekilere öyle diyorum çiko yiyimde sevinsin kızım diyorum .
Kızlar benim kızım çok hissiyatlı yaa. Ağlarım tekmeler ekşi yerim tekmeler tatlı yerim tekmeler..
Canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?