2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar...... bu aralar moralim cok bozuk.esim isten cikarildi ve bizim okadar cok borcumuz varki nasil ödicez bilmiyorum.geceleri uyuyamiyorum aglamaktan esimin aileside biizim yüzümüzden zor durumdalar cünkü onlar bizim icin bazi krediler icin kefil olmuslardi....esimde cok gicigima gidyor, normalde caliskandir ama nedensen bu ararlar cok tembellesti.hic bir is yapmiyor, sanki hic kafasina takmiyormus gibi.öglenlere kadar yatiyor, kalkinca nete giriyor.anca ben deyince biseyler yapiyo.
esimin önceden kendi isi oldugu icin vergi borclarimizda var ama bikac eksik faturlar evraklar var diye oldu bu vergi borclari, normalde olmicakti.onlari bile hazirliyim de veriyim demiyor ya.bir an önce is bulmasi lazim.hadi ben kendimi gectim ama esimin ailesine kafam takilyor.onlarinda ailleleri var, gecim sikintilari var, bizim yüzümüzden daha cok sikintiya girecekler..........offff her bebek nasibiyle gelirmis derler insallah benim kizimda bize hayirli haberlerle gelir....

ayyy kuzum Allah yardım etsin yaaa umarım eşinde üzülüyordur yaa destek oloun birbirinize Rabbim bi kapı açar inş.

Canım sen kendini sıkma, üzülme sakın...Stresli hamilelikte, stresli bebek oluyor unutma..
Belki eşinin bunalım tepksidir bu...Benim eşimi biz nişanlıyken işten çıkardılar, beni 3 ay aramadı, sonra işe girdi yine aradı..Eşin de belki öğlene kadar yatması falan,aslında üzüntüsündendir...
Sen eşinin yanında ol, ona destek ol, ama kendini de kasma, borçtan kimse ölmüyor..İnşallah biran önce yeni bir iş bulur da hem borçlarınızı ödersiniz, hem de eşinin ailesini sıkıntıya sokmamış olursunuz...Ama sen stres olma, bulur iş merak etme...

ayyy kuzum Allah yardım etsin yaaa umarım eşinde üzülüyordur yaa destek oloun birbirinize Rabbim bi kapı açar inş.

sagol canim.oda üzülüyor biliyorum ama hic bir cabada göstermiyor ona sinir oluyorum ben..bu ay yine normal maasini aldi ama öbür ay hic bise gelmicek.biz almanyada yasiyoruz, normlade issizlik parasi aliyosun ama onu bile haketmiyor önceden kendi isi vardi diye.:85:

Ismi begendiginiz icin sevindim kizlar simdi sira esimi kandirmakda
Gerci anlasmistik kiz olursa ben erkek olursa o koyacakti ismi

canm yaaa canını sıkma.. Allah yardımcınız olsun, bak kzıın size daha doğmadan şans getirecek görürsün, herşey güzel olacak, sen güzel düşün, strese sokma kendini, bebişinide kendinişde üzme.. akıl vermek bana düşmez ama eşini al bi karsına konus , baba olacağını hatırlat ona, senin onun yanında olduğunuda .. inşallah geçer bunlarr..

çok üzüldüm yazdıklarına.. bebiş kısmetiyle gelecek inşallah meraklanma. ne olursa olsun Allah sağlık versin. eşin de depresyona girmiş belli. çıkış yolu göremediği, bulamadığı için iyice kendi içine kapanmış. senin yapabileceklerin varsa evrakları tamamlama gibi, onları mutlaka yap. eşinin ailesi içinde üzülme.. zaten kendi derdin var. herşeyin bir çaresi bulunur.. ailelerimiz bugune kadar problemsiz mi gelmişler ki biz problemsiz yaşayalım hayatı.. eminim hepsi bir sürü problem yaşamışlar ama hala dimdik ayaktalar. bizde öyle olacağız. mümkün olduğunca çıkış yolu bulmaya çalış eşine.. bu durumdayken ne kadar çok başında konuşursan o kadar çok uzaklaştırırsın kendinden.. onu ezmeden, sende ona iş bak mesela..

Canim tekrar sigortali ise basladiysa kendi isini birakip ozaman normalde ALG I almasa bile ALG II veriyorlar diye biliyorum ben.

onunda kafasında vardır bi düşüncesi yaa oda şoktadır belkide... en kısa zamanda çözüme kavuşur inş.

gecenin en karanlık zamanı sabaha en yakın olan zamandır. inşallah bu günleride geçireceksiniz. ben ilk oğluma hamileyken sizinkş gibi çok borcumuz vardı ve çok paraydı. ne çok ağlıyordum.ama ödedik bitti. hala nasıl ödedik diye düşünüyorumda inanamıyorum. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. dualarında çok önemi var.çok dua etmiştim.bebeğinde nasibiyle gelir inşallah

ya cnm esın emınımkı uzuluodur ama belkı od sana bellı etmek ıstemıyordur bıraz kafasını toplasın emınım iş arar.ama almanyada olmak bence daha ıyı oranın sartları turkıyede daha zorr

allah yardımcınız olsun inşallah yakın zamanda bir iş bulur eşin

canımmmmmmmmm sen resmen beni anlattın bundan 5 sene önceği anlattın şuan şoktayım benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun. Hacizlere kadar geldi vee en kötüsü eşim yoktu yanımda askerdeydi. Ben kayınvalidemlerle bu yüzden küsüm onlar çekti ordu ya gittiler.
Sakınn üzülme. Sen üzülsende herşey olacağına varıyor. 16000 tl vergi borcunu taksitlendirdim ödedim ben ssk borcunu bile.. Allah yarıdm etsin düzene girersin. Eş,ne destek ol.. Sadece fazla konuşma onun kafasında 50 tane şey vardır. Düşünceden uyuyordur .. Sakın bebişine zarar verme. Dualarım seninle canım allah kurtarsın bu dertten.. Bak ben çok şükür atlattım sayılır. Daha çok borcum var ama halama var. Olsun sağlık olunca ödeniyor..

Ege ne güzel yazmış, demek ki bunları yaşayan yalnız sen değilsin.. Eşine destek olmaya çalış, bu günler geçecek içinden hep bunu tekrar et.. İnşallah bebeğin kısmetiyle , bereketiyle gelir de düzlüğe çıkarır sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…