Valla kaynanası kızım diye söylemiyom, bi büyümüş tosun gibi olmuş..Geriden gidiyordu ya, toparlanmış...Hatun gelin olacam diye nazlanıyo, yatıyo şimdiden...İyiyiz valla eski sıkıntılarımız yok...Sen nasılsın, başlamışsın çalışmalara...Kolay gelsin..İnşallah tutturursun hemen sağlıklı sıhhatli bi yavru kuş...
bizde esimle öle anlasmıstık, kız olursa asel, esila veya balım koyacaktm ben, şimdi babası yaman a kara verdi teyzesi...
bizde esimle öle anlasmıstık, kız olursa asel, esila veya balım koyacaktm ben, şimdi babası yaman a kara verdi teyzesi...
biricik allah yardımcın olsun
ama eşinin uyuması konusunda kendi fikrimi söylemek isterim
bu vücudun savunma mekanizması başedemediği bir sorunla karşılaşınca o sorundan kaçmak için uykuyu tercih ediyor eminim aşinde bu durumdan memnun değildir ama sabır gerekiyor biraz
sana da çok görev düşüyor ne olusa olsun onun yanında olduğunu hisstmeli bence
ha ha ha haaaapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ya sabahtan beri giremedim deli oldum ya, mal oldu resmen netim :)
Neyse afferin dünür, iyi bakıyon gelinime :)) yatsın tabi nazlıdır benim gelinim, hemde hakkıdır naz :))
İnş canım bakalım ya allah sağlıklıssıhhatli nasip eder inş.İlk ay tutmadı şuan hastayım.Yani dr deyince bende heralde ilkaydan hamile kalırım demiştim.ihtimalin hat safhada felan deyince.ama önemli değil hayırlı vakitte gelsin.Ama tek üzüldüğüm şey şu, eylül annesi olmayı hep istemişimdir.Çocuğum olursa eylülde yapcam diyodum :) bu işlerin ayarla olmadığını bikez daha gördüm :)
kızı olacak arkadaşlar. Ceylin ismi nasıl? Cennet kapısı anlamına geliyormuş. şarkıcı kutsşnşn kızının adı.duyunca benim hoşuma gitmişti ama benimki erkek olduğundan size tavsiye edeyim dedim
evet kafaya takıncada olmuyo burda bir arkadaşım vardı 5 senedir falan ugraşşıyorlarda kzıda çok takıyordu kafaya en son eşi askerden gelnce tedavi bari olalım diyorlardı eşi askere gdecekken hamile oldugunu öğrend megerse kız askere gdecek olmasın diye düşünürken salmış kendini bi baktıki hamile bugünlerde doguracakHiç üzülme, sağlıklı olsun da, eylülde doğmayıversin...Bi de şunu düşün hiç olmazsa hamile kalabiliyorsun, belki bikaç ay daha uğraşırsın o kadar..Ben 5 senedir hamile bile kalamadım...O yüzden hiç stres yapma, birde hamile kalacam diye kafana takma, o zaman da olmuyormuş...
Ben çok taktım çok üzüldüm, her ay kırmızıları gördüm...Artık bıraktık herşeyi akışına, ocakta tedavi olacaktık, aklımda bile yoktu bebek..Allah nasip etti...Sen bebek çalımalarına devam et ama, bebek olacak diye düşünme sürekli...İnşallah bu ay olur da seviniriz hep beraber canım benim...
çok yaşa allah iyiliğini versin emi:)))))))))))))
çok yaşayın bebiş de sen de...
kızı olacak arkadaşlar. ceylin ismi nasıl? cennet kapısı anlamına geliyormuş. şarkıcı kutsinin kızının adı.duyunca benim hoşuma gitmişti ama benimki erkek olduğundan size tavsiye edeyim dedim
bencede güzel bi seçim olmuş yaman :) adı gibi olsun yaman adam :)
yaman da güzel , oturaklı bir isim bence. beğendim.
eeevet gercekten öylee.. bende hamile olduğumu bazen unutuyorum bile, koşturuyorum çok aklıma geliyo yavaşlıyorum.. hamilesin sen diyorum kendimee.. hele ilk zamanlarda o bebiş sanki karnımda deil de dr un odasındaydı, daha yeni yeni alıştım karnımda olduğu fikrine:) de hareket etsede hiç unutmasam he4p hatırlasam..
merii bu arada avatarın a bayıloıyorum ben.. su anda boynumda kolyesi var ,çok tatlı gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?