2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya sabahtan beri giremedim deli oldum ya, mal oldu resmen netim :)

Neyse afferin dünür, iyi bakıyon gelinime :)) yatsın tabi nazlıdır benim gelinim, hemde hakkıdır naz :))

İnş canım bakalım ya allah sağlıklıssıhhatli nasip eder inş.İlk ay tutmadı şuan hastayım.Yani dr deyince bende heralde ilkaydan hamile kalırım demiştim.ihtimalin hat safhada felan deyince.ama önemli değil hayırlı vakitte gelsin.Ama tek üzüldüğüm şey şu, eylül annesi olmayı hep istemişimdir.Çocuğum olursa eylülde yapcam diyodum :) bu işlerin ayarla olmadığını bikez daha gördüm :)

evet biricik herkesin derdi var ama, inan takmamaya çalışıyoruz...
100.000 in üstünde borcumuz, 2 ipotekli evimiz var kredi çekerek aldık, benim de eşimin işi garanti değil ama, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..Bak görürsün kızın size uğurlu gelecek ve bütün sıkıntılarınız biteck..
Belki böylesi hayırlıdır, eşin imkanları çok daha güzel olan bi işe girer..Açığınızı da bikaç ayda kapatıverirsiniz inşallah...

biricik allah yardımcın olsun
ama eşinin uyuması konusunda kendi fikrimi söylemek isterim
bu vücudun savunma mekanizması başedemediği bir sorunla karşılaşınca o sorundan kaçmak için uykuyu tercih ediyor eminim aşinde bu durumdan memnun değildir ama sabır gerekiyor biraz
sana da çok görev düşüyor ne olusa olsun onun yanında olduğunu hisstmeli bence

biricik; canım allah yardımcınız olsun inş, en yakın zamanda bırcunuzdan derdinizden kurtulursunuz

evet canım kesinlikle doğru eşimde aynısıydı uyurdu sonra askere gitti hepten bana kaldı herşey. 2 ev parası kaybettik herşeye sıfırdan başladık evimizi satmamak için ailem topalıp borçları ödediler. şimdi biriktiriğ onlara ödüyoruz. Yapacak bişey yok.
Biricik sabrın sonu selamet .. Bunu asla unutmaaaa

Hiç üzülme, sağlıklı olsun da, eylülde doğmayıversin...Bi de şunu düşün hiç olmazsa hamile kalabiliyorsun, belki bikaç ay daha uğraşırsın o kadar..Ben 5 senedir hamile bile kalamadım...O yüzden hiç stres yapma, birde hamile kalacam diye kafana takma, o zaman da olmuyormuş...
Ben çok taktım çok üzüldüm, her ay kırmızıları gördüm...Artık bıraktık herşeyi akışına, ocakta tedavi olacaktık, aklımda bile yoktu bebek..Allah nasip etti...Sen bebek çalımalarına devam et ama, bebek olacak diye düşünme sürekli...İnşallah bu ay olur da seviniriz hep beraber canım benim...

kızı olacak arkadaşlar. ceylin ismi nasıl? cennet kapısı anlamına geliyormuş. şarkıcı kutsinin kızının adı.duyunca benim hoşuma gitmişti ama benimki erkek olduğundan size tavsiye edeyim dedim

Son düzenleme:
cok sagolun kizlar destekleriniz icin, allaha dua ediyrum biir an önce cikalim su sikintidan diye.eminimki biraz zor olacak ama atlatacagiz. allaha sükür esim cok iyi birisi, benimle ilgilidir bebegimizi cok seviyor.bide su islerinlede ilgilense hersey yavas yavas cözülecek.konusmaya calisiyorum sinirleniyor, bu konular hakkinda konusmak istemiyor.zaten cogu kagit islerini ben halediyorum.ben bazi seyleri haletmesem daha cok batardik.ama bende calisioyrum ev isi bide hamilelik, zaten yeterince yoruluyorum..ama kizimin sansina eminim allahim bi yol gösterecek:26:

Biz de oğluşuma isim bulamadık daha.. Eşim Emre Yiğit diyor ama benim içime pek sinmedi sanki.. Ama o olmasın bu olsun diyebileceğim bir isim de yok kafamda

evet kafaya takıncada olmuyo burda bir arkadaşım vardı 5 senedir falan ugraşşıyorlarda kzıda çok takıyordu kafaya en son eşi askerden gelnce tedavi bari olalım diyorlardı eşi askere gdecekken hamile oldugunu öğrend megerse kız askere gdecek olmasın diye düşünürken salmış kendini bi baktıki hamile bugünlerde doguracak
çok yaşa allah iyiliğini versin emi:)))))))))))))

çok yaşayın bebiş de sen de...

sizde görün emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızı olacak arkadaşlar. ceylin ismi nasıl? cennet kapısı anlamına geliyormuş. şarkıcı kutsinin kızının adı.duyunca benim hoşuma gitmişti ama benimki erkek olduğundan size tavsiye edeyim dedim

Görümcem kurandan isim arıyor ve o kadar çok söyledi ki, ama niyeyse ben pek hoşlanmadım...Halbuki ben isim konusunda ayrım da yapmam ama, belki benim bebeğime koy dediği içindir...Ben öykü dedikçe ceylin güzel deyip durmuştu....

Bende doktora gittiğimde ultrasondaki sanki benim karnımda değilde tv izliyormuşum gibi geliyor...Demek ki ilkde olsa ikincide olsa insan hep aynı heyecanı yaşıyor...
Bu arada Avatar için çok tşk ederim.Çok beğeniyordum.Sağolsun eşimde yılbaşı hediyesi almış :))) Hiç gerek yok dedim ama almış bi kere nasıl geri çevireyim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…