2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne ki bu kolyenin adı

Biz de oğluşuma isim bulamadık daha.. Eşim Emre Yiğit diyor ama benim içime pek sinmedi sanki.. Ama o olmasın bu olsun diyebileceğim bir isim de yok kafamda

Aman bacım, gözünü seveyim emre koyma...
Ben kıskancım diye, kardeşimin adını bana koydurmuşlar emre demişim...Hala çekeriz...Küçükken de çok yaramazdı, şimdi de öyle...Askere gitti geldi, hala ne yapacağı belli olmuyo, ablası kılıklı o da...
Emreler ve efeler çok yaramaz oluyorlar..

o seninle inatlaştığı için olmuştur belkide. ama öykü isminide çok beğenirdim ben.

Güle güle kullan canım..Çok güzel gerçekten de..

kizlar hepinizden allah razi olsun .valla rahatladim size anlatipda. ne kadar cok benim yasadiklarimi yasayanlar varmis...insallah bizde cogunuz gibi kurtlucaz borclardan.allah baska dertler vermesinde bunlar yine bi sekil halolur

Yaaa koymiyim o zaman, walla kocama okuturum olmadı bu yazdığını :))) bak derim ispatı var :)))

kızlar dikkat ettinizmi bilmem ama hangi erkek ismini konuşsak aman o isimdekiler yaramaz olur diyoruz. aslında erkek çocukları genelde daha hareketli ve yaramazda ondan böyle deniyor. ben daha şu kız ismini koymayın yaramaz oluyorlar diyeni duymadım. bir oğlum var ikincide yolda tecrübe konuşuyor

Aman yaramaz olsun, hareketli olsun :) sağlıklı olsun da :) ama ben şimdi göz göre göre Emre koyamıycam ama :))

biz de oğluşuma isim bulamadık daha.. Eşim emre yiğit diyor ama benim içime pek sinmedi sanki.. Ama o olmasın bu olsun diyebileceğim bir isim de yok kafamda
doruk
çınar oğlum olsa ege koyacaktım ama 2 isimde favorimdi..

kizlar hepinizden allah razi olsun .valla rahatladim size anlatipda. Ne kadar cok benim yasadiklarimi yasayanlar varmis...insallah bizde cogunuz gibi kurtlucaz borclardan.allah baska dertler vermesinde bunlar yine bi sekil halolur

canım allah paradan başka sıkıntı vermesin illaki ödeniyor kimse borçlu kalmamış ki sen kalasın borç bitmez zaten o yüzden allah sağlık versin ki çalışalım kazanalım yeni yeni işler yapalım .. Görecek sıkıntın varsa görüp atlatıyorsun merak etme geçecek.. Fazla üstüne gitme eşinin yeter. Erkekler içine kapalıdır. Bak sen burda anlattın rahatladın ama o anlataamaz kimselere:))

her ne kadar benim kolyemdeki taş pırlanta olmasada,eşimin düşünüp yaptırması yeter :))
önemli olan karnımızdaki gerçek pırlantalar

tabikdeeeeeeeeeeee gerçek pırlantaya ne gerek var ötüyormu sanki gerçeğim diye

her ne kadar benim kolyemdeki taş pırlanta olmasada,eşimin düşünüp yaptırması yeter :))
önemli olan karnımızdaki gerçek pırlantalar

Önemli olan eşinin bu kadar ince ve düşünceli olması, yoksa hiç kafa yormadan, ince düşünmeden gidip 2 dk.da en pahalı pırlantıyı alsa neye yarar..

Ay ben kocamı özledim birden kanım kaynadı :)) zaten düşkündüm hamileliğimin başından itibaren daha bi düşkün oldumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…