Bende doktora gittiğimde ultrasondaki sanki benim karnımda değilde tv izliyormuşum gibi geliyor...Demek ki ilkde olsa ikincide olsa insan hep aynı heyecanı yaşıyor...
Bu arada Avatar için çok tşk ederim.Çok beğeniyordum.Sağolsun eşimde yılbaşı hediyesi almış :))) Hiç gerek yok dedim ama almış bi kerenasıl geri çevireyim demi
Biz de oğluşuma isim bulamadık daha.. Eşim Emre Yiğit diyor ama benim içime pek sinmedi sanki.. Ama o olmasın bu olsun diyebileceğim bir isim de yok kafamda
Canim tekrar sigortali ise basladiysa kendi isini birakip ozaman normalde ALG I almasa bile ALG II veriyorlar diye biliyorum ben.
Görümcem kurandan isim arıyor ve o kadar çok söyledi ki, ama niyeyse ben pek hoşlanmadım...Halbuki ben isim konusunda ayrım da yapmam ama, belki benim bebeğime koy dediği içindir...Ben öykü dedikçe ceylin güzel deyip durmuştu....
Bende doktora gittiğimde ultrasondaki sanki benim karnımda değilde tv izliyormuşum gibi geliyor...Demek ki ilkde olsa ikincide olsa insan hep aynı heyecanı yaşıyor...
Bu arada Avatar için çok tşk ederim.Çok beğeniyordum.Sağolsun eşimde yılbaşı hediyesi almış :))) Hiç gerek yok dedim ama almış bi kerenasıl geri çevireyim demi
ne ki bu kolyenin adı
o seninle inatlaştığı için olmuştur belkide. ama öykü isminide çok beğenirdim ben.
Güle güle kullan canım..Çok güzel gerçekten de..
Aman bacım, gözünü seveyim emre koyma...
Ben kıskancım diye, kardeşimin adını bana koydurmuşlar emre demişim...Hala çekeriz...Küçükken de çok yaramazdı, şimdi de öyle...Askere gitti geldi, hala ne yapacağı belli olmuyo, ablası kılıklı o da...
Emreler ve efeler çok yaramaz oluyorlar..
kızlar dikkat ettinizmi bilmem ama hangi erkek ismini konuşsak aman o isimdekiler yaramaz olur diyoruz. aslında erkek çocukları genelde daha hareketli ve yaramazda ondan böyle deniyor. ben daha şu kız ismini koymayın yaramaz oluyorlar diyeni duymadım. bir oğlum var ikincide yolda tecrübe konuşuyor
dorukbiz de oğluşuma isim bulamadık daha.. Eşim emre yiğit diyor ama benim içime pek sinmedi sanki.. Ama o olmasın bu olsun diyebileceğim bir isim de yok kafamda
kizlar hepinizden allah razi olsun.valla rahatladim size anlatipda. Ne kadar cok benim yasadiklarimi yasayanlar varmis...insallah bizde cogunuz gibi kurtlucaz borclardan.allah baska dertler vermesinde bunlar yine bi sekil halolur
ismide güzelmiş
doruk
çınar oğlum olsa ege koyacaktım ama 2 isimde favorimdi..
her ne kadar benim kolyemdeki taş pırlanta olmasada,eşimin düşünüp yaptırması yeter :))
önemli olan karnımızdaki gerçek pırlantalar
"içimdeki pırlanta" ASSOS firmasının ürünü..
her ne kadar benim kolyemdeki taş pırlanta olmasada,eşimin düşünüp yaptırması yeter :))
önemli olan karnımızdaki gerçek pırlantalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?