Bende doktora gittiğimde ultrasondaki sanki benim karnımda değilde tv izliyormuşum gibi geliyor...Demek ki ilkde olsa ikincide olsa insan hep aynı heyecanı yaşıyor...
Bu arada Avatar için çok tşk ederim.Çok beğeniyordum.Sağolsun eşimde yılbaşı hediyesi almış :))) Hiç gerek yok dedim ama almış bi kerenasıl geri çevireyim demi
Ay ben kocamı özledim birden kanım kaynadı :)) zaten düşkündüm hamileliğimin başından itibaren daha bi düşkün oldumm :)
yaa sorma valla bende de2 haftadır böle hayranlık oldu ki sorma yaaa diyom önceden bu kadr değldide bu günler acaip bişey diyom yaaa valla adamıda alıp içime sokucam
Aynenn ben de öyleyim.. Hormonlarla ilgili demek kii :)
tabi canm .. hediye almıs ne güzel geri çevrilmezkii dimi ama ... bende ceviremedim eşim de 3. ayımda almıstı bana anne oluyorum diye .. güle güle kullan ccanm sende
ah canım ya tabiki hepimizin beş parasız borç içinde günleri oldu allah sağlık versinkizlar hepinizden allah razi olsun.valla rahatladim size anlatipda. ne kadar cok benim yasadiklarimi yasayanlar varmis...insallah bizde cogunuz gibi kurtlucaz borclardan.allah baska dertler vermesinde bunlar yine bi sekil halolur
kız içinde ben syliyim o zaman ırmak koymayın canım abimin kızı düz duvara tırmanıyokızlar dikkat ettinizmi bilmem ama hangi erkek ismini konuşsak aman o isimdekiler yaramaz olur diyoruz. aslında erkek çocukları genelde daha hareketli ve yaramazda ondan böyle deniyor. ben daha şu kız ismini koymayın yaramaz oluyorlar diyeni duymadım. bir oğlum var ikincide yolda tecrübe konuşuyor
her ne kadar benim kolyemdeki taş pırlanta olmasada,eşimin düşünüp yaptırması yeter :))
önemli olan karnımızdaki gerçek pırlantalar
herhalde yaaa tuhaf ama dimi
benimki de ilk hamileliğimde elektrikli süpürge almıştı , bundada kurutma makinesi alacak.ama asıl hediyeyi doğumdan sonra alıyorum.ilkinde altın küpe almıştı. ama bunda bşr çift küpeyle kurtulmasına izin vermiyeceğim
kızlar bu arada benim dudaklarım çatır çatır çatladı, kırmızı kırmızı yarıklar var dudaklarımda, bi taraftan da soyuluyor. Yaz kış benim hiç böyle olmazdı. Ay olsun sorun değil de bişeyin işareti değildir di mi bu? Ne biliyim bilmem ne vitamini eksikliği dudakları bu hale getiriyordur falan, duyan var mı öyle bişey?
Ben adamı ilgimle boğucam diye korkuyorum :) Tuhaf gerçekten.. Eskiden de kanım kaynardı ama ağır dururdum, belli etmezdim şimdi tepesinden inmiyorum :))
kızlar bu arada benim dudaklarım çatır çatır çatladı, kırmızı kırmızı yarıklar var dudaklarımda, bi taraftan da soyuluyor. Yaz kış benim hiç böyle olmazdı. Ay olsun sorun değil de bişeyin işareti değildir di mi bu? Ne biliyim bilmem ne vitamini eksikliği dudakları bu hale getiriyordur falan, duyan var mı öyle bişey?
ben adamı ilgimle boğucam diye korkuyorum :) tuhaf gerçekten.. Eskiden de kanım kaynardı ama ağır dururdum, belli etmezdim şimdi tepesinden inmiyorum :))
hehe benim esimde gecen kahvaltida sordu sana dogum hediyesi ne alayim diye bende altin bilezik dedim :))) oda yuh dedi:)
yaa ben geçen laf söledima rtık dogum yapınca bişeyler alırsın dmiştim neeee dedi bide hedyemi alacam dedi evet dedim almadan gelme yanıma dedim çocugu falan göstermem diye biliyorum aklına gelmez bende zorla sokuorum 8. 9. aylarda bi daha aklına sokiyim.. dedim işde çiçek alırım falan demişti bende onu zaten alıcaksın başka bişide al dedim ama bakalım
hehe benim esimde gecen kahvaltida sordu sana dogum hediyesi ne alayim diye bende altin bilezik dedim :))) oda yuh dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?