2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canm .. hediye almıs ne güzel geri çevrilmezkii dimi ama ... bende ceviremedim eşim de 3. ayımda almıstı bana anne oluyorum diye .. güle güle kullan ccanm sende

Ay ben kocamı özledim birden kanım kaynadı :)) zaten düşkündüm hamileliğimin başından itibaren daha bi düşkün oldumm :)

yaa sorma valla bende de2 haftadır böle hayranlık oldu ki sorma yaaa diyom önceden bu kadr değldide bu günler acaip bişey diyom yaaa valla adamıda alıp içime sokucam

ayy kizlar inanmiyorum 2dk isim vardi yazmadim sayfalar dolup tasmis yarisini okumadim bende yetisemiyorum :)

Iyi ozamana kadar baska bisi gelmesse aklima benim kizimin adida TANEM olacak teyzeleri.
Yaman ismini eskiden hic sevmiyordum artik duya duya hos gelmeye basladi :)

Biricik evet canim bende almanyadayim

tabi canm .. hediye almıs ne güzel geri çevrilmezkii dimi ama ... bende ceviremedim eşim de 3. ayımda almıstı bana anne oluyorum diye .. güle güle kullan ccanm sende

benimki de ilk hamileliğimde elektrikli süpürge almıştı , bundada kurutma makinesi alacak. ama asıl hediyeyi doğumdan sonra alıyorum.ilkinde altın küpe almıştı. ama bunda bşr çift küpeyle kurtulmasına izin vermiyeceğim

Son düzenleme:
kizlar hepinizden allah razi olsun .valla rahatladim size anlatipda. ne kadar cok benim yasadiklarimi yasayanlar varmis...insallah bizde cogunuz gibi kurtlucaz borclardan.allah baska dertler vermesinde bunlar yine bi sekil halolur
ah canım ya tabiki hepimizin beş parasız borç içinde günleri oldu allah sağlık versin
hepsi gelip geçiyo inşallah sizinkide tez zamnda geçsin dualardan faydalanmak hoşuna giderse sana vakıa suresini tavsiye ederim zenginlik bereket duasıdır hergün abdest al oku eşinin iş bulması işlerin yoluna girmesi için çok faydasını görürsün
kız içinde ben syliyim o zaman ırmak koymayın canım abimin kızı düz duvara tırmanıyo
çok yaramaz

her ne kadar benim kolyemdeki taş pırlanta olmasada,eşimin düşünüp yaptırması yeter :))
önemli olan karnımızdaki gerçek pırlantalar

aaa nasıl yani asosun ki gerçek pırlanta deilmiiii kızlarrrrr galiba kocam tarafından kandırıldımmm
ama asosun kartı felan da var içinde meri

kızlar bu arada benim dudaklarım çatır çatır çatladı, kırmızı kırmızı yarıklar var dudaklarımda, bi taraftan da soyuluyor. Yaz kış benim hiç böyle olmazdı. Ay olsun sorun değil de bişeyin işareti değildir di mi bu? Ne biliyim bilmem ne vitamini eksikliği dudakları bu hale getiriyordur falan, duyan var mı öyle bişey?

yaa ben geçen laf söledima rtık dogum yapınca bişeyler alırsın dmiştim neeee dedi bide hedyemi alacam dedi evet dedim almadan gelme yanıma dedim çocugu falan göstermem diye biliyorum aklına gelmez bende zorla sokuorum 8. 9. aylarda bi daha aklına sokiyim.. dedim işde çiçek alırım falan demişti bende onu zaten alıcaksın başka bişide al dedim ama bakalım

hamilelikte ciltte kuruluk artıyor. ondan oluyor olabilir.banada oluyor.

Ben adamı ilgimle boğucam diye korkuyorum :) Tuhaf gerçekten.. Eskiden de kanım kaynardı ama ağır dururdum, belli etmezdim şimdi tepesinden inmiyorum :))

yaaa bende öle dün soru hazırlıyo çöktüm tepesine en son bi nefes alıyım az rahat bırak dedi küstüm yattım yattıgım yerde uyuyakalmışım

hehe benim esimde gecen kahvaltida sordu sana dogum hediyesi ne alayim diye bende altin bilezik dedim :))) oda yuh dedi:)

ben adamı ilgimle boğucam diye korkuyorum :) tuhaf gerçekten.. Eskiden de kanım kaynardı ama ağır dururdum, belli etmezdim şimdi tepesinden inmiyorum :))

söylediklerinin aynısları bende var şu anda.
1- kocam işten gelir elini yıkamaya gider bende yanında biterim gülerim sürekli ne oldu ya diyor oyyoyyyy diyorum dellendim galiba...
2- dudaklarım aynen canım çatlamazdı soğuktan olur diye düşündüm.

alır alır mereak etme. benimki de aldığında oğlum 20 günlüktü. erkekler hem ağırdan alıyorlar,hem hatırlatmadıkça yapmıyorlar. sen arada hatırlat gene de

hehe benim esimde gecen kahvaltida sordu sana dogum hediyesi ne alayim diye bende altin bilezik dedim :))) oda yuh dedi:)

hahaahaaa süperrrrrrrrr
bana bir çiçek gelmişti. Kırmızı güllerin içinde bir beyaz gül. Dünyanın en güzewl annesine yazıyordu.. Kocaman kadeh gibi fanus du beyaz incilerle süslenmişti. Hala aklımda bakın yalnız.. Parasını ben öğrenmiştim çiçekçiden ozamanın altın parası kaadardı.
Ama deli ona kadar para verdi de noldu soldu gitti.
şimdi diyorum yine çiçek yollada bide başka bişey isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…