2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnn!
sınıfı gectı kociş bu defa guzel bır plan yapmıs yemege gıttık suadaya yuzuk almıs guzel bır konusma falan guzeldı..
hıc beklemıyordum o yuzden daha kıymetlı oldu

vavvvvvvvv süper şanslısın valla 2.çocuk bi öğle romantizm yakalayamadık. dese dese bizden geçti artık 2.çocuk oluyor der:) hödükkk
bak sinirlendim şimdi kocama .. senin kocana da kocaman bir tebrik yapıştırıyorumm

yaa keske benımkıde oğlan ıstese ben aksam onu kandırdım gıttım memoymus dıe ama resmen adam sevındırık numarası yaptııı okadar bellıydıkı numara yaptıgı:)

yaa keske benımkıde oğlan ıstese ben aksam onu kandırdım gıttım memoymus dıe ama resmen adam sevındırık numarası yaptııı okadar bellıydıkı numara yaptıgı:)

Baştan tepkili de olsalar alışıyorlar...
Benim herifim artık arayınca önce beni soruyo,sonra kızım ne yapıyo diyo..
Alışır merak etme..Sağlıklı sıhhatli olsun da..
Allah gönlünüze göre versin...

Çock olunca bizimkiler de mi öyle diyecek ki ?
kocişle (bu kociş lafıda kuzudan kaldı:) ben 10 yıl cıktık gecen sene evlendık daha yenı sayılırız:)
acaba cocuk olunca ısler degısır mı hep dusunurum zaten evlenmeden oncede dusunurdum eskısı gıbı olacak mıyız dıye ama değişen bişey olmadı paylaşımlar arttı.acaba çocukta ben kendımı cocuga adarsam deli bir anne olursam o da elını etegını ceker belkı..

ya kısıden kısıye degısır ama sanmıyorum ya senın esının ııcnde varmıs boyle devam eder ınsallah....
nıce yaslara cnmm

amaaaan takmıyorum artık napiyim yaaaa

bu arada midem bulanıyo yaaaaa

Günaydın kuzum hızla iyileşiyorum. gerçi sesim hala dönme sesi gibi :))))))))
sanki biri dublaj yapıyo bana.
Sen nasılsın canım?

Olsun sen iyileş de, sesin de düzelir...İyiyim ben de...Sıcak bişeyler iç ıhlamur falan iyi geliyor..
Havalar soğuk dikkat etmek lazım , çok çabuk hastalık kapıyoruz...

Günaydın kızlar.
günaydın canımmm nbr yarıngörüş günün hadi iyiisin

Çock olunca bizimkiler de mi öyle diyecek ki ?
heee ilkde demez ikincide artık. ben diyorum beni beyenmiycekmisin çok kilo aldım.. eskiden derdi sen benim çocuğumun annesisin olsun verirsin. şimdi diyorki oooo elif bu saatten sonra beyenme felan:)))))) ne iş hödükleşiyor işte...

canım 10 yıl olmuş evleneli eski ilk zamanlaraki heyecan kalmaıyor sizde öle olacaksınız alışkanlık oluyor çünkü. ama saygıda sevgide eksilme olmuyor.. o olursa herşeybiter.

hepimiz birbirimize alıştık, benim de suzii goncam diyo ya, o hoşuma gidiyo...
Değişmez herhalde ya, çocuk daha çok bağlar bence birbirimize..Eskisi gibi gezip tozamayız tabi...Sorumluluklarımız artıyor,ama bize daha çok bağlanırlar diye düşünüyorum ben...

ya kısıden kısıye degısır ama sanmıyorum ya senın esının ııcnde varmıs boyle devam eder ınsallah....
nıce yaslara cnmm

saol canım bebeklerımızle berarber:))
fmg bende gecmısı okuyorum belkı gırmıstır dıye ama rastlayamadım ben yarın allah ızın verırse gıdıyorum bı sansımı deneyeyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…