gunaydınnn!
sınıfı gectı kociş bu defa guzel bır plan yapmıs yemege gıttık suadaya yuzuk almıs guzel bır konusma falan guzeldı..
hıc beklemıyordum o yuzden daha kıymetlı oldu
Kız akşamla c.tesinin arası 1 gün...Bence de birlikte öğrenin.....
Benimki gibi surat yaparsa çantayı kafasına indiriver ama....Benimki biraz oğlan istiyordu, ilk duyunca yüzü düştü...Sonradan alıştı kız fikrine...
Günaydın kızlar.
vavvvvvvvv süper şanslısın valla 2.çocuk bi öğle romantizm yakalayamadık. dese dese bizden geçti artık 2.çocuk oluyor der:) hödükkk
bak sinirlendim şimdi kocama .. senin kocana da kocaman bir tebrik yapıştırıyorumm
eeee sızlerde bulantılar basgostermıs gene gecmıs olsun dıkkat edın..
yaa keske benımkıde oğlan ıstese ben aksam onu kandırdım gıttım memoymus dıe ama resmen adam sevındırık numarası yaptııı okadar bellıydıkı numara yaptıgı:)
Günaydın kızlar.
Günaydın canım...Nasılsın bugün..
kocişle (bu kociş lafıda kuzudan kaldı:) ben 10 yıl cıktık gecen sene evlendık daha yenı sayılırız:)Çock olunca bizimkiler de mi öyle diyecek ki ?
kocişle (bu kociş lafıda kuzudan kaldı:) ben 10 yıl cıktık gecen sene evlendık daha yenı sayılırız:)
acaba cocuk olunca ısler degısır mı hep dusunurum zaten evlenmeden oncede dusunurdum eskısı gıbı olacak mıyız dıye ama değişen bişey olmadı paylaşımlar arttı.acaba çocukta ben kendımı cocuga adarsam deli bir anne olursam o da elını etegını ceker belkı..
Boşver takma, benim babam da öyledir..Kendi aramaz, biz aramayınca kızar, arasak 2 dakika konuşur o kadar...
Geçen sene kütahyaya gittik görmeye, gittiğimiz akşam kahveye gitti..İnsan kızın gelmiş,damadın gelmiş otur bi hal hatır sor demi..
Hiç takmıyom valla, bazı insanların huyu öyle...
Günaydın kuzum hızla iyileşiyorum. gerçi sesim hala dönme sesi gibi :))))))))
sanki biri dublaj yapıyo bana.
Sen nasılsın canım?
günaydın canımmm nbr yarıngörüş günün hadi iyiisinGünaydın kızlar.
heee ilkde demez ikincide artık. ben diyorum beni beyenmiycekmisin çok kilo aldım.. eskiden derdi sen benim çocuğumun annesisin olsun verirsin. şimdi diyorki oooo elif bu saatten sonra beyenme felan:)))))) ne iş hödükleşiyor işte...Çock olunca bizimkiler de mi öyle diyecek ki ?
kocişle (bu kociş lafıda kuzudan kaldı:) ben 10 yıl cıktık gecen sene evlendık daha yenı sayılırız:)
acaba cocuk olunca ısler degısır mı hep dusunurum zaten evlenmeden oncede dusunurdum eskısı gıbı olacak mıyız dıye ama değişen bişey olmadı paylaşımlar arttı.acaba çocukta ben kendımı cocuga adarsam deli bir anne olursam o da elını etegını ceker belkı..
seldadan haber var mı?
ya kısıden kısıye degısır ama sanmıyorum ya senın esının ııcnde varmıs boyle devam eder ınsallah....
nıce yaslara cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?