amaaaan takmıyorum artık napiyim yaaaa
bu arada midem bulanıyo yaaaaa
günaydın canımmm nbr yarıngörüş günün hadi iyiisin
heee ilkde demez ikincide artık. ben diyorum beni beyenmiycekmisin çok kilo aldım.. eskiden derdi sen benim çocuğumun annesisin olsun verirsin. şimdi diyorki oooo elif bu saatten sonra beyenme felan:)))))) ne iş hödükleşiyor işte...
canım 10 yıl olmuş evleneli eski ilk zamanlaraki heyecan kalmaıyor sizde öle olacaksınız alışkanlık oluyor çünkü. ama saygıda sevgide eksilme olmuyor.. o olursa herşeybiter.
günaydın ...nasılsınız bugün.. biz iyiyiz yarın veya cumartesi kontrole gidicez heyecanlıyız
Olsun sen iyileş de, sesin de düzelir...İyiyim ben de...Sıcak bişeyler iç ıhlamur falan iyi geliyor..
Havalar soğuk dikkat etmek lazım , çok çabuk hastalık kapıyoruz...
günaydın canımmm nbr yarıngörüş günün hadi iyiisin
heee ilkde demez ikincide artık. ben diyorum beni beyenmiycekmisin çok kilo aldım.. eskiden derdi sen benim çocuğumun annesisin olsun verirsin. şimdi diyorki oooo elif bu saatten sonra beyenme felan:)))))) ne iş hödükleşiyor işte...
canım 10 yıl olmuş evleneli eski ilk zamanlaraki heyecan kalmaıyor sizde öle olacaksınız alışkanlık oluyor çünkü. ama saygıda sevgide eksilme olmuyor.. o olursa herşeybiter.
Günaydın arkadaşlar,
Kızlar yani bu kadar kaynatılmazki 1 saattir oku oku bitmiyor, neler konuşulmuş öyle, aşermişssiniz dün valla benimde çamaşır kurutma makinesine aşeresim var. çok lazım olcak bebek olunca, ev küçük çamaşır kurutçak yer yok.. İsimler falan konuşulmuş. oooh oh iyi kaynatmışsınız. Ben dün çok tedirgin oldum valla bebekte pek hareket etmedi, karnımda yumuşadı gibi.. ama şimdi hissetmeye başladım. bizd bir tv koltuğu var ona oturup, ayaklarımı uzatınca benim kız hareketleniyor, başka zaman tık yok. çok enteresan..
Seninde mi bulanıyo...Ne yapıcaz yaa...
Evet bünyemiz daha zayıf normale göre. çok daha dikkat etmek lazım. yapıştımı kolay çıkmıyor bu hastalıklar.
Yarın görüş günü çok heyecanlıyım. :)))))
karnım iyice top gibi çıktı çok seviyorum bu halini.
inşallah büyümüştür annesinin kuzusu.
sabah bi çıkartmıştım da şimdi gene başladı ondan yazamaıdm baya bi lavaboya gittim ufffffffff
malesef yok yaa .. ne oldu anlamadım((
kontroller bir aya çıktı hiç iyi olmadı 15 günde bir giderken daha iyiydi bu kadar endişe olmuyoduGünaydın canım...Biz de iyiyiz...
Bebişini göreceksin demek cumartesi..Ne güzel...Benim daha çok var ya...Özledim kızımı...
sende de kontrol heyecanı var demek inşallah hepimiz güzel şeyler duyarızEvet bünyemiz daha zayıf normale göre. çok daha dikkat etmek lazım. yapıştımı kolay çıkmıyor bu hastalıklar.
Yarın görüş günü çok heyecanlıyım. :)))))
karnım iyice top gibi çıktı çok seviyorum bu halini.
inşallah büyümüştür annesinin kuzusu.
Ya sorma ben bugün 2. postayı da hallettim...Kahvaltı yapaım dedim mahvoldum...Ben bişey yemediğimde iyi oluyorum..Bişeyler yediğim an mahvoluorum...
İnşallah bi daha olmaz canım ya..
Bu arada benim koltuk altlarımdaki bezeler şişti ya, sütten dolayı mı ne bilemedim ama acıyor.. offff çok sıkıldım doktora mı gitsem acaba karar veremedim, başımda ağrıyor. Benim ilk doğumdan sonra öyle çok sütüm olduki taşıyordu sürekli, göğüs pedi falan işe yaramıyordu o derece buda mı öyle olcak yaaaa, çok kötü olur öyle olursa, zaten yaz doğcaklar, sıcakta hiç çekilmiyoe insan sürekli süt kokuyor. Umarım bunda daha usturuplu olur süt olayı...
yoktu aa epeydir sabahları arada oluyordu da bugün sapıttı senle benim çocuk bulanık mı olucaknee durmuyorlar bi
kızlar bu hafta benimde midemden şikayetim var bende de yanmalar geri geldi
Yokkk.......En son 25 aralıkda girmişti..
saol canım bebeklerımızle berarber:))
fmg bende gecmısı okuyorum belkı gırmıstır dıye ama rastlayamadım ben yarın allah ızın verırse gıdıyorum bı sansımı deneyeyım..
malesef yok yaa .. ne oldu anlamadım((
günaydın ...nasılsınız bugün.. biz iyiyiz yarın veya cumartesi kontrole gidicez heyecanlıyız
Günaydın arkadaşlar,
Kızlar yani bu kadar kaynatılmazki 1 saattir oku oku bitmiyor, neler konuşulmuş öyle, aşermişssiniz dün valla benimde çamaşır kurutma makinesine aşeresim var. çok lazım olcak bebek olunca, ev küçük çamaşır kurutçak yer yok.. İsimler falan konuşulmuş. oooh oh iyi kaynatmışsınız. Ben dün çok tedirgin oldum valla bebekte pek hareket etmedi, karnımda yumuşadı gibi.. ama şimdi hissetmeye başladım. bizd bir tv koltuğu var ona oturup, ayaklarımı uzatınca benim kız hareketleniyor, başka zaman tık yok. çok enteresan..
sabah bi çıkartmıştım da şimdi gene başladı ondan yazamaıdm baya bi lavaboya gittim ufffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?