ooooooo süperrrrr güzel haberlerle gel..günaydın ...nasılsınız bugün.. biz iyiyiz yarın veya cumartesi kontrole gidicez heyecanlıyız
oooo rahatına düşkğn hanfendi...:))Günaydın arkadaşlar,
Kızlar yani bu kadar kaynatılmazki 1 saattir oku oku bitmiyor, neler konuşulmuş öyle, aşermişssiniz dün valla benimde çamaşır kurutma makinesine aşeresim var. çok lazım olcak bebek olunca, ev küçük çamaşır kurutçak yer yok.. İsimler falan konuşulmuş. oooh oh iyi kaynatmışsınız. Ben dün çok tedirgin oldum valla bebekte pek hareket etmedi, karnımda yumuşadı gibi.. ama şimdi hissetmeye başladım. bizd bir tv koltuğu var ona oturup, ayaklarımı uzatınca benim kız hareketleniyor, başka zaman tık yok. çok enteresan..
ayy süper sabah mı gidersinnEvet bünyemiz daha zayıf normale göre. çok daha dikkat etmek lazım. yapıştımı kolay çıkmıyor bu hastalıklar.
Yarın görüş günü çok heyecanlıyım. :)))))
karnım iyice top gibi çıktı çok seviyorum bu halini.
inşallah büyümüştür annesinin kuzusu.
sabah bi çıkartmıştım da şimdi gene başladı ondan yazamaıdm baya bi lavaboya gittim ufffffffff
Benim 4 lü sonucu çıkmış, bi de ayın 12 si diyorlardı...
Alfa feto protein : 41,52
B-HCG : 9298,00
serbest estriol : 1,41
bu iyi midir kızlar sizce..Sonuçlar nasıl ?Ben anlamıyom hiç
neyse aksam gırerım gene kahvaltı yapayım bugun annemler kayınvalıdemler gelıyo gıdeyım alısverıs yapayım sonra ugrarım
gırmedgım gun acaba bugun ne oldu kızlar nasıl dıye aklıma takılıyo ne garıp degıl mı?:))
optum teyzelerıı
iyidir cnm merak etme benden istemediler o yüzden bilmiyorum..Benim 4 lü sonucu çıkmış, bi de ayın 12 si diyorlardı...
grşz. kolay gelsin yorma kendini..neyse aksam gırerım gene kahvaltı yapayım bugun annemler kayınvalıdemler gelıyo gıdeyım alısverıs yapayım sonra ugrarım
gırmedgım gun acaba bugun ne oldu kızlar nasıl dıye aklıma takılıyo ne garıp degıl mı?:))
optum teyzelerıı
ya bende müzdaribim bu 1 aydan daha da abartayım keşke günaşırı gitsekgünaydınnnn kızlarrrr.. 19. haftamdayım Allaha şükürler olsun.. bende muayenelerin uzamasından şikayetçiyim.. ayda bir bana da çok uzun süre gelio.. ayın 25inde Atıl Yüksel de detaylı ultrasonumuz var , inşallah bi sıkıntımız olmaz .. heyecanlıyım..
Benim 4 lü sonucu çıkmış, bi de ayın 12 si diyorlardı...
günaydınnnn kızlarrrr.. 19. haftamdayım Allaha şükürler olsun.. bende muayenelerin uzamasından şikayetçiyim.. ayda bir bana da çok uzun süre gelio.. ayın 25inde Atıl Yüksel de detaylı ultrasonumuz var , inşallah bi sıkıntımız olmaz .. heyecanlıyım..
ooooooo süperrrrr güzel haberlerle gel..
oooo rahatına düşkğn hanfendi...:))
ayy süper sabah mı gidersinn
ooo sendemi bürütüs..
Büyümüştür büyümüştür...Kocaman olmuştur inşallah...
kontroller bir aya çıktı hiç iyi olmadı 15 günde bir giderken daha iyiydi bu kadar endişe olmuyodu
sende de kontrol heyecanı var demek inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız
kızlar bu hafta benimde midemden şikayetim var bende de yanmalar geri geldi
bundan bişi anlaşılmazda orda ihtimaller yok mu? 1/..... gibi onu söle..
günaydınnnn kızlarrrr.. 19. haftamdayım Allaha şükürler olsun.. bende muayenelerin uzamasından şikayetçiyim.. ayda bir bana da çok uzun süre gelio.. ayın 25inde Atıl Yüksel de detaylı ultrasonumuz var , inşallah bi sıkıntımız olmaz .. heyecanlıyım..
Bebişler saçlanıyo ondan heralde anneleri. sizin bebekler biraz daha saçlı olacak demek :)))))
Doktoruna soran yok mu bu durumu?
fmg bulanıyooo yaaaa ....
bu arada iyi denk getirmişiz yaa hepimiz haziran annesiyiz haaaa sevdim burayı sizleri falan o bakımdan
neyse aksam gırerım gene kahvaltı yapayım bugun annemler kayınvalıdemler gelıyo gıdeyım alısverıs yapayım sonra ugrarım
optum teyzelerıı
ayy süper sabah mı gidersinn
ınsallah cnm hcbı sorun cıkmazz... ayy bende heyecanla onun muayenesını beklıyorumm benımde subatın 10ndaaa
valla bi alt limit üst limit vr ama oraya göre sorunlu herhalde yaa..Panik yaptım
alfa feto dediği 41,52 Alt limit :0 üst limit : 7 diyor benm 41 çıkmış
B-hcg 9298,00 alt limit : 0 üst limit : 10
serbest estriol 1,41 alt limit : 0,37 üst limit : 2,31 bi bu sınırın içinde...
Canım panik yapma hemen benim dötrlüye göre karşılaştırdım.. AfP bende de 23, 40 diyor..
serbest e...... 0,80 diyor ama ben yaptırdığımda bebek tam 15+4 falandı..seninki daha büyük dimi.. bu alt limit üst limite takılma bence... benim sonuçlar bunlara göte süper çoktı... 1/1800 falan.. seninde iyidir.. b-hcg ye doğru baktın mı pekii
Canım panik yapma hemen benim dötrlüye göre karşılaştırdım.. AfP bende de 23, 40 diyor..
serbest e...... 0,80 diyor ama ben yaptırdığımda bebek tam 15+4 falandı..seninki daha büyük dimi.. bu alt limit üst limite takılma bence... benim sonuçlar bunlara göte süper çoktı... 1/1800 falan.. seninde iyidir.. b-hcg ye doğru baktın mı pekii
valla bi alt limit üst limit vr ama oraya göre sorunlu herhalde yaa..Panik yaptım
alfa feto dediği 41,52 Alt limit :0 üst limit : 7 diyor benm 41 çıkmış
B-hcg 9298,00 alt limit : 0 üst limit : 10
serbest estriol 1,41 alt limit : 0,37 üst limit : 2,31 bi bu sınırın içinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?