evet canım doğru baktım yaa..Olmazsa fakslayacağım doktoruma o da bi baksın....2 li 3 lü güzeldi bu da iyi çıkar diye doktorum istemedi de, ben garanti olsun diye yaptırmıştım..İnşallah bişey yoktur..
evet insan ilk gün olunca baya yalnız hissediyo kendini.sende hayırlısıyla bebişini kucağına alır eşini yollarsın askere kısa dönemmi gidecek? benden demesi çok zor oluyo iyi yönleride yok değil ama değer kıymet biliniyor
Benim 4 lü sonucu çıkmış, bi de ayın 12 si diyorlardı...
Alfa feto protein : 41,52
B-HCG : 9298,00
serbest estriol : 1,41
bu iyi midir kızlar sizce..Sonuçlar nasıl ?Ben anlamıyom hiç
bazen testler yanlış çıkabiliyormuş goosle yzıyor normalden fazla veya düşük çıkar risk var anlamında değilmiş.. heycanlanma henem dr ara ve faksla ..
valla bi alt limit üst limit vr ama oraya göre sorunlu herhalde yaa..Panik yaptım
alfa feto dediği 41,52 Alt limit :0 üst limit : 7 diyor benm 41 çıkmış
B-hcg 9298,00 alt limit : 0 üst limit : 10
serbest estriol 1,41 alt limit : 0,37 üst limit : 2,31 bi bu sınırın içinde...
cnm panık yapma senın 2lı testın cok ıyı cıkmıstı buda onun benzerıymıs zaten. sen fakultede yaptırmadınmı zaten sorun olsa sana derlerdı sonucta bunları uzmanlar onaylıyor sen bıde kendı doktorunu ara ıcın rahat etsın
canım yaptırdığın yerdeki doktor bişey demedi mi? kendi doktoruna sor bence de, faksla gönderirsen için rahat eder en azından..
Aradım şimdi cebi kapalıydı, hastaneden aradım doğumdaymış...Gün içinde size dönecek diye not aldılar...5 tane doğumu varmış bugün benim doktorun...
Yok orda yaptırdım, şimdi internetten aldım sonucunu...Daha hatta bi değer çıkmamış, 4 taneydi bunlar, burda 3 tanesinin sonucu var..
yok cnm sakın panık yapma.ayyy senın doktorda ne doluymus kuzucum ya populer doktor:)
Yok birden sakinledim niyeyse, testler iyiydi ya, sanırım ben yanlış falan bakıyorum...
Arayacak bugün dedi ya, hç olmadı akşamüstü çıkar kendim gösteririm..
Popülerdir doktorum, karizmatik bi de..Kel gözlüklü ve genç...Doktor civanım o benim...Valla tıp hastanesine gittikçe daha çok seviyom doktorumu....
canım 2lin güzel çıkmış 3lün güzel çıkmış 4lü niye farklı çıksın, zaten en önemlisi 2li değil mi?
bence hiç canını sıkma bi bekle doktorun da maşallah 5 bebiş birden görecekmiş bugün :)) konuşursun müsait olunca, için rahat eder..
Yok birden sakinledim niyeyse, testler iyiydi ya, sanırım ben yanlış falan bakıyorum...
Popülerdir doktorum, karizmatik bi de..Kel gözlüklü ve genç...Doktor civanım o benim...Valla tıp hastanesine gittikçe daha çok seviyom doktorumu....
Günaydınlarrr :80:
kızım adam seriye bağlamış maşallah. günde 5 doğum :)))
Evet, ikilide down sendomu 50000 / 1 çıkmıştı..
Rahatlattınız valla kızlar sağolun ya..Bişey yoktur, zaten kızım o kadar kanamayla başetti, hormonlarla mı başedemicek...Bi de bende miyom var ya, doktorum değerlendirirken onu da gözönüne alıyo..belki de o yüzden farklı çıkmıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?