2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bazen testler yanlış çıkabiliyormuş goosle yzıyor normalden fazla veya düşük çıkar risk var anlamında değilmiş.. heycanlanma henem dr ara ve faksla ..

günaydın fıstıklar nasılsınız?bulantılar falan devam mı ediyor, olabiliyor demek ki bazı bünyelerde. canınızı sıkmayın geçer inşallah kısa zamanda..

bizim belli değil canım kısa da olabilir uzun da. hatta ankarada bile olabilir, çok da iyi olur öyle olursa :) ben kocamın kıymetini biliyorum yaa uzak kalmama gerek yok bilmem için ama o benim kıymetimi daha iyi anlamış olur

Benim 4 lü sonucu çıkmış, bi de ayın 12 si diyorlardı...

Alfa feto protein : 41,52
B-HCG : 9298,00
serbest estriol : 1,41

bu iyi midir kızlar sizce..Sonuçlar nasıl ?Ben anlamıyom hiç

cnm panık yapma senın 2lı testın cok ıyı cıkmıstı buda onun benzerıymıs zaten. sen fakultede yaptırmadınmı zaten sorun olsa sana derlerdı sonucta bunları uzmanlar onaylıyor sen bıde kendı doktorunu ara ıcın rahat etsın

bazen testler yanlış çıkabiliyormuş goosle yzıyor normalden fazla veya düşük çıkar risk var anlamında değilmiş.. heycanlanma henem dr ara ve faksla ..

benimde ikilide bir değerim çok anormal çıkmıştı, doktor çok pimpiriklendi ama kızımdada öyle çıkmış, hiçbir problem olmadı boşver takılma zaten ikili de sorun yoksa diğerleri sorun değil..

canım yaptırdığın yerdeki doktor bişey demedi mi? kendi doktoruna sor bence de, faksla gönderirsen için rahat eder en azından..

Aradım şimdi cebi kapalıydı, hastaneden aradım doğumdaymış...Gün içinde size dönecek diye not aldılar...5 tane doğumu varmış bugün benim doktorun...

Yok orda yaptırdım, şimdi internetten aldım sonucunu...Daha hatta bi değer çıkmamış, 4 taneydi bunlar, burda 3 tanesinin sonucu var..

canım 2lin güzel çıkmış 3lün güzel çıkmış 4lü niye farklı çıksın, zaten en önemlisi 2li değil mi?
bence hiç canını sıkma bi bekle doktorun da maşallah 5 bebiş birden görecekmiş bugün :)) konuşursun müsait olunca, için rahat eder..

yok cnm sakın panık yapma.ayyy senın doktorda ne doluymus kuzucum ya populer doktor:)

Yok birden sakinledim niyeyse, testler iyiydi ya, sanırım ben yanlış falan bakıyorum...
Arayacak bugün dedi ya, hç olmadı akşamüstü çıkar kendim gösteririm..
Popülerdir doktorum, karizmatik bi de..Kel gözlüklü ve genç... Doktor civanım o benim...Valla tıp hastanesine gittikçe daha çok seviyom doktorumu....

Son düzenleme:

kızım adam seriye bağlamış maşallah. günde 5 doğum :)))

Evet, ikilide down sendomu 50000 / 1 çıkmıştı..
Rahatlattınız valla kızlar sağolun ya..Bişey yoktur, zaten kızım o kadar kanamayla başetti, hormonlarla mı başedemicek...Bi de bende miyom var ya, doktorum değerlendirirken onu da gözönüne alıyo..belki de o yüzden farklı çıkmıştır...

ay sevsinler dr senin... 4lüye gerek bile duymuyorlar sen merak etme farklı bişey bakmışsındır.. 2 li önemli olan oda iyiydi rahatla :)

hahhahahaha ayy kuzuu alemsınn ınsanın ıcı acılır bak yakısıklı doktordaa::):))tıptakıler ıyıdır de bınlerce baktıkları ıcın ıste ılgısızzzlerrr

yaaa çok heyecanlıyım formasyon sonuçları için karsı aradım sonuçlar belli olmuş. liste şu an bilgi işlemdeymiş. siteye verilmesi an meselesi. hayırlısı olsun:18::18:

evet canım rahat ol senin kızın tam bir amazon. sapasağlamdır o sen hiç merak etme

kuzuuu senın mıyom dogumla mı yok olucakk yanı vucut atıcakmııı???
bızım burda da bır arkadas var onda mıym gormusler dogur o gıdecek demısler ve yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…