ay sevsinler dr senin... 4lüye gerek bile duymuyorlar sen merak etme farklı bişey bakmışsındır.. 2 li önemli olan oda iyiydi rahatla :)
hahhahahaha ayy kuzuu alemsınn ınsanın ıcı acılır bak yakısıklı doktordaa::):))tıptakıler ıyıdır de bınlerce baktıkları ıcın ıste ılgısızzzlerrr
yaaa çok heyecanlıyım formasyon sonuçları için karsı aradım sonuçlar belli olmuş. liste şu an bilgi işlemdeymiş. siteye verilmesi an meselesi. hayırlısı olsun:18::18:
Ayyy,hayırlısı inşallah yaa...
evet canım rahat ol senin kızın tam bir amazon. sapasağlamdır o sen hiç merak etme
Günaydınlarrr :80:
Yapar....Ne olacak bacım, bi sezeryan en fazla 40 dakika sürüyormuş...
yaaa çok heyecanlıyım formasyon sonuçları için karsı aradım sonuçlar belli olmuş. liste şu an bilgi işlemdeymiş. siteye verilmesi an meselesi. hayırlısı olsun:18::18:
kuzuuu senın mıyom dogumla mı yok olucakk yanı vucut atıcakmııı???
bızım burda da bır arkadas var onda mıym gormusler dogur o gıdecek demısler ve yok oldu
Günaydın canım...Nasılsın..
gum gumm :):)) ayyy ınsallah hayırlı sonucları ıletırsın bıze::)):
Benimki yok olmucak, doktor onu da alıcak sezeryanla...
inş. yaaa varya olursa ne süper olucak yaaaa eşim ümidi kesti olmaz die hiç bakmıyo ilgilenmioda olursa ona çok süper bi sürpriz olucak yaaaa
ınşallah olur cnm.. ya bışı sorcam sen 4-b sın deılmı?? bu 4-b de sozlesme yenıleme sorunu felan olmuyor dımı
evet ben 4b liyim canım her sene sonunda sözleşme yeniliyoruz...
ya bıze 4-b cıktıgnda gecmek ısteyen gecsın dedıler ama bız onda garantı yok dıye gecmemıstık kımsede bısı bılmıodu gecseydım sımdı maasım cok artıcaktı bıde tayınde vaarmıs 4-b de neguzel
yok canım ben sağlık bakanlıgı 4b liyim bizde öle ahım şahım maaş yok sölesem aaaaa neymiş o dersiniz gülersiniz inan :) herşeyden kesnti var ve tayinde yok eş durumu tayinleri kısıtlı eşin 657 li olucak eşini oldugu yerde boş kadro olucak boş bile olsa grup farklılıgından dolayı olmuyo çogu zman sıkıntı yani...
Kızlar bana müsade, işler bacınızı bekler.
yarın 11 gibi görüşürüz.
kendinize iyi bakın.
öptüm kocamaaaaaan
Arkadaslar hepinize gunaydın. Dun kontrolum vardı Allaha sukur hersey yoludaydı. 4 lu test ıcın kan verdım 1 hafta sonra sonucu alıcam umarım bişey cıkmaz gercı doktorum muhtamelen bısey cıkmaz dedi. Bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı ilc basladı. Dun iyi dileklerıni sunan butun arkadaslara tekrardan tesekkurler.Kuzu bence hersey yolundadır 4lu test cok yaygın olmadıgı ıcın bızde onu okumakta bence cok bılgılı degılız doktorlar bıle bunları yorumlamak ıcın kac sene okuyor.Benım esımde doktor oldusu ıcın onemlı olan ultrason kontrolu orda bı sorun yosa dıgerlerı olasılık dıo.Rabbım hepimizin evlatlarına saglık sıhat versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?