2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay sevsinler dr senin... 4lüye gerek bile duymuyorlar sen merak etme farklı bişey bakmışsındır.. 2 li önemli olan oda iyiydi rahatla :)

Rahatladım fıstık ya..Ters bişey olduğunu düşünmüyorum...İyi düşünelim iyi olsun...

hahhahahaha ayy kuzuu alemsınn ınsanın ıcı acılır bak yakısıklı doktordaa::):))tıptakıler ıyıdır de bınlerce baktıkları ıcın ıste ılgısızzzlerrr

Evet,tıp çok ilgisiz, ben benim doktora diyordum da, tıpa gidince doktorumun bir melek olduğuna karar verdim...Adamı zırt pırt arıyom yine sesini çıkarmıyo...

Günaydınlarrr :80:

Günaydın :)

Yapar....Ne olacak bacım, bi sezeryan en fazla 40 dakika sürüyormuş...

Olsun 5 çok yine anaaaam adam uykusunda bebek çıkarıyodur.

yaaa çok heyecanlıyım formasyon sonuçları için karsı aradım sonuçlar belli olmuş. liste şu an bilgi işlemdeymiş. siteye verilmesi an meselesi. hayırlısı olsun:18::18:

Hayırlısı canım.

yaaa çok heyecanlıyım formasyon sonuçları için karsı aradım sonuçlar belli olmuş. liste şu an bilgi işlemdeymiş. siteye verilmesi an meselesi. hayırlısı olsun:18::18:

canım hayırlısı olsun .. iyi olur inşlallah pek bilgim olmadığı için anlamıyorum ne demek istediğini.. önemli bişey belli ki

gum gumm :):)) ayyy ınsallah hayırlı sonucları ıletırsın bıze::)):

inş. yaaa varya olursa ne süper olucak yaaaa eşim ümidi kesti olmaz die hiç bakmıyo ilgilenmioda olursa ona çok süper bi sürpriz olucak yaaaa

Kızlar bana müsade, işler bacınızı bekler.
yarın 11 gibi görüşürüz.
kendinize iyi bakın.
öptüm kocamaaaaaan

Arkadaslar hepinize gunaydın. Dun kontrolum vardı Allaha sukur hersey yoludaydı. 4 lu test ıcın kan verdım 1 hafta sonra sonucu alıcam umarım bişey cıkmaz gercı doktorum muhtamelen bısey cıkmaz dedi. Bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı ilc basladı. Dun iyi dileklerıni sunan butun arkadaslara tekrardan tesekkurler.Kuzu bence hersey yolundadır 4lu test cok yaygın olmadıgı ıcın bızde onu okumakta bence cok bılgılı degılız doktorlar bıle bunları yorumlamak ıcın kac sene okuyor.Benım esımde doktor oldusu ıcın onemlı olan ultrason kontrolu orda bı sorun yosa dıgerlerı olasılık dıo.Rabbım hepimizin evlatlarına saglık sıhat versın.

yok canım ben sağlık bakanlıgı 4b liyim bizde öle ahım şahım maaş yok sölesem aaaaa neymiş o dersiniz gülersiniz inan :) herşeyden kesnti var ve tayinde yok eş durumu tayinleri kısıtlı eşin 657 li olucak eşini oldugu yerde boş kadro olucak boş bile olsa grup farklılıgından dolayı olmuyo çogu zman sıkıntı yani...

bende en cok tayın ıcın uzuluyodummm + bızdede ole delı gıbı kesıntı var. ole deme fatma bızıım burda 4-b lı gırenler bıle kpssden nekadar yuksek puan almıslarrr...kıymetını bıl yanı:::)):)

Kızlar bana müsade, işler bacınızı bekler.
yarın 11 gibi görüşürüz.
kendinize iyi bakın.
öptüm kocamaaaaaan

Kendine iyi bak canım, görüşürüz.

Canım sevindim herşey yolundaymış...Benim de ultrason iyiydi de, işte sonuç kafamı karıştırdı..ama ikli falan iyiydi diye pek endişelenmiyorum...Dediğin gibi inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…