günaydınnnn kızlarrrr.. 19. haftamdayım Allaha şükürler olsun.. bende muayenelerin uzamasından şikayetçiyim.. ayda bir bana da çok uzun süre gelio.. ayın 25inde Atıl Yüksel de detaylı ultrasonumuz var , inşallah bi sıkıntımız olmaz .. heyecanlıyım..
valla bi alt limit üst limit vr ama oraya göre sorunlu herhalde yaa..Panik yaptım
alfa feto dediği 41,52 Alt limit :0 üst limit : 7 diyor benm 41 çıkmış
B-hcg 9298,00 alt limit : 0 üst limit : 10
serbest estriol 1,41 alt limit : 0,37 üst limit : 2,31 bi bu sınırın içinde...
Arkadaslar hepinize gunaydın. Dun kontrolum vardı Allaha sukur hersey yoludaydı. 4 lu test ıcın kan verdım 1 hafta sonra sonucu alıcam umarım bişey cıkmaz gercı doktorum muhtamelen bısey cıkmaz dedi. Bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı ilc basladı. Dun iyi dileklerıni sunan butun arkadaslara tekrardan tesekkurler.Kuzu bence hersey yolundadır 4lu test cok yaygın olmadıgı ıcın bızde onu okumakta bence cok bılgılı degılız doktorlar bıle bunları yorumlamak ıcın kac sene okuyor.Benım esımde doktor oldusu ıcın onemlı olan ultrason kontrolu orda bı sorun yosa dıgerlerı olasılık dıo.Rabbım hepimizin evlatlarına saglık sıhat versın.
uff manyak mı neci bunalr yaa şimdi aradım hafta sonu görebilirsiniz dedi ne işşşşşşşşşşşş
Kuzu hiiççbişeycikler yoktur senin pamuğunda hiç merak etme sen, gönlünü ferah tut..
Bende kaçıyorum sonra görüşürüz....
bende en cok tayın ıcın uzuluyodummm + bızdede ole delı gıbı kesıntı var. ole deme fatma bızıım burda 4-b lı gırenler bıle kpssden nekadar yuksek puan almıslarrr...kıymetını bıl yanı:::)):)
Kızlar benim de c.tesi kontrolüm var, feci heyecanlandım bu sefer inşallah iyidir. Ben 2linin sonuçlarını bile almadım, doktoru aradım o ekranda görüyor, gayet iyi dedi bana ben de tamam dedim. Meraksız mıyım neyim??
Yoktur demi teyzesi, inşallah....
Niye ki,hani çıkmıştı sonuçlar...
Bekletmeyi pek severler zaten..
Yaa benim eşim de 1 aydır Atıl Yüksel'i arıyor ama muayehane kapanabilir diye randevu vermiyorlarmıştam gün yasası çıktı ya.. Sen ne zaman almıştın canım randevuyu?
Kuzu hiiççbişeycikler yoktur senin pamuğunda hiç merak etme sen, gönlünü ferah tut..
Aminnnnn inşallahh..
ne biliyim yaaa çok si,nirlendim yaa bi öle bi böle oynatıyorlar adamı
Yoktuuur hiçbişey senin bu pozitifliğinle.. Sen diyorsun ya bu bebek uyumayacak diye, bence en sakin seninki olacak anne acaip pozitif çünkü, hep gülecek senin pamuk prensesin inşallaahhhh :)
İnşallah hepimizin bebekleri güleryüzlü oluuur
ne biliyim yaaa çok si,nirlendim yaa bi öle bi böle oynatıyorlar adamı
inşallah olmuştur canım.. öğrenci işlerini arıyorsan her zaman sorunludur oradan bir şey öğrenebilmek.
ya nası yaa nıe bana ole bısı demedı pekı hoca
Ayyy,ayyy,ayyyyy....
Bebeğim ve geleceği ile ilgili şeyler okuyunca ağlayasım geliyo yaaa....
Kız benimki pamuk prenses olmucak, kara böcük olucak,annesi onu çikoyla kahveyle besliyo....
İnşallah hepsi de iyi olurlar gerçekten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?