2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uff manyak mı neci bunalr yaa şimdi aradım hafta sonu görebilirsiniz dedi ne işşşşşşşşşşşş

Yaa benim eşim de 1 aydır Atıl Yüksel'i arıyor ama muayehane kapanabilir diye randevu vermiyorlarmış tam gün yasası çıktı ya.. Sen ne zaman almıştın canım randevuyu?

Kuzu hiiççbişeycikler yoktur senin pamuğunda hiç merak etme sen, gönlünü ferah tut..

Aminnnnn inşallahh..

Kızlar benim de c.tesi kontrolüm var, feci heyecanlandım bu sefer inşallah iyidir. Ben 2linin sonuçlarını bile almadım, doktoru aradım o ekranda görüyor, gayet iyi dedi bana ben de tamam dedim. Meraksız mıyım neyim??

bende kpss ile atandım canım ben 82 ile geldim buraya 6 sene tayin bekledim ben mesleğimi sölesem hiç duymamışsınızdır ben "çevre sağlığı teknisyeniyim" 5 sene özelde çalışltım asgari ücretle sonra burası işde şükür ediyorum çünkü çok bekledim çok istedim yani benim atandıgımda türkiyede sadece 68 kişi alınıyordu onlardan bride ben oldum şükür valla maaşım şuan yılbaşından önce 965 idi bu ocakdada sözleşme yenilediğimizden 150 kadar bi kesinti olur damga pulu vergisi diye birde döner alıyoruz ben sağlık müd. çalıştıgım için düşük bizde 400 kadar da döner geliyo ( Allah bereket versin) öle yani tayin isteyemediğimden eşim buraya geldi şükür ki onada burda iş bulabildik

İyi demiş ya..
İnşallah c.tesi çok güzel haberlerle gelirsin canım...

ya nası yaa nıe bana ole bısı demedı pekı hoca

Ayyy,ayyy,ayyyyy....
Bebeğim ve geleceği ile ilgili şeyler okuyunca ağlayasım geliyo yaaa....
Kız benimki pamuk prenses olmucak, kara böcük olucak,annesi onu çikoyla kahveyle besliyo....
İnşallah hepsi de iyi olurlar gerçekten....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bişey hisettim sanki ayy bebikmiydi ayy heyecanlandım ayyyyyyyyy bebikmiydi buuuuuuuuuuuuuu

kuzucum bence oyku cok sanslı senın gıbı bır annesı oldugu ıcın ne guzel ben bayılıyorum senın gıbı annelere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…