2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesinler o kara böcüğüüü :)
benim de içime kara bi oğlan doğuyor babası gibi, bana benzemeyecek galiba :)

ben hocayla gorustum ama daha hamılelıgımın basındaydı nerdeyse cnm bana 20. hafta senın ıcın uygun demıstı.

Bebiktir kız,bebiktir......
Sen heyecanlandın ya, ne oluyo orda diye dürtmüştürr...
Ayyy, ben de istiyom yaa...

yaaa bilmiyorum bebikmiydi noydu o çok hafif bişeydi bagırsak hareketini biliyorum öle bişey değildi yaaaaaa ağlıcam ama yaa bebikmiydi bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa neydi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kuzucum bence oyku cok sanslı senın gıbı bır annesı oldugu ıcın ne guzel ben bayılıyorum senın gıbı annelere:)

Bacım sen beni ağlatmaya meyilli misin...
Asıl o beni seçtiği için ben şanslıyım...5 senedir bekliyordum ben kızımı....
Hemen olan hiç kimse anlayamaz beni..Ancak olmayan, tüp bebek yaptıran zorluk çekenler anlar...
O benim kıymetlim....
Gerçi bi yandan da acıyom çocuğa,ben gibi delinin eline düşecek diye ya, olsun o kadar da....

yaaa bebektir kesinn :) hadi darısı başımızaa :)

yaa bilmiyorum ama bi daha hissedermiyimki çok hafifti sinirimen nefes bile almıyordum öle bön bön üni. sayfasına bakıordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebikdir inş. ilerde hissedersem anlarım herhalde bu hareketin ne oldugunu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dün akşam ben de çok farklı şeyler hissettim. sanki derinlerden bir şey vuruyor gibi, gıdıklanma hissi gibi, değişikti. deli gibi karnımı dinledim bütün akşam:))) ama emin olamıyorum bir türlü ben mi yanlış hissediyorum diye

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm annesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bn lavaboya gdiorum duramıcam

yesinler o kara böcüğüüü :)
benim de içime kara bi oğlan doğuyor babası gibi, bana benzemeyecek galiba :)

ya cnm atıl hocadan alamassanız cıhat şen var oda atıl hoca gıbı turkıyede enlerdenn.onada randevu alabılırsınz. ben 2lıde ona gıtmıstımm cok ılgılendı 1 saat baktı ve hep ona detaylı ultrason ıçin gelmişlerdi. doktorları yonlendırmıs hamıleleri

Oğluşun,annem burdayım ben diyordur annesi....
Siz yazdıkça özeniyorum,benim de yazmama az kaldı, öyküm de beni tekmeleyecek diye...

ayyy kuzu bak duygulandırdın benı gul kız gulll ne aglamasıııı(((((((
ya sen ne dıon bız yazın 2 ay korunmadık bısı olmadı kafayı yıyodum ben heralde olmucak dıe.sonra sıgarayı bırakalım ole yapalım dedık kı korundumuz halde oldu kısmet bu ısler. allah her ısteyene versın ınsallah..

Hiç duymamıştım, iyi süper oldu. Ondan alıyim ben o zaman randevu.. Çok teşekkürler canım..

Aynen ben de 1 dış gebelik geçirdim aklım gitti walla çocuğum olmayacak diye. Allah her isteyene nasip etsin..

Valla sen yazınca duygulandıydım zatiii, fatma anasının kuzusu diyince karnındakne, dayanamadım...
Ağlıyom vallaa..Sevinçten tabi ama...Dediğin gibi 2 ayda neler yaşamışsın, takmamak lazım birazda..Biz de tedavi olacaz derken oldu...Bu ay tedaviye gidecektim sözde...Allah nasip etti....
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, çok zor...
Ama doğurup sokağa atanlara da vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…