ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bişey hisettim sanki ayy bebikmiydi ayy heyecanlandım ayyyyyyyyy bebikmiydi buuuuuuuuuuuuuu
Ayyy,ayyy,ayyyyy....
Bebeğim ve geleceği ile ilgili şeyler okuyunca ağlayasım geliyo yaaa....
Kız benimki pamuk prenses olmucak, kara böcük olucak,annesi onu çikoyla kahveyle besliyo....
İnşallah hepsi de iyi olurlar gerçekten....
sekreteriyle konuştu 2 kere eşim, sekreteri söylemiş. Daha belli olmadığı için yeni randevu vermiyoruz demiştir. Muhtemelen sen daha önce aramışsındır? Ne zaman aradı, sen direkt hocayla mı görüştün?
Bebiktir kız,bebiktir......
Sen heyecanlandın ya, ne oluyo orda diye dürtmüştürr...
Ayyy, ben de istiyom yaa...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bişey hisettim sanki ayy bebikmiydi ayy heyecanlandım ayyyyyyyyy bebikmiydi buuuuuuuuuuuuuu
ben hocayla gorustum ama daha hamılelıgımın basındaydı nerdeyse cnm bana 20. hafta senın ıcın uygun demıstı.
kuzucum bence oyku cok sanslı senın gıbı bır annesı oldugu ıcın ne guzel ben bayılıyorum senın gıbı annelere:)
yaaa bebektir kesinn :) hadi darısı başımızaa :)
yesinler o kara böcüğüüü :)
benim de içime kara bi oğlan doğuyor babası gibi, bana benzemeyecek galiba :)
yesinler o kara böcüğüüü :)
benim de içime kara bi oğlan doğuyor babası gibi, bana benzemeyecek galiba :)
dün akşam ben de çok farklı şeyler hissettim. sanki derinlerden bir şey vuruyor gibi, gıdıklanma hissi gibi, değişikti. deli gibi karnımı dinledim bütün akşam:))) ama emin olamıyorum bir türlü ben mi yanlış hissediyorum diye
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm annesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bn lavaboya gdiorum duramıcam
Oğluşun,annem burdayım ben diyordur annesi....
Siz yazdıkça özeniyorum,benim de yazmama az kaldı, öyküm de beni tekmeleyecek diye...
Bacım sen beni ağlatmaya meyilli misin...
Asıl o beni seçtiği için ben şanslıyım...5 senedir bekliyordum ben kızımı....
Hemen olan hiç kimse anlayamaz beni..Ancak olmayan, tüp bebek yaptıran zorluk çekenler anlar...
O benim kıymetlim....
Gerçi bi yandan da acıyom çocuğa,ben gibi delinin eline düşecek diye ya, olsun o kadar da....
Bende istiyorum amaaaaa
ya cnm atıl hocadan alamassanız cıhat şen var oda atıl hoca gıbı turkıyede enlerdenn.onada randevu alabılırsınz. ben 2lıde ona gıtmıstımm cok ılgılendı 1 saat baktı ve hep ona detaylı ultrason ıçin gelmişlerdi. doktorları yonlendırmıs hamıleleri
ayyy kuzu bak duygulandırdın benı gul kız gulll ne aglamasıııı(((((((
ya sen ne dıon bız yazın 2 ay korunmadık bısı olmadı kafayı yıyodum ben heralde olmucak dıe.sonra sıgarayı bırakalım ole yapalım dedık kı korundumuz halde oldu kısmet bu ısler. allah her ısteyene versın ınsallah..
ayyy kuzu bak duygulandırdın benı gul kız gulll ne aglamasıııı(((((((
ya sen ne dıon bız yazın 2 ay korunmadık bısı olmadı kafayı yıyodum ben heralde olmucak dıe.sonra sıgarayı bırakalım ole yapalım dedık kı korundumuz halde oldu kısmet bu ısler. allah her ısteyene versın ınsallah..
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm annesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bn lavaboya gdiorum duramıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?