Valla sen yazınca duygulandıydım zatiii, fatma anasının kuzusu diyince karnındakne, dayanamadım...
Ağlıyom vallaa..Sevinçten tabi ama...Dediğin gibi 2 ayda neler yaşamışsın, takmamak lazım birazda..Biz de tedavi olacaz derken oldu...Bu ay tedaviye gidecektim sözde...Allah nasip etti....
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, çok zor...
Ama doğurup sokağa atanlara da vermesin...
Ben de istiyorum da, bi yandan da herkesi yönetemiyeceğimi anlıyorum...
Eşime diyorum elle diye, yazık elliyo karnımı, öyküye diyorum tekmele, hiçç oralı olmuyo....
geldim ben ama gözlerimden yaşlar durmuyo yaaaaaaaaaaa... ne biliym belkide değildirde öle bile düşünmek bi tuhaf etti yaa sabahda aşırı tuvaletim vardı sırt üstü yattım elimi karnıma koydum ki sol tarafım daha sert top gibi dedim bebik burda şimdide gne sol tarafımda bişey hissettim ondan yanii yaa ne biliyim ya ben bi tuhafımmm yaaa annesinin bal küpü o kuzusu, miniği, fındık kabugum o benim yaaaaaaaaaaaaaaaa
Hiç duymamıştım, iyi süper oldu. Ondan alıyim ben o zaman randevu.. Çok teşekkürler canım..
Aynen ben de 1 dış gebelik geçirdim aklım gitti walla çocuğum olmayacak diye. Allah her isteyene nasip etsin..
evet bi türlü denk gelmez zaten =))) senin ikinci gebelikmiydi kuzu??
Evet, ikilide down sendomu 50000 / 1 çıkmıştı..
Rahatlattınız valla kızlar sağolun ya..Bişey yoktur, zaten kızım o kadar kanamayla başetti, hormonlarla mı başedemicek...Bi de bende miyom var ya, doktorum değerlendirirken onu da gözönüne alıyo..belki de o yüzden farklı çıkmıştır...
Bacım sen beni ağlatmaya meyilli misin...
Asıl o beni seçtiği için ben şanslıyım...5 senedir bekliyordum ben kızımı....
Hemen olan hiç kimse anlayamaz beni..Ancak olmayan, tüp bebek yaptıran zorluk çekenler anlar...
O benim kıymetlim....
Gerçi bi yandan da acıyom çocuğa,ben gibi delinin eline düşecek diye ya, olsun o kadar da....
cnm sen yınede bır arastır o doktoru netten felan. bıde rıza madazlı var oda ıyı.(atıl hoca daha ıyıdır belkı ama) hoca medıkal parktada bakıyo muayenesı 400du medıkalde 325tı haberın olsun.
tabi yaa supergirl o :))
reamonn'un supergirl diye bi şarkısı var onu senin kızına armağan ediyorum :) sözleri de çok anlamlı çok güzel :)
ayy canım benim, 5 yıl dile kolay, gerçekten çook zor. o yüzden nasıl bi mutluluktur seninki çok iyi anlayabiliyorum. ben korunmayı bırakır bırakmaz oldu ama başlarda risk vs olunca ne kadar üzüldüm korktum, senin metanetine de maşallah diyorum o yüzden.. Rabbim bebişini sapasağlam almanı nasip etsin..
Yok canım ilk...5 senedir olmuyordu bebeğim...Bu ay kiradan kurtulup tedaviye gidecektik, o yüzden kafamıza takmıyoruk bebek olayını...
O arada sürpriz yaptı kızım bana...Hatta ben miyomum için gittim doktora, o kadar emindim yani, kanamam vardı parçalı parçalı...
Doktorum dedi ki, senin miyomunun kalbi atıyo...O anı hiç unutamıyorum...
Yok canım ilk...5 senedir olmuyordu bebeğim...Bu ay kiradan kurtulup tedaviye gidecektik, o yüzden kafamıza takmıyoruk bebek olayını...
O arada sürpriz yaptı kızım bana...Hatta ben miyomum için gittim doktora, o kadar emindim yani, kanamam vardı parçalı parçalı...
bunu ben herkese anlatıyorum var ya :)) anneme eşime kardeşime hepsi "ayyyy" dediler :))
Amin canım hepimizinkini inşallah...
Bu arada teyzesi kızım sana teşekkür ediyo...Şimdiden supergirl oldu baksana.....
kız sen bgn mılletı aglatmayamı programlandın ne:):):) mıyom oyku onun ısmı bundna sonra:)
çok yardımcı oldu bu bilgiler çok çok sağol canım benim. İnşallah Atıl Hocayı ayarlayabiliriz ama ayarlayamasak da üzülmiycem artık :)
yerim ben senin kızını yerim :)) gelcem antalya'ya tatilde, kuzu nerdesin ben geldim dicem alcam öykü kızı, ısırcam bacaklarını kollarını :))
biz kumlucada tatildeydik ben orada hamile kaldım büyük ihtimalyani toprak olarak antalyalı sayılır benim veledim
Kılzar ben biraz çalışıp dönücem :) dönünce de sayfalar dolusu geçmiş okurum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?