2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah zaten ısteyenlere versın cnm yaaa yazık onlara vermesınnnn....

geldim ben ama gözlerimden yaşlar durmuyo yaaaaaaaaaaa... ne biliym belkide değildirde öle bile düşünmek bi tuhaf etti yaa sabahda aşırı tuvaletim vardı sırt üstü yattım elimi karnıma koydum ki sol tarafım daha sert top gibi dedim bebik burda şimdide gne sol tarafımda bişey hissettim ondan yanii yaa ne biliyim ya ben bi tuhafımmm yaaa annesinin bal küpü o kuzusu, miniği, fındık kabugum o benim yaaaaaaaaaaaaaaaa

Sus kız suss, burda beni de ağlatıyonnn....
Fındık kabuğunu yiyecem şimdi....Seninki erkek olursa futbolcu olacak belli, erkenden başladı tekmelere....

cnm sen yınede bır arastır o doktoru netten felan. bıde rıza madazlı var oda ıyı.(atıl hoca daha ıyıdır belkı ama) hoca medıkal parktada bakıyo muayenesı 400du medıkalde 325tı haberın olsun.

evet bi türlü denk gelmez zaten =))) senin ikinci gebelikmiydi kuzu??

Yok canım ilk...5 senedir olmuyordu bebeğim...Bu ay kiradan kurtulup tedaviye gidecektik, o yüzden kafamıza takmıyoruk bebek olayını...
O arada sürpriz yaptı kızım bana...Hatta ben miyomum için gittim doktora, o kadar emindim yani, kanamam vardı parçalı parçalı...
Doktorum dedi ki, senin miyomunun kalbi atıyo...O anı hiç unutamıyorum...

tabi yaa supergirl o :))

reamonn'un supergirl diye bi şarkısı var onu senin kızına armağan ediyorum :) sözleri de çok anlamlı çok güzel :)

ayy canım benim, 5 yıl dile kolay, gerçekten çook zor. o yüzden nasıl bi mutluluktur seninki çok iyi anlayabiliyorum. ben korunmayı bırakır bırakmaz oldu ama başlarda risk vs olunca ne kadar üzüldüm korktum, senin metanetine de maşallah diyorum o yüzden.. Rabbim bebişini sapasağlam almanı nasip etsin..

cnm sen yınede bır arastır o doktoru netten felan. bıde rıza madazlı var oda ıyı.(atıl hoca daha ıyıdır belkı ama) hoca medıkal parktada bakıyo muayenesı 400du medıkalde 325tı haberın olsun.

çok yardımcı oldu bu bilgiler çok çok sağol canım benim. İnşallah Atıl Hocayı ayarlayabiliriz ama ayarlayamasak da üzülmiycem artık :)

Amin canım hepimizinkini inşallah...
Bu arada teyzesi kızım sana teşekkür ediyo...Şimdiden supergirl oldu baksana.....

bunu ben herkese anlatıyorum var ya :)) anneme eşime kardeşime hepsi "ayyyy" dediler :))

kız sen bgn mılletı aglatmayamı programlandın ne:):):) mıyom oyku onun ısmı bundna sonra:)

bunu ben herkese anlatıyorum var ya :)) anneme eşime kardeşime hepsi "ayyyy" dediler :))

Zaten ben neye inanıyorum biliyor musun, belki saçma gelir ama, o kadar çok pozitif enerji var ki burda, o kadar çok dua ettiniz ki bana, % 90 düşecek denen bebeğim tutundu, 2 hafta geriden gelirken öne geçti...Hep eşime de diyorum, o kadar hamiş kız var topikte, onların duası kabul oluyor...
Ben gerçekten çok inanıyorum buna....

Amin canım hepimizinkini inşallah...
Bu arada teyzesi kızım sana teşekkür ediyo...Şimdiden supergirl oldu baksana.....

yerim ben senin kızını yerim :)) gelcem antalya'ya tatilde, kuzu nerdesin ben geldim dicem alcam öykü kızı, ısırcam bacaklarını kollarını :))

biz kumlucada tatildeydik ben orada hamile kaldım büyük ihtimal yani toprak olarak antalyalı sayılır benim veledim

çok yardımcı oldu bu bilgiler çok çok sağol canım benim. İnşallah Atıl Hocayı ayarlayabiliriz ama ayarlayamasak da üzülmiycem artık :)

rıca ederım cnm bende cok araştırmıstım ınsallah ayarlarsınız ama arayamassanzıda sonucta onlarda perıontolog(((( heee bu arada atıl hoca perontolog uzerıne egıtım almamıs sadece yılların deneyımı ve cok dıkkatlıymıs tecrübe ve adam supermıs bide cooooookk neselı bııri)

Gel teyzesi gel...Isır her yerini...
Demek tatil sıpası ha seninki....Tatilde yüzdün tabi bol bol, spor yaptın, bebe ondan yoga yapıyo karnında...Yazın gel denize sokalım bebeleri...

Öylemi çok sevindimmmm ...Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…