Öylemi çok sevindimmmm ...Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Gel teyzesi gel...Isır her yerini...
Demek tatil sıpası ha seninki....Tatilde yüzdün tabi bol bol, spor yaptın, bebe ondan yoga yapıyo karnında...Yazın gel denize sokalım bebeleri...
günaydınn kıslar gerçi nerdeyse öğlen oldu ama ancak gelebildim
herkes iyidir inşallah geçmişe baktım tam 50 sayfa gözüm yemedi
[/FONT]
tabi rahattım keyifli ortam falan derken döndüm ki hamileyimtatil bebesi
benimkinin dedesi bi de dayısı sporcu, erkek olsa anlıcam da kıza benziyo dedi doktor, atletik bi kız olacak heralde
eşim diyoki bundan sonra nasıl gitcez tatile, dedim ne güzel götürürüz sokarız denize diyorum, bi dahaki yaz geliyoz bak :) benim kuzenlerim de antalyada oturuyorlar çok güzel bi şehir hakkaten...
kızlar ben 1.65 boy 73 kiloyla hamile kaldım şuan 15+0 haftadayım ve sadece yarım kilo aldım benim durumumda olan var mı?
he bide ben hiiiiiç mi hiç süt içemiyorum midem bulanıyo zaten 8 yaşından beri içemiyordum.ama düzenli penir ve yoğut yiyorum.
canımmmm:)günaydın canım...Geçmişte bişey yok..
hilmi ve fatmanın sıpa kıpırdandı en güzel haber bu...
seldadan bugün de ses yok...Endişeli haber bu...
Gerisi bizim çenemiz...
kızlar ben 1.65 boy 73 kiloyla hamile kaldım şuan 15+0 haftadayım ve sadece yarım kilo aldım benim durumumda olan var mı?
he bide ben hiiiiiç mi hiç süt içemiyorum midem bulanıyo zaten 8 yaşından beri içemiyordum.ama düzenli penir ve yoğut yiyorum.
canımmmm:)
çok sevindim hissetmesine fatmanın da oğluşda değil mi? harika hemen geçse şu bir iki hafta da herkes yazsa bende hissettim diye
Valla onunki erkenci,daha cinsiyet belli olmadan tekmeledi...
Ama niyeyse bana da oğlan gibi geliyor...
selam. 18. haftayı bitirdim hala hareket hissetmiyorum?
Bende sendenim merat etme...Millet gaz falan hissediyo, ben onu bile hissetmiyorum...
günaydın canım...Geçmişte bişey yok..
hilmi ve fatmanın sıpa kıpırdandı en güzel haber bu...
seldadan bugün de ses yok...Endişeli haber bu...
Gerisi bizim çenemiz...
slm nasılsınız kızlar
salı günü tam hazırlandım işden izin aldım dr. kontrole gidecektim evden aradılar elvina öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.
slm nasılsınız kızlar
salı günü tam hazırlandım işden izin aldım dr. kontrole gidecektim evden aradılar elvina öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.
ayyy yaa yerim senin bal küpünü .. Dün bana diyordun bak bugun sen hissettin. Bebiştir. Bende sertlik hissediyorum bazen..:)))Geldim ben ama gözlerimden yaşlar durmuyo yaaaaaaaaaaa... Ne biliym belkide değildirde öle bile düşünmek bi tuhaf etti yaa sabahda aşırı tuvaletim vardı sırt üstü yattım elimi karnıma koydum ki sol tarafım daha sert top gibi dedim bebik burda şimdide gne sol tarafımda bişey hissettim ondan yanii yaa ne biliyim ya ben bi tuhafımmm yaaa annesinin bal küpü o kuzusu, miniği, fındık kabugum o benim yaaaaaaaaaaaaaaaa
slm nasılsınız kızlar
salı günü tam hazırlandım işden izin aldım dr. Kontrole gidecektim evden aradılar elvina öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. Sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?