2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kıslar gerçi nerdeyse öğlen oldu ama ancak gelebildim
herkes iyidir inşallah geçmişe baktım tam 50 sayfa gözüm yemedi

[/FONT]
Gel teyzesi gel...Isır her yerini...
Demek tatil sıpası ha seninki....Tatilde yüzdün tabi bol bol, spor yaptın, bebe ondan yoga yapıyo karnında...Yazın gel denize sokalım bebeleri...

tabi rahattım keyifli ortam falan derken döndüm ki hamileyim tatil bebesi
benimkinin dedesi bi de dayısı sporcu, erkek olsa anlıcam da kıza benziyo dedi doktor, atletik bi kız olacak heralde
eşim diyoki bundan sonra nasıl gitcez tatile, dedim ne güzel götürürüz sokarız denize diyorum, bi dahaki yaz geliyoz bak :) benim kuzenlerim de antalyada oturuyorlar çok güzel bi şehir hakkaten...

günaydınn kıslar gerçi nerdeyse öğlen oldu ama ancak gelebildim
herkes iyidir inşallah geçmişe baktım tam 50 sayfa gözüm yemedi

günaydın canım...Geçmişte bişey yok..
hilmi ve fatmanın sıpa kıpırdandı en güzel haber bu...
seldadan bugün de ses yok...Endişeli haber bu...
Gerisi bizim çenemiz...

kızlar ben 1.65 boy 73 kiloyla hamile kaldım şuan 15+0 haftadayım ve sadece yarım kilo aldım benim durumumda olan var mı?

he bide ben hiiiiiç mi hiç süt içemiyorum midem bulanıyo zaten 8 yaşından beri içemiyordum.ama düzenli penir ve yoğut yiyorum.

ben çok heyecanlıyım yarın izmire atilla erler e gideceğim oğluşu görmeye:)))bu hafta tam ik kez görmüş olacağım hehehe

Aaa, akrabalar da varmış...Gelin tabi bekleriz her zaman...Bi dahaki yaza gelirseniz yalnız, kızım ağlar arkanızdan anne gitmesinler diyeee....

Kilo almayan var, seldaonur almadı, hilmi ve fatma almadı, yakamoz almadı....
Ama zaten boyuna göre kilon az fazla ya, ondan da almamış olabilirsin...
Ben de baştan 3 kilo verdim,ama sonra serumlarla falan şiştim..Şimdi duba gibiyim...

günaydın canım...Geçmişte bişey yok..
hilmi ve fatmanın sıpa kıpırdandı en güzel haber bu...
seldadan bugün de ses yok...Endişeli haber bu...
Gerisi bizim çenemiz...
canımmmm:)
çok sevindim hissetmesine fatmanın da oğluşda değil mi? harika hemen geçse şu bir iki hafta da herkes yazsa bende hissettim diye
selda işe falan mı bşaldı acaba çalışıyormuydu zaten bileniniz varmı? belki ondan giremiyordur

ne güzel işte bir sorun olsa dr un muhakkak söylerdi zaten zaten kilo alacağımız dönemlere daha var endişelenme bence

Son düzenleme:
slm nasılsınız kızlar

salı günü tam hazırlandım işden izin aldım dr. kontrole gidecektim evden aradılar elvina öğlen 3 de evde fenalaşmış apar topar hasteneye kaldırdık ümraniye devlete hemen yatırıp havaya bağladılar akşam 8 e kadar cocuk ağlayarak geçirdi mahvoldu nefes alamıyodu fılım cekildi bronsit dediler elvinanın ağlamaktan sesi kısılınca dayanamadım hemşirelerin köpek gibi davranışlarıda benı ateşledi 10 tane ampisid iğne verdi 2 tanede şupup verdiler aldım kızımı kaynanamla hastaneden imza atıp cıkardık yatırmadık çünkü tedavı ettıklerıne ınanmadık gercekten cok kötü davrandılar cocugum öğlen 3 den akşam 8 e kadar hiç susmadan ağladı eve geldık oturma odası sıcak diye kaynanamla orada yattı gece 2 de bı sese kalktım kayınpederle kaynanam ağlıyo ne oldu dedim elvinaya baktım nefes alamıyo kayınpeder fena olduy cocuğa bısey oluyo dedi hemen göztepeye getırdık yatırdılar yıne dün öğlen 2 de cıktık hastaneden sabaha kadar ilgilendi hemşireler kızımda cok ağlamadı rabbıme şükür şimdi nefesi açıldı iğneye devam şurubun birinide yanlış yazmıs umranıye göstepedeki dr. sakın bunu verme cocuk ıcın uygun değil dedi.şimdi işe geldim bende mahvoldum.heryerım ağrıyo.

arkadaşlar yakında hissedersiniz hemde çok yakında endişelenmeyin.. çok güçsüz bi kıpırtı ama kesin bebek diyebilicemiz bi his.. gazla ilgisi yok :)

canım çok geçmiş olsun.şimdi iyidir inşallah. benim de oğlumda alerjik bronşit vardı çok çektik böyle allah kolaylık versin.

ayyyy cnm cok gecmıs olsunnnn neyse allahtan ıyılesıyormus cok sevındım cnmm....

ayyy yaa yerim senin bal küpünü .. Dün bana diyordun bak bugun sen hissettin. Bebiştir. Bende sertlik hissediyorum bazen..:)))

canım geçmiş olsun çok üzüldüm yaa bi an kahroldum vallahi. çok geçmiş olsun. Sende dikkat et.kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…