2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

comely çok geçmiş olsun. kıyamam ya neler yaşamış yavrum. senin için de çok zor olmuştur, okurken bile fena oldum ben.

Aaa, akrabalar da varmış...Gelin tabi bekleriz her zaman...Bi dahaki yaza gelirseniz yalnız, kızım ağlar arkanızdan anne gitmesinler diyeee....

evet canım amca çocukları, baya zamandır oradalar,
benim bebikim zaten temmuz başı gibi doğar, toparlan et derken yaz biter :) en iyisi öbür sene geliriz biz :)

ay canım yaa çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..Allah şifa versin. ne zor bişey çocuk büyütmek..

Ayyyy, kuzum benim yaa...Geçmiş olsun canım...
Daha o minicik, hemşirelere uyuz oldum, insan öyle mi davranır dha süt kuzusu yazık...Bi de yanlış ilaç, Allah muhafaza, iyiki gitmişsiniz başka doktora...Ne fena insanlar var yaa...
Şimdi nasıl, iyi mi...Ayy,sen yazınca tüylerim diken diken oldu, eminim yaşamak daha kötüdür..
Allah korumuş yavrumu ya,inşallah bi daha ağırlaşmaz öyle........
Sen nasılsın, iyi misin...

Ben yemeğe gidiyorum görüşürüz
kızlar bakın kızıyorum çok ilerliyorsunuz okuyamıyorum 1 saatte 10 sayfa gitmiş:))))

canım çok geçmiş olsun.şimdi iyidir inşallah. benim de oğlumda alerjik bronşit vardı çok çektik böyle allah kolaylık versin.

rabbim hiç kimsenin evladını hastaneye düşürmesinnn

ayyyy cnm cok gecmıs olsunnnn neyse allahtan ıyılesıyormus cok sevındım cnmm....

sağol bitanem :)

comely çok geçmiş olsun. kıyamam ya neler yaşamış yavrum. senin için de çok zor olmuştur, okurken bile fena oldum ben.

sizi üzmek değildi amacım ama paylaşmak istedim üzülme cnm bnm

egecim okadar kötü bi duyguki anlatamam o ağladı ben ağladım hastanede 2 gün boyu ve gece hastanein koridorlarında volta atmak fena cünkü buzzzzzzzzz gibi dondum belim koptu kasıklarım offf offff meleğim iyi olsunda karnımdaki annesine destek için sağlıklı olur umarım çünkü cok üzüldüm dondum tutuldum

çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma canımm benim
acil şifalar olsun inşallah

çok geçmiş olsun.. neyse daha iyicedir inşallah şimdi..

ayyy ne zor hem karnındakını dusun hem dısardakını annelık ıstee

Canım çok geçmiş olsun...Umarım daha iyidir şimdi....

Sevgili arakdaşım çok üzüldüm Elvinacığın başına gelenlere.Okurken ben bile nasıll stres oldum sizin yaşadıklarını tahmin edemiyorum.Ne yazıkki bi çok devlet kurumunda hemşireler böyle ya.Ben kaç kere tartıştım ve kavga boyutuna geldi biliyormusun? ki ben çok sakin bi insanımdır ama zaten dertlerimizden dolayı ordayız ya bir yakınımız ya kendimizin sağlığıiçin oaralara gidiyoruz canımız burnumuzdayken o tavırlar iyice delirtiyor.Umarım şmdi iyidir kızın.Şu yanlış ilaç yazma olayı beni dehşete düşürüyor ve o kadar sık oluyorki bu...Bende hamileliğimin 2,5 . ayında sistit şikayeti ile devlet hastahanesindeki bi kadındığumcuya baş vurmuştum.İzmir Alsancakta da özel muayenahanesi var adamın ve hatrı sayılır dercede yüksek vizite ücretleri alır kendisi saolsun.Herneyse bana antibiyotik yazdı .^kere sordum ''doktor bey kusurabakmayı ama güvenlimi'' diye.İç iç hiçç bişey olmaz çok iyi ilaç dedi.Eve geldim prospektüsü okudum ''gebeler ve emzirenler kesinnlikle içmememli'' yazıyor!!! internete girdim millet neler yazmış ilaç hakkında.Aile hemine çıktım sağlık ocağına doktor ayağa fırladı'' delimi bu insanlar bu ilaç bi ço ülkede yasaklandı bide senin gibi bi gebe ye veriyor hastamı o doktor .bu çocuğun kıkırdaklarını eritir,kemik oluşumunu durdurur''...diye...Düşün yaşadığım stresi üzüntüyü yaa.Ben hamileyim bebeğim nasıl bi zarar görecekti ? Elvinacık daha bi çocuk ve ciğerleri zaten yorgun ,hasta...nelere yol açardı o ilaç geniş vadede ?Bu ülke de sağlık kurumları sıkı bi temizlikten geçmeli

ilk çocoğu olanlar daha şimdiden karnındayken endişeleriniz başladı. bi de doğsun daha fena!karnındakini ayrı düşünüyorsun , gözünün önündekini ayrı

Ben şimdden ikinciyi düşünemiyorum, yapanları da takdir ediyorm valla...
Zaten diyordum oğlum olursa bi tane daha doğururum, kzım olursa ikinciyi istemem diye..gözüm korktu valla şimdiden..

ay canım yaa çok geçmiş olsun, çok üzüldüm..Allah şifa versin. ne zor bişey çocuk büyütmek..[/QUOTE]

evet cnm gercekten zor ıkıtane olucaklar ozaman dahada zor olucak

valla bende soğuktan koşturmaktan grıp oldum cok fenayım ıhlamur içiyorum dünden beri

Ben yemeğe gidiyorum görüşürüz
kızlar bakın kızıyorum çok ilerliyorsunuz okuyamıyorum 1 saatte 10 sayfa gitmiş:))))

hadı cnm afiyet olsun sana

çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma canımm benim
acil şifalar olsun inşallah

sağol cnm bnm rabbım kimseye yaşatmasın inanmıcaksınız belki ama hamıleliğimde 3 kilo almıstım 1 kilo vermısım sabah tartıldım

çok geçmiş olsun.. neyse daha iyicedir inşallah şimdi..

biraz daha ii teyzesi sağol

ayyy ne zor hem karnındakını dusun hem dısardakını annelık ıstee

aynen kafayı yedim hangisini ddüşüneceği ama kızım ağır bastı karnımdakinden çünkü cok kıötüydü yanından ayrılmamak için 1 lokma yemedim yemediğim için midem fenalaştı kus kus öldüm

Canım çok geçmiş olsun...Umarım daha iyidir şimdi....

sağol canım ii allaha şükür sabah iğnesini yaptırdık geldim işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…