2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

keşke şikayet etseydin o doktoru.. ne doktorlar var ya.. Allah hepimizi korsun deva yerine dert dağıtanlardan

evet kızlarr biz geldikkk
minişim tam dönmedi ama doktor kız olduğuunu söyledi
çıkıntısı yok dedi perşembe günü yeniden gidicez kesin söylerim dedi
135 gr evett bir kız daha geliyor

ben de birkaç kez ilaç kullanmak zorunda kaldım maalesef bi kez iğne vurdular bi kezde antibiyotik aldım dr kontrolünde ikisinde de c grubu yazıyordu 3. ayı atlatınca sorun olmuyor dediler ama yine de tam güvenememek ne kadar kötü sonuçta tup eğitimi alıyorlar uzmanlık yapıyorlar ve kaç yıllık mesleki tecrübeleri var onlara güvennmeyceğiz de kime güveneceğiz sağlık bu kadar ucuz birşey mi sonuçta kemik gelişimi çok önemli gerçekten böyle konuları okuyunca ürperiyorum kardeşim daha 4 yaşındayken yanlış antibiyotik yüzünden dişerinin üst minelri eridi hastanede tedavi oluyordu şimdi götürdüğü yere kadar öyle gidecek ve dişler yüzyüze konuşurken insanların ilgisini çok çeker
bir de merakıma yenildim kusra bakmayın izmir alsancaktaki dr un ad nedir söylermisinizbenim de dr um oralarda ve ben bodrumdan ona gidebilmek için 7 saatimi harcıyorum

pes diyorum yaa.. işinin uzmanı insan kalmadı, bu da kıyamet alametlerinden biliyosunuzdur belki.
işini doğru düzgün yapan çok çok az malesef..

aranızda var mı bilmem de hemşirelere ben de kılım
kardeşim bi kere bayılmıştı kızılayda, hemen devlet hastanesine götürmüşler, gittim sedyede yatıyor. sedyesinin yerini değiştircekler, hemşire bana diyoki "yardım et sedyeyi karşı tarafa götürcez " ben de "ben hamileyim" dedim, kadın bi sinirlendi "benim de düşük tehlikem var" dedi..haydaa dedim babasının uşağı var sanki, saçma sapan tiplerle uğraşıyoruz böyle..ben o yüzden tıp da dahil devlete hiç gitmiyorum artık..

kızlarrrr merhabalarrrr.... nasılsınızzzz...

comedy canm çok üzüldüm , geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin canm, iyileiştimi şimdi daha mı iyi elvina... şu cocuklar hasta olunca ben cok üzülüyorum, keşke onların yerine biz hasta olsak...

eccu canım seninde hayırlı olsun, topiğe bi hanfendi daha geliyo desene.. artık ciciler alamaya isimler bakmaya başlarsın şeker..

daha bakamadım kızlar geçmişe... comedy ve eccu yu gördüm sadece, herkes nasıl iyimisiniz ...

İyiyiz canım sen nasılsın...Pek sorun yok...

canım çok büyük geçmiş olsun bir solukta okudum resmen allahım acil şifalar versin kızına

aaaaaayyy kızlar geçmişi okuycam dedim ama çoğunu okumadım vallahi önemli bişey varsa yazıverin bi zahmet

comely_08 vermişsindir kilo canım benim kıyamam ya hem ayakta kaç gündür hastanede hem de grip
acil şifalar canım benim nefes alamak ne kadar zordur bilirim astım var annemin gözümün önünde öyle oluşu beni mahvediyor çok ii anlıyorum seni ama kuzun iyleşiyormuş Allahın izniyle yavrum benim...tekrar tekrar acil şifalar olsun

canım ilacın adı ne? benim de tahlilde iltihap çıkmıştı dr bir ilaç verdi tek kullanımlık ama benim şikayetim olmadığı için testi tekrar yaptırdım sonuç normal çıktı dr'a söyledim o da kızdı benim verdiğim ilaca neden güvenmiyorsun diye ve testi 3. kez yaptırdı yine temiz çıktı ve ben ilacı içmedim. Aslında hamileyken içilebilecek bir çok ilaç var ama ben başlarda mide bulantısı için çok kullandım o yüzden çok da gerekmedikçe içmek istemiyorum. Sana verilen ilacı merak ettim

comely_08 geçmiş olsun canım. bebişlerimize Allah sağlık sıhat versin. seni çok iyi anlıyorum geçen sene çok uğraştım ben de kızımla. Allah beterinden saklasın gelip geçici hastalık versin

İyiyiz canım sen nasılsın...Pek sorun yok...

iyi olmana sevindim canmm...ben de iyiyim .. geldim şimdi comedy i okudum ilk , çok etkilendim, ben çok üzülüyorum çok korkuyorum inşallah çok sık hasta olmaz bebişlerimiz, naparım ben ilk yardım felan da bilmem aaslında bilmek lazımmm.. ayy Allah'ım korusun bebeişleimiziii

kuzucum pek sourn yok derken, varmı bilmediğim bişi... yaa iyi haberlerinizi duymak isityorummm hepiniz iyi olun herkes iyi oolsunnn noluuurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…