2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya işte comely nin kızına biraz bozulduk, selda hala gelmedi o kadar..Burdakiler iyi bişey yok merak etme..Ben de etkileniyorum kötü bi haber alınca...Dediğin gibi allah korusun bebişlerimizi...

beni uyutuo sürekli bu minik . . yürüyüş kesinlikle çok faydalı kendini yormadan sakin sakin 20-30 dk lık yürüyüşler keyifli..gerçi hava öyle soğukki 5 dk zor dayanır insan..

beni uyutuo sürekli bu minik . . yürüyüş kesinlikle çok faydalı kendini yormadan sakin sakin 20-30 dk lık yürüyüşler keyifli..gerçi hava öyle soğukki 5 dk zor dayanır insan..

Ya ben uyuyamıyorum..doktoruma söylüyorum sen olunca hamile herşey olabilr diyor..Gnelde herkes uyuyor...Yürüyüş gerçekten faydalı ama dediğin gibi üşütmemek lazım...
minikmucizemin 2 hafta önce kanama vardı ya, ondan sordum benim doktor o sıralar sürekli istirahat dedi..Hala da yoruyorsun kendini der durur..Plates dedim de,yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi..

İyiyiz canım sen nasılsın...Pek sorun yok...

Ya işte comely nin kızına biraz bozulduk, selda hala gelmedi o kadar..Burdakiler iyi bişey yok merak etme..Ben de etkileniyorum kötü bi haber alınca...Dediğin gibi allah korusun bebişlerimizi...

elvina iyileşir inş tez zamanda, ve inş.tez zamanda da selda dan haber çıkar..

artık öle yer ettiniz ki bende , dualarımda artık sizlerde varsınız.. hep, hepinizin iyi haberlerini duymak nasip olsunn bana..

kuzuuuu bende de varr o uyku sorunu... akşamları okadar çok kalkmısım ki tuvalete ( sölemesi ayıp :) şimdi alışkanlık yaptı o saatlerde kalkıyorum, wc ihtiyacım yok ama benm gözler apaçık.. sanki o uyuyan ben deilim.. geziniyom evde canm sıkılıyo.. bide iyi uyuyun hamilelikte diyolar ama olmuyo ki ne yapsam bilemedimm

yürüyüş çok iyi geliyo gerçekten sıkı giyinip çıkıyorum kendimi yorgun hissetmediğim zamanlar

benimde geceleri uykum bölünüo sürekli belki 5-6 kez kalkıorum wc için.. bu yüzden belkide gündüz hep uykum var..

Ya tuvalete kalkıyorum, ağrı oluyo...
Zaten benim bebik aşada ya, ağrım oluyor..Normalde anlamıyorum, ama yatınca dinlenirken ağrının farkına varıyorum..Evin içinde geziniyorum artık...Ama ben eskiden de pek uyuyamazdım, benim uyku sorunum vardı zaten...
Ne olacak bilmiyorum valla...Vitamin falan da içmiyorum ben, enerji fazlası desem o da yok...

benimde geceleri uykum bölünüo sürekli belki 5-6 kez kalkıorum wc için.. bu yüzden belkide gündüz hep uykum var..

bende gece yatardım sabaha kadar hiç kalkmazdım hamilelik başladığından beri
çok sık kalkıyorum galiba doğumdan sonrası için şimdiden hazırlık başladı çok sık uyanıcaz ya emzirmek için

Son düzenleme:
bi de mide yanması çok sıkıntı verio bana , yoğurt yiyorum biraz hafifletio..

aaa ipekcim o mide yanması bende de vardı, bide yediklerin geri geliyomu, reflü gibi bende o da vardı.. dr um bi ilaaç verdi.. geçen yatıyodm mide yanmaasında bi içim dedim, çiğneyerek içiliyo .. anında aldı bana çok iyi geldii istersen veririm adını ama dr una sorarsın

evet kızlarr biz geldikkk
minişim tam dönmedi ama doktor kız olduğuunu söyledi
çıkıntısı yok dedi perşembe günü yeniden gidicez kesin söylerim dedi
135 gr evett bir kız daha geliyor

gözünaydın canımm tombişiminde gr yerim ben:))

kızlar sayfaları 2şer atlıyorum az bi durun motorunuz soğusun yaa..
Işiniz mi yok benim çokkkk

canm vücut kendini bebişe alıştırıyo.. benim de öle bir uykum vardı ki, hani derler ya top atsan uyanmaz , aynen o cinsten.. fena ama hiç kalkmıyodm duymuyodm, ölü gibi.. annem derdi hep senin çocuğn olunca napcaksın çocuk çatlar ağlamaktan diye.. ama şimdi daha bebiş gelmeden alıştırdı vücut kendini wc bahanesyle.. o eski uykumdan eser yokk, özledim çok ama iyi de oldu..

selam hanimlr ben geldim ama yemege gidiyorum tekrar :)
Gece ben zaten cok kalkiyordum wcye simdi hamilelikde dahada cok kalkmaya basladim birde benim bacaklarim agriyo yatarken sürekli pozisyon degisiyorum ya simdiden basladi ne yapcam ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…