iyi olmana sevindim canmm...ben de iyiyim .. geldim şimdi comedy i okudum ilk , çok etkilendim, ben çok üzülüyorum çok korkuyorum inşallah çok sık hasta olmaz bebişlerimiz, naparım ben ilk yardım felan da bilmem aaslında bilmek lazımmm.. ayy Allah'ım korusun bebeişleimiziii
kuzucum pek sourn yok derken, varmı bilmediğim bişi... yaa iyi haberlerinizi duymak isityorummm hepiniz iyi olun herkes iyi oolsunnn noluuurr
ben kaçtım kızla revimi toparlamam lazım biraz sonrada yürüyüşe çıkıcam
ben kaçtım kızla revimi toparlamam lazım biraz sonrada yürüyüşe çıkıcam
beni uyutuo sürekli bu minik . . yürüyüş kesinlikle çok faydalı kendini yormadan sakin sakin 20-30 dk lık yürüyüşler keyifli..gerçi hava öyle soğukki 5 dk zor dayanır insan..
İyiyiz canım sen nasılsın...Pek sorun yok...
Ya işte comely nin kızına biraz bozulduk, selda hala gelmedi o kadar..Burdakiler iyi bişey yok merak etme..Ben de etkileniyorum kötü bi haber alınca...Dediğin gibi allah korusun bebişlerimizi...
elvina iyileşir inş tez zamanda, ve inş.tez zamanda da selda dan haber çıkar..
artık öle yer ettiniz ki bende , dualarımda artık sizlerde varsınız.. hep, hepinizin iyi haberlerini duymak nasip olsunn bana..
Ya ben uyuyamıyorum..doktoruma söylüyorum sen olunca hamile herşey olabilr diyor..Gnelde herkes uyuyor...Yürüyüş gerçekten faydalı ama dediğin gibi üşütmemek lazım...
minikmucizemin 2 hafta önce kanama vardı ya, ondan sordum benim doktor o sıralar sürekli istirahat dedi..Hala da yoruyorsun kendini der durur..Plates dedim de,yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi..
beni uyutuo sürekli bu minik . . yürüyüş kesinlikle çok faydalı kendini yormadan sakin sakin 20-30 dk lık yürüyüşler keyifli..gerçi hava öyle soğukki 5 dk zor dayanır insan..
kuzuuuu bende de varr o uyku sorunu... akşamları okadar çok kalkmısım ki tuvalete ( sölemesi ayıp:) şimdi alışkanlık yaptı o saatlerde kalkıyorum, wc ihtiyacım yok ama benm gözler apaçık.. sanki o uyuyan ben deilim.. geziniyom evde canm sıkılıyo.. bide iyi uyuyun hamilelikte diyolar ama olmuyo ki ne yapsam bilemedimm
kuzuuuu bende de varr o uyku sorunu... akşamları okadar çok kalkmısım ki tuvalete ( sölemesi ayıp:) şimdi alışkanlık yaptı o saatlerde kalkıyorum, wc ihtiyacım yok ama benm gözler apaçık.. sanki o uyuyan ben deilim.. geziniyom evde canm sıkılıyo.. bide iyi uyuyun hamilelikte diyolar ama olmuyo ki ne yapsam bilemedimm
canım bende yaklaşık 15 16. haftalarda başağrısı çekmiştm hergün ağrıyodu ama şimdi 19 bitiyor tahminim ohaftada çok oluyo normal bi durum yani
benimde geceleri uykum bölünüo sürekli belki 5-6 kez kalkıorum wc için.. bu yüzden belkide gündüz hep uykum var..
yürüyüş çok iyi geliyo gerçekten sıkı giyinip çıkıyorum kendimi yorgun hissetmediğim zamanlar
benimde geceleri uykum bölünüo sürekli belki 5-6 kez kalkıorum wc için.. bu yüzden belkide gündüz hep uykum var..
bi de mide yanması çok sıkıntı verio bana , yoğurt yiyorum biraz hafifletio..
evet kızlarr biz geldikkk
minişim tam dönmedi ama doktor kız olduğuunu söyledi
çıkıntısı yok dedi perşembe günü yeniden gidicez kesin söylerim dedi
135 gr evett bir kız daha geliyor
Ya tuvalete kalkıyorum, ağrı oluyo...
Zaten benim bebik aşada ya, ağrım oluyor..Normalde anlamıyorum, ama yatınca dinlenirken ağrının farkına varıyorum..Evin içinde geziniyorum artık...Ama ben eskiden de pek uyuyamazdım, benim uyku sorunum vardı zaten...
Ne olacak bilmiyorum valla...Vitamin falan da içmiyorum ben, enerji fazlası desem o da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?