evet kızlarr biz geldikkk
minişim tam dönmedi ama doktor kız olduğuunu söyledi
çıkıntısı yok dedi perşembe günü yeniden gidicez kesin söylerim dedi
135 gr evett bir kız daha geliyor
selam hanimlr ben geldim ama yemege gidiyorum tekrar :)
Gece ben zaten cok kalkiyordum wcye simdi hamilelikde dahada cok kalkmaya basladim birde benim bacaklarim agriyo yatarken sürekli pozisyon degisiyorum ya simdiden basladi ne yapcam ilerde.
Çok yorma kız kendini...Doktor sana yürüyüşe izin veriyor mu...
Bana daha yeni yeni izin veriyor...
Ilerde 4 yastıkla yatacaksınız karnınınzın altına bacak arasına sırta bele oturur gibi yatacaksınız. Allah kurtarsın bir an önce
veriyo canım hatta yüzmeye git diyo ama ben korkuyorum havuzdan mikrop kaparım diye bi de kış günü çıkınca üşütürüm diye
mutlaka yürü diyor ileride faydasını görücekmişim yanındakıiyle konuşurken nefes nefese kalmayacaksın tempo bu olcak diyor
bende bu hafta başladım ama dün soğuktu çıkmadım
dinlenme olayı kanama varkenmiş kanama bitince yürüyüşe başlayabilirsin dedi
evi toparladım şimdi giyinip çıkıcam
ben de sırtüstü yatınca vicdan yapıyorum sağıma hiç yatamıyorum ama sol trafımda bi uyuşukluk var günlerdir kolum falan ben tuvalete 10 kez falan kalkıyorum geceleri uykum çok bölünüyor
Ilerde 4 yastıkla yatacaksınız karnınınzın altına bacak arasına sırta bele oturur gibi yatacaksınız. Allah kurtarsın bir an önce
ayyy evet yaa ben o yüzden hamile yastığı istiyorum benim iç karnımda hiç yokmuş sanırım tüm göbek dışarda çok rahatsız oluyorum uyurken bi uyanıyorum hafif göbeğime yüklenmişim sonra bi vicdan yapıyorum çocuğumu ezdim diyeIlerde 4 yastıkla yatacaksınız karnınınzın altına bacak arasına sırta bele oturur gibi yatacaksınız. Allah kurtarsın bir an önce
Kızlarrrr, biz ne yaptık biliyor musunuz...
Tekme attı kızım dermişim...Atmadı da, öğle yemeği yedik....Normalde yemediğimden yediğim zaman sevindirik oluyorum yaa....
yaa bende 4 5 kez tuvalete gidiyorum
birde bazı sabahlar bir uyanıyorum ki yüz üstü yatıyorum pestil gibi
ezicem bebegi yaaaaaaa
ben de yüz üstü dönüyorum, çözümü kenarlara yastık koymakta buldum...Yastık oldu mu istesen de dönemiyorsun...
66: göbekler buyumus anlasılan
Kızlarrrr, biz ne yaptık biliyor musunuz...
Tekme attı kızım dermişim...Atmadı da, öğle yemeği yedik....Normalde yemediğimden yediğim zaman sevindirik oluyorum yaa....
yaa bende 4 5 kez tuvalete gidiyorum
birde bazı sabahlar bir uyanıyorum ki yüz üstü yatıyorum pestil gibi
ezicem bebegi yaaaaaaa
ben de yüz üstü dönüyorum, çözümü kenarlara yastık koymakta buldum...Yastık oldu mu istesen de dönemiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?