afiyet bal şeker olsunn... bebişne yarasın kuzuummmmm...
kızlarr aranızda geceleri gerinerek uyanan varmı... geriniyorum ağrıyla uyanıyorm.. arastırdım çok zararlıymış.. yapmamam lazım ama uyurken insan bilemiyo kiii
bebekpoyraazz hoşgeldin
of aman ayy geldim ne çeneniz düşük beeee oku oku göbeğim çatladı
ben geldim duramadım koştum gitim hilmiciğim yanına iş yerlerimiz çok yakın anlattım böle böle oldu diye oda aptallaştı başladı tiptip gülmeye gıcık oldum sonra gülmesine daha gör neler yapacak sana o dedi
fatmaaa dün bende içimde birsey hissettim bişi geziyor gibi kıyır kıyır galiba bebeklerimiiiiiiiiz
evet ya ben çok bişi isimde böle sol tarfımda nasıl tarif ediyimki inş. bebişdirfatmaaa dün bende içimde birsey hissettim bişi geziyor gibi kıyır kıyır galiba bebeklerimiiiiiiiiz
fatmacım canm noldu.. yoksa tepikledimi senin bebiş.. ben geçmişi okumadım hiçte, bilmiyorummm nolduğunu...dediğin gibi çok konusuyolar, yetişemiyormmmmmm. :)))
Valla sizin bebeleri kıskanıyommm haaaa.....
meltemmeryemle ben bi kıprdasın ortalığı ayağa kaldırcaz görün bak, tembel bizim sıpalar..O da 18 haftayı geçti hissetmiyo bişey, ben de hissetmiyorum...
ben de sırtüstü yatınca vicdan yapıyorum sağıma hiç yatamıyorum ama sol trafımda bi uyuşukluk var günlerdir kolum falan ben tuvalete 10 kez falan kalkıyorum geceleri uykum çok bölünüyor
Valla sizin bebeleri kıskanıyommm haaaa.....
meltemmeryemle ben bi kıprdasın ortalığı ayağa kaldırcaz görün bak, tembel bizim sıpalar..O da 18 haftayı geçti hissetmiyo bişey, ben de hissetmiyorum...
kız emin değilim değilimki bebikmi acaba diyeee
Sevgili arakdaşım çok üzüldüm Elvinacığın başına gelenlere.Okurken ben bile nasıll stres oldum sizin yaşadıklarını tahmin edemiyorum.Ne yazıkki bi çok devlet kurumunda hemşireler böyle ya.Ben kaç kere tartıştım ve kavga boyutuna geldi biliyormusun? ki ben çok sakin bi insanımdır ama zaten dertlerimizden dolayı ordayız ya bir yakınımız ya kendimizin sağlığıiçin oaralara gidiyoruz canımız burnumuzdayken o tavırlar iyice delirtiyor.Umarım şmdi iyidir kızın.Şu yanlış ilaç yazma olayı beni dehşete düşürüyor ve o kadar sık oluyorki bu...Bende hamileliğimin 2,5 . ayında sistit şikayeti ile devlet hastahanesindeki bi kadındığumcuya baş vurmuştum.İzmir Alsancakta da özel muayenahanesi var adamın ve hatrı sayılır dercede yüksek vizite ücretleri alır kendisi saolsun.Herneyse bana antibiyotik yazdı .^kere sordum ''doktor bey kusurabakmayı ama güvenlimi'' diye.İç iç hiçç bişey olmaz çok iyi ilaç dedi.Eve geldim prospektüsü okudum ''gebeler ve emzirenler kesinnlikle içmememli'' yazıyor!!! internete girdim millet neler yazmış ilaç hakkında.Aile hemine çıktım sağlık ocağına doktor ayağa fırladı'' delimi bu insanlar bu ilaç bi ço ülkede yasaklandı bide senin gibi bi gebe ye veriyor hastamı o doktor .bu çocuğun kıkırdaklarını eritir,kemik oluşumunu durdurur''...diye...Düşün yaşadığım stresi üzüntüyü yaa.Ben hamileyim bebeğim nasıl bi zarar görecekti ? Elvinacık daha bi çocuk ve ciğerleri zaten yorgun ,hasta...nelere yol açardı o ilaç geniş vadede ?Bu ülke de sağlık kurumları sıkı bi temizlikten geçmeli
comely geçmiş olsun canım, çok üzüldüm, Allah şifa versin...
canım çok büyük geçmiş olsun bir solukta okudum resmen allahım acil şifalar versin kız
ına
amin sağol teyzesiii
comely_08 vermişsindir kilo canım benim kıyamam ya hem ayakta kaç gündür hastanede hem de grip
acil şifalar canım benim nefes alamak ne kadar zordur bilirim astım var annemin gözümün önünde öyle oluşu beni mahvediyor çok ii anlıyorum seni ama kuzun iyleşiyormuş Allahın izniyle yavrum benim...tekrar tekrar acil şifalar olsun
evet bakıp bişey yapamamak öldürüyo zaten ınsanı
comely_08 geçmiş olsun canım. bebişlerimize Allah sağlık sıhat versin. seni çok iyi anlıyorum geçen sene çok uğraştım ben de kızımla. Allah beterinden saklasın gelip geçici hastalık versin
aminnnnnnn aminnnnnnn vermesin kımseye düşmanıma bileeee
canm sırt üstü yatmakta bişi avrmı ben çok yatıyorumm.. yaaa ufff ben yüz üstüde yatıyorm, ben neden böleyim yaaa.... yatmama da dikkat etmem gerek dimi ben etmiyorumm hiç bişeyee... üff üzüldüm şimdi.. inş bebişe bişi olmuyodr yaa
Egeeeeeeee...
O da bu konuda çok şikayetçi..Gerinip ağrıyla uyanıyorum diye çok diyor...Ben de ağrıyla uyanıyorum ama gerinmiyorum kasıklarım ağrıyo benim dinlenirken...
afiyet olsun teyzesnin balına löp löp et olsun öykümekızlarrrr, biz ne yaptık biliyor musunuz...
Tekme attı kızım dermişim...Atmadı da, öğle yemeği yedik....normalde yemediğimden yediğim zaman sevindirik oluyorum yaa....
66: Göbekler buyumus anlasılan
bebektir kız, ilk kez hissettin ya..
Ben çıkıyorum kızlar..
İşlerim var dışarıda..Bitirince gelirim...
sırtüstü yatınca bebeğe daha az oksijen gidiyor.
ben çıkıyorum.sonra görüşürüz
Ben çıkıyorum kızlar..
İşlerim var dışarıda..Bitirince gelirim...
egeeeee
sende geriniyomusun bakk.. dikakt et gerinmeeeeee.... nasıl durdurcaz bilmiyorm ama zararlıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?