2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Egeeeeeeee...
O da bu konuda çok şikayetçi..Gerinip ağrıyla uyanıyorum diye çok diyor...Ben de ağrıyla uyanıyorum ama gerinmiyorum kasıklarım ağrıyo benim dinlenirken...

fatmacım canm noldu.. yoksa tepikledimi senin bebiş.. ben geçmişi okumadım hiçte, bilmiyorummm nolduğunu...dediğin gibi çok konusuyolar, yetişemiyormmmmmm. :)))

fatmaaa dün bende içimde birsey hissettim bişi geziyor gibi kıyır kıyır galiba bebeklerimiiiiiiiiz

Valla sizin bebeleri kıskanıyommm haaaa.....
meltemmeryemle ben bi kıprdasın ortalığı ayağa kaldırcaz görün bak, tembel bizim sıpalar..O da 18 haftayı geçti hissetmiyo bişey, ben de hissetmiyorum...

fatmaaa dün bende içimde birsey hissettim bişi geziyor gibi kıyır kıyır galiba bebeklerimiiiiiiiiz
evet ya ben çok bişi isimde böle sol tarfımda nasıl tarif ediyimki inş. bebişdir

fatmacım canm noldu.. yoksa tepikledimi senin bebiş.. ben geçmişi okumadım hiçte, bilmiyorummm nolduğunu...dediğin gibi çok konusuyolar, yetişemiyormmmmmm. :)))

ya sabah biş hisettim gibi ama emin değilim...

Valla sizin bebeleri kıskanıyommm haaaa.....
meltemmeryemle ben bi kıprdasın ortalığı ayağa kaldırcaz görün bak, tembel bizim sıpalar..O da 18 haftayı geçti hissetmiyo bişey, ben de hissetmiyorum...

kız emin değilim değilimki bebikmi acaba diyeee

ben de sırtüstü yatınca vicdan yapıyorum sağıma hiç yatamıyorum ama sol trafımda bi uyuşukluk var günlerdir kolum falan ben tuvalete 10 kez falan kalkıyorum geceleri uykum çok bölünüyor

canm sırt üstü yatmakta bişi avrmı ben çok yatıyorumm.. yaaa ufff ben yüz üstüde yatıyorm, ben neden böleyim yaaa.... yatmama da dikkat etmem gerek dimi ben etmiyorumm hiç bişeyee... üff üzüldüm şimdi.. inş bebişe bişi olmuyodr yaa

canım ya gercekten doğru okadar coklarki hangisiyle baş edelim derken uzmanlardan şüphe eder oldum valla

comely geçmiş olsun canım, çok üzüldüm, Allah şifa versin...

sağol bitanem amin amin şifa hepimize :)

comedy canm çok üzüldüm , geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin canm, iyileiştimi şimdi daha mı iyi elvina... şu cocuklar hasta olunca ben cok üzülüyorum, keşke onların yerine biz hasta olsak...

emin ol okadar dua etmişimki hamileyim bide dua kapılarım açıkya bende hasta oldum kızım azcık gözünü açtııı hep dedimki allahım o daha cok küçük karnımdada mınıcık bır bebek var sen onları koru ne verıceksen bana ver dedim heppppp 2 gün 2 gece boyunca

eccu canım seninde hayırlı olsun, topiğe bi hanfendi daha geliyo desene.. artık ciciler alamaya isimler bakmaya başlarsın şeker..

ay ben kızımın derdine düştüm ya kızlar cok gec kaldım aylık kontrolume dr taa 2 hafta önce çağırmıstı 2liyi yaptr gel dedi okadar yoğundum izin alamadım gittiğimde vakti gectı dediler yaptıramadım bakalım ne zaman nasıp olucak

sırtüstü yatınca bebeğe daha az oksijen gidiyor.

kızlarrrr, biz ne yaptık biliyor musunuz...
Tekme attı kızım dermişim... Atmadı da, öğle yemeği yedik....normalde yemediğimden yediğim zaman sevindirik oluyorum yaa....
afiyet olsun teyzesnin balına löp löp et olsun öyküme
66: Göbekler buyumus anlasılan

kız nbr katana gibi olduk herbirimiz. Nerelerdesin fıstık..

Suziiiii bende geriniyorum bak kuzu bilmiş ege demiş:)))) ayy ona karşı koyamıyorum sonra ağrı oluyor bebiş kordon dan düştü diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…