2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa şimdi ne geldi bilyormusunu dogum yapmış bi personelimizin çikolatası erkek bebiki oldu:d:d:d bende şimd ham diye yedim
pissssssssssssssss

ben çıkıyorum.sonra görüşürüz
byee çabuk gelll özleriz

gerinmek zararlımımıymıs
anaaamm
ben her aksam ozellikle kendimi bir o yana bir bu yana atıp gerinip birde kıtırtatıyorum kendimi
offfffff

yuhhhhhhh oldu olacak bide belini kırdır tam olsun. Iyimisin aa

gerinmek zararlımımıymıs
anaaamm
ben her aksam ozellikle kendimi bir o yana bir bu yana atıp gerinip birde kıtırtatıyorum kendimi
offfffff

canm sabah kalkınca, uykusu acılırken gerinir ya insan öle bi gerinmek zararlıymış.. seninki spor amaçlı gibi mi sanki, mesela ben plates yapıyorum onda da var gerinmek, ama kas gerdirmesi o, ama göbeğinide hissederek gerinme sakın..

ya atıyorum sola yatıp sağa doğru esnersin ya böyle bir belin kıtlar esner
o hareketi yapıodum
bir daha yapmam zaten
hadi aksama kadar baana yeni bir malzeme cıktı
düşün babam düşün :)

ya atıyorum sola yatıp sağa doğru esnersin ya böyle bir belin kıtlar esner
o hareketi yapıodum
bir daha yapmam zaten
hadi aksama kadar baana yeni bir malzeme cıktı
düşün babam düşün :)

o yaptığını bidaha yapma şeker.. göbiş geriniyo çünkü..
sıkma kendini dert etme bundan sora yapmazsın olur biter, gerçi ben hala yapıyorm ama engel olamıyorm çünkü uykumda, sonra ağrıyla uyanıyorum.. dikkat etmek lazımm

teşekkürler
evet dikkat edelim hep kötü alışkanlar
işte
off
hadi ben işe gideyim
herkes kendisine iyi baksın
şimdi düsündümde selda ne zamandır yok herkes merak etti onu
belkide inşallah hatta kotu birşey yokturda bizden sıkıldıgı için gelmiyordur hiç içime kötü bişi gelmiyor
herkes kendine iyi baksın
aksam üstü gelirim byyyyyy

slm kizlaar..biraz gecmisi okudum ne cok yazmisiniz yaa
bende sirt üstü cok yatiyodum karnimda bi gerilme oluyodu, sabah kalktigimdada kasiklarim agriyo. yatmyim daha bari.

bende ülker çikolatalı gofret yiyorum her gün mutlaka en önemli besinim :)
ohh afiyet olsun cnmm

bizde selda yı çok merak ediyoruz sorma yaa neyse inş. Bişey yktur. Sanada kolaygeşsin

slm kizlaar..biraz gecmisi okudum ne cok yazmisiniz yaa
bende sirt üstü cok yatiyodum karnimda bi gerilme oluyodu, sabah kalktigimdada kasiklarim agriyo. Yatmyim daha bari.

canımm naber nasılsın.. Bende öyle oluyorum ama dayanamaıyorum hep aynı yöne yatmak yoruyor

güle güle canm.. kolay gelsinn..

kızlar bende çıkıyorum, alışverişe çıkıcam, hava da almıs olurum.. aksama gelirim yine gelmezsem de yarın görüşürz inş... iyi bakın kendinize, bebişlerinizede...

ben çıkıyorum.sonra görüşürüz

cabuk gel senıde özlerız heeee

deme yaaaa... yüz üstünü biliyodm da bunu ilk kez duydum saol şekerr .. dikkat ediyim bende

ay bende ya sola yada sırt üstü başka yatamıyorum

ege hepimiz için yedim kıızzz:):):)):

benım içinde sütlü yeeeeeee

ben bı yemeğe cıkıp geleyım tekrar girerim öpüyorum hepinizi

Kızlar ,aranızda 2.kez anne olacaklar varmı?
Benim 2.bebeğim.Oğlum var bi tane.Ondan biraz endişeliyim kışkançlık falan yaparmı die.Gerçi o istedi kardeşi olmasını.çokta sessiz sakin bi çocuk.Şuan içinde herşey çok iyi gidiyor.ama kime sorsam herkes bişey diyo.2.olunca kimi evden gitmek istiyormuş.Kimi altına kaçıyormuş...gibi şeyler söylediler...Yani gizli bir kıskançlık durumu oluyormuş.Şimdiden tedirginlik başladı...napıcam ben?

Kizlar az önce nabzim firladi kalbim carpti birden. Ay cok korktum Ama simdi daha iyi

benimde gün içinde birkaç kez oluyo 5 haftalık falanken bir gün gün boyu
geçmemişti doktora gittim holter falan taktılar bi şey çıkmadı o günkü durumu
tuzlu yediysem kullandığım iğneler yapmış olabilir diye açıklamıştı kardiyolog bir de
uyarmıştı ilerlyen aylarda da nabız artar kalp hızlı çarpar demişti onun için şimdi kafama takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…