pissssssssssssssssyaaa şimdi ne geldi bilyormusunu dogum yapmış bi personelimizin çikolatası erkek bebiki oldu:d:d:d bende şimd ham diye yedim
byee çabuk gelll özlerizben çıkıyorum.sonra görüşürüz
gerinmek zararlımımıymıs
anaaamm
ben her aksam ozellikle kendimi bir o yana bir bu yana atıp gerinip birde kıtırtatıyorum kendimi
offfffff
pissssssssssssssss
byee çabuk gelll özleriz
yuhhhhhhh oldu olacak bide belini kırdır tam olsun. Iyimisin aa
gerinmek zararlımımıymıs
anaaamm
ben her aksam ozellikle kendimi bir o yana bir bu yana atıp gerinip birde kıtırtatıyorum kendimi
offfffff
canm sabah kalkınca, uykusu acılırken gerinir ya insan öle bi gerinmek zararlıymış.. seninki spor amaçlı gibi mi sanki, mesela ben plates yapıyorum onda da var gerinmek, ama kas gerdirmesi o, ama göbeğinide hissederek gerinme sakın..
ege hepimiz için yedim kıızzz:):):)):
banane bananeeeeeeee benim tatlı bişey geçmedi boğazımdan.. Giitim aldım bend eeti nin çikolata keyfinden upuzunnnnnnnn ohhhhhhhhhh
banane bananeeeeeeee benim tatlı bişey geçmedi boğazımdan.. Giitim aldım
bend eeti nin çikolata keyfinden upuzunnnnnnnn ohhhhhhhhhh
ya atıyorum sola yatıp sağa doğru esnersin ya böyle bir belin kıtlar esner
o hareketi yapıodum
bir daha yapmam zaten
hadi aksama kadar baana yeni bir malzeme cıktı
düşün babam düşün :)
o yaptığını bidaha yapma şeker.. göbiş geriniyo çünkü..
sıkma kendini dert etme bundan sora yapmazsın olur biter, gerçi ben hala yapıyorm ama engel olamıyorm çünkü uykumda, sonra ağrıyla uyanıyorum.. dikkat etmek lazımm
kızlar, erken doğumdan dolayı doğumöncesi kullanamadığımız izinler artık yanmayacakmış.. bakalım bizim doğumlara kadar yetişir mi bu yasa?
Erken doğum yapan kadın işçiye müjde! - HTEkonomi
ohh afiyet olsun cnmmbende ülker çikolatalı gofret yiyorum her gün mutlaka en önemli besinim :)
bizde selda yı çok merak ediyoruz sorma yaa neyse inş. Bişey yktur. Sanada kolaygeşsinteşekkürler
evet dikkat edelim hep kötü alışkanlar
işte
off
hadi ben işe gideyim
herkes kendisine iyi baksın
şimdi düsündümde selda ne zamandır yok herkes merak etti onu
belkide inşallah hatta kotu birşey yokturda bizden sıkıldıgı için gelmiyordur hiç içime kötü bişi gelmiyor
herkes kendine iyi baksın
aksam üstü gelirim byyyyyy
slm kizlaar..biraz gecmisi okudum ne cok yazmisiniz yaa
bende sirt üstü cok yatiyodum karnimda bi gerilme oluyodu, sabah kalktigimdada kasiklarim agriyo. Yatmyim daha bari.
teşekkürler
evet dikkat edelim hep kötü alışkanlar
işte
off
hadi ben işe gideyim
herkes kendisine iyi baksın
şimdi düsündümde selda ne zamandır yok herkes merak etti onu
belkide inşallah hatta kotu birşey yokturda bizden sıkıldıgı için gelmiyordur hiç içime kötü bişi gelmiyor
herkes kendine iyi baksın
aksam üstü gelirim byyyyyy
ben çıkıyorum.sonra görüşürüz
deme yaaaa... yüz üstünü biliyodm da bunu ilk kez duydum saol şekerr .. dikkat ediyim bende
ege hepimiz için yedim kıızzz:):):)):
kizlar az önce nabzim firladi kalbim carpti birden. Ay cok korktumama simdi daha iyi
Kizlar az önce nabzim firladi kalbim carpti birden. Ay cok korktumAma simdi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?