2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2.kez anne olucam inşallah.. Bende kıızm istedi diye yaprım ve şuanda bazen bişey alınca banda alın diyr. Bazen çok seviyor ama gizliden bi kıskançlık var. şimdiden üstünde durmuyorum başımıza gelince ozaman bakarım. Bide ona kafa yormayalım yaa zaten bi sürü saçmalıkla uğraşıyoruz.. Bu senin kardeşin ve sen istedin diye yaptım diyorum.. Kıskanmak asla olmaz o sana abla diyecek diyorumm:))) bi şekilde alışacak çok takılırsan dikkatini çekebilirsin kıskançlık yönünde

ohh afiyet olsun cnmm

bizde selda yı çok merak ediyoruz sorma yaa neyse inş. Bişey yktur. Sanada kolaygeşsin

canımm naber nasılsın.. Bende öyle oluyorum ama dayanamaıyorum hep aynı yöne yatmak yoruyor

iyiyim egecim, isteyim. evt hep bi saga bi sola yatmaktan fenalik geliyo artik.hamilelik yastigi aldim oda cok büyük yatakta sigdiracak yer bulamiyorm.ben zaten tombisim oda fazlalik geliyo bi süre sonra firlatiyorum yataktan

Nedenini bilmiyorum vallah birden bire oldu. Belki tiroid yüzündendir diye düsünüyorum tekrar kontrol ettirmem lazim.

canım sana sorum olacak.
hamilelik pilatesi mi yapıyorsun? ve daha önceden yapıyor muydun sürekli yoksa hamilelikle mi başladın?

Kızlar bir uyku bastı. Başım ağrımaya başladı öğlende yoğurt yediydimm ohhh

yemekten sonra tansiyonun düşmüştür şeker, geçer birazdan..
doktorum anlattı o mevzuyu, diyoki normalde en çok beyne kan gidiyormuş, hamilelikte rahime de çok gitmeye başlıyormuş. tabi yemek yiyince falan, mideye giden kandan dolayı baş dönmesi vs olabiliyormuş kan yetmiyormuş yani bi süre. o yüzden az sık yiyin diyorlarmış..

iyiyim egecim, isteyim. Evt hep bi saga bi sola yatmaktan fenalik geliyo artik.hamilelik yastigi aldim oda cok büyük yatakta sigdiracak yer bulamiyorm.ben zaten tombisim oda fazlalik geliyo bi süre sonra firlatiyorum yataktan
hadi yaa benimde yatak fazla büyük değil ama şimdilik yastık fazla yok :) idare ediyoruz

afiyet sife olsun cnm.ah bende senin giibi yararli seyler yiyebisem bi.hep nerde yararsiz seyler var onlari istiyo benim yaramaz.
yok cnm bende bulgur ekmek kızartme yiyorum yararlı şeylerde yiyorumda arada çokkkkkk kaçırıyorum çiko felan

nedenini bilmiyorum vallah birden bire oldu. Belki tiroid yüzündendir diye düsünüyorum tekrar kontrol ettirmem lazim.

olabilr bi tiroidine baktır ozaman cnmm

Merhaba kızlarrrrrr

Nasılsınız? Bebişler nasıl? Umarım herşey yolundadır.Giremiyorum çoktan beri yıl sonu falan derken kafamı kaldıramadım bir haftadan beri.

Bilmiyorum yaa.Dediğim gibi şimdilik bi problem yok şükür.6 yaşında oğlum.2.cinsiyeti belli olmadan pembe önlükler,pembe patikler,pembe zıbınlar aldık(daha doğrusu oğlum biriktirdiği paralarıyla aldırdı)ama ablamın 2.çocuğu olduktan sonra ilk oğlu 2 yaşından 12 yaşına kadar gece altına kaçırıyordu.Tedirginliğim ondan aslında.Çünkü oda hiç belli etmiyodu.en sonun dr götürdüler doktor söylemiş tamamen gizli kıskançlık die....
Neyse artık zaman göstericek bakalım...Bu arada heyecan nasıl?sanki ben ilk kez yapacakmışım gibi =)))

merhaba kızlarrrrrr

Nasılsınız? Bebişler nasıl? Umarım herşey yolundadır.giremiyorum çoktan beri yıl sonu falan derken kafamı kaldıramadım bir haftadan beri.

cnm hoşgeldin aslında bizde yoğunuz ama ayrılamaadık bir türlü:) bizde aynı bi değişiklik yok sen nasılsın bebişin nasıl

maşallah ona benim kızımda aldı kardeşine önlük:))

vallahi sanki ilk bebek gibi heyecanlı ve korkağım. Kızımda olan şeyleri unuttum acabalarla yaşıyrum.. Onda bir ay beklerdim kontrol için bunda bekleyemiyorum.. Bir garipim.. Hayırlısı olsun bakalım

cinsiyet bellimi?

cnm hoşgeldin aslında bizde yoğunuz ama ayrılamaadık bir türlü:) bizde aynı bi değişiklik yok sen nasılsın bebişin nasıl

iyiyim egecim.ya biliyorum herkes yoğundu yıl sonu diye ama benim patronlar hep başımdaydı inan gazeteleri bile açamadım biz de çok göze batıyo. Duru bebiş nasıl kızzzz büyüdü mü ?? benim kız da iyi teyzesi o da fıkırdak olcak herhalde iki üç günden beri kıpırdayıp duruyo :))))

canım rahatlamışsındır biraz..
Duru iyi teyzesi çok şükür salı gittik kontrole 230 gr olmuşuz:)) senin kızın nasıll..
Maşallah ona kıpırdamasına çok sevindim...
Burda kalp atışı beklerken kıpırdmaaya geldik yaa. Inşallah doğuma girmeyide nasip eder allahım:)))))))))

Yaaa Suziii ben de uykumda farkında olmadan geriniyorum sonra feci bi ağrıyla uyanıyorum, şimdi sen yazınca ben de araştırdım acaip tehlikeli bişeymiş , çok panik oldum nasıl kurtulacağız biz bu huyumuzdaaannn

kızlar, erken doğumdan dolayı doğumöncesi kullanamadığımız izinler artık yanmayacakmış.. bakalım bizim doğumlara kadar yetişir mi bu yasa?
Erken doğum yapan kadın işçiye müjde! - HTEkonomi

Ay inşallah yetişir , benim en çok kafama takılan konulardan biriydi bu, süpper olur.. Zaten doğumdan sonra 13 hafta o kadar o kadar az ki (

amin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…