Kuzu ne aldın yine bu seferde tv almışındır sen:))
canım rahatlamışsındır biraz..
Duru iyi teyzesi çok şükür salı gittik kontrole 230 gr olmuşuz:)) senin kızın nasıll..
Maşallah ona kıpırdamasına çok sevindim...
Burda kalp atışı beklerken kıpırdmaaya geldik yaa. Inşallah doğuma girmeyide nasip eder allahım:)))))))))
Yokluğumda 4 sayfa ilerlemişsiniz anca kızlarr..
Bişey almadım kız, kredi borcunu yatırdım,elektrik-su faturası yatırdım- telefonları ödedim geldim...
Maşallah duru'ya yerim ben onu yaaaValla ben en son gittiğimde cinsiyeti söylemişti ya kaç gr falan olduğunu sormadan çıkmış gelmişim işe gelince aklıma geldi :)))
Kuzuuu napıyon ?? Öykü nasıl ?Maşallah Duru pek bi büyümüş koca kız olmuş Öykü'de büyüdü mü??
canim bende her doktara gittigmde bir sürü seyler soracagim diyorum.ama ultrasonda kuzumu görünce unutuveriyorumbidahaki gidisimde evde hazirlicam soracaklairmi öyle gitcem
canim bende her doktara gittigmde bir sürü seyler soracagim diyorum.ama ultrasonda kuzumu görünce unutuveriyorumbidahaki gidisimde evde hazirlicam soracaklairmi öyle gitcem
evet teyzesi.. 6,5 yaşında bir kızım var.
Buda inşallah hayırlısıyla kız olacak..
Senin??
Bende yazıcam...
Artık adam ne derse desin, ne düşünürse düşünsün..Yazılı yapıcam adamı...
Sözlüde heyecanlanıyorum,unutuyorum soruları...
Ahahaha :) Kuzu senin doktor kesin seni ders olarak üniversitede falan anlatacak hamileliğinden sonra :) Tıp tarihinde ender görülen vakalardan diye :))
kızım müşterim geliyor habir işler yığıldı. Senin gibi gezemiyoruz biz ohh işe bak.. Ben netten ödüyorum herşeyi. Kapıdan çıkmak yasak burda kağıt veriyorsun:)) f tipi cezaevi diyorumyokluğumda 4 sayfa ilerlemişsiniz anca kızlarr..
Bişey almadım kız, kredi borcunu yatırdım,elektrik-su faturası yatırdım- telefonları ödedim geldim...
maşallah duru'ya yerim ben onu yaaaValla ben en son gittiğimde cinsiyeti söylemişti ya kaç gr falan olduğunu sormadan çıkmış gelmişim işe gelince aklıma geldi :)))
Anası kendimi besliyom uru beslenmiyo diyordu ya, maşallah büyümüş zilli...
Valla öykü de büyümüştür teyzesi...Gününden 3-4 gün ileride çıktı, ama özele gitmediğimden bu sefer gr.ını falan söylemediler..17+3 dük, 18+1 çıktı..Ama kaç gr.olmuş bilmiyorum..Yine tembeldi uyuyordu, uyandıralım dedim adam bön bön bktı suratıma, başka da bişey diyemedim...
kızım müşterim geliyor habir işler yığıldı. Senin gibi gezemiyoruz biz ohh işe bak.. Ben netten ödüyorum herşeyi. Kapıdan çıkmak yasak burda kağıt veriyorsun:)) f tipi cezaevi diyorum
kızım müşterim geliyor habir işler yığıldı. Senin gibi gezemiyoruz biz ohh işe bak.. Ben netten ödüyorum herşeyi. Kapıdan çıkmak yasak burda kağıt veriyorsun:)) f tipi cezaevi diyorum
ay bende öle ablak ablak bakınıyorum nutkum tutuluyor kızımı görcem diye..
ben bide özel ebeye gidecem.onlar daha cok ilgileniyorlar.gymnastik, masaj falan yaptiriyolar...dogumdan sonra da eve gelip ilgileniyolar, hem anneyle hem bebisle.ilk yikamasina falan yardimci oluyolar.burda sigorta karsiliyo bu tür seyleri.sizin öyle imkaniniz yokmu kizlar
Valla biz internete güvenemiyoruz ya, otomatik ödeme vericem kendi evime geçince hepsi otomatik ödenecek kiradayken onla uğraşmıyım diye yapmadım...Ama bi yandan da iyi oluyo, çarşıyı geziyorum gözüm gönlüm açılıyor...
Maşallah bebişlerimize yaaaaaAnnesi tembel deme şu kıza yaa uyusun napcan işte o da seninle birlikte yoruluyor tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?