2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah duru'ya yerim ben onu yaaa Valla ben en son gittiğimde cinsiyeti söylemişti ya kaç gr falan olduğunu sormadan çıkmış gelmişim işe gelince aklıma geldi :)))

Maşallah duru'ya yerim ben onu yaaa Valla ben en son gittiğimde cinsiyeti söylemişti ya kaç gr falan olduğunu sormadan çıkmış gelmişim işe gelince aklıma geldi :)))

canim bende her doktara gittigmde bir sürü seyler soracagim diyorum.ama ultrasonda kuzumu görünce unutuveriyorum bidahaki gidisimde evde hazirlicam soracaklairmi öyle gitcem

Kuzuuu napıyon ?? Öykü nasıl ?Maşallah Duru pek bi büyümüş koca kız olmuş Öykü'de büyüdü mü??

Anası kendimi besliyom uru beslenmiyo diyordu ya, maşallah büyümüş zilli...
Valla öykü de büyümüştür teyzesi...Gününden 3-4 gün ileride çıktı, ama özele gitmediğimden bu sefer gr.ını falan söylemediler..17+3 dük, 18+1 çıktı..Ama kaç gr.olmuş bilmiyorum..Yine tembeldi uyuyordu, uyandıralım dedim adam bön bön bktı suratıma, başka da bişey diyemedim...

canim bende her doktara gittigmde bir sürü seyler soracagim diyorum.ama ultrasonda kuzumu görünce unutuveriyorum bidahaki gidisimde evde hazirlicam soracaklairmi öyle gitcem

aynen canım inanırmısın bu sefer gittiğimde ilaç bile yazdırmadan çıkmış gelmişim.Ben de not alıcam böyle olmuyor ya bir de ben bu tip durumlarda heyecanlı bir tipimdir çok komik oluyorum yani :)))

Bende yazıcam...
Artık adam ne derse desin, ne düşünürse düşünsün..Yazılı yapıcam adamı...
Sözlüde heyecanlanıyorum,unutuyorum soruları...

Ahahaha :) Kuzu senin doktor kesin seni ders olarak üniversitede falan anlatacak hamileliğinden sonra :) Tıp tarihinde ender görülen vakalardan diye :))

Adam yüzüme diyor zaten, senin gibisini daha görmedim, görmem de diyor....
Eşimi ilk o çağırdı eşinizle gelin lütfen diye..Şimdi de ona çatıyo,sen girmezsen doğuma ben bunu doğurtmam diye...

yokluğumda 4 sayfa ilerlemişsiniz anca kızlarr..

Bişey almadım kız, kredi borcunu yatırdım,elektrik-su faturası yatırdım- telefonları ödedim geldim...
kızım müşterim geliyor habir işler yığıldı. Senin gibi gezemiyoruz biz ohh işe bak.. Ben netten ödüyorum herşeyi. Kapıdan çıkmak yasak burda kağıt veriyorsun:)) f tipi cezaevi diyorum

maşallah duru'ya yerim ben onu yaaa Valla ben en son gittiğimde cinsiyeti söylemişti ya kaç gr falan olduğunu sormadan çıkmış gelmişim işe gelince aklıma geldi :)))

ay bende öle ablak ablak bakınıyorum nutkum tutuluyor kızımı görcem diye..

Maşallah bebişlerimize yaaaaa Annesi tembel deme şu kıza yaa uyusun napcan işte o da seninle birlikte yoruluyor tabii.

ben bide özel ebeye gidecem.onlar daha cok ilgileniyorlar.gymnastik, masaj falan yaptiriyolar...dogumdan sonra da eve gelip ilgileniyolar, hem anneyle hem bebisle.ilk yikamasina falan yardimci oluyolar.burda sigorta karsiliyo bu tür seyleri.sizin öyle imkaniniz yokmu kizlar

kızım müşterim geliyor habir işler yığıldı. Senin gibi gezemiyoruz biz ohh işe bak.. Ben netten ödüyorum herşeyi. Kapıdan çıkmak yasak burda kağıt veriyorsun:)) f tipi cezaevi diyorum

Valla biz internete güvenemiyoruz ya, otomatik ödeme vericem kendi evime geçince hepsi otomatik ödenecek kiradayken onla uğraşmıyım diye yapmadım...Ama bi yandan da iyi oluyo, çarşıyı geziyorum gözüm gönlüm açılıyor...

Kız bi de bizim ikinciler.Benim doktor bile diyo sen bunlara alışıksın ama neden bu kadar heyecanlandığını anlamıyorum diye.Düşünüyorum da ilkinde daha fenaydım heyecandan titrerdim ben.

ayy ne güzelmiş ya :))) canım sen nerde yaşıyordun ? ben daha önce hiç duymamıştım böyle bi şey.

aynen bende öyle bankaya gidiyorum diye cikiyorum 1-2 saat sallaniyorum carsida :))
napim otur otur popom aciyo, zaten dogru dürüst is yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…