2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzelmiş ya :))) canım sen nerde yaşıyordun ? ben daha önce hiç duymamıştım böyle bi şey.

ben almanyada yasiyorujm canim.valla cok güzel oluyor gurup halinde kurslara katiliyosun doguma hazirlik yapiliyo.istersen dogumdan sonra bebeklerle beraber yüzme falanda oluyo.dogumdan sonrada cok ilgileniyolar her 2-3 haftada bi eve geliyolar, her seyi sorabiliyosun.valla doktordan iyi
bi arastir belki ordada vardir böyle seyler

Burda nerde bulacan öyle şeyler..
Biz sözde özel doktora gidiyoz, o bile dediğin kadar ilgilenmiyor...Ki bi de eve gelecekler,mümkün değil...

ama senin çıkma ihtimalin var bende yok asla gidemem o yüzden iyi oluyor..

aa süper burda yok anam öyle şeyler. Nerdeeeeeeee

merhaba güzel anneler....
merhaba annelm nasılsın

kız bi de bizim ikinciler.benim doktor bile diyo sen bunlara alışıksın ama neden bu kadar heyecanlandığını anlamıyorum diye.düşünüyorum da ilkinde daha fenaydım heyecandan titrerdim ben.
ya ben kızımda böyle değildim kontrol olur gelirdim bunda sıyırdım. Bı site yüzünden zaten.. :)))

kızlar şirkete ilk defa piyangocu geldi.. Kızlarımın şansına aldım inşallah çıkarda işi bırakır bebelerime bakarımm

ben geldim masal 2011 cinsiyet öğrenmişsin gözün aydın
kuzum uykucu hanımı görmüşsün seninde gözün aydın, maşallah iyi büyütmüşsün..
dün gece yazacaktım, kociş geldi çıkmak zorunda kaldım

Ay canım nerde burda öyle şeyler ama valla olmasını isterdim güzelmiş yani.burda ilgilenmeleri için bile bir sürü para veriyoruz.Benim mesala doktorum önce devlette çalışıyordu sonra özel hast.geçti.şimdi hem özel hasteneye hem de muayenehanesine gidiyorum.

Hoşgeldin...
Evet,salı günü gördüm kuzumu...Uyuyordu...
Sn nasılsın iyi misin...

yaaaaaaaa çeneniz düşmüş yaaa geldim ben okumadım geçmişi zor geldi

Egeeeee,piyangodan büyük ikramiye çıkarsa bize e gönder kız birazını...
Bende Öyküme bakayım, çıkayım işten...
Yılbaşında aldım kızımın şansına, amorti çıkmış ancak...

hadi bakalım inşallah çıkarda birimiz bari kurtulur.bol şans canım

ya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz

Ben öle şeylere kulak asmam ..zararlı olanları zaten biliyoruz işte cola kahve filan gibi şeyler onun dışında ne bulsam yiyorum bence kulak asmayın sizde ...

ya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz

hangi yiyeceklermiş? gerçi ben onu yiyince bir yerini kaşımadan önce aklımda falan derler öyle biliyordum.Ama ben pek inanmıyorum yaa.Gerçi benim popomda küçük bir kızarıklık vardır annem hep onu ciğer der ya bimiyorum ne kadar doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…