merhaba güzel anneler....
aynen bende öyle bankaya gidiyorum diye cikiyorum 1-2 saat sallaniyorum carsida :))
napim otur otur popom aciyo, zaten dogru dürüst is yok
ayy ne güzelmiş ya :))) canım sen nerde yaşıyordun ? ben daha önce hiç duymamıştım böyle bi şey.
ben almanyada yasiyorujm canim.valla cok güzel oluyor gurup halinde kurslara katiliyosun doguma hazirlik yapiliyo.istersen dogumdan sonra bebeklerle beraber yüzme falanda oluyo.dogumdan sonrada cok ilgileniyolar her 2-3 haftada bi eve geliyolar, her seyi sorabiliyosun.valla doktordan iyi
bi arastir belki ordada vardir böyle seyler
ama senin çıkma ihtimalin var bende yok asla gidemem o yüzden iyi oluyor..valla biz internete güvenemiyoruz ya, otomatik ödeme vericem kendi evime geçince hepsi otomatik ödenecek kiradayken onla uğraşmıyım diye yapmadım...ama bi yandan da iyi oluyo, çarşıyı geziyorum gözüm gönlüm açılıyor...
aa süper burda yok anam öyle şeyler. Nerdeeeeeeeeben bide özel ebeye gidecem.onlar daha cok ilgileniyorlar.gymnastik, masaj falan yaptiriyolar...dogumdan sonra da eve gelip ilgileniyolar, hem anneyle hem bebisle.ilk yikamasina falan yardimci oluyolar.burda sigorta karsiliyo bu tür seyleri.sizin öyle imkaniniz yokmu kizlar
merhaba annelm nasılsınmerhaba güzel anneler....
ya ben kızımda böyle değildim kontrol olur gelirdim bunda sıyırdım. Bı site yüzünden zaten.. :)))kız bi de bizim ikinciler.benim doktor bile diyo sen bunlara alışıksın ama neden bu kadar heyecanlandığını anlamıyorum diye.düşünüyorum da ilkinde daha fenaydım heyecandan titrerdim ben.
ben almanyada yasiyorujm canim.valla cok güzel oluyor gurup halinde kurslara katiliyosun doguma hazirlik yapiliyo.istersen dogumdan sonra bebeklerle beraber yüzme falanda oluyo.dogumdan sonrada cok ilgileniyolar her 2-3 haftada bi eve geliyolar, her seyi sorabiliyosun.valla doktordan iyi
bi arastir belki ordada vardir böyle seyler
ben geldim masal 2011 cinsiyet öğrenmişsin gözün aydın
kuzum uykucu hanımı görmüşsün seninde gözün aydın, maşallah iyi büyütmüşsün..
dün gece yazacaktım, kociş geldi çıkmak zorunda kaldım
ama senin çıkma ihtimalin var bende yok asla gidemem o yüzden iyi oluyor..
aa süper burda yok anam öyle şeyler. Nerdeeeeeeee
merhaba annelm nasılsın
ya ben kızımda böyle değildim kontrol olur gelirdim bunda sıyırdım. Bı site yüzünden zaten.. :)))
kızlar şirkete ilk defa piyangocu geldi.. Kızlarımın şansına aldım inşallah çıkarda işi bırakır bebelerime bakarımm
Merhaba canım,hoşgeldin...
ya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz
ya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz
hoşbulduk canım nasılsın ...
İyiyim canım, sen nasılsın..Bebiş nasıl....
Hiç bi fikrim yok...Hangi yiyecekler olduğunu bile bilmiyom ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?