Selam kızlarryarın dörtlü testim var çok heyecanlıyım yaw :26: özele gidiyom ben ne kadar zamanda çıkar sonuç acep :18:
ben iyim bebişde iyidir herhalde bi daha hareket yok
ciğer felan ...
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin, ben özele gittiğimde aynı gün içinde veriyorlar,ama ben 2 gün sonra gidip şımarıklık yapıyom bebeğimi özledim diye..Hem sonuç gösteriyorum, hem bi daha göürüyorum kızımı..
Leyynn, daha 16 haftalıksın, bebe hareket etmiş, sevinceğine bi daha hareket yok diyo...
Biz ne yapalım, bi kere bile tekmelemedi zilli...
hangi yiyeceklermiş? gerçi ben onu yiyince bir yerini kaşımadan önce aklımda falan derler öyle biliyordum.Ama ben pek inanmıyorum yaa.Gerçi benim popomda küçük bir kızarıklık vardır annem hep onu ciğer der ya bimiyorum ne kadar doğrudur
ya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz
bakkk demekkı doğruluğu varrr:):)) allahım su 9 ay bıtsede hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alsak...
Aaa güzel fikir ama ben dayanamam ki..ilk testimiz ya ikili üçlü yapmadı doktor o yüzden çok merak ediyorum ne alemde kızım diye.. Bi de kesin kızım mı ona bakıcaz ayy ne güzel
ay inşallah çıksında yollarım öyküme bi çeyrek altın:))))))))))))))) hahahhahahahaegeeeee,piyangodan büyük ikramiye çıkarsa bize e gönder kız birazını...
Bende öyküme bakayım, çıkayım işten...
Yılbaşında aldım kızımın şansına, amorti çıkmış ancak...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnhadi bakalım inşallah çıkarda birimiz bari kurtulur.bol şans canım
ay aklımıza getirmeyelim yaa ben ciğer yiyorummya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz
hee oda kolbastı yapıyordu içerde habire oynayacak. Biz bile 1 gün hissedersek 1 gün anlamıyoruz bekleeeeeeee okadar kolay değil sevinmek:)))))))ben iyim bebişde iyidir herhalde bi daha hareket yok:d:d
bakkk demekkı doğruluğu varrr:):)) allahım su 9 ay bıtsede hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alsak...
İnşallah istediğin güzel sonuçlarla gelirsin canım..Allah gönlüne göre versin...
ciğer felan ...
canım korkma yaaa. ben ciğer yazdığını sonradan gördüm yoksa yazmazdım valla.ben ilk hamileliğimde ciğere aş ermiştim yedimde şimdi kızımda çok şükür hiçbirşey yok bunlar eskilerin söylemesi boşver kulak asma bence.
ay inşallah çıksında yollarım öyküme bi çeyrek altın:))))))))))))))) hahahhahahaha
şaka şaka kredi ni öderim sende çıkarsın..
hee oda kolbastı yapıyordu içerde habire oynayacak. Biz bile 1 gün hissedersek 1 gün anlamıyoruz bekleeeeeeee okadar kolay değil sevinmek:)))))))
Aminn canım sağol sonuçlar güzel çıksın da cinsiyet önemli değil..
E ben yedim ciğer 2 akşam önceee :) oğluşun bari usturuplu bi yeri leke olsunnnn!!! Ay kızlar varsa bildiğiniz başka yiyecekler söyleyin de leke içinde olmasın bebeklerimiiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?