2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarr yarın dörtlü testim var çok heyecanlıyım yaw :26: özele gidiyom ben ne kadar zamanda çıkar sonuç acep :18:

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin, ben özele gittiğimde aynı gün içinde veriyorlar,ama ben 2 gün sonra gidip şımarıklık yapıyom bebeğimi özledim diye..Hem sonuç gösteriyorum, hem bi daha göürüyorum kızımı..

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 6 aylık dünyaya gelen ikiz bebeklerden kız olan, kardeşinden 100 gram daha ağır ve sağlıklı olduğu için ambulans helikopterle Aydın'a sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris'in Gökçe köyünde yaşayan Ertan-Gülizar Gümüş çiftinin Marmaris Devlet Hastanesinde sabaha karşı biri erkek diğeri kız ikiz bebekleri dünyaya geldi. Doktorlar, 600 gram doğan ve yaşama ihtimali kardeşine göre yüksek olan kız bebeğin, daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi.

İzmir'den öğlen saatlerinde havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı 112 Acil Servis helikopteri, Marmaris Devlet Hastanesinin pistine iniş yaptı. Ambulansla piste getirilen bebek, kuvözüyle helikoptere taşındı. Kuvözden çıkartılan minik bebek, helikoptere konularak Aydın Adnan Menderes Hastanesine nakledildi.

Nakil sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan baba Ertan Gümüş, ''Eşim gece 02.00 sıralarında rahatsızlandı. Acil olarak hastaneye geldik ve bir saat sonra doğum yaptı. Bebeklerden biri 500, diğeri ise 600 gram olarak dünyaya geldi. 600 gram doğan kızın yaşama şansı biraz daha fazla olduğu için Aydın'a sevk ettiler. Erkek olan burada kaldı'' dedi.

Gümüş çiftinin, 5 yaşında erkek çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

Hastane yetkilileri ise bebeklerden daha ağır doğanın yaşama şansının daha fazla olduğununu ifade ederek, ''Burada kalan bebeğin hareket ettirilmesi sakıncalı bulundu. Ondan dolayı kız bebeğin nakline karar verdik'' dediler.

Kaynak : 100 gram farkla hayata tutundu

yavrum yaa daha miniciktir yaa 600 grmış yaaa

Aaa güzel fikir ama ben dayanamam ki.. ilk testimiz ya ikili üçlü yapmadı doktor o yüzden çok merak ediyorum ne alemde kızım diye.. Bi de kesin kızım mı ona bakıcaz ayy ne güzel

Leyynn, daha 16 haftalıksın, bebe hareket etmiş, sevinceğine bi daha hareket yok diyo...
Biz ne yapalım, bi kere bile tekmelemedi zilli...

ya böle tekme gibi değil yaa bişey böle elledi gibi içimden öle bişey yani ya insan durmadan olsun istiyo iyice anlasam

bakkk demekkı doğruluğu varrr:):)) allahım su 9 ay bıtsede hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alsak...

bakkk demekkı doğruluğu varrr:):)) allahım su 9 ay bıtsede hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alsak...

canım korkma yaaa. ben ciğer yazdığını sonradan gördüm yoksa yazmazdım valla.ben ilk hamileliğimde ciğere aş ermiştim yedimde şimdi kızımda çok şükür hiçbirşey yok bunlar eskilerin söylemesi boşver kulak asma bence.

ay inşallah çıksında yollarım öyküme bi çeyrek altın:))))))))))))))) hahahhahahaha
şaka şaka kredi ni öderim sende çıkarsın..

hadi bakalım inşallah çıkarda birimiz bari kurtulur.bol şans canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar bışı sorcam hanı bazı yıyecekler var eskıler yemeyın felan dıo yok ız olurmus yok bu.bu konuda ne dusunuyosunuz
ay aklımıza getirmeyelim yaa ben ciğer yiyorumm

ben iyim bebişde iyidir herhalde bi daha hareket yok:d:d
hee oda kolbastı yapıyordu içerde habire oynayacak. Biz bile 1 gün hissedersek 1 gün anlamıyoruz bekleeeeeeee okadar kolay değil sevinmek:)))))))

rsmen aserıyorum ona ama korkudan yıyemıom cnmın ıstedıgı tek et turu sey o

Teyzesi düşünmen yeer, sen kendi borçlarını kapat,baksana bi sürü borcun varmış...
Söyle kız, çok sevinmesin bak daha bekleyenler var de...Biz hala bekliyoz, kolbastıyı geçtim, azıcık ankara havası oynasa razıyım ben...

ege ya güzel bişeymiş ondan olsun istiyorum:):):):) cinsiyet öğrenmek için bile saırsızlanıyorum :):)

Merhaba kızlar,

sizleri neredeyse her gün okumaya devam ediyorum.
Bebişlerinizin cinsiyetlerini boylarını kilolarını öğrendiğinizde en az sizler kadar seviniyorum.
Bebeğimden koptum ama buradan ayrılamadım burası bana iyi geliyor.
kendinize ve bebeklerinize çok dikkat edin.

sizleri seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…