Merhaba kızlar,
sizleri neredeyse her gün okumaya devam ediyorum.
Bebişlerinizin cinsiyetlerini boylarını kilolarını öğrendiğinizde en az sizler kadar seviniyorum.
Bebeğimden koptum ama buradan ayrılamadım burası bana iyi geliyor.
kendinize ve bebeklerinize çok dikkat edin.
sizleri seviyorum...
selammmmmmmmm nasılsınız kızlarrr ben geldimmmkaçırıyodum hep sizi bugün gndüz girem dedim varmı değişiklik herkesler iyimi en hareket filan hissetmiyorum hala ya :26:
selammmmmmmmm nasılsınız kızlarrr ben geldimmmkaçırıyodum hep sizi bugün gndüz girem dedim varmı değişiklik herkesler iyimi en hareket filan hissetmiyorum hala ya :26:
E ben yedim ciğer 2 akşam önceee :) oğluşun bari usturuplu bi yeri leke olsunnnn!!! Ay kızlar varsa bildiğiniz başka yiyecekler söyleyin de leke içinde olmasın bebeklerimiiizz
gerçekten bi kucağımıza alsak.. Çok komik olduk, ne duysak panikliyoruz, ne zaman geçecek bu panikler de biraz rahatlacağız çok merak ediyorumm..
rsmen aserıyorum ona ama korkudan yıyemıom cnmın ıstedıgı tek et turu sey o
ama ye canım ben yiyorum kızımda da yedim demir var ciğerde protein yemelisin .. öyle saçmalıklara inama hurafe..rsmen aserıyorum ona ama korkudan yıyemıom cnmın ıstedıgı tek et turu sey o
evet bende istiyorum ama arada tık yapıyor..ege ya güzel bişeymiş ondan olsun istiyorum:):):):) cinsiyet öğrenmek için bile saırsızlanıyorum :):)
hahhaa süper seninki bekliyor yaa sondan horon yapcak..teyzesi düşünmen yeer, sen kendi borçlarını kapat,baksana bi sürü borcun varmış...
Söyle kız, çok sevinmesin bak daha bekleyenler var de...biz hala bekliyoz, kolbastıyı geçtim, azıcık ankara havası oynasa razıyım ben...
ayy canım bak diken diken oldum şimdi. Bebişine üzüldümm allah en kısa zamanda yenisini nasip etsin.. Biizm arkadşalrdan da oldu kayıplar sende gir konuş bizimle burası terapi gibi geliyor..merhaba kızlar,
Bebişlerinizin cinsiyetlerini boylarını kilolarını öğrendiğinizde en az sizler kadar seviniyorum.
Kendinize ve bebeklerinize çok dikkat edin.
Sizleri seviyorum...
rsmen aserıyorum ona ama korkudan yıyemıom cnmın ıstedıgı tek et turu sey o
selammmmmmmmm nasılsınız kızlarrr ben geldimmmKaçırıyodum hep sizi bugün gndüz girem dedim varmı değişiklik herkesler iyimi En hareket filan hissetmiyorum hala ya :26:
Merhaba kızlar,
sizleri seviyorum...
ama ye canım ben yiyorum kızımda da yedim demir var ciğerde protein yemelisin .. öyle saçmalıklara inama hurafe..
evet bende istiyorum ama arada tık yapıyor..
hahhaa süper seninki bekliyor yaa sondan horon yapcak..
ayy canım bak diken diken oldum şimdi. Bebişine üzüldümm allah en kısa zamanda yenisini nasip etsin.. Biizm arkadşalrdan da oldu kayıplar sende gir konuş bizimle burası terapi gibi geliyor..
Merhaba kızlar,
sizleri seviyorum...
dün yaptırdım test. aşılamayla hamile kaldım ben, aşılamamın 13.günüydü. hamilelik de 3+3tü. 201.7 idi değer. doktorumla sadece tel.de konuştum bir daha yaptır demedi ama ben içim rahat etsin diye yarın tekrar kan testi yaptıracağım. progesteron yapılmadı. o yumurtlamanın olup olmadığını anlamak için yapılıyor sanırım, benim zaten aşılamaydı gün aşırı takip etti yumurtalarımı.
senin kaçtı beta hcg?
Herkese günaydin hanimlar..
yeni annelerimiz hosgeldiniz. Insallah allahim kucagimizada almayi nasip eder.
Akinti hakkinda soru sorulmus. Benim ilk basta bisi yoktu ama 2-3 gün artmaya basladi ama normal hamilelikde oluyormus endiselenmeyin
Bu arada benimde yarin 6.hafta oluyodoktora gidicem insallah keseyi görebilirim budefa
Sizde belirtiler nasil? Benim suan nerdeyse hic yok gögüslerimin agrisida gecti sadece kocaman ve cok sert oldular:)
ben bugün öğrendim canım4 artı 4 üm ama ultrasonda görünmedi daha erken dedi doktor ama kişiden kişiye değişiyor canımmm opuyorumnanaktan
ama ye canım ben yiyorum kızımda da yedim demir var ciğerde protein yemelisin .. öyle saçmalıklara inama hurafe..
evet bende istiyorum ama arada tık yapıyor..
hahhaa süper seninki bekliyor yaa sondan horon yapcak..
ayy canım bak diken diken oldum şimdi. Bebişine üzüldümm allah en kısa zamanda yenisini nasip etsin.. Biizm arkadşalrdan da oldu kayıplar sende gir konuş bizimle burası terapi gibi geliyor..
Ayyy,canım ya..Hiç üzülme ama, sağlıklı bi hamilelik en kısa zamanda Allah nasip eder inşallah...
Bak candas hiç moralini bozmadı, hatta tekrar hamile kalmaya çalışıyor, sen de stres yapma..Gel tabi burası gerçekten iyi gelior..Hem hepimizin duası yine yeter bebiklere...
İnşallah sen de tez vakitte sağlıklı sıhatli bi hamilelik yaşarsın...
ye kız valla bi şey olmaz ben çok yedim ama aklına böyle şeyler getirme.bir de bizim buralarda yedikten sonra bir yerini kaşımadan önce "aklımda diyecekmişsin"öyle derler.
bencede kız görüşemiyoduk hiç, önce siz hissedersiniz sonrada ben inşallahhhYakamozz, hoşgeldin kız...
Hep denk gelmiyorduk, iyi oldu valla..Nasılsın,iyi misin...
İyiyiz biz...Sen de hissetme ya,16.haftadasın, önce biz varız sırada..Daha biz bile hissetmedik hiç bişey...Şaka bi yana, fatma hissetti bugün, o da 16 haftalık belki hissedersin sen de yakında..
yok anam nerde şanslısın sen ben bişycik hissetmiyorum göbek möbek de yok ultrasonda görmesem hamile olduguma inanmıycamgece kuşu gelmiş değişiklik var ben bugün hissettim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bakın size nostalji yaptım :)))
inşallah sağlıklı yeni bebeğini yakın zamanda kucağına almayı nasip eder güzel Allah'ım..
İnşallah canım yaa :)
teşekkür ederim.
senle moral buluyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?