2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bildiğime göre gittiğin bir yerde ev sahibinden habersiz bi şey yer üstüne sürersen
bebekte leke oluyo

selammmmmmmmm nasılsınız kızlarrr ben geldimmm kaçırıyodum hep sizi bugün gndüz girem dedim varmı değişiklik herkesler iyimi en hareket filan hissetmiyorum hala ya :26:

hoşgeldin canım yaaa tabi bekleriz senide burayaaa.Allah yardım etsin

selammmmmmmmm nasılsınız kızlarrr ben geldimmm kaçırıyodum hep sizi bugün gndüz girem dedim varmı değişiklik herkesler iyimi en hareket filan hissetmiyorum hala ya :26:

Yakamozz, hoşgeldin kız...
Hep denk gelmiyorduk, iyi oldu valla..Nasılsın,iyi misin...
İyiyiz biz...Sen de hissetme ya,16.haftadasın, önce biz varız sırada..Daha biz bile hissetmedik hiç bişey...Şaka bi yana, fatma hissetti bugün, o da 16 haftalık belki hissedersin sen de yakında..

gece kuşu gelmiş değişiklik var ben bugün hissettim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

E ben yedim ciğer 2 akşam önceee :) oğluşun bari usturuplu bi yeri leke olsunnnn!!! Ay kızlar varsa bildiğiniz başka yiyecekler söyleyin de leke içinde olmasın bebeklerimiiizz

ya cileğim inanmayın öyle şeylereeeeeeeeee

gerçekten bi kucağımıza alsak.. Çok komik olduk, ne duysak panikliyoruz, ne zaman geçecek bu panikler de biraz rahatlacağız çok merak ediyorumm..

panikleyecek bişey yok hamiş hanımlar ılk kızımda bende oyleydım

rsmen aserıyorum ona ama korkudan yıyemıom cnmın ıstedıgı tek et turu sey o

neymiş o bakem

hee bu arada olsa benım kızımda olurdu ben kızıma hamıle olduğumda kurban bayramıydı ben bılmıyodum ve ciğeri kanlı kanlı ben doğradım olsa benım kızımda olurdu

valla canım ne ısterse yıyıyorummm ben hele kokoreçççççççççççç ımmmmmmmmmmmmııııhhhhhhhhhhh

rsmen aserıyorum ona ama korkudan yıyemıom cnmın ıstedıgı tek et turu sey o
ama ye canım ben yiyorum kızımda da yedim demir var ciğerde protein yemelisin .. öyle saçmalıklara inama hurafe..

ege ya güzel bişeymiş ondan olsun istiyorum:):):):) cinsiyet öğrenmek için bile saırsızlanıyorum :):)
evet bende istiyorum ama arada tık yapıyor..

hahhaa süper seninki bekliyor yaa sondan horon yapcak..

ayy canım bak diken diken oldum şimdi. Bebişine üzüldümm allah en kısa zamanda yenisini nasip etsin.. Biizm arkadşalrdan da oldu kayıplar sende gir konuş bizimle burası terapi gibi geliyor..

selammmmmmmmm nasılsınız kızlarrr ben geldimmm Kaçırıyodum hep sizi bugün gndüz girem dedim varmı değişiklik herkesler iyimi En hareket filan hissetmiyorum hala ya :26:

kaçak naber .. Bizde değişiklik yok fatma kıpırdandı bygun ona sevndik. Kontroller vardı iyi geldik.. O kadar.. Sende ne var ne yok

Ayyy,canım ya..Hiç üzülme ama, sağlıklı bi hamilelik en kısa zamanda Allah nasip eder inşallah...
Bak candas hiç moralini bozmadı, hatta tekrar hamile kalmaya çalışıyor, sen de stres yapma..Gel tabi burası gerçekten iyi gelior..Hem hepimizin duası yine yeter bebiklere...
İnşallah sen de tez vakitte sağlıklı sıhatli bi hamilelik yaşarsın...

canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda tekrar annelik heyecanını tadarım :) sizlerin haberlerinizi her zaman takip ediyorum zaten haberlerinizi alıyorum. doğru diyorsun canım burası gerçek bir terapi merkezi gibi :)

inşallah sağlıklı yeni bebeğini yakın zamanda kucağına almayı nasip eder güzel Allah'ım..

bakın size nostalji yaptım :)))

ben bugün öğrendim canım4 artı 4 üm ama ultrasonda görünmedi daha erken dedi doktor ama kişiden kişiye değişiyor canımmm opuyorumnanaktan

İnşallah canım yaa :)

teşekkür ederim.
senle moral buluyorum zaten

ye kız valla bi şey olmaz ben çok yedim ama aklına böyle şeyler getirme.bir de bizim buralarda yedikten sonra bir yerini kaşımadan önce "aklımda diyecekmişsin"öyle derler.

allah senı ya bende duydum ama ınanmayın cokda ıcınız rahat etmıyosa çatal bıçak kullanın yerken sonra hemen ellerınızı yıkayıp kurulayın bitttiiiiiiiii bu kadarcıkkkkkkkk

bencede kız görüşemiyoduk hiç, önce siz hissedersiniz sonrada ben inşallahhh benim bebik ultrasonda o kadarda hareketli yine bişy hissetmiyorum daha küçük ondan heralde :26: ablam bi sürü bebek kıyafeti hamile kıyafeti alt açma zıbın bebek takımları çorapları eldiven şapkaları filan göndermiş bugün koliyle çok mutlu oldum yaw herşeyi düşünmüş göğüs pedinden göğüs silikonuna göğüs ucu kreminden kantaron yağına bebe yağına kadar koymuş ne lazımsa bide yiğenimin fotosunu çektirmişlerdi ondan koymuş iki tane hem sevindim hem duygulandım çok özlemişim minik cadıyı doğum izninde kaçıp gidesim var onlara ama doktor izin verirse tabi yolculuğa
gece kuşu gelmiş değişiklik var ben bugün hissettim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok anam nerde şanslısın sen ben bişycik hissetmiyorum göbek möbek de yok ultrasonda görmesem hamile olduguma inanmıycam

İnşallah canım yaa :)

teşekkür ederim.
senle moral buluyorum zaten

Valla mı, o zaman her gün gel kız...
Ben de kendi kendime üzülüyom bu kızların kafasını şişiriyom ben diyee...
Gel sen, sen de çalışmaları anlatırsın...Bugün denedik, tutturduk falan, bize de moral olur....
Pozitif düşünelim, pozitif olsun değil mi ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…