Valla mı, o zaman her gün gel kız...
Ben de kendi kendime üzülüyom bu kızların kafasını şişiriyom ben diyee...
Gel sen, sen de çalışmaları anlatırsın...Bugün denedik, tutturduk falan, bize de moral olur....
Pozitif düşünelim, pozitif olsun değil mi ama....
yaa kızlar ben bundan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Eki Görüntüle 123510 Eki Görüntüle 123512
bende hala tık yok anacım ultrasonda kıpırdıyo sıpa, ama ben bişycik hissetmiyorum ilk bebek kıyafetlerimizi aldık bugün hamile kıyafetlerimde geldi ablam saolsun her bişyi göndermiş annem de bi sürü şey işlemiş getirecekmiş benim bişy almama gerek kalmıycak heraldekaçak naber .. Bizde değişiklik yok fatma kıpırdandı bygun ona sevndik. Kontroller vardı iyi geldik.. O kadar.. Sende ne var ne yok
bakın size nostalji yaptım :)))
bencede kız görüşemiyoduk hiç, önce siz hissedersiniz sonrada ben inşallahhhbenim bebik ultrasonda o kadarda hareketli yine bişy hissetmiyorum daha küçük ondan heralde :26: ablam bi sürü bebek kıyafeti hamile kıyafeti alt açma zıbın bebek takımları çorapları eldiven şapkaları filan göndermiş bugün koliyle çok mutlu oldum yaw herşeyi düşünmüş göğüs pedinden göğüs silikonuna göğüs ucu kreminden kantaron yağına bebe yağına kadar koymuş ne lazımsa bide yiğenimin fotosunu çektirmişlerdi ondan koymuş iki tane hem sevindim hem duygulandım çok özlemişim minik cadıyı doğum izninde kaçıp gidesim var onlara ama doktor izin verirse tabi yolculuğa
yok anam nerde şanslısın sen ben bişycik hissetmiyorum göbek möbek de yok ultrasonda görmesem hamile olduguma inanmıycam
Duygulandım valla yaa...
Ne günler yaşadık değil mi, kese var mı, kalbi atıyo mu, ikili iyi mi, cinsiyeti ne acaba ?
Aahhh, ahhh...Doğana kadar da bitmicek merakımız...
ne kadar küçüklermiş ya :)) şimdi 4 ay bitti çok şükürzaman çabuk geçiyor :)) inşallah bunan sonrasıda çabucak geçerde bebiklere sağ salim kavuşuruz
doğru diyorsun canım benim bu aydan sonra inşallah başlıyoruz bizde çalışmalara.. :)
Hadi bakalım, hayırlısı olsun inşallah...O çalışmaları özledim kız bende...
İnşallah bebişi hemencecik tutturuverirsiniz...
senin egenin vs ilk mesajlarınızı bulacaktım ama aradım baya göremedim :)
ya cileğim inanmayın öyle şeylereeeeeeeeee
Ay yok inanmıycam, olursa da nazar boncuğu olsun canım napiyiiimm :)
neymiş o bakem
hee bu arada olsa benım kızımda olurdu ben kızıma hamıle olduğumda kurban bayramıydı ben bılmıyodum ve ciğeri kanlı kanlı ben doğradım olsa benım kızımda olurdu
valla canım ne ısterse yıyıyorummm ben hele kokoreçççççççççççç ımmmmmmmmmmmmııııhhhhhhhhhhh
canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda tekrar annelik heyecanını tadarım :) sizlerin haberlerinizi her zaman takip ediyorum zaten haberlerinizi alıyorum. doğru diyorsun canım burası gerçek bir terapi merkezi gibi :)
bakın size nostalji yaptım :)))
doğru diyorsun canım benim bu aydan sonra inşallah başlıyoruz bizde çalışmalara.. :)
Ayyy,canım ya..Hiç üzülme ama, sağlıklı bi hamilelik en kısa zamanda Allah nasip eder inşallah...
Bak candas hiç moralini bozmadı, hatta tekrar hamile kalmaya çalışıyor, sen de stres yapma..Gel tabi burası gerçekten iyi gelior..Hem hepimizin duası yine yeter bebiklere...
İnşallah sen de tez vakitte sağlıklı sıhatli bi hamilelik yaşarsın...
bende var bundan cnm kot olanından.yengem saolsunn o bunla nerdeyse hamılelıgını bıtırdıı cok seker oluyorrr:):):):):)
yagmur buse calısmalara baslarken reglinin bitiminde n sonraki 14. gün en yüksek ithimalmiş
tabi kişiden kişiye değişirde bizimkisi 14. gün mahsulu :)
yagmur buse calısmalara baslarken reglinin bitiminde n sonraki 14. gün en yüksek ithimalmiş
tabi kişiden kişiye değişirde bizimkisi 14. gün mahsulu :)
annem kardeşime hamileyken denem için ciğeri ayak altına sürdü.. kız doğunca ayak altında leke vardı. bence doğru
evet canım taktikleri biliyorum teşekkür ederim paylaştığın için :) ilkinde benimki de tam 14.gün mahsulüydü :)
bencede kız görüşemiyoduk hiç, önce siz hissedersiniz sonrada ben inşallahhhbenim bebik ultrasonda o kadarda hareketli yine bişy hissetmiyorum daha küçük ondan heralde :26: ablam bi sürü bebek kıyafeti hamile kıyafeti alt açma zıbın bebek takımları çorapları eldiven şapkaları filan göndermiş bugün koliyle çok mutlu oldum yaw herşeyi düşünmüş göğüs pedinden göğüs silikonuna göğüs ucu kreminden kantaron yağına bebe yağına kadar koymuş ne lazımsa bide yiğenimin fotosunu çektirmişlerdi ondan koymuş iki tane hem sevindim hem duygulandım çok özlemişim minik cadıyı doğum izninde kaçıp gidesim var onlara ama doktor izin verirse tabi yolculuğa
yaa bende istiyorum ya istiyorum banane yaaaa ama burda bulamam ki hiç görmedim ki uffffffffff:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?