2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyorsun canım benim bu aydan sonra inşallah başlıyoruz bizde çalışmalara.. :)

kaçak naber .. Bizde değişiklik yok fatma kıpırdandı bygun ona sevndik. Kontroller vardı iyi geldik.. O kadar.. Sende ne var ne yok
bende hala tık yok anacım ultrasonda kıpırdıyo sıpa, ama ben bişycik hissetmiyorum ilk bebek kıyafetlerimizi aldık bugün hamile kıyafetlerimde geldi ablam saolsun her bişyi göndermiş annem de bi sürü şey işlemiş getirecekmiş benim bişy almama gerek kalmıycak heralde
bakın size nostalji yaptım :)))

ne kadar küçüklermiş ya :)) şimdi 4 ay bitti çok şükür zaman çabuk geçiyor :)) inşallah bunan sonrasıda çabucak geçerde bebiklere sağ salim kavuşuruz

Ohh,ohh.Bebeğin çeyiz düzülmüş desene...Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah...

Duygulandım valla yaa...
Ne günler yaşadık değil mi, kese var mı, kalbi atıyo mu, ikili iyi mi, cinsiyeti ne acaba ?
Aahhh, ahhh...Doğana kadar da bitmicek merakımız...

senin egenin vs ilk mesajlarınızı bulacaktım ama aradım baya göremedim :)

ne kadar küçüklermiş ya :)) şimdi 4 ay bitti çok şükür zaman çabuk geçiyor :)) inşallah bunan sonrasıda çabucak geçerde bebiklere sağ salim kavuşuruz

evet ya sen bi de ogün öğrenmişsin yakamoz şimdi kocaman oldular çokşükür :)

panikleyecek bişey yok hamiş hanımlar ılk kızımda bende oyleydım

İnşallah ennn kısa zamanda bebeğine kavuşursun. O duyguyu iyi bilirim, tek iyi gelen pozitif düşünmek, doğacak bebeğine odaklanmak..

bakın size nostalji yaptım :)))

Ayyy bi garip oldummm, 1-2 ay sonra da kımıldadı, tekme attı dertleri böyle nostaljik olacak işte :)

kuzu haklı canım herzaman gel rabbım sana en kısa zamanda sağlıklı sıhattlı bır hamişlik nasıp eder

bu arada senın egenın gökyüzünün bluebottle un ,channel,ın ve bebişin söylemleri yaklaşımları beni bitiriyo cok huzur vericisiniz ya

bende var bundan cnm kot olanından.yengem saolsunn o bunla nerdeyse hamılelıgını bıtırdıı cok seker oluyorrr:):):):):)

yaa bende istiyorum ya istiyorum banane yaaaa ama burda bulamam ki hiç görmedim ki uffffffffff:84::84:

ya kızlar ben bebeğimin cinsiyetini çok merak diyorum.görenler kız diyo banada öyle gibi geliyo ama sizlerde tahminler tuttumu? bide içinize doğan?banada kız gibi geliyo nednse

yagmur buse calısmalara baslarken reglinin bitiminde n sonraki 14. gün en yüksek ithimalmiş
tabi kişiden kişiye değişirde bizimkisi 14. gün mahsulu :)

Benmki de predictor ovulasyon testi mahsulu :))) ay orda çift çizgiyi görünce bile hamile kalmış kadar sevinmiştim yumurtladım diye.. Hey gidi günler heey :)) Bi de kocama çaktırmadan yanaşma derdi var :)))

ay canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..bizde de bi bebek olsaymış iyi olurmuş :)

Erzincan’da 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem meşgul ediyor.

Kayıt altına alınan ve dikkati çeken çağrılardan bazıları şöyle:

-"Ağabey alkollüyüm, Yoğurtlu'ya (belde) gideceğim, yolda köpekler var. Bir ekip gönderir misiniz!"

-"Bize 3 çay gönderir misiniz?"

-"Oğlum çok yaramazlık yapıyor, telefonu vereyim de biraz kızsanız!"

-"Ben askerim, şafak 155 diye aradım."

-"Havada bizi takip eden uydu var. İhbar ediyorum konuyu takip edin."

-"Top patladı mı acaba duyamadık. Sofrada bekliyoruz da orucumuzu açacağız!"

-"Cuma'ya gideceğim. Malzemelerim dışarıda, dükkanımda ekip bekleyebilir mi!"

Kaynak : Erzincan?da 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem meşgul ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…