kuzu haklı canım herzaman gel rabbım sana en kısa zamanda sağlıklı sıhattlı bır hamişlik nasıp eder
bu arada senın egenın gökyüzünün bluebottle un ,channel,ın ve bebişin söylemleri yaklaşımları beni bitiriyo cok huzur vericisiniz ya
ınternetten bulursun ama demeden de olmaz bunlar
Benmki de predictor ovulasyon testi mahsulu :))) ay orda çift çizgiyi görünce bile hamile kalmış kadar sevinmiştim yumurtladım diye.. Hey gidi günler heey :)) Bi de kocama çaktırmadan yanaşma derdi var :)))
kuzu haklı canım herzaman gel rabbım sana en kısa zamanda sağlıklı sıhattlı bır hamişlik nasıp eder
bu arada senın egenın gökyüzünün bluebottle un ,channel,ın ve bebişin söylemleri yaklaşımları beni bitiriyo cok huzur vericisiniz ya
aklımada geldi ama hadi aldım giyemezsem gene içimde kalıcak ufffffffffffffff
yaa kızlar ben bundan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Eki Görüntüle 123510 Eki Görüntüle 123512
bende var bundan cnm kot olanından.yengem saolsunn o bunla nerdeyse hamılelıgını bıtırdıı cok seker oluyorrr:):):):):)
Benmki de predictor ovulasyon testi mahsulu :))) ay orda çift çizgiyi görünce bile hamile kalmış kadar sevinmiştim yumurtladım diye.. Hey gidi günler heey :)) Bi de kocama çaktırmadan yanaşma derdi var :)))
çok güzellllllllllllllll duygulandım yaabakın size nostalji yaptım :)))
harika ama nerden bulcankiyaa kızlar ben bundan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
bende hala tık yok anacım ultrasonda kıpırdıyo sıpa, ama ben bişycik hissetmiyorum ilk bebek kıyafetlerimizi aldık bugün hamile kıyafetlerimde geldi ablam saolsun her bişyi göndermiş annem de bi sürü şey işlemiş getirecekmiş benim bişy almama gerek kalmıycak heralde
Ne kadar küçüklermiş ya :)) şimdi 4 ay bitti çok şükürZaman çabuk geçiyor :)) inşallah bunan sonrasıda çabucak geçerde bebiklere sağ salim kavuşuruz
ya kızlar ben bebeğimin cinsiyetini çok merak diyorum.görenler kız diyo banada öyle gibi geliyo ama sizlerde tahminler tuttumu? bide içinize doğan?banada kız gibi geliyo nednse
amin canım inşallah o günleri görmek nasip olurOhh,ohh.Bebeğin çeyiz düzülmüş desene...Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah...
unutmuşum bile ben ne zaman öğrendiğimi sadece il gittiğimde göremediğimizi hatırlıyorum o kadar zaman geçmiş yanisenin egenin vs ilk mesajlarınızı bulacaktım ama aradım baya göremedim :)
evet ya sen bi de ogün öğrenmişsin yakamozşimdi kocaman oldular çokşükür :)
amin canım bizimkilede 5 ay sonra gelecek inşallah :)ay canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..bizde de bi bebek olsaymış iyi olurmuş :)
Erzincan’da 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem meşgul ediyor.
Kayıt altına alınan ve dikkati çeken çağrılardan bazıları şöyle:
-"Ağabey alkollüyüm, Yoğurtlu'ya (belde) gideceğim, yolda köpekler var. Bir ekip gönderir misiniz!"
-"Bize 3 çay gönderir misiniz?"
-"Oğlum çok yaramazlık yapıyor, telefonu vereyim de biraz kızsanız!"
-"Ben askerim, şafak 155 diye aradım."
-"Havada bizi takip eden uydu var. İhbar ediyorum konuyu takip edin."
-"Top patladı mı acaba duyamadık. Sofrada bekliyoruz da orucumuzu açacağız!"
-"Cuma'ya gideceğim. Malzemelerim dışarıda, dükkanımda ekip bekleyebilir mi!"
Kaynak : Erzincan?da 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem meşgul ediyor.
ya sorma bende ilk perdictor yaptım cıkmadı, bir kaç gün sonraki testte cıktı. sonra internette arastırınca yalancı hamileliği buldum. bunalıma girdim yalancı hamileyim ben diye. eşimde bencede ölesin dedi. o ara sapıtıp 5 test yapmıstım.
cok şükür yalancı falanda değilmiş :)))
burda pozitif olmayan kimse yok ki...Herkes huzur veriyo birbirine...
cnm e gebe de var belkı onlıne alısverısınde gerı ıade vardır bı sor ona gore ıade varsa ordan alabılırısn
fatma internette satılmıyor mu bu
netten al bir beden büyüğünü mesela
olmaz mıı
çok güzellllllllllllllll duygulandım yaa
harika ama nerden bulcanki
ohh süper güle güle giyinin analı kızlı diycektim heeeeeee:))))))))))))))
çok güzellllllllllllllll duygulandım yaa
dün gördüm bunun aynısını da.. karnımız çok büyüyene kadar yaz gelir de giyemeyiz diye almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?