2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim çok teşekkür ederiz buranın havasından oluyor sanırım o huzur

burda pozitif olmayan kimse yok ki...Herkes huzur veriyo birbirine...

bende var bundan cnm kot olanından.yengem saolsunn o bunla nerdeyse hamılelıgını bıtırdıı cok seker oluyorrr:):):):):)

yaa kızlar ben bundan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Eki Görüntüle 123510 Eki Görüntüle 123512

şuanda üzerımde bahçıvan var pantolonlusu ama cok cici üzt kısmında patikler var sıra sıra cok yakıştı artık karnım oldukça fazla cıktı ve 6 aylık hamıleler gıbıyım aynı

Benmki de predictor ovulasyon testi mahsulu :))) ay orda çift çizgiyi görünce bile hamile kalmış kadar sevinmiştim yumurtladım diye.. Hey gidi günler heey :)) Bi de kocama çaktırmadan yanaşma derdi var :)))

ya sorma bende ilk perdictor yaptım cıkmadı, bir kaç gün sonraki testte cıktı. sonra internette arastırınca yalancı hamileliği buldum. bunalıma girdim yalancı hamileyim ben diye. eşimde bencede ölesin dedi. o ara sapıtıp 5 test yapmıstım.
cok şükür yalancı falanda değilmiş :)))

bakın size nostalji yaptım :)))
çok güzellllllllllllllll duygulandım yaa

yaa kızlar ben bundan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Eki Görüntüle 123510 Eki Görüntüle 123512
harika ama nerden bulcanki

ohh süper güle güle giyinin analı kızlı diycektim heeeeeee:))))))))))))))

ya kızlar ben bebeğimin cinsiyetini çok merak diyorum.görenler kız diyo banada öyle gibi geliyo ama sizlerde tahminler tuttumu? bide içinize doğan?banada kız gibi geliyo nednse

Ben ilk günden beri kız dedim, hatta hep ismiyle sevdim kızımı...
Burdaki kızlar kızım deyip durma daha belli bile değil diyordu,ama ben biliyordum ve kızım olacak Allah nasip ederse...

Ohh,ohh.Bebeğin çeyiz düzülmüş desene...Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah...
amin canım inşallah o günleri görmek nasip olur
senin egenin vs ilk mesajlarınızı bulacaktım ama aradım baya göremedim :)

evet ya sen bi de ogün öğrenmişsin yakamoz şimdi kocaman oldular çokşükür :)
unutmuşum bile ben ne zaman öğrendiğimi sadece il gittiğimde göremediğimizi hatırlıyorum o kadar zaman geçmiş yani
ay canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..bizde de bi bebek olsaymış iyi olurmuş :)
amin canım bizimkilede 5 ay sonra gelecek inşallah :)

kocacımın iş arkadaşlarına neler çektirmişler desene Allahtan benimki karakolda görev yapmıyor işi yaşmış yoksa yalnız en komiği oğlum yaramazlık yapıyor verim bi kızsanız

ay canım benim utandım birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu bize..
ben de burada çok şey öğreniyorum bazı şeylere daha farklı bakmam gerektiğini düşünüyorum vs.. paylaşmak güzel şey :)))

hepimiz de çeşit çeşit panikler varmış :) Doğurana kadar ka geçmeyecek o panikler galibaa :)

cnm e gebe de var belkı onlıne alısverısınde gerı ıade vardır bı sor ona gore ıade varsa ordan alabılırısn

fatma internette satılmıyor mu bu
netten al bir beden büyüğünü mesela
olmaz mıı

ölede ya ben int alışverişinde i kötü olay olmuştu eşimde yasakladı almıcan daha dedi alamıyorum bende
bu arada e-gebede gördüm zaten bunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…