ben kötü anlamda demedimki ya sadece sempatık ve duygusallık yada ne bıleyıom kendime yakın hissetmek bu arada yakamozda var unutmusum
şimdikim küstüm ama sanabenı yanlıs anladın hamılelık alınganlığı diyebilirsin
Benim de çinde de rusda da kız çıkıyor, kızım olmasını çok istiyorum zaten, br de benim bebiş sol tarafta.Solda olunca kız olurmuş derler..Daha hamile olduğumu bilmeden yüzüm lekelenmişti, yüzde lekelenme kız denir bizde..Arkadaşlarımız kızımızın olacağını düşünüyorlar..
Sadece eşim benim içime erkek doğuyor diyor...
İsmimiz Öykü olacak,Allah nasip ederse, benim öyküm....Rüya gibi..
Tabi en önemlisi sağlıklı sıhhatli bizi de kendilerini de üzmeden dünyaya gelmeleri...
Canım merhaba..
Bende haziran annesi olacağım Allah nasip ederse, hatta bugün doktordan geldim..Yalnız bu çatlaklar konusunda bişey diyeceğim, doktoruma sordum da, ilk üç ay hiçbişey sürme, mümkünse karın bölgene masaj yapma dedi.Zaten lk üç ay kilo alınmadığı için çatlamıyormuş..Sonra da bebe yağı sür dedi, hastalarından da izlediği kadarıyla en çok bebe yağı kullananlar çatlaklardan az hasarla kurtulmuş...Bebişler sağlıklı sıhhatli gelsin de, ben çatlamaya razıyım...
Acıktım yaaaaaaaa kıvranıyorum bütün ekstralarıda yedim.. Ne yapcam şimdi..:18::18::18:
kızlar bişy sorcam ben tembelliğimden ikili test sonucumu yeni öğrendim kaçta kaç risk olursa problem olmuyordu?
ne yazıyor riskinkızlar bişy sorcam ben tembelliğimden ikili test sonucumu yeni öğrendim kaçta kaç risk olursa problem olmuyordu?
işte benim ilk mesajlarım...
Direk dalmışım konuya..
ben kötü anlamda demedimki ya sadece sempatık ve duygusallık yada ne bıleyıom kendime yakın hissetmek bu arada yakamozda var unutmusum
şimdikim küstüm ama sanabenı yanlıs anladın hamılelık alınganlığı diyebilirsin
ne ıstersın egecım yollım sana cekmecelerım dolu azına kadar:)))))
İşte benim ilk mesajlarım...
Direk dalmışım konuya..
dürümm döner lahmacun kısır ben bunları yiyom:))))))))))))))
kızlar bişy sorcam ben tembelliğimden ikili test sonucumu yeni öğrendim kaçta kaç risk olursa problem olmuyordu?
ya kuzu direk çatlaklardan girmişsin ya hahhaha alemsin . Bi tanıt kendini ya
yolla adresını cnm hemen yollım yemeksepetınden askolsunndürümm döner lahmacun kısır ben bunları yiyom:))))))))))))))
tel.de öğrendim canım labarant kız herşey normal risk görünmüyor dedi bende ayrıntılı bilgi almak istiyorum deyince doktorun cebini verdi doktoru aradım şimdi , risk yok için rahat olsun değerler gayet normal dedi kaç çıkmış risk dedim 11.651/1 dedi normal dedi normalmi sizce ...ne yazıyor riskin
problem olmuyor diye bişey yok 9000/1 çıktı bende normal risktesin dedi dr..
Garanti vermiyorlar..
ya kuzu direk çatlaklardan girmişsin ya hahhaha alemsin . Bi tanıt kendini ya
Yakamoz ben de daha almadım şaka gibi :) c.tesi alacağım , bilsem söylerim
hahahhaha kuzuuuuuuuuuu bu msjları senmı yazdın pek bi ciddiymişsın:):))
Ayy comelyy teveccü göstermişsin ayol.. Utandım bende.. Sende huzur veriyorsun bebişim.. Herkes aynı burda ne kadar uyumlu bir topiğiz. Başka topikleere bakıyorum yok tuhaf geliyor. Alışkanlık sanırım
cnm benım burası gercekten super bı forum herkes cok ıyı sende oylesın...
hahahaha yappp çok kolay ben iki günde bir yapıyorm:))anam mahvettin şu an benüüü :) kısırrrrrr istiyorummmmm :)))
yolla adresını cnm hemen yollım yemeksepetınden askolsunn
cnm cekmecelede ancak ciko kuruyemıs ve meyve var(
cnm sende bunlardan getırsen aslında ıyı oluyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?