2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy comelyy teveccü göstermişsin ayol.. Utandım bende.. Sende huzur veriyorsun bebişim.. Herkes aynı burda ne kadar uyumlu bir topiğiz. Başka topikleere bakıyorum yok tuhaf geliyor. Alışkanlık sanırım

kızlar bişy sorcam ben tembelliğimden ikili test sonucumu yeni öğrendim kaçta kaç risk olursa problem olmuyordu?

İşte benim ilk mesajlarım...
Direk dalmışım konuya..

kızlar bişy sorcam ben tembelliğimden ikili test sonucumu yeni öğrendim kaçta kaç risk olursa problem olmuyordu?
ne yazıyor riskin
problem olmuyor diye bişey yok 9000/1 çıktı bende normal risktesin dedi dr..
Garanti vermiyorlar..

işte benim ilk mesajlarım...
Direk dalmışım konuya..

ya kuzu direk çatlaklardan girmişsin ya hahhaha alemsin . Bi tanıt kendini ya

Aaaaa, ben de kötü anlamda demedim kız, herkes pozitif diye yazdım, ne küsüyon deli....
Bende herkesi çok seviyom, herkes aklımda başka şekilde yer ediyo...
Mesela, sen, bebekpoyraz, hilmi ve fatma bu üçlü çok neşeli enerjik cıvıl cıvıl gibi geliyo....
Ne alınıyon bakayım, bak biz de alınırız kızımla...Delüüü...

ne yazıyor riskin
problem olmuyor diye bişey yok 9000/1 çıktı bende normal risktesin dedi dr..
Garanti vermiyorlar..

ya kuzu direk çatlaklardan girmişsin ya hahhaha alemsin . Bi tanıt kendini ya
tel.de öğrendim canım labarant kız herşey normal risk görünmüyor dedi bende ayrıntılı bilgi almak istiyorum deyince doktorun cebini verdi doktoru aradım şimdi , risk yok için rahat olsun değerler gayet normal dedi kaç çıkmış risk dedim 11.651/1 dedi normal dedi normalmi sizce ...
Yakamoz ben de daha almadım şaka gibi :) c.tesi alacağım , bilsem söylerim

tek tembel ben değilmişim ay bugün arıycam yarın arıycam kaldı hep, gittiğimdede doktora sinir oldugumdan sormayı unutmuştum yeni öğrendim o yüzden

anam mahvettin şu an benüüü :) kısırrrrrr istiyorummmmm :)))
hahahaha yappp çok kolay ben iki günde bir yapıyorm:))

yolla adresını cnm hemen yollım yemeksepetınden askolsunn
cnm cekmecelede ancak ciko kuruyemıs ve meyve var(
cnm sende bunlardan getırsen aslında ıyı oluyorlarrr

ben getirdim onları ama bitti yedim yani.. ((((((
sağol cnm yemek istesem şimdi 2 saat var akşam da yerim sonra kilo olayıı oluyor((((( dayanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…