tel.de öğrendim canım labarant kız herşey normal risk görünmüyor dedi bende ayrıntılı bilgi almak istiyorum deyince doktorun cebini verdi doktoru aradım şimdi , risk yok için rahat olsun değerler gayet normal dedi kaç çıkmış risk dedim 11.651/1 dedi normal dedi normalmi sizce ...
tek tembel ben değilmişim ay bugün arıycam yarın arıycam kaldı hep, gittiğimdede doktora sinir oldugumdan sormayı unutmuştumyeni öğrendim o yüzden
süper çıkmış yakamozum geçmiş olsuntel.de öğrendim canım labarant kız herşey normal risk görünmüyor dedi bende ayrıntılı bilgi almak istiyorum deyince doktorun cebini verdi doktoru aradım şimdi , risk yok için rahat olsun değerler gayet normal dedi kaç çıkmış risk dedim 11.651/1 dedi normal dedi normalmi sizce ...
Tek tembel ben değilmişim ay bugün arıycam yarın arıycam kaldı hep, gittiğimdede doktora sinir oldugumdan sormayı unutmuştumYeni öğrendim o yüzden
Bacım ne yapayım,direk deli deli yazsam kabul etmezler beni aralarına diye düşünmüşümdür...önce kuzuların sessizliğini oynamışım...
tel.de öğrendim canım labarant kız herşey normal risk görünmüyor dedi bende ayrıntılı bilgi almak istiyorum deyince doktorun cebini verdi doktoru aradım şimdi , risk yok için rahat olsun değerler gayet normal dedi kaç çıkmış risk dedim 11.651/1 dedi normal dedi normalmi sizce ...
tek tembel ben değilmişim ay bugün arıycam yarın arıycam kaldı hep, gittiğimdede doktora sinir oldugumdan sormayı unutmuştumyeni öğrendim o yüzden
booolll köpüklü bi kahve molasıı
hahahaha yappp çok kolay ben iki günde bir yapıyorm:))
ben getirdim onları ama bitti yedim yani..((((((
sağol cnm yemek istesem şimdi 2 saat var akşam da yerim sonra kilo olayıı oluyor((((( dayanmalıyım
sanada piiiiiisssssssssssssssss
hahahaha yappp çok kolay ben iki günde bir yapıyorm:))
ben getirdim onları ama bitti yedim yani..((((((
sağol cnm yemek istesem şimdi 2 saat var akşam da yerim sonra kilo olayıı oluyor((((( dayanmalıyım
bu arada egee aksam aklıma sen geldın 6,30 ta ben yemegımı yıyodum dedımkı ayy en cok ege eve gıtmek ıstıo ben yemegımı yıyorum kız hala ıste dıe(aksamları bazen gecmısı okuyorum 6,30larda sen oluosun oyuzden aklımda kaldın)
kızlarrrr hepinize iyi akşamlarrrrr
öpüyorummm hepinizi kocamannn
kızlarrrr hepinize iyi akşamlarrrrr
ay pardon başka yere yadım sandım burası açıkmışş((((((((((( outlokk mail atıyordum özür dilerim arkadaşa yazmıştım..
Sana afiyet olsun canımm
ayy canım benim yaaa:)))))) sağol kardeşim
ay niye duygulandım ki şimdi
kızlar kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakınnn ıyı aksamlar......
hihihiiii ayyyy kıyamam yaa bende eve gidince kocişle içerim aşkım afiyet bal şeker olsunbende bu kahve neden boğazımda kaldı diyordum
biz hep burdayız yine gellllllkızlarrrr hepinize iyi akşamlarrrrr
kızlar kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakınnn ıyı aksamlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?