2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benım sonuucmda boyle cıkmıstı doktor gayet ıyı demıstı merak etme

süper çıkmış yakamozum geçmiş olsun

Bacım ne yapayım,direk deli deli yazsam kabul etmezler beni aralarına diye düşünmüşümdür...önce kuzuların sessizliğini oynamışım...

:))) ben de feci tembelim, doktoru aradım iyi dedi geçti, ben sonuçları falan almadım sonra :) sen niye sinirlenmiştin doktora??

hahahaha yappp çok kolay ben iki günde bir yapıyorm:))

ben getirdim onları ama bitti yedim yani.. ((((((
sağol cnm yemek istesem şimdi 2 saat var akşam da yerim sonra kilo olayıı oluyor((((( dayanmalıyım

bu arada egee aksam aklıma sen geldın 6,30 ta ben yemegımı yıyodum dedımkı ayy en cok ege eve gıtmek ıstıo ben yemegımı yıyorum kız hala ıste dıe(aksamları bazen gecmısı okuyorum 6,30larda sen oluosun oyuzden aklımda kaldın)

ayy canım benim yaaa:)))))) sağol kardeşim
ay niye duygulandım ki şimdi

ayy canım benim yaaa:)))))) sağol kardeşim
ay niye duygulandım ki şimdi

Zaten duygusala bağladık yaa, birilerinin bizi düşünmesi hoşumuza gidiyor....
Ne düşünüyon kız sen bunu, bu zaten hepimizden fazla yiyo, aç olmuyordur..
Ama ege söyleye söyleye senin iştah bana da bulaştı ya, ben de öğle yemeği yemeye başladım...

[
bende bu kahve neden boğazımda kaldı diyordum
hihihiiii ayyyy kıyamam yaa bende eve gidince kocişle içerim aşkım afiyet bal şeker olsun

kızlarrrr hepinize iyi akşamlarrrrr
öpüyorummm hepinizi kocamannn
biz hep burdayız yine gellllll

kızlar kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakınnn ıyı aksamlar......

iyi akşamlar cnmm öpüldünnn

başladık yapraklar dökülmeye akşam saati oldu

offf kizlar catlicam simdi yaa.isteyim ama hic bi is yok, sabahtan beri oturuyorum az dolanip geliyorum. niye eve yollamazlar anlamiyorum, zaten mal gibi oturuyorum
oturmaktan popomun kemigi aciyo, sizdede oluyomu? gerci benim popo masallah yastik gibi ama yinede aciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…