offf kizlar catlicam simdi yaa.isteyim ama hic bi is yok, sabahtan beri oturuyorum az dolanip geliyorum. niye eve yollamazlar anlamiyorum, zaten mal gibi oturuyorum
oturmaktan popomun kemigi aciyo, sizdede oluyomu? gerci benim popo masallah yastik gibi ama yinede aciyo
offf kizlar catlicam simdi yaa.isteyim ama hic bi is yok, sabahtan beri oturuyorum az dolanip geliyorum. niye eve yollamazlar anlamiyorum, zaten mal gibi oturuyorum
oturmaktan popomun kemigi aciyo, sizdede oluyomu? gerci benim popo masallah yastik gibi ama yinede aciyo
kızlar yarın sabah 9 da amiyosentez yaptıracağım ; çok stresliyim ya....
Kızlaaaar mesai biteeeer , Didem kaçaaarrrr... Öpüyorum hepinizi ve göbişlerinizi kocamannn...
Popom değil de, bacak bacak üstüne atınca kasıklarım acıyo benim...
Ben bi de tabure koydum ayak ucuma, uzatıyorum ayağımı öyle oturuyorum, iyi oluyo öyle...
Hiçç stres yapma canım olumlu düşün güzel sonuçlar al inş. Benimde dörtlü testim var sabah inş amniyosenteze gerek kalmaz en azından emin olacaksın için rahatlıyacak öyle düşün..
Onu niye istedi doktorun canım...Stres yapma ya, inşallah ters bişey çıkmaz, hem de emin olursun, benim 3 arkadaşım yaptırdı, 3 ü de bebekleri iyi çıktı çok şükür...
İnşallah sen de bebiş de çok iyisinizdir...Çok iyi haberlerle gelirsin...
ne iş yapıyorusn sen.. Onlarda öyle diyorlardı iş yok erken yollayalımofff kizlar catlicam simdi yaa.isteyim ama hic bi is yok, sabahtan beri oturuyorum az dolanip geliyorum. Niye eve yollamazlar anlamiyorum, zaten mal gibi oturuyorum
Oturmaktan popomun kemigi aciyo, sizdede oluyomu? Gerci benim popo masallah yastik gibi ama yinede aciyo
iyi çıkacak merak etme canım.. Allah yardım etsinkızlar yarın sabah 9 da amiyosentez yaptıracağım ; çok stresliyim ya....
kızlaaaar mesai biteeeer , didem kaçaaarrrr... öpüyorum hepinizi ve göbişlerinizi kocamannn...
kuzuu bacak bacak üstüne atmayın diolarr ama atma sende
teşekkür ederim canım ... 2li testim çok iyiydi ama 4 lü testim down sendromu yüksek çıktı doktorumda amiyosentez yapalım dedi inşallah bebişimde iyidir ya inşallah iyi haberlerimi yayınlarım kuzucuğumun
Hiçç stres yapma canım olumlu düşün güzel sonuçlar al inş. Benimde dörtlü testim var sabah inş amniyosenteze gerek kalmaz en azından emin olacaksın için rahatlıyacak öyle düşün..
atmıyom kız zaten, tabure koydum uzun oturuyorum..arada aklmdan çıkıveriyo, ama hemen acı giriyo hemen düzeltiyorum, oturamıyorum...bebek aşada ya,sıkışıyo herhalde...
dürümm döner lahmacun kısır ben bunları yiyom:))))))))))))))
ay ben hep atarım bacak bacak üstüne noluyomuş kii :18::18::18:
iyi düşün iyi olsun.. sakın stres yapma bence de.. sonuçta herşey güzel Allah'ımın istediği gibi olur. Öyle düşün rahatla bence.
cnm benım sonuucmda boyle cıkmıstı doktor gayet ıyı demıstı merak etme
süper çıkmış yakamozum geçmiş olsun
içim rahatladı sağolun kızlar
:))) ben de feci tembelim, doktoru aradım iyi dedi geçti, ben sonuçları falan almadım sonra :) sen niye sinirlenmiştin doktora??
hahaha kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm. :)))))))) özür dilerimmmmmmmmegeeee canım kısır istedi ya
iyi değilmiş..sıkışıyorlar herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?