2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Popom değil de, bacak bacak üstüne atınca kasıklarım acıyo benim...
Ben bi de tabure koydum ayak ucuma, uzatıyorum ayağımı öyle oturuyorum, iyi oluyo öyle...

Aynen.İşlerimi bitirdim şuan sadece mesaimin bitmesini bekliyorum ne var sanki erken gönderseler demi ama ? =))

kızlar yarın sabah 9 da amiyosentez yaptıracağım ; çok stresliyim ya....

Onu niye istedi doktorun canım...Stres yapma ya, inşallah ters bişey çıkmaz, hem de emin olursun, benim 3 arkadaşım yaptırdı, 3 ü de bebekleri iyi çıktı çok şükür...
İnşallah sen de bebiş de çok iyisinizdir...Çok iyi haberlerle gelirsin...

teşekkür ederim canım ... 2li testim çok iyiydi ama 4 lü testim down sendromu yüksek çıktı doktorumda amiyosentez yapalım dedi inşallah bebişimde iyidir ya inşallah iyi haberlerimi yayınlarım kuzucuğumun

ne iş yapıyorusn sen.. Onlarda öyle diyorlardı iş yok erken yollayalım

kızlar yarın sabah 9 da amiyosentez yaptıracağım ; çok stresliyim ya....
iyi çıkacak merak etme canım.. Allah yardım etsin

kızlaaaar mesai biteeeer , didem kaçaaarrrr... öpüyorum hepinizi ve göbişlerinizi kocamannn...

bizde seni öpüyoruzzzzzz kısır yap mutlaka:)))))

Hobaaa....
Kız benim de ikili iyiydi, 4 lü bi tuhaf..Unuttuydum onu ben, bak doktor da aramadı,aklıma kurt düştü...
İnşallah bişeyi yoktur ya,endişe etme, ikili en önemlisi diyorlar ya...

Hiçç stres yapma canım olumlu düşün güzel sonuçlar al inş. Benimde dörtlü testim var sabah inş amniyosenteze gerek kalmaz en azından emin olacaksın için rahatlıyacak öyle düşün..

inşallah gerek kalmaz testin güzel çıkar canım benim kuzenlerimin ikiside yaptırdı şimdi 2 bebişte çok sağlıklı işte daha kuzucuğumun cinsiyetini öğrenemeden böyle test sonucu olunca moralim çok bozuldu inşallah seninki çok iyi çıkar

ben kaciyorum kizlar..bugün is arkadslarim gelecekler bana hazirlik yapiyim cikiyimde.hepinize iyi aksamlar bebislerinize ve kendinize iyi bakin kizlar.yarin görüsüz öpüyorum hepinizi........

iyi düşün iyi olsun.. sakın stres yapma bence de.. sonuçta herşey güzel Allah'ımın istediği gibi olur. Öyle düşün rahatla bence.

tutamıyorum kendimi işte bebişimide kendimi üzüyorum neyse test sonucum iyi çıkar inşallah (Allahın izniyle)

cnm benım sonuucmda boyle cıkmıstı doktor gayet ıyı demıstı merak etme

süper çıkmış yakamozum geçmiş olsun

içim rahatladı sağolun kızlar

:))) ben de feci tembelim, doktoru aradım iyi dedi geçti, ben sonuçları falan almadım sonra :) sen niye sinirlenmiştin doktora??

15 artı 1 de gittim 16. haftaya girmeme ragmen cinsiyeti söylemedi bende yarın başka erkek bi doktordan randevu aldım iyi diyolar o doktor için ona gitcem buda söylemezse tüm sinirimi bundan çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…