2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

15 artı 1 de gittim 16. Haftaya girmeme ragmen cinsiyeti söylemedi bende yarın başka erkek bi doktordan randevu aldım iyi diyolar o doktor için ona gitcem buda söylemezse tüm sinirimi bundan çıkarırım

inşallah söyler yaa merak ta kaldık hepimiz... Sende ona göre hitap edersin bebişe. Kızın olacak senin ama öyle hissediyorumm:)

Doktorumu aradım, cebi çaldı.....
Zaten numaramı da kaydetmiş, ne var başımın belası diye açtı direk...
Değerleri söyledim, inhibin çıkmamış dedi, bu değerler yüksek çıkıcak tabi dedi...Sen normal değilsin hamilesin, normal sınırlar veriliyo orda dedi, sonra bilgisayar programına kaydediyorlarmış haftasını falan ona göre risk değeri çıkıyormuş...İnhibin çıksın onu bekle dedi, gel inhibin çıkınca bi ara muayene yaparız sana dedi...
Bi de ben sana gerek yok demedim mi, ne diye stres yapıyon kendi kendine dedi...Rahatladım ya....

Amin canım olsun iyi ki böyle testler var da öğrenebiliyoruz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla dönelim evimize bebeklerimizi alalım kucaklarımıza sağlıkla cinsiyeti de kesin belli olur amniyosentezle ben öyle biliyorum. Yarın güzel haberlerini duyarız inş..

inşallah söyler yaa merak ta kaldık hepimiz... Sende ona göre hitap edersin bebişe. Kızın olacak senin ama öyle hissediyorumm:)

yaaa oğlum olacak benim, kız diye diye oğlanı kız yapacaksınız şaka bi yana oğlum olsun istiyorum ama içime kız doğuyo benimde aman sağlıklı olsunda kız erkek farketmez benim kanımdan canımdan olacak, yerim ben onu

15 artı 1 de gittim 16. haftaya girmeme ragmen cinsiyeti söylemedi bende yarın başka erkek bi doktordan randevu aldım iyi diyolar o doktor için ona gitcem buda söylemezse tüm sinirimi bundan çıkarırım

canım benim de 10.000/1'in altında çıktı dedi doktorum riskli grupta değilsin, normal dedi. senin de iyi maşallah.. benim arkadaşımın 250de 1 çıkmıştı, hatta 3lüsü de riskli çıkmıştı ama bebişi sapasağlam yani bunlar sadece oran veriyor..

kuzuu bi daha arasana doktoru belki müsait olmuştur..

Aradım kız, doğurtmuş karıları...Doğu mu bebeler dedim, sen nerden biliyon dedi..
Aşkolsun ayhan bey, takibimdesiniz dedim...Gülüyo garibim...

oh be :) rahatladık valla :)
doğru demiş sen niye stres yapıyosun (mesele halloldu ya kızma faslına geçebiliriz)

oley beeeeeeeeee süper

aman sağlıklı olsunlar Allah korusun en kötü haber o olurdu heralde, çok şükür kötü bi haber almadık yarında cinsiyeti öğrenir 5 ten sonra yazarım size tabi söylerse bu doktor söylemezse artık demediğimi bırakmam vallahi herkesler öğrendi ben kaldım

Söyler artık söylerr...
Kız da olsa,erkek de olsa söylüyorlar..
Kapatmışsa,açtırın, ultrasonu az bastırınca açıyo sıpalar...Benimki de elini sokmuştu ne arıyorsa, doktor ultrasonu bastıra bastıra çektirtdi ordan...
Milletin bebe parmağını emer, benimki orasını burasını elliyo....
Söylemezse de ısrar et sen,mutlaka söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…