kuzuu bacak bacak üstüne atmayın diolarr ama atma sende
15 artı 1 de gittim 16. Haftaya girmeme ragmen cinsiyeti söylemedi bende yarın başka erkek bi doktordan randevu aldım iyi diyolar o doktor için ona gitcem buda söylemezse tüm sinirimi bundan çıkarırım
aa niyee ?? Ben hep öyle otururum aliskanlik:26:
inşallah gerek kalmaz testin güzel çıkar canım benim kuzenlerimin ikiside yaptırdı şimdi 2 bebişte çok sağlıklı işte daha kuzucuğumun cinsiyetini öğrenemeden böyle test sonucu olunca moralim çok bozuldu inşallah seninki çok iyi çıkar
inşallah söyler yaa merak ta kaldık hepimiz... Sende ona göre hitap edersin bebişe. Kızın olacak senin ama öyle hissediyorumm:)
15 artı 1 de gittim 16. haftaya girmeme ragmen cinsiyeti söylemedi bende yarın başka erkek bi doktordan randevu aldım iyi diyolar o doktor için ona gitcem buda söylemezse tüm sinirimi bundan çıkarırım
canım benim de 10.000/1'in altında çıktı dedi doktorum riskli grupta değilsin, normal dedi. senin de iyi maşallah.. benim arkadaşımın 250de 1 çıkmıştı, hatta 3lüsü de riskli çıkmıştı ama bebişi sapasağlam yani bunlar sadece oran veriyor..
kuzuu bi daha arasana doktoru belki müsait olmuştur..
Doktorumu aradım, cebi çaldı.....
Zaten numaramı da kaydetmiş, ne var başımın belası diye açtı direk...
Değerleri söyledim, inhibin çıkmamış dedi, bu değerler yüksek çıkıcak tabi dedi...Sen normal değilsin hamilesin, normal sınırlar veriliyo orda dedi, sonra bilgisayar programına kaydediyorlarmış haftasını falan ona göre risk değeri çıkıyormuş...İnhibin çıksın onu bekle dedi, gel inhibin çıkınca bi ara muayene yaparız sana dedi...
Bi de ben sana gerek yok demedim mi, ne diye stres yapıyon kendi kendine dedi...Rahatladım ya....
oh be :) rahatladık valla :)
doğru demiş sen niye stres yapıyosun (mesele halloldu ya kızma faslına geçebiliriz)
kızlarr ben geldimmm yineee....
doktorumu aradım, cebi çaldı.....
Zaten numaramı da kaydetmiş, ne var başımın belası diye açtı direk...
Değerleri söyledim, inhibin çıkmamış dedi, bu değerler yüksek çıkıcak tabi dedi...sen normal değilsin hamilesin, normal sınırlar veriliyo orda dedi, sonra bilgisayar programına kaydediyorlarmış haftasını falan ona göre risk değeri çıkıyormuş...inhibin çıksın onu bekle dedi, gel inhibin çıkınca bi ara muayene yaparız sana dedi...
Bi de ben sana gerek yok demedim mi, ne diye stres yapıyon kendi kendine dedi...rahatladım ya....
oley beeeeeeeeee süper
canım benim de 10.000/1'in altında çıktı dedi doktorum riskli grupta değilsin, normal dedi. senin de iyi maşallah.. benim arkadaşımın 250de 1 çıkmıştı, hatta 3lüsü de riskli çıkmıştı ama bebişi sapasağlam yani bunlar sadece oran veriyor..
kuzuu bi daha arasana doktoru belki müsait olmuştur..
Hşgeldin canım sen yine...
Gezdin geldin mi kız..
aman sağlıklı olsunlar Allah korusun en kötü haber o olurdu heralde, çok şükür kötü bi haber almadık yarında cinsiyeti öğrenir 5 ten sonra yazarım size tabi söylerse bu doktorsöylemezse artık demediğimi bırakmam vallahi herkesler öğrendi ben kaldım
gezdim geldim kızzz. hava aldım yürüyüşte yapmış oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?