2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bluebottleeeeee tatlım burdasın dimi... bişi sormusun bana pilates ile ilgili, ben cıkmıstım o zaman .. şimdi okuyorum..

ne güzel ama benim başım çok ağrıyor.. Bu hamilelikte hep başağrısı yaşadım. Kafeinsizlikten çay sigara onlar yok yaa o yüzden mi acaba

Belki ondandır..Buralarda, başı ağrıyanın oğlu olur derler ama, sen o tezi çürütüyorsun...
Gerçi sen free b-hcg tezini de çürüttüydün...

Bacım bi posta azar yedim zati doktorumdan, ama siz varsınız ya rahatlamıştım...
Evde falan olsaydım kafayı yerdim, şimdiye 50 kere giderdim doktora.....

haklısın canım ya insan tabi endişe eder, şaka benimkisi :) gözün aydın olsun tekrar:)

ay hadi bakalım neymiş bıcırıkın cinsiyeti :) benim de senin erkekmiş gibi geliyo bana :) hayırlısı bakalım:)

ne güzel ama benim başım çok ağrıyor.. Bu hamilelikte hep başağrısı yaşadım. Kafeinsizlikten çay sigara onlar yok yaa o yüzden mi acaba

egecim minoset içsen iyi gelir aslında, ama hamilelikten dolayı sıcak bakmıyonmu ilaca.. ama cok ağrırsa, kendine acı cektirme iç bence... hee burada geçen tv de hamilelikte baş ağrısı ile ilgili ayak masajını önerdiler.. tombik parmak varya onun altına... eve geçince dene istersen belki iyi gelir

hadi gözün aydın canım

yok kız açıyo açmaya geçen haftada açtı hatta bacak arasını gösterdi bulanık görünüyodu ben bişy anlamadım zaten yatar pozisyonda olsugum içinde tam göremedim, ama doktor daha belli değil dedi daha ne kadar belli olacaksa bu başka bi doktor gideceğim tecrübeliymiş söylediklerine göre söylemesi lazım ama bakalım yarın veririm haberleri
ay inşallah inşallah hep bi oğlum olsun istemişimdir :) önce hayırlısı tabi

ay inşallah inşallah hep bi oğlum olsun istemişimdir :) önce hayırlısı tabi
tabi hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin.. ben de erkek çocuklarını severdim oğlum olsun derdim de şimdi kız istiyorum ilk çocuğum kızım olursa bana destek olur arkadaş olur, süslerim cici bici şeyler alırım diyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…