gezdim geldim kızzz. Hava aldım yürüyüşte yapmış oldum...
hahaha kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm. :)))))))) özür dilerimmmmmmmm
yok canım yaaa ben zaten kısırı çok severim adını duymam yeterli valla :))
ne güzel ama benim başım çok ağrıyor.. Bu hamilelikte hep başağrısı yaşadım. Kafeinsizlikten çay sigara onlar yok yaa o yüzden mi acaba
Ohh ,ohh, iyi yaptın gözün gönlün açılmıştır...
Biz sen bıraktığından beri bilgisayar başındayız..
Bacım bi posta azar yedim zati doktorumdan, ama siz varsınız ya rahatlamıştım...
Evde falan olsaydım kafayı yerdim, şimdiye 50 kere giderdim doktora.....
aman sağlıklı olsunlar Allah korusun en kötü haber o olurdu heralde, çok şükür kötü bi haber almadık yarında cinsiyeti öğrenir 5 ten sonra yazarım size tabi söylerse bu doktorsöylemezse artık demediğimi bırakmam vallahi herkesler öğrendi ben kaldım
evet canm yaaaa bi döktürmüşünüz ki sorma vallaaaa... nasıl okucam şimdi ben bunalarııı...
belki ondandır..buralarda, başı ağrıyanın oğlu olur derler ama, sen o tezi çürütüyorsun...
Gerçi sen free b-hcg tezini de çürüttüydün...
ne güzel ama benim başım çok ağrıyor.. Bu hamilelikte hep başağrısı yaşadım. Kafeinsizlikten çay sigara onlar yok yaa o yüzden mi acaba
Doktorumu aradım, cebi çaldı.....
Zaten numaramı da kaydetmiş, ne var başımın belası diye açtı direk...
Değerleri söyledim, inhibin çıkmamış dedi, bu değerler yüksek çıkıcak tabi dedi...Sen normal değilsin hamilesin, normal sınırlar veriliyo orda dedi, sonra bilgisayar programına kaydediyorlarmış haftasını falan ona göre risk değeri çıkıyormuş...İnhibin çıksın onu bekle dedi, gel inhibin çıkınca bi ara muayene yaparız sana dedi...
Bi de ben sana gerek yok demedim mi, ne diye stres yapıyon kendi kendine dedi...Rahatladım ya....
hahaha evet senle ben normal değiliz ya ondan dır..
Kuzu geç kaldın yarım saat
yok kız açıyo açmaya geçen haftada açtı hatta bacak arasını gösterdi bulanık görünüyodu ben bişy anlamadım zaten yatar pozisyonda olsugum içinde tam göremedim, ama doktor daha belli değil dedi daha ne kadar belli olacaksa bu başka bi doktor gideceğim tecrübeliymiş söylediklerine göre söylemesi lazım ama bakalım yarın veririm haberleriSöyler artık söylerr...
Kız da olsa,erkek de olsa söylüyorlar..
Kapatmışsa,açtırın, ultrasonu az bastırınca açıyo sıpalar...Benimki de elini sokmuştu ne arıyorsa, doktor ultrasonu bastıra bastıra çektirtdi ordan...
Milletin bebe parmağını emer, benimki orasını burasını elliyo....
Söylemezse de ısrar et sen,mutlaka söyler...
ay inşallah inşallah hep bi oğlum olsun istemişimdir :) önce hayırlısı tabihaklısın canım ya insan tabi endişe eder, şaka benimkisi :) gözün aydın olsun tekrar:)
ay hadi bakalım neymiş bıcırıkın cinsiyeti :) benim de senin erkekmiş gibi geliyo bana :) hayırlısı bakalım:)
hadi gözün aydın canım
pitpitpittttttttttttt
ayyyyyy bebeğim pitladıııııııııııııııııııııııııııı
pitpitpittttttttttttt
pitpitpittttttttttttt
tabi hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin.. ben de erkek çocuklarını severdim oğlum olsun derdim de şimdi kız istiyorumay inşallah inşallah hep bi oğlum olsun istemişimdir :) önce hayırlısı tabi
Sağol canım rahatladım valla...
İnşallah yarın duduay da güzel sonuçlarla gelir de ona da seviniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?