senin adına sevindim inşallah hep iyi olursunuz canım ama amiyosentez sonucu en az 2 haftada çıkıyormuş inşallah güzel haberlerimizi yazarım
tabi hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin.. ben de erkek çocuklarını severdim oğlum olsun derdim de şimdi kız istiyorumilk çocuğum kızım olursa bana destek olur arkadaş olur, süslerim cici bici şeyler alırım diyorum bakalım hayırlısı
Kızlar Çin takvimine göre bebişin cinsiyeti tutan varmı??çok merak ediyorumda doğru çıkıyormu die..
Kızlar Çin takvimine göre bebişin cinsiyeti tutan varmı??çok merak ediyorumda doğru çıkıyormu die..
Benimki tutuyor ama tutmayan da çok..
minoset yanımda yok hergün ağrıyor. Masajıda denemeliyim olabilir.egecim minoset içsen iyi gelir aslında, ama hamilelikten dolayı sıcak bakmıyonmu ilaca.. Ama cok ağrırsa, kendine acı cektirme iç bence... Hee burada geçen tv de hamilelikte baş ağrısı ile ilgili ayak masajını önerdiler.. Tombik parmak varya onun altına... Eve geçince dene istersen belki iyi gelir
maşallahhhhhhhhhh bugun amma pıtladınız yaa. Benden kıskandınız demiii ..hadi kuzu sıra sendepitpitpittttttttttttt
ayyyyyy bebeğim pitladıııııııııııııııııııııııııııı
vayyy yine bişeyler alıcan gülegüle kulllan şimdidenkesin ondan...
Yok bacım geç kalmadım, eşim gelecek de çarşıda işlerimiz var, onları halledecez, onu bekliyorum...
yakamıoz yarın inş. öğrenirsinnn de bombaaaa diye bi giriş yaparsınnn canmmm ...
kızlar çin takvimine göre bebişin cinsiyeti tutan varmı??çok merak ediyorumda doğru çıkıyormu die..
maşallahhhhhhhhhh bugun amma pıtladınız yaa. Benden kıskandınız demiii ..hadi kuzu sıra sende
vayyy yine bişeyler alıcan gülegüle kulllan şimdiden
ayyyy baya bi oldu görmeyeli bende diycektim hayırdır kendi rekorunu mu kırmaya çalışıyorsun.:))))) şaka bi yana sevindim oğluşumuza iyi olduğuna.. Hadi iyisin bugunselammm.. Ben yine oğlumu gördümmGeçen hafta ben gördüm babası göremedi ya kıskandı:)) kaç gündür ısrar ediyor gidelim diye. Izin almış gelmiş ama karşıdaki doktor şehir dışına gitmiş. Baktım eve gelmiyor, başka hastaneye doğru yürüyor çokk tatlıydııı oğluşum. Bu doktor da diyor ne kadar hareketli diye. Kıpır kıpırdı yine. Bir ara durdu, doktor dürttü makineyle elini kulağına götürdü hemen. Nasıl güldük sesten rahatsız olmuş sıpa. şimdiden tepkiler başlıyormuş ya ne güzel. çok keyifsizdim bugün doping etkisi yaptı valla
güzel haberler inşallahhhhhhhhhkızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...
maşallah maşallah devamı gelir inşallahay ne güzel pitliyor ya ölürüm canım benim minik balık
kızlar sağolunn öncelikle
bu pitlar üzerine feci gaza geldim mp3ler buldum brahms dinliyoruz oğlumla
belki fayfası olur
birce benden sonra 5-6 defa gittin galiba senselammm.. ben yine oğlumu gördümmgeçen hafta ben gördüm babası göremedi ya kıskandı:)) kaç gündür ısrar ediyor gidelim diye. izin almış gelmiş ama karşıdaki doktor şehir dışına gitmiş. baktım eve gelmiyor, başka hastaneye doğru yürüyor çokk tatlıydııı oğluşum. bu doktor da diyor ne kadar hareketli diye. kıpır kıpırdı yine. bir ara durdu, doktor dürttü makineyle elini kulağına götürdü hemen. nasıl güldük sesten rahatsız olmuş sıpa. şimdiden tepkiler başlıyormuş ya ne güzel. çok keyifsizdim bugün doping etkisi yaptı valla
kızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...
selammm.. ben yine oğlumu gördümmgeçen hafta ben gördüm babası göremedi ya kıskandı:)) kaç gündür ısrar ediyor gidelim diye. izin almış gelmiş ama karşıdaki doktor şehir dışına gitmiş. baktım eve gelmiyor, başka hastaneye doğru yürüyor çokk tatlıydııı oğluşum. bu doktor da diyor ne kadar hareketli diye. kıpır kıpırdı yine. bir ara durdu, doktor dürttü makineyle elini kulağına götürdü hemen. nasıl güldük sesten rahatsız olmuş sıpa. şimdiden tepkiler başlıyormuş ya ne güzel. çok keyifsizdim bugün doping etkisi yaptı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?