2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Çin takvimine göre bebişin cinsiyeti tutan varmı??çok merak ediyorumda doğru çıkıyormu die..

canm Allah gönlüne göre versin, inş. seninkide tez zamanda acıklanır, bende cok merak ediyorm yaa:)

minoset yanımda yok hergün ağrıyor. Masajıda denemeliyim olabilir.

pitpitpittttttttttttt
ayyyyyy bebeğim pitladıııııııııııııııııııııııııııı
maşallahhhhhhhhhh bugun amma pıtladınız yaa. Benden kıskandınız demiii ..hadi kuzu sıra sende

kesin ondan...
Yok bacım geç kalmadım, eşim gelecek de çarşıda işlerimiz var, onları halledecez, onu bekliyorum...
vayyy yine bişeyler alıcan gülegüle kulllan şimdiden

selammm.. ben yine oğlumu gördümm geçen hafta ben gördüm babası göremedi ya kıskandı:)) kaç gündür ısrar ediyor gidelim diye. izin almış gelmiş ama karşıdaki doktor şehir dışına gitmiş. baktım eve gelmiyor, başka hastaneye doğru yürüyor çokk tatlıydııı oğluşum. bu doktor da diyor ne kadar hareketli diye. kıpır kıpırdı yine. bir ara durdu, doktor dürttü makineyle elini kulağına götürdü hemen. nasıl güldük sesten rahatsız olmuş sıpa. şimdiden tepkiler başlıyormuş ya ne güzel. çok keyifsizdim bugün doping etkisi yaptı valla

kızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...

ay ne güzel pitliyor ya ölürüm canım benim minik balık
kızlar sağolunn öncelikle
bu pitlar üzerine feci gaza geldim mp3ler buldum brahms dinliyoruz oğlumla
belki fayfası olur

yakamıoz yarın inş. öğrenirsinnn de bombaaaa diye bi giriş yaparsınnn canmmm ...

inşallah canım ya, öğreneyim artık çok merak ediyorum bende ona göre severim kara gözlü kızım , yada yakışıklı oğlum diye :)) hem artık cicilerde alırım alamıyorumda cinsiyeti belli değil diye , kesin sonra da kesinleşsin bi iki daha gidip aynı cinsiyet oldugunu göreyim diye almam beklerim, çocuk donsuz kalacak vallahi

maşallahhhhhhhhhh bugun amma pıtladınız yaa. Benden kıskandınız demiii ..hadi kuzu sıra sende
vayyy yine bişeyler alıcan gülegüle kulllan şimdiden

Evet demi ama artık sıra bizde..Öykü tekme atacak artık...
Yok bişey almıcaz kız, dün perdeciye gittim kapalıydı,bugün haber verdim biz gelecez diye,perdeleri kesecek..Çok zormuş valla taşınmak, öğrendik iyice....

ayyyy baya bi oldu görmeyeli bende diycektim hayırdır kendi rekorunu mu kırmaya çalışıyorsun.:))))) şaka bi yana sevindim oğluşumuza iyi olduğuna.. Hadi iyisin bugun

kızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...
güzel haberler inşallahhhhhhhhh

ay ne güzel pitliyor ya ölürüm canım benim minik balık
kızlar sağolunn öncelikle

bu pitlar üzerine feci gaza geldim mp3ler buldum brahms dinliyoruz oğlumla
belki fayfası olur
maşallah maşallah devamı gelir inşallah

birce benden sonra 5-6 defa gittin galiba sen görünce mutlu oluyor insan için rahatlamıştır hem babasıda görmüş ne güzel darısı başıma bende yarın gidecem inş. kıpır kıpır görürüm oğluşu diycektim ya :) kızımı yada oğlumu diyeyim bari

ay 4 lüde vardı dimi bizim, benim doktor söylemedi bile ya yarın bi sorim gideceğim doktora isterse yaptırırım bende inşallah sende güzel haberler verirsin bize

Gör bacım hakkındır...Kıpırdak valla senin oğlan..Hep kıpırdıyo maşallah...
Evet artık tepki veriyorlar, benim nazlı kızım da dürtünce kızıyo tekmeliyo....
Bugün senden mutlusu olmaz hadi yine iyisin valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…