2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar.

ege valla ben kararlıydım gitmemeye. çünkü kendi doktoruma salı gideceğiz zaten. ama şimdiye kadar hep eşimle beraber gittik, o geçen hafta göremedi ya bekleyemedi salıyı. kaç gündür sayıklıyor. doktor yokmuş yürüttü beni diğer hastaneye, o kadar sabırsızlanmış yazık. her yerde kaydımız var maşallah. bu doktor 1 ay sonra gelin tekrar dedi. eşim hemen atladı hocam çok geç değl mi diye. kadın güldü tamam siz 2 hafta sonra gelin dedi. hatta haftaya da gelseniz olur dedi:))) valla iki panikataktan nasıl bir çocuk çıkacak merak ediyorum:)

bu arada kanama alanım da bitmiş nihayet, çok sevindim

ayyy oğlumun adaşı.....demek hareketli olcak heee.. yerim ben onu.. rahatsızda olurmuşşş..ne güzel bircecim ... haftayaydı kontrolün, erkenden gördün ne güzellll...

gözün aydın canım cok sevindim...

Günün en bomba haberi bu işte ya...Canım benim gözün aydın...
canımm ya çok sağol. ben de çok sevindim. ciddi ciddi psikolojim bozuldu kanama yüzünden. 2.5 aydır ilk defa bugün hastane dışında dışarı çıktım,yürüyerek bir arkadaşa gittim. bu bile nasıl iyi geldi. etrafa nasıl bakınıyorum yürürken:)
ayyy oğlumun adaşı.....demek hareketli olcak heee.. yerim ben onu.. rahatsızda olurmuşşş..ne güzel bircecim ... haftayaydı kontrolün, erkenden gördün ne güzellll...

valla her doktor diyor bu ne kadar hareketli diye, doğana kadar kıpırdasın da sonra durulsun inşallah:)) bir de yine çok net gösterdi cinsiyetini. sıpa ya kendi doktorumla haftaya canım kontrolüm. salı yine gideceğiz yani:)

Bugün koydduk kız resim, hilmi ve fatma bi de ben ekledik...

kuzu nasıl resim ekliyosunuzz, kolaysa şipşak anlatsana bende ciciler aldım onları koyarımm.. göbeğe dair bişi yok hala..

masai bitti bende gidiyorummm hepinize bol bol pitpitttlamalarrr :80:
güle güle şekerrrrr
kızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...
hadi güzelll güzell haberlerle gel canmm

yakamoz bana da oğlun olcakmıs gibi geliyoo.. sen bii öğrende ne ciciler alırsın oğlusunaaa..

Ayy,bi daha hiç olmaz inşallah hep gezer tozarsın oğluşla birlikte...

bugün bebegimin ilk hediyesini aldım yani ben degil de bi arkadaşım amerikaya gitmişti o getirmiş küçük yumuşacık bir tavşancık mavi giysili..ayy cok duygulandım yaaa cok fena oldum

kuzu nasıl resim ekliyosunuzz, kolaysa şipşak anlatsana bende ciciler aldım onları koyarımm.. göbeğe dair bişi yok hala..

Basit kız, ben gibi teknoloji özürlü bile ekleyebiliyo eklersin...
Resmi bilgisayarına kaydet..
Burda mesaj yaza tıkla,alt kısımda eklenti ekle yazıyor dosya ekle yazıor ona bas, resimi seç, yükle.
Aşağıda içeriğe ekle yazıyo..Onu ekle o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…