kızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...
biz gidiyoruz herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum kacaman byyyyyy:92:
Yakamoz sen kaçta gidicen yarın
yarın baya giden var fmg bodrum yakamoz hatırladıklarım bunlar..
Biz gidiyoruz herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum kacaman byyyyyy:92:
kizlarr diyer ay anneleri gobek resimleri bussuruuuu sizlerdeee koysanizzzz merak ediyorumm
masai bitti bende gidiyorummmhepinize bol bol pitpitttlamalarrr :80:
bu arada kanama alanım da bitmiş nihayet, çok sevindim
selammm.. ben yine oğlumu gördümmgeçen hafta ben gördüm babası göremedi ya kıskandı:)) kaç gündür ısrar ediyor gidelim diye. izin almış gelmiş ama karşıdaki doktor şehir dışına gitmiş. baktım eve gelmiyor, başka hastaneye doğru yürüyor çokk tatlıydııı oğluşum. bu doktor da diyor ne kadar hareketli diye. kıpır kıpırdı yine. bir ara durdu, doktor dürttü makineyle elini kulağına götürdü hemen. nasıl güldük sesten rahatsız olmuş sıpa. şimdiden tepkiler başlıyormuş ya ne güzel. çok keyifsizdim bugün doping etkisi yaptı valla
ay ne güzel pitliyor ya ölürüm canım benim minik balık
kızlar sağolunn öncelikle
bu pitlar üzerine feci gaza geldim mp3ler buldum brahms dinliyoruz oğlumla
belki fayfası olur
Yakamoz sen kaçta gidicen yarın
yarın baya giden var fmg bodrum yakamoz hatırladıklarım bunlar..
selammm.. ben yine oğlumu gördümmgeçen hafta ben gördüm babası göremedi ya kıskandı:)) kaç gündür ısrar ediyor gidelim diye. izin almış gelmiş ama karşıdaki doktor şehir dışına gitmiş. baktım eve gelmiyor, başka hastaneye doğru yürüyor çokk tatlıydııı oğluşum. bu doktor da diyor ne kadar hareketli diye. kıpır kıpırdı yine. bir ara durdu, doktor dürttü makineyle elini kulağına götürdü hemen. nasıl güldük sesten rahatsız olmuş sıpa. şimdiden tepkiler başlıyormuş ya ne güzel. çok keyifsizdim bugün doping etkisi yaptı valla
canımm ya çok sağol. ben de çok sevindim. ciddi ciddi psikolojim bozuldu kanama yüzünden. 2.5 aydır ilk defa bugün hastane dışında dışarı çıktım,yürüyerek bir arkadaşa gittim. bu bile nasıl iyi geldi. etrafa nasıl bakınıyorum yürürken:)Günün en bomba haberi bu işte ya...Canım benim gözün aydın...
ayyy oğlumun adaşı.....demek hareketli olcak heee.. yerim ben onu.. rahatsızda olurmuşşş..ne güzel bircecim ... haftayaydı kontrolün, erkenden gördün ne güzellll...
Bugün koydduk kız resim, hilmi ve fatma bi de ben ekledik...
güle güle şekerrrrrmasai bitti bende gidiyorummmhepinize bol bol pitpitttlamalarrr :80:
hadi güzelll güzell haberlerle gel canmmkızlar iyi akşamlar..bende yarın gidiyorum doktora akşam 4de randevum 4lü test için gidicem..inşallah hepimizin testleri iyi gelir...
inşallah canım ya, öğreneyim artık çok merak ediyorum bende ona göre severim kara gözlü kızım , yada yakışıklı oğlum diye :)) hem artık cicilerde alırım alamıyorumda cinsiyeti belli değil diye , kesin sonra da kesinleşsin bi iki daha gidip aynı cinsiyet oldugunu göreyim diye almam beklerim, çocuk donsuz kalacak vallahi
canımm ya çok sağol. ben de çok sevindim. ciddi ciddi psikolojim bozuldu kanama yüzünden. 2.5 aydır ilk defa bugün hastane dışında dışarı çıktım,yürüyerek bir arkadaşa gittim. bu bile nasıl iyi geldi. etrafa nasıl bakınıyorum yürürken:)
valla her doktor diyor bu ne kadar hareketli diye, doğana kadar kıpırdasın da sonra durulsun inşallah:)) bir de yine çok net gösterdi cinsiyetini. sıpa yakendi doktorumla haftaya canım kontrolüm. salı yine gideceğiz yani:)
kuzu nasıl resim ekliyosunuzz, kolaysa şipşak anlatsana bende ciciler aldım onları koyarımm.. göbeğe dair bişi yok hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?