aa sen hissediyonmu yaa ne güzel bende tık yokben de suanda Mozart for my baby dinliyom
sağolun kızlar.
Ege valla ben kararlıydım gitmemeye. çünkü kendi doktoruma salı gideceğiz zaten. Ama şimdiye kadar hep eşimle beraber gittik, o geçen hafta göremedi ya bekleyemedi salıyı. Kaç gündür sayıklıyor. Doktor yokmuş yürüttü beni diğer hastaneye, o kadar sabırsızlanmış yazık. Her yerde kaydımız var maşallah. Bu doktor 1 ay sonra gelin tekrar dedi. Eşim hemen atladı hocam çok geç değl mi diye.Kadın güldü tamam siz 2 hafta sonra gelin dedi. Hatta haftaya da gelseniz olur dedi:))) valla iki panikataktan nasıl bir çocuk çıkacak merak ediyorum:)
bu arada kanama alanım da bitmiş nihayet, çok sevindim
bende vivaldi for baby aldım sabahları dinliyorumm. ama biş daha : seda bağcan ın.. (selda deil) sunrise albümü var.. mantra müziği ben bayıldım bayıldım.. harika hepinize kesinlikle tavsiye ederim.. zaten şu çekostovakyada doğumlarda çalınamaya başlayan müzik varya oda bu kadının bu albümünde 4. şarkı olması lazım tam net bilmiyorum ama bu müzikler insanı çoooook rahatlatıyo. eminim bebişide.. gerçi sesini çok acınca eşim kıs şunu millet evde ayin yapıyoruz diye evi basacak diyooo hahahah o
Basit kız, ben gibi teknoloji özürlü bile ekleyebiliyo eklersin...
Resmi bilgisayarına kaydet..
Burda mesaj yaza tıkla,alt kısımda eklenti ekle yazıyor dosya ekle yazıor ona bas, resimi seç, yükle.
Aşağıda içeriğe ekle yazıyo..Onu ekle o kadar..
bende vivaldi for baby aldım sabahları dinliyorumm. ama biş daha : seda bağcan ın.. (selda deil) sunrise albümü var.. mantra müziği ben bayıldım bayıldım.. harika hepinize kesinlikle tavsiye ederim.. zaten şu çekostovakyada doğumlarda çalınamaya başlayan müzik varya oda bu kadının bu albümünde 4. şarkı olması lazım tam net bilmiyorum ama bu müzikler insanı çoooook rahatlatıyo. eminim bebişide.. gerçi sesini çok acınca eşim kıs şunu millet evde ayin yapıyoruz diye evi basacak diyooo hahahah o
Biz gidiyoruzzzzzzz hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz öpüyoruz bebişleri kokluyoruz...
Iyi ve mutlu akşamlarrrr
evet canım ben de de var onlardan:))süper ötesi dimi kadın..selda bagcanın da yegeniymiş..bide in utero for my baby aldım ben ama onu cok begenmedim yaa..bach for my baby de var o da güzel..bizim bebeler birer müzik dahisi olarak dogarlarmış
bebekler için özel şarkılar da mı varmış. iyi oldu öğrendiğim. ben de rahatlatıcı müzikler dinlemeye başladım bu ara. ama bugün arkadaşa söylüyorum, ben de klasik müzik dinlettim hep ama oğlumu görüyorsun diyor. tam bir kuduzcan oğlu:)) demek ki hepsini sakinleştirmiyor:)
2.30 da randevum var ama gelirken dışardada işlerim var ancak 5 ten sonra evde olurum güzel haberleri veririm size inşallahYakamoz sen kaçta gidicen yarın
yarın baya giden var fmg bodrum yakamoz hatırladıklarım bunlar..
ay inşallah inşallahkuzu nasıl resim ekliyosunuzz, kolaysa şipşak anlatsana bende ciciler aldım onları koyarımm.. göbeğe dair bişi yok hala..
güle güle şekerrrrr
hadi güzelll güzell haberlerle gel canmm
yakamoz bana da oğlun olcakmıs gibi geliyoo.. sen bii öğrende ne ciciler alırsın oğlusunaaa..
yarın gittiğimde sorayım yaptır derse yaptırayım canım bende çıksın aradan oda gitmişken :)Yakamozcum 16-18 haftalar arasında yapılıyomuş 4lü test yaptır sende bu ara..
bugün bebegimin ilk hediyesini aldımyani ben degil de bi arkadaşım amerikaya gitmişti o getirmiş küçük yumuşacık bir tavşancık mavi giysili..ayy cok duygulandım yaaa cok fena oldum
Biz gidiyoruzzzzzzz hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz öpüyoruz bebişleri kokluyoruz...
Iyi ve mutlu akşamlarrrr
ya kızlar canım bişy istedi söylemiyim canınız istemesinama mayonezli o şey yesem nolurki bişy olurmu 3 ay bittikten sonra hala çiğ yumurtanın zararı oluyomu acep hani düşük tehlikesi azalıyor ya
Bu arada bircecim gözün aydın yazdım ama görmedin sanırım kanama alanında geçmiş ne güzel inşallah hiç olmaz bundan sonra
ayrıca yakamoz çok az nefsini köreltecek kadar yemende de bişi olmaz sanırımmm
bende öyle düşündüm canım ama benim yiyeceğim şeyde en az üç kaşık mayonez olacak hadi 2 kaşık koyayım desem daha az konulursa olmaz zaten :)) belki zararı yoktur kızlar ne diyosunuzzzz
yükle de görelim bakalım yamanımızın kıyafetlerini. ben yelekle gömlek almıştım, başka bir şey almadım daha. ama bundan sonra dışarı çıkabiliyorum canım, alırım bol bol:))saol kuzummm.. yarın yeni cicilerimizi yüklerim, çok güzel bişiler aldım paşama.. tosun paşama:)) ( tosun deyim azcıkta büyüsün biraz... velet küçük kaldı.. )
çokk sağol canım. inşallah hekes çok güzel haberlerle gelir...çokkkkkkkk güzel haberler bunlar.. Sevindirik oldummm... Yarında bunlarla gelin dr gidecekler
ya kızlar canım bişy istedi söylemiyim canınız istemesinama mayonezli o şey yesem nolurki bişy olurmu 3 ay bittikten sonra hala çiğ yumurtanın zararı oluyomu acep hani düşük tehlikesi azalıyor ya
Bu arada bircecim gözün aydın yazdım ama görmedin sanırım kanama alanında geçmiş ne güzel inşallah hiç olmaz bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?