2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa sen hissediyonmu yaa ne güzel bende tık yok ben de suanda Mozart for my baby dinliyom

bende vivaldi for baby aldım sabahları dinliyorumm. ama biş daha : seda bağcan ın.. (selda deil) sunrise albümü var.. mantra müziği ben bayıldım bayıldım.. harika hepinize kesinlikle tavsiye ederim.. zaten şu çekostovakyada doğumlarda çalınamaya başlayan müzik varya oda bu kadının bu albümünde 4. şarkı olması lazım tam net bilmiyorum ama bu müzikler insanı çoooook rahatlatıyo. eminim bebişide.. gerçi sesini çok acınca eşim kıs şunu millet evde ayin yapıyoruz diye evi basacak diyooo hahahah o

çokkkkkkkk güzel haberler bunlar.. Sevindirik oldummm... Yarında bunlarla gelin dr gidecekler

evet canım ben de de var onlardan:))süper ötesi dimi kadın..selda bagcanın da yegeniymiş..bide in utero for my baby aldım ben ama onu cok begenmedim yaa..bach for my baby de var o da güzel..bizim bebeler birer müzik dahisi olarak dogarlarmış

saol kuzummm.. yarın yeni cicilerimizi yüklerim, çok güzel bişiler aldım paşama.. tosun paşama:)) ( tosun deyim azcıkta büyüsün biraz... velet küçük kaldı.. )

bebekler için özel şarkılar da mı varmış. iyi oldu öğrendiğim. ben de rahatlatıcı müzikler dinlemeye başladım bu ara. ama bugün arkadaşa söylüyorum, ben de klasik müzik dinlettim hep ama oğlumu görüyorsun diyor. tam bir kuduzcan oğlu:)) demek ki hepsini sakinleştirmiyor:)

ahahah birimizinki mozart birimizinki bethoven olurmuşşş hahaha...
seda bağcan gerçekten süper ötesi şimdi 2 si cıkmıs onuda almak lazımm valla.. çok dinlendiriyo..

bircecim rahat müzikler dinle gerçekten çok yi geliyor.. ne olursa olsun biraz slow olsunn..:)) bebişlerin matematik zekalarını da geliştiriyomus, yani sakin olmasa bile inşallah işe yarar..:))

Yakamoz sen kaçta gidicen yarın
yarın baya giden var fmg bodrum yakamoz hatırladıklarım bunlar..
2.30 da randevum var ama gelirken dışardada işlerim var ancak 5 ten sonra evde olurum güzel haberleri veririm size inşallah
ay inşallah inşallah
Yakamozcum 16-18 haftalar arasında yapılıyomuş 4lü test yaptır sende bu ara..
yarın gittiğimde sorayım yaptır derse yaptırayım canım bende çıksın aradan oda gitmişken :)

bugün bebegimin ilk hediyesini aldım yani ben degil de bi arkadaşım amerikaya gitmişti o getirmiş küçük yumuşacık bir tavşancık mavi giysili..ayy cok duygulandım yaaa cok fena oldum

güle güle kullansın oğluşun, bende ilk hediyelerini aldım bugün teyzesi göndermiş baktım kıyafetlere aman Allahım minicik bunun içinemi girecek bebeğim dedim çok tatlılar ya

ya kızlar canım bişy istedi söylemiyim canınız istemesin ama mayonezli o şey yesem nolurki bişy olurmu 3 ay bittikten sonra hala çiğ yumurtanın zararı oluyomu acep hani düşük tehlikesi azalıyor ya
Bu arada bircecim gözün aydın yazdım ama görmedin sanırım kanama alanında geçmiş ne güzel inşallah hiç olmaz bundan sonra

yakamozcum iyi oldu canım sorduğun bende dayanamayıp mayonez yiyorum... bazısı zararlı diyo bazısı 3 aydan sora bişi olmaz .. ama ben bilmiyorum.. bakalım kızlar ne diiicekler...

ben ılk aylardada canım cektıgınde yıyordum az olduktan sonra sorun olmaz cektırme kendıne:))
gecmısı okuyayım bakalım ne ceneler yapılmıs..

ayrıca yakamoz çok az nefsini köreltecek kadar yemende de bişi olmaz sanırımmm

bende öyle düşündüm canım ama benim yiyeceğim şeyde en az üç kaşık mayonez olacak hadi 2 kaşık koyayım desem daha az konulursa olmaz zaten :)) belki zararı yoktur kızlar ne diyosunuzzzz

midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alev aldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bende öyle düşündüm canım ama benim yiyeceğim şeyde en az üç kaşık mayonez olacak hadi 2 kaşık koyayım desem daha az konulursa olmaz zaten :)) belki zararı yoktur kızlar ne diyosunuzzzz

canm 3 kaşık bile olsa hepsini zaten sen yemeeaceksin ki.. yani senin yediğin yerde ne kadar olcak mayonez.. biraz da az yersin tabi olur biterr.. bence yap.. yee vee keyfini çıkarr...
hee bide hamile bi arkadaşımın dr. u zararlı bişi yediğinde peşinden biraz daha fazla su iç demiş ben öle yapıyom sende iç canm zararı olursada azalsın

saol kuzummm.. yarın yeni cicilerimizi yüklerim, çok güzel bişiler aldım paşama.. tosun paşama:)) ( tosun deyim azcıkta büyüsün biraz... velet küçük kaldı.. )
yükle de görelim bakalım yamanımızın kıyafetlerini. ben yelekle gömlek almıştım, başka bir şey almadım daha. ama bundan sonra dışarı çıkabiliyorum canım, alırım bol bol:))
çokkkkkkkk güzel haberler bunlar.. Sevindirik oldummm... Yarında bunlarla gelin dr gidecekler
çokk sağol canım. inşallah hekes çok güzel haberlerle gelir...

çok sağol canım. tek tek alıntı yapmayım diye toptan yazmıştım:)) inşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin yarın. valla ben 2-3 kere yedim mayonezli bir şeyler. hem de ilk 3 ayda. canın çok çekiyorsa biraz ye bence.

Yumurta: Yumurtayı mutlaka iyice haşlayın. Sadece katı yumurta yiyin. Çiğ yumurta ile evde yapılmış mayonez ve benzeri ürünleri yememeye özen gösterin. Bununla birlikte pastörize edilmiş yumurta ile yapılan ve piyasada bilinen markalar altında satılan mayonezler genelde güvenlidir.

yani içindekilere bakarak tüketebilirsin ama yenmemesi tavsiye ediliyor...

Arkadaşlar benim doktorum herşeyin azı karar , çoğu zarar dedi... minicik bi lokmanın koskoca vücuda zararı gelmez.. ama tabi ki hergün yersen illaki kötü sonucu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…