bende öyle düşündüm canım ama benim yiyeceğim şeyde en az üç kaşık mayonez olacak hadi 2 kaşık koyayım desem daha az konulursa olmaz zaten :)) belki zararı yoktur kızlar ne diyosunuzzzz
tamam canım çok sağol öyle yapayım o zaman hem az koyarım hemde az yemeye çalışır ardından su içerimcanm 3 kaşık bile olsa hepsini zaten sen yemeeaceksin ki.. yani senin yediğin yerde ne kadar olcak mayonez.. biraz da az yersin tabi olur biterr.. bence yap.. yee vee keyfini çıkarr...
hee bide hamile bi arkadaşımın dr. u zararlı bişi yediğinde peşinden biraz daha fazla su iç demiş ben öle yapıyom sende iç canm zararı olursada azalsın
görmemişim :) aslında bende bi kere yedim ama az yemiştim şimdi yemeden size sorayım dedim az yiyim ben olmazsa yinedeyükle de görelim bakalım yamanımızın kıyafetlerini. ben yelekle gömlek almıştım, başka bir şey almadım daha. ama bundan sonra dışarı çıkabiliyorum canım, alırım bol bol:))
çokk sağol canım. inşallah hekes çok güzel haberlerle gelir...
çok sağol canım. tek tek alıntı yapmayım diye toptan yazmıştım:)) inşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin yarın. valla ben 2-3 kere yedim mayonezli bir şeyler. hem de ilk 3 ayda. canın çok çekiyorsa biraz ye bence.
az bişycik yiyim o zaman bişy olmas galiba az yersem bide hazır bilinen marka olmaz olmaz :))Yumurta: Yumurtayı mutlaka iyice haşlayın. Sadece katı yumurta yiyin. Çiğ yumurta ile evde yapılmış mayonez ve benzeri ürünleri yememeye özen gösterin. Bununla birlikte pastörize edilmiş yumurta ile yapılan ve piyasada bilinen markalar altında satılan mayonezler genelde güvenlidir.
yani içindekilere bakarak tüketebilirsin ama yenmemesi tavsiye ediliyor...
görüşürüz canımcım inşallah güzel haberlerle gelicezkızlarrrr ben kaçıyorum, goncam yolda geliyomuşş..
kendinize ve meleklerinize iyi bakın, hepinz güzel haberlerle gelin olurmu.. iyi akşamlarrr güzel annelerr.
yakamozz yarın cınsıyet ogrenırsın ınsallah zaten bır sen kaldın benımkı kesın degıl fatmahılmı ogrenemedı galıba bıldıgım bunlar
hadı bakalım sen bı acılıs yap gerısı gelır erkek gıbı senınkı..
bende yarın ögrenebilirim inşallah hatta 2 ayrı kadın dogumcuya gdcem biri görür muhakkak
bende yarın ögrenebilirim inşallah hatta 2 ayrı kadın dogumcuya gdcem biri görür muhakkak
eh işte sinirli we gergin bir hawadayım sürekli:)Hoşgeldin...
Evet,salı günü gördüm kuzumu...Uyuyordu...
Sn nasılsın iyi misin...
ben kızımda 19,20. haftada hissettim cnm öncesinde hissedilenler pek hareket değil barsak hareketi,gaz dolaşmasıyla karıştırılıyor..bende hala tık yok anacım ultrasonda kıpırdıyo sıpa, ama ben bişycik hissetmiyorum ilk bebek kıyafetlerimizi aldık bugün hamile kıyafetlerimde geldi ablam saolsun her bişyi göndermiş annem de bi sürü şey işlemiş getirecekmiş benim bişy almama gerek kalmıycak heralde
ne kadar küçüklermiş ya :)) şimdi 4 ay bitti çok şükürzaman çabuk geçiyor :)) inşallah bunan sonrasıda çabucak geçerde bebiklere sağ salim kavuşuruz
ilk hamileiğimdede çok yedim bunda da çok yiyorum..valla bende inanmazdım ama benim kızımda da var izi.. bende yemiştim..
ahahayyy çok komik hemşehrilerimede bak hele:)Erzincan’da 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem meşgul ediyor.
Kayıt altına alınan ve dikkati çeken çağrılardan bazıları şöyle:
-"Ağabey alkollüyüm, Yoğurtlu'ya (belde) gideceğim, yolda köpekler var. Bir ekip gönderir misiniz!"
-"Bize 3 çay gönderir misiniz?"
-"Oğlum çok yaramazlık yapıyor, telefonu vereyim de biraz kızsanız!"
-"Ben askerim, şafak 155 diye aradım."
-"Havada bizi takip eden uydu var. İhbar ediyorum konuyu takip edin."
-"Top patladı mı acaba duyamadık. Sofrada bekliyoruz da orucumuzu açacağız!"
-"Cuma'ya gideceğim. Malzemelerim dışarıda, dükkanımda ekip bekleyebilir mi!"
Kaynak : Erzincan?da 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem meşgul ediyor.
ben şimdi bi takwim yapayım buraya kız erkek die sallıyayım emin ol yarısı tutar yarısı tutmazKızlar Çin takvimine göre bebişin cinsiyeti tutan varmı??çok merak ediyorumda doğru çıkıyormu die..
ye gitsin yewrım yaw:) mayonezden hiç bişicik olmaz o kadarda pamuk üpliğine bağlı değil bebişlerimiz allaha şükür.. ben hiç şunu yemem bunu yemem yapmadım kız burda görüyorum ilk defa yok mayonezdi yok ciğer iz yaparmışya kızlar canım bişy istedi söylemiyim canınız istemesinama mayonezli o şey yesem nolurki bişy olurmu 3 ay bittikten sonra hala çiğ yumurtanın zararı oluyomu acep hani düşük tehlikesi azalıyor ya
Bu arada bircecim gözün aydın yazdım ama görmedin sanırım kanama alanında geçmiş ne güzel inşallah hiç olmaz bundan sonra
kız 18. haftadasın 2side çok net görür merak etme:)bende yarın ögrenebilirim inşallah hatta 2 ayrı kadın dogumcuya gdcem biri görür muhakkak
yaw gülüm 3 kaçık mayonezde 1 yumurtanın kaçta kaçı olacak ye gitsin hemide afiyetle ye:)bende öyle düşündüm canım ama benim yiyeceğim şeyde en az üç kaşık mayonez olacak hadi 2 kaşık koyayım desem daha az konulursa olmaz zaten :)) belki zararı yoktur kızlar ne diyosunuzzzz
aynen ya saydıklarının hepsine bayılırım bende bol mayonez ketçaplı yerim hep, öyle olmayınca tadı olmuyo söylemiyim dedim ama söyliycim rus salatası ve kumpir istedi canım kalkim yapim barieh işte sinirli we gergin bir hawadayım sürekli:)
onun haricinde iyiyim gayet:)
ben kızımda 19,20. haftada hissettim cnm öncesinde hissedilenler pek hareket değil barsak hareketi,gaz dolaşmasıyla karıştırılıyor..
ilk hamileiğimdede çok yedim bunda da çok yiyorum..
kızımda leke meke yok walla:) ki benimkadar çok yiyenizin yoktur eşimkan yapıyo die sürekli ciğer yedirir bana:))
ahahayyy çok komik hemşehrilerimede bak hele:)
ben şimdi bi takwim yapayım buraya kız erkek die sallıyayım emin ol yarısı tutar yarısı tutmazçin takwimideböyle bişey tesadüflerden ibaret doğruluk payı yok.. zaten çinde yaşayanlar bu takwimden bi haber:26: bnmkiler tutmadı
ye gitsin yewrım yaw:) mayonezden hiç bişicik olmaz o kadarda pamuk üpliğine bağlı değil bebişlerimiz allaha şükür.. ben hiç şunu yemem bunu yemem yapmadım kız burda görüyorum ilk defa yok mayonezdi yok ciğer iz yaparmışben hep patAtes köfteyi makarnayı hamburgeri kumpiri bol mayonez ketçaplı yerim.. sadece çiğ etin zarar werebileceğini biliyorum gerisi boş:)=))
yarın sabahtan beklemeye başlayalım güzel haberleri:)) topik epey hareketli olacak ne güzel
gözde öğreniyor yakamoz öğreniyor başka?
gözde öğreniyor yakamoz öğreniyor başka?
aynen ya saydıklarının hepsine bayılırım bende bol mayonez ketçaplı yerim hep, öyle olmayınca tadı olmuyo söylemiyim dedim ama söyliycim rus salatası ve kumpir istedi canım kalkim yapim bari
ben akşama vericem inşallah güzel haberleri :))
tahmin etmiştim kumpir olduğunu:)) ben de yedim birkaç kere valla. çok seviyorum dayanamıyorum. evde hiç yapmadım ben, mardinde yapan hiçbir yer yok. çok zorlanmıştım izmir gibi kumpir cennetinden sonra burda:) diyarbakıra gittikçe yiyorum valla.
cnm çoğu dr. ikili test in sonuçları tatmin edici olursa 3lüye gerek duymuyor.. bazısı 2li we 3lüyü istiyor ama 4 lüyüde istyorsa o dr para göz bi dr dur başka açıklaması yok:)kızlar bizim burda 4 lü test diye bir şey yapılmıyor. 3lü test var ama onun güvenilirliği 2liye göre daha azmış o yüzden onu yaptırmayı düşünmüyorum sizin bir bilginiz var mı? yoksa siz hepsini yaptırdınız mı? ben sadece ikili yaptırdım
tahmin etmiştim kumpir olduğunu:)) ben de yedim birkaç kere valla. çok seviyorum dayanamıyorum. evde hiç yapmadım ben, mardinde yapan hiçbir yer yok. çok zorlanmıştım izmir gibi kumpir cennetinden sonra burda:) diyarbakıra gittikçe yiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?