2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de doktorum da aynı şeyi söyledi. 3lü ve 4lünün güvenirliği daha düşükmüş. gerek yok dedi

cnm çoğu dr. ikili test in sonuçları tatmin edici olursa 3lüye gerek duymuyor.. bazısı 2li we 3lüyü istiyor ama 4 lüyüde istyorsa o dr para göz bi dr dur başka açıklaması yok:)
ya bende düşünyodum ama topikte 4 lüyü ama bi arkadaşın ikli temiz çıkmış 4 lüde risk çıkmış yarın amniyosentez için gidecekmiş içime kurt düştü yaptırayım diyorum nolur nolmaz ...

canım tam pişmiş olarak yiyin diyor doktorlar ilk gittiğim doktor yumurtanın tam pişmiş olmasına dikkat et demişti ama 3 ayı geçtik şimdi bi zararı olurmu bilmiyorum inş. yoktur ay hepde güzel şeyler yasak rafadan yumurtayıda çok severim ben hep öyle yerdim

tatlım markalı oması degil konu çiğ olması hani eti çiğ yiyemiyoruz ya hamileyken yumurtada aynı çiğ yenilmiyor iyice pişmiş olması lazımmış tavada bile pişirdigin zaman üzerinde şeffaf bile kalmamalı diyor doktor

ben hem izmirde hem burda yani amasyanın bir ilçesinde kontroldeyim ama doğum izmirde olacak. izmirdeki dr 3lü yaptırma dedi ki kendisi prof.burdaki dr. yaptıracak galiba ama ben yaptırmak istemiyorum çünkü çok evhamlıyım stres oluyorum ikili testim öyle çok çok iyi değil ama kötü de değil yani cut off değirinin altında risksiz bölgede. yine bana stres bastı...

Son düzenleme:
fmg , bide bodrum mu bloubottle muydu 4lü için gidecek ikisinden biri karıştırıyorum :))
bluebottleın kız demişti zaten..o güzel hadi bakalım yarın baya güzel haber gelecek yani..
kız sakın söyletmeden kalkma o masadan inşallah gönlüne göre olur
Muhtemelen kız dedi bana ama yarın daha net solicekmiş bakalım
hayırlısı inşallah..
patatesi fırında mı yapıyorsun iç malzemelerin war mı kız ben baya karışık yerimde:))) nasıl yapcen..

doktoruma hiç sormadım ama nette hep yumurtayı iyi pişirin yazıyordu. ben de rafadan yemek istiyorum bazen ama cesaret edemiyorum.
mantıklı aslında ama bana hazır yemek cazip geliyor hep, azcık tembel miyim neyim
kim o yakamoz? ben gündüz giremedim, geçmişi de okuyamadım uzun diye

amniyosentezde riskli bir uygulama.. bnce hiç bir şey çıkmayacak.. dru ewham yapıyor ya da başka bişey..
belkide ikili testi çok iyi değil di? bunu biz bilemeyiz.. bi 100000de1 war 1de 1000de1 war..

aslında tam pişmiş yemeğe dikkat ediyorum tabi ama geçen gün yaptım soydum bir güzel yerken bir baktım içi biraz az pişmiş üşendim yenisini yapmaya yedim bir güzel:) Neyse ya bundan sonra dikkat ederim. risk almaya gerek yok

Bencede yaptır seni korkutmak için solemiyorum ama bir topikte 2lisi iyi çıkıp down lu bebek sahibi olan birisi vardı doktorum bana direk 4 lü önerdi diğerlerini yapmadı yapsaydı da ben yine dörtlüyü yapardım ama risk almak istemem açıkçası..

yakamoz bence de cinsiyeti öğrenmeden kalkma yarın. seninle aynıyız nerdeyse, benim 12. haftadan beri gittiğim her doktor kesin erkek diyor. bugünkü doktor 4.doktor. bu da dedi öğrenmiş miydiniz diye. daha biz sormadan söylüyorlar. gerçi benim oğlan da pek edepsiz galiba herkese gösteriyor hemen.

bir kereden bir şey olmaz canım. boşver afiyet olsun:)

benim dolapta herşey olur genelde markete gittiğimde almadık şey bırakmam
koca bir patatesi çatalla bi kaç yerinden delip fırına atıyosun( genelde bi tane ile yetinmem :) aslında mikrodalgada daha iyi olur ama benim mikrodalga yok normal fırında yapyorum, ortasından uzunlamasına kesip tereyağ ve rendelenmiş kaşarla karıştırıp garnitür doğranmış zeytin mantar salam sosis turşu mısır ne varsa koyuyosun üzerine kaşar rendesi serpip iki dk fırında tutarsan nefis oluyo üzerine de bol ketçap mayones oooh yemede yanında yat

ben bi tek yemek yapmaya üşenmem zaten yoksa üşengecimdir bende ama canım bişy isteyince kalkar yaparım hemencik
amniyosentezde riskli bir uygulama.. bnce hiç bir şey çıkmayacak.. dru ewham yapıyor ya da başka bişey..
belkide ikili testi çok iyi değil di? bunu biz bilemeyiz.. bi 100000de1 war 1de 1000de1 war..
evet riskli bebeği kaybetme riski var ikili test,im iyiydi yazmış ama kaçtı bilmiyorum geçmiş sayfalarda kaldı, 16 sıralarıydı galiba yazmıştı isminide unuttum :26:

afiyet olsun kırk yılda bir bişy olmuyo demek ki:)
içim rahat olsun diye yaptırırım sanırım ya o arkadaşı görene kadar pek düşünmüyodum ama olabiliyor demekki

yok zaten cinsiyeti öğrenmeden gelmem çok ısrar etmeme ragmen söylemezse heralde kavga eder gelirim adamla bebek göstermiyoda değil gösterdiği halde söylemedi önceki dktor inş. bu söylerde öğreniriz , ne güzel size siz sormadan soruyolarmış ben sordugum hatta ısrar ettiğim halde söylemiyor iyiki göstermiş kız senin oğluş yoksa merak eder insan edepsiz olsun azcık öğrenene kadar

kız özendim walla bnde mi yapsam ama ewde malzemelerim yokki bnmm( ne güzel hatun tek kalıyo mantarı, doğranmış zeytini bilem war bnm yok kocama söliyemde gelirken alsın bari nasılsa bu gece kurtlar war sanırımerken gelir bi arıyam gelmezsedeelemana aldırayım dükkan kapanmadan..
ohh elemanı gönder ben yaptırıyorum didiiiii

zaten senin o dr antikanın önde gidenyidi bi daha gitme ona

umarım o arkadaşın testinde de bi şey çıkmaz keşke ben görseydim hemen başka bi dra daha görünmesini söylerdim
ben böyle ciddi konularda asla tek doktora bağımlı kalmam.. başka dra daha gider bebeği tarttırırdım o da amniyosentez yapın derse düşünürdüm ancak..
bide pahalı bir uygulamaya drlarada güwenemiorum o yüzden mAddiyat girince ,işin iiçine ne hipokrat kalıyor ne yemin

doğru canım çoğu para peşinde ama bebekle ilgili bi durum oluncada insanı düşündürüyor dediğin gibi bi kaç doktora görünüp teşhis ettirmek lazım öyle bi durumda ...Kız benim herif her geldiğinde beraber alışveriş merkezine gidip alışveriş yapıyoruz yoksa burdaki marketlerde aradığımı bulamıyorum standart sebze meyve dışında bişy yok :) yapmana gerek kalmamış işte ne güzel kocacın yaptırıyomuş ben sizinle konuşurken hamburger yaptım yedim yarında kumpir yaparım bu daha kısa sürüyo diye kolayına kaçtım

mrb canım merak ettim amasyanın hangi ilçesindesin bende amasya dayım.

Ayy evet şu kumpire bende özendim bigün deniycem ağzım sulandı valla :122:

ayy canım bilsem bahsetmezdim bende yapmadım boş boşuna herkesin canını istettirdim malzemelerin hepsi olmasa bile bi koca patates bide garnitürle yapıverirsin olmazsa :)

HASRET0587
benim dolapta herşey olur genelde markete gittiğimde almadık şey bırakmam
koca bir patatesi çatalla bi kaç yerinden delip fırına atıyosun( genelde bi tane ile yetinmem :) aslında mikrodalgada daha iyi olur ama benim mikrodalga yok normal fırında yapyorum, ortasından uzunlamasına kesip tereyağ ve rendelenmiş kaşarla karıştırıp garnitür doğranmış zeytin mantar salam sosis turşu mısır ne varsa koyuyosun üzerine kaşar rendesi serpip iki dk fırında tutarsan nefis oluyo üzerine de bol ketçap mayones oooh yemede yanında yat

kızlar yalancı kumpiride denemenizi tavsiye ederim. patates püresi yapıp, patates püresini tepsiye yayıyoruz biraz fırına sürüp hafif üstü kızaracak şekilde sonra fırından alıp ortasını açıyoruz içine garnitür sosis turşu ve üstüne ketçap mayonez şahane oluyor deneyin derim offf nasıl canım çekti ya yapsammı hemen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…