HASRET0587
benim dolapta herşey olur genelde markete gittiğimde almadık şey bırakmam
koca bir patatesi çatalla bi kaç yerinden delip fırına atıyosun( genelde bi tane ile yetinmem :) aslında mikrodalgada daha iyi olur ama benim mikrodalga yok normal fırında yapyorum, ortasından uzunlamasına kesip tereyağ ve rendelenmiş kaşarla karıştırıp garnitür doğranmış zeytin mantar salam sosis turşu mısır ne varsa koyuyosun üzerine kaşar rendesi serpip iki dk fırında tutarsan nefis oluyo üzerine de bol ketçap mayones oooh yemede yanında yat
kızlar yalancı kumpiride denemenizi tavsiye ederim. patates püresi yapıp, patates püresini tepsiye yayıyoruz biraz fırına sürüp hafif üstü kızaracak şekilde sonra fırından alıp ortasını açıyoruz içine garnitür sosis turşu ve üstüne ketçap mayonez şahane oluyor deneyin derim offf nasıl canım çekti ya yapsammı hemen acaba
HASRET0587
koca bir patatesi çatalla bi kaç yerinden delip fırına atıyosun( genelde bi tane ile yetinmem :) aslında mikrodalgada daha iyi olur ama benim mikrodalga yok normal fırında yapyorum, ortasından uzunlamasına kesip tereyağ ve rendelenmiş kaşarla karıştırıp garnitür doğranmış zeytin mantar salam sosis turşu mısır ne varsa koyuyosun üzerine kaşar rendesi serpip iki dk fırında tutarsan nefis oluyo üzerine de bol ketçap mayones oooh yemede yanında yat
kızlar yalancı kumpiride denemenizi tavsiye ederim. patates püresi yapıp, patates püresini tepsiye yayıyoruz biraz fırına sürüp hafif üstü kızaracak şekilde sonra fırından alıp ortasını açıyoruz içine garnitür sosis turşu ve üstüne ketçap mayonez şahane oluyor deneyin derim offf nasıl canım çekti ya yapsammı hemen acaba
Yok kız sen bana bakma benim herzamanki halimama pratikmiş tam benlik çok uğraştırmıcak ondan dedim üzülme sen
Akşam akşam bitarafımız şişicek yeter yaw:26:
sohbet yemek olunca dayanamadım kusura bakma aynen benimde öyle iştahım kabardıki ne yapcam bilemedim.
ooo senin ew fast food dükkanı gibi walla:))) ne ararsan war her türlü aparatif:) benim koca hayatta izin wermez öle hazır hamburger, köfte alayım.. illa sağlıklı beslenecekmiş...doğru canım çoğu para peşinde ama bebekle ilgili bi durum oluncada insanı düşündürüyor dediğin gibi bi kaç doktora görünüp teşhis ettirmek lazım öyle bi durumda ...Kız benim herif her geldiğinde beraber alışveriş merkezine gidip alışveriş yapıyoruz yoksa burdaki marketlerde aradığımı bulamıyorum standart sebze meyve dışında bişy yok :) yapmana gerek kalmamış işte ne güzel kocacın yaptırıyomuşben sizinle konuşurken hamburger yaptım yedim yarında kumpir yaparım bu daha kısa sürüyo diye kolayına kaçtım
anlayamadım tam olarak fırına patates püresini atıyoruziç,ine malzemekoyupbohçamı yapıoruz açıkmı kalıyoHASRET0587
iştah bnde tawan yapmış..olmicak bole sabaha yapim bari kızz dört ay bişey yiyemedim şu bir iki haftadır öyle bi iştahım açıldı ki sorma gidişat hiç iyi deil kendimi frenlemem lazım
bizimki pis boğazlıktan sanırım:)))hee iyi o zaman :) bende öyle ne görsem neden bahsedilse canım ister herzamanki halim yani hamilelikle alaksı yok yok canım şunu istedi yok bunu istedi diye sayıklıyorum çoğu zaman
iştah bnde tawan yapmış..
bizimki pis boğazlıktan sanırım:)))
hamileilke ilgisi yok bnm normalde olsa yine canım isterdi
garibim kocamda aşerdim sanıyo gitmiş yaptımış hemen
canım koca bir patatesi çatalla bi kaç yerinden delip fırına atıysun yumuşayınca çıkarıyosun uzunlamasına ortasından kesip içinde pişen patatesi ile tereyağı ve kaşarı karıştırıyosun sıcak oldugu için eritiyo zaten ikisinide, agzı açık kalıyo patatesin aynı hazırlar gibi işte :) kaşıkla patatesin içini düzeltip diğer malzemeleri üzerine ekliyosun malzemelerin üzerine biraz kaşar rendesi serpip sıcak fırında 2 dk. bekletiyosun, üstüne ketçap mayonez kumpirimiz hazıııırooo senin ew fast food dükkanı gibi walla:))) ne ararsan war her türlü aparatif:) benim koca hayatta izin wermez öle hazır hamburger, köfte alayım.. illa sağlıklı beslenecekmiş...
kumpirim geldi bu arada içinde ne ararsan warbn kaçar:)))
anlayamadım tam olarak fırına patates püresini atıyoruziç,ine malzemekoyupbohçamı yapıoruz açıkmı kalıyo
iştah bnde tawan yapmış..
bizimki pis boğazlıktan sanırım:)))
hamileilke ilgisi yok bnm normalde olsa yine canım isterdi
garibim kocamda aşerdim sanıyo gitmiş yaptımış hemen
ooo senin ew fast food dükkanı gibi walla:))) ne ararsan war her türlü aparatif:) benim koca hayatta izin wermez öle hazır hamburger, köfte alayım.. illa sağlıklı beslenecekmiş...
kumpirim geldi bu arada içinde ne ararsan warbn kaçar:)))
anlayamadım tam olarak fırına patates püresini atıyoruziç,ine malzemekoyupbohçamı yapıoruz açıkmı kalıyo
bu arada bircecim iyi haberlerine çok sevindim inşallah yarın dr a gidenler hep iyi haberle gelirler
eh işte sinirli we gergin bir hawadayım sürekli:)
onun haricinde iyiyim gayet:)
ben kızımda 19,20. haftada hissettim cnm öncesinde hissedilenler pek hareket değil barsak hareketi,gaz dolaşmasıyla karıştırılıyor..
ilk hamileiğimdede çok yedim bunda da çok yiyorum..
kızımda leke meke yok walla:) ki benimkadar çok yiyenizin yoktur eşimkan yapıyo die sürekli ciğer yedirir bana:))
canım hamilelikte ciğer fazla yememen lazım biliyorsun dimi . fetüs üzerinde toksik etki gösterebilir ve ciddi A vitamini deposu, fazlalığı da iyi değildir. bana doktorum kesinlikle vermemişti ilk gebelikte, ben bilmeden yemiştim.. Zaten yediğinde değil bir tafarını kaşıdığında olur derler ellerin ciğerliyken, saçma tabi ama denk geliyor herhalde. . sen şu ciğer olayını sor istersen doktoruna..
canım sadece püreyi tepsiye yayıp fırınlıyoruz. fırından çıkarınca ortasını iyice açıp diğer malzemleri dolduruyoruz üzerine ketçap mayonez böyle servis ediyoruz ortası açık kalıyor malzemeler ortada pürede kenarlarda .umarım açık anlatabilmişimdir..
yine yemekten bahsediyorum kusura bakmayın kızlar herkes hamile hamile çok iyi olmuyor ama sorulmuş geçte olsa cevaplayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?