2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam akşam bitarafımız şişicek yeter yaw:26:

onu daha çok seviyorum ben yaparım hep, ama çok yapıyorum ye ye bitmiyo bi borcam eşimde etcildir hiç öyle fastfood türü şeyler yemez az yapıyorum kendime bende o yüzden kahvaltıda süper oluyo bide o

Son düzenleme:
Yok kız sen bana bakma benim herzamanki halim ama pratikmiş tam benlik çok uğraştırmıcak ondan dedim üzülme sen

hee iyi o zaman :) bende öyle ne görsem neden bahsedilse canım ister herzamanki halim yani hamilelikle alaksı yok yok canım şunu istedi yok bunu istedi diye sayıklıyorum çoğu zaman

ooo senin ew fast food dükkanı gibi walla:))) ne ararsan war her türlü aparatif:) benim koca hayatta izin wermez öle hazır hamburger, köfte alayım.. illa sağlıklı beslenecekmiş...
kumpirim geldi bu arada içinde ne ararsan war bn kaçar:)))
anlayamadım tam olarak fırına patates püresini atıyoruziç,ine malzemekoyupbohçamı yapıoruz açıkmı kalıyo

olmicak bole sabaha yapim bari kızz dört ay bişey yiyemedim şu bir iki haftadır öyle bi iştahım açıldı ki sorma gidişat hiç iyi deil kendimi frenlemem lazım
iştah bnde tawan yapmış..
hee iyi o zaman :) bende öyle ne görsem neden bahsedilse canım ister herzamanki halim yani hamilelikle alaksı yok yok canım şunu istedi yok bunu istedi diye sayıklıyorum çoğu zaman
bizimki pis boğazlıktan sanırım:)))
hamileilke ilgisi yok bnm normalde olsa yine canım isterdi
garibim kocamda aşerdim sanıyo gitmiş yaptımış hemen

benim kocamda hamile kalmadan önce sen kimbilir hamile kalsan neler aşercen başedemicem senle derdi ama beni öyle kusarken falan görünce çok üzüldü şimdiki halime seviniyo bi dediğimi iki etmiyo koşa koşa gidiyo valla

canım koca bir patatesi çatalla bi kaç yerinden delip fırına atıysun yumuşayınca çıkarıyosun uzunlamasına ortasından kesip içinde pişen patatesi ile tereyağı ve kaşarı karıştırıyosun sıcak oldugu için eritiyo zaten ikisinide, agzı açık kalıyo patatesin aynı hazırlar gibi işte :) kaşıkla patatesin içini düzeltip diğer malzemeleri üzerine ekliyosun malzemelerin üzerine biraz kaşar rendesi serpip sıcak fırında 2 dk. bekletiyosun, üstüne ketçap mayonez kumpirimiz hazıııır bu kadarcık

hehe evet tamamen pisboğazlığımızdan :) daha iyi işte kız bahanen oluyo canının istediği önünde kız şimdi tek,m diye öyle o varken yapmıyorum hiç sevmez öyle fastfoos türü şeyleri aksine etcildir o etli yağlı yemekleri sever o yapsamda yemez zaten nasıl yiyosun onları diyor

Son düzenleme:
kızlar vallahi canım istedi
aslında yiecek yerimde yokama akşam baya bi çiğköfte yedim ama etsizdi tabiii
normalde hiçsevmez ve yemezdim ama kaç zamandır aşerdim resmen şimdi de çatlamak üzereyim

canım sadece püreyi tepsiye yayıp fırınlıyoruz. fırından çıkarınca ortasını iyice açıp diğer malzemleri dolduruyoruz üzerine ketçap mayonez böyle servis ediyoruz ortası açık kalıyor malzemeler ortada pürede kenarlarda .umarım açık anlatabilmişimdir..
yine yemekten bahsediyorum kusura bakmayın kızlar herkes hamile hamile çok iyi olmuyor ama sorulmuş geçte olsa cevaplayayım dedim

hepinize iyi geceler kızlar..geçmişi okudum biraz.iyi haberlerinize sevindim.inşallah yarın dr ye gidecekler de güzel haberlerle dönerler.sevgiler....

aa ben tüm malzemelerle birlikte atıyorum püreyi kaşar ve tereyağı ile karıştırıp tepsiye yada fırın camına yayıyorum üzerine (ortasını açmıyorum ben pürenin üzerine yayıyorum) garnitür salam sosis mantar mısır turşu ne varsa karıştırıp yayıyorum fırına atıyorum üzerindekiler pişip kaşarla püre birleştikten sonra çıakrıp üzerine biraz kaşar rendesi serpiyorum sıcak fırında biraz duruyo ( eriycek kadar) sonra sıcak sıcak kare şeklinde dilimleyip servis ediyorum kaşar donmadan süper oluyo ay çok bahsettik yakında yapmak şart oldu

Son düzenleme:
arkadaşlar , ayın 27 sinde gelip sizlerle tanışmak için ilk adımı atmışım sizlerde hoşgeldin demişsiniz çok teşekkür ederim çok hoşbuldum 2. adımı anca şimdi atabiliyorum:) malum elde bir çocuk olup 2.yi beklerken zaman çok çabuk akıp geçiyor ve sosyallik her zamankinden az oluyor umarım bundan sonra sizlerle daha çok vakit geçirir sohbetler ederim :)

2.bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim gerçekten 2010 erkek senesi imiş kendimle birlikte çok yakınımda 4 hamileyiz hepimiz erkek bekliyoruz

umarım herkesin hamileliği yolunda gidiyordur.

Hasretçim canım bak konuyla ilgili makale buldum.. Bu arada bende balık yağı içiyorum oda mı gereksiz yaaa kafam karıştı şimdi.

Ciğer ürünleri ve A vitamini içeren destek ürünleri
Fazla A vitamini tüketmemeye dikkat edin. Pate gibi ciğer ve ciğer ürünlerini, A vitamini içeren destek ürünlerini ve yüksek miktarda bu vitamini içeren balık yağını tüketmeyiniz. A vitami almaya ihtiyacınız vardır ancak bu vitamin, doğmamış bebeğiniz için zararlı olabilir. Uzmanınız ya da bebek hemşirenizden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…