2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende kız senesi diyordum yaaa.. Bu arada ilki neyse ikicide aynı oluyor genelde herhalde, benim de kızım var bu küçük bebişimde kız.. ama tabi ben çok memnunum bu durumdan dolayı..

eminim bu kadar bahsettikten sonra herkes yapar. buda değişikmiş bird böyele deneyeyim bakalım lsadece üstündekiler pişince nasıl olur onu tam kestiremiyorum deneyip görelim

tekrar hoşgeldin canım, bende senin gibiyim bazen giriyorum bazen baya uzak kalıyorum benimde bir kızım var bu da erkek olacak inşallah gerçekten ev çocuk hamilelik zor oluyor bir de iş kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ama burada kafam dağılıyor çok sık giremesemde.... sen de öyle yaparsın

eminim bu kadar bahsettikten sonra herkes yapar. buda değişikmiş bird böyele deneyeyim bakalım lsadece üstündekiler pişince nasıl olur onu tam kestiremiyorum deneyip görelim

bende yakamozun dediği gibi yapıyorum canım. üstündekilerde çok pişmiyor zateni patateslerde pistiği için çabuk pişiyor.. benim canımda çok çekti ya yarın hemen yapmam lazım, zaten ilk üç ay hep patates yedim nerdeyse, çok iyi geliyordu.

bende kız senesi diyordum yaaa.. Bu arada ilki neyse ikicide aynı oluyor genelde herhalde, benim de kızım var bu küçük bebişimde kız.. ama tabi ben çok memnunum bu durumdan dolayı..

walla epey erkek anne adayı var artık bilemiyorum :)

ben 2. değişik olsun istiyordum anneler her iki cinsinde tadına bakmak ister ya genelde baştan beride epey alıştırmıştım kendimi kız die ama kısmet kaderde 2 erkek annesi olmak varmış Allah ın dediği olur sağlıklı olsunlarda paşalarım onlar benim

sağol canım evt söylediğin gibi zorrr...Allah kolaylık versin.maşallah bir erkek bir kız tam idealim
nerede çalışıyorsun canım ? kızına kim bakıyor ?

darısı bana o erkek senesinin piyangosundan bende yararlanırım inşallah :))

canım gereksizmi bilmiyorum ama balık yağı çok kilo aldırıyor ablama hamileiken doktoru vermişti, çok kilo aldı balık yağından aldıgını söylemiş doktor
üzerindekiler öykümün dediği gibi çok pişmiyo canım ben fırının alt ve üst ısısını da açıyorum hem alttan patates pişiyo hem üsttekiler :)
yarın topik olarak kumpirlenecez galiba gece gece canım istedi benimde :)
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım...benimde bir kızım olacak hayırlısıyla...

hoşgeldin canım kız annemiz var baya topikte, inşallah sağ salim kucagımıza alırız hepimiz

Son düzenleme:
kızlar doğum öncesi iznin 5 haftasını doğum sonrasına aktarıp son 3 haftaya kadar çalışabiliyoduk dimi :44: sabah görünce cevap verin olurmu :)

bebeğimin ismini can koyucam..etraftan gelen eleştirilere tahammülüm yok.. siz doğurun o ismi de siz koyun diye haykırasım gelior..sanki ben insanların fikrini sormuşum gibi yorum yapmaları çok sinir bozucu..haaaayret bişi

Günaydın kızlar, bakın bizim prens ve prensesler nasıl olcaklar:))))

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.

Canım senin beğenmen önemli olan kimseyi ilgilendirmez zaten.. Ben de bu ikincisinde biraz değişik bir isim buldum ama kızım çok beğendi, ailem beğenmedi.. Benim 7 yaşındaki kızım dedi ki ... anne o benim kardeşim sizinde çocuğunuz biz beğendik onlara ne ? .... Yaaaa aklın yolu birdir..

oykumcumm ya balık yagını sen hergun ıcıyormusun bana 2-3 gunde 1 dedı ama ben daha hala almadımm.. balık yıyebılıosan hergun ıcmeye gerek varmıkı????????fazlası ıyı deılmıs abım demıstı

Hiç takılma benim bulduğum ismimi de hiç kimsebeğenmedi,ama şimdi herkes alıştı, kızıma ismiyle hitap ediyorlar..

Günaydın oykum, meraklı diyo ya, anası meraklı kızı meraklı ne olacaz biz böyle...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr bgn cuma ohh ne guzellllllllllll:)

Günaydın channel, valla bugünü ben de seldadan haber gelecek diye bekliyorum, inşallah güzel haberler gelir...

Bana solgarın omega 3 ünü verdi hergün iç dedi ama çok gelebilir gerçekten, hergün balı mı yiyoruz sanki dimi.. Bugün ben doktora gidicem bir sorayım bakim ne diycek ama omega 3 ile ilgili de çok yararlı olduğuna dair yazılar var Kaan Kocatepe nin sitesinde loğusalığın bile daha iyi geçmesini sağlıyormuş, bebeğin beyin gelişimi içinde çok önemliymiş. bende kararsız kaldım ama iştah kilo falan yapmadı ama kafam karıştı ya bilgisi olan yazsın arkadaşlar. burda da benden başka pek içen yok galiba..

8.30 grubunun en çıtırı, hoşgeldin kız....
hilmi ve fatma, bak bugün egeden bile önce geldin ha...
Artık alıştık erken gelmezsen seni de merak edicez...
Günaydın canım..

bgn yelkovanmıydı ugryabılırsa ugrayacaktı dım yanlıs hatorlamıyorsam ınsalah ıyıdır ıs yogunlugundan felan gırmıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…