arkadaşlar , ayın 27 sinde gelip sizlerle tanışmak için ilk adımı atmışım sizlerde hoşgeldin demişsiniz çok teşekkür ederim çok hoşbuldum 2. adımı anca şimdi atabiliyorum:) malum elde bir çocuk olup 2.yi beklerken zaman çok çabuk akıp geçiyor ve sosyallik her zamankinden az oluyor umarım bundan sonra sizlerle daha çok vakit geçirir sohbetler ederim :)
2.bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim gerçekten 2010 erkek senesi imiş kendimle birlikte çok yakınımda 4 hamileyiz hepimiz erkek bekliyoruz
umarım herkesin hamileliği yolunda gidiyordur.
aa ben tüm malzemelerle birlikte atıyorum püreyi kaşar ve tereyağı ile karıştırıp tepsiye yada fırın camına yayıyorum üzerine (ortasını açmıyorum ben pürenin üzerine yayıyorum) garnitür salam sosis mantar mısır turşu ne varsa karıştırıp yayıyorum fırına atıyorum üzerindekiler pişip kaşarla püre birleştikten sonra çıakrıp üzerine biraz kaşar rendesi serpiyorum sıcak fırında biraz duruyo ( eriycek kadar) sonra sıcak sıcak kare şeklinde dilimleyip servis ediyorum kaşar donmadan süper oluyoay çok bahsettik yakında yapmak şart oldu
arkadaşlar , ayın 27 sinde gelip sizlerle tanışmak için ilk adımı atmışım sizlerde hoşgeldin demişsiniz çok teşekkür ederim çok hoşbuldum 2. adımı anca şimdi atabiliyorum:) malum elde bir çocuk olup 2.yi beklerken zaman çok çabuk akıp geçiyor ve sosyallik her zamankinden az oluyor umarım bundan sonra sizlerle daha çok vakit geçirir sohbetler ederim :)
2.bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim gerçekten 2010 erkek senesi imiş kendimle birlikte çok yakınımda 4 hamileyiz hepimiz erkek bekliyoruz
eminim bu kadar bahsettikten sonra herkes yapar. buda değişikmiş bird böyele deneyeyim bakalım lsadece üstündekiler pişince nasıl olur onu tam kestiremiyorum deneyip görelim
bende kız senesi diyordum yaaa.. Bu arada ilki neyse ikicide aynı oluyor genelde herhalde, benim de kızım var bu küçük bebişimde kız.. ama tabi ben çok memnunum bu durumdan dolayı..
tekrar hoşgeldin canım, bende senin gibiyim bazen giriyorum bazen baya uzak kalıyorum benimde bir kızım var bu da erkek olacak inşallah gerçekten ev çocuk hamilelik zor oluyor bir de iş kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ama burada kafam dağılıyor çok sık giremesemde.... sen de öyle yaparsın
darısı bana o erkek senesinin piyangosundan bende yararlanırım inşallah :))arkadaşlar , ayın 27 sinde gelip sizlerle tanışmak için ilk adımı atmışım sizlerde hoşgeldin demişsiniz çok teşekkür ederim çok hoşbuldum 2. adımı anca şimdi atabiliyorum:) malum elde bir çocuk olup 2.yi beklerken zaman çok çabuk akıp geçiyor ve sosyallik her zamankinden az oluyor umarım bundan sonra sizlerle daha çok vakit geçirir sohbetler ederim :)
canım gereksizmi bilmiyorum ama balık yağı çok kilo aldırıyor ablama hamileiken doktoru vermişti, çok kilo aldı balık yağından aldıgını söylemiş doktorHasretçim canım bak konuyla ilgili makale buldum.. Bu arada bende balık yağı içiyorum oda mı gereksiz yaaa kafam karıştı şimdi.
Ciğer ürünleri ve A vitamini içeren destek ürünleri
Fazla A vitamini tüketmemeye dikkat edin. Pate gibi ciğer ve ciğer ürünlerini, A vitamini içeren destek ürünlerini ve yüksek miktarda bu vitamini içeren balık yağını tüketmeyiniz. A vitami almaya ihtiyacınız vardır ancak bu vitamin, doğmamış bebeğiniz için zararlı olabilir. Uzmanınız ya da bebek hemşirenizden daha fazla bilgi alabilirsiniz.
üzerindekiler öykümün dediği gibi çok pişmiyo canım ben fırının alt ve üst ısısını da açıyorum hem alttan patates pişiyo hem üsttekiler :)eminim bu kadar bahsettikten sonra herkes yapar. buda değişikmiş bird böyele deneyeyim bakalım lsadece üstündekiler pişince nasıl olur onu tam kestiremiyorum deneyip görelim
yarın topik olarak kumpirlenecez galibabende yakamozun dediği gibi yapıyorum canım. üstündekilerde çok pişmiyor zateni patateslerde pistiği için çabuk pişiyor.. benim canımda çok çekti ya yarın hemen yapmam lazım, zaten ilk üç ay hep patates yedim nerdeyse, çok iyi geliyordu.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım...benimde bir kızım olacak hayırlısıyla...
bebeğimin ismini can koyucam..etraftan gelen eleştirilere tahammülüm yok.. siz doğurun o ismi de siz koyun diye haykırasım gelior..sanki ben insanların fikrini sormuşum gibi yorum yapmaları çok sinir bozucu..haaaayret bişi
bebeğimin ismini can koyucam..etraftan gelen eleştirilere tahammülüm yok.. siz doğurun o ismi de siz koyun diye haykırasım gelior..sanki ben insanların fikrini sormuşum gibi yorum yapmaları çok sinir bozucu..haaaayret bişi
Günaydın kızlar, bakın bizim prens ve prensesler nasıl olcaklar:))))
İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)
İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr bgn cuma ohh ne guzellllllllllll:)
oykumcumm ya balık yagını sen hergun ıcıyormusun bana 2-3 gunde 1 dedı ama ben daha hala almadımm.. balık yıyebılıosan hergun ıcmeye gerek varmıkı????????fazlası ıyı deılmıs abım demıstı
Hiç takılma benim bulduğum ismimi de hiç kimsebeğenmedi,ama şimdi herkes alıştı, kızıma ismiyle hitap ediyorlar..
Günaydın oykum, meraklı diyo ya, anası meraklı kızı meraklı ne olacaz biz böyle...
Günaydın channel, valla bugünü ben de seldadan haber gelecek diye bekliyorum, inşallah güzel haberler gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?