Ceeeee yapayım napar acabamanyakmıdır nedir ya 17 haftalıkım diye adamdan mı saymıyo napıyo kızım 150 grammış bu arada sen şimdi sorarsın gramını söyliym dyo biz önemsemiyoruz bakmıyoruz grama bu haftalarda dedi bide ay katil olucam
ceeeee yapayım napar acabaManyakmıdır nedir ya 17 haftalıkım diye adamdan mı saymıyo napıyo kızım 150 grammış bu arada sen şimdi sorarsın gramını söyliym dyo biz önemsemiyoruz bakmıyoruz grama bu haftalarda dedi bide ay katil olucam
bendeeeeeeeeee 10 kilo aldım babalar gibi .. Dana oldum ohhhhhhh sefam olsun
valla cnm banada ole gelıyoooo bunlar yavrularına kavusunca bakmazlarda artıkk:):):)
bendeeeeeeeeee 10 kilo aldım babalar gibi .. Dana oldum ohhhhhhh sefam olsun
yazılı yap bacım, ben öyle yapıcam bi dahakine...
Yaz ver eline, suratına bak da gül....
Soracaksın tabii..ben doktora da diyorum, kızların doktoru ilaç vriyo herşeyi söylüyo diyee...
Sen 50 kıza bedelsin merak etme, ilaca gerek yok diyo, söylüyo..
Her gittiğimde kontrol boyunca kalbini de dinliyoz.....
Siz anlattıkca, bi de ben tıp hastanesine gidiyom arada, oraya gittikçe doktorumu kel kafasından öpesim geliyo vallaa...
ben de 4 kilo falan aldım ama, göbek maşallah egeyle yarışıyo...
ay başalrım ben o dr hipokratına heeeeeeeee aldırmasın neşteri elime.. Manyakmısın 1 gr için neler yapıyoz biz deseydin..
Aha kızım tekmikledi vallaha:) snirlendim yaa
oy oy oy oy yesin tosunu teyzesiiiii. Kız 1 g
n var aramızda seninki maşallahhh tosun ben kendime alıyom çocuk beslenmiyor:)) 4 kilo doğar inşallahhh gözünaydın hadi atlattın bu kontrolude..
bende çok iyiyim doktordan geliyorum oğlum gayet iyiymiş ben bu ayı kilo almadan bitirmişim
her şey iyi dedi sevine sevine geldik 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidicez
Kesinn bakmazlar, ediyle büdü gibi bekleriz biz de burda :) başka kim var böyle sonlara doğru doğuracacak olan? Yakamozu hatırlıyorum ben bi tek,
Ohhhhhhhh yarasın prenseseeee :))) Diyorum doğurduktan sonra açıcaz bi topik, zayıflıycaz birlikte :)
hahahah süpersin kuzum yaa zorla ilaç yazdırcan adama
seninde kontrole gittiğinde baya büyümüş olacak çok zevkli oluyo izlemek bizimki hareket ediyodu ellerini falan gördümcanım gözünaydın, maşallah oğluna.. ne güzel 2 hafta sonra göreceksin tekrar :))
ben de 2 hafta sonra bugün gidiyorum kontrole, benim sıpam da 16+5 olmuş olacak inşallah:)
bu sefer doktor benimle hiç dalga geçmedi çok memnunum dedim ne dediyseniz yapıyorum hiç sözünüzden çıkmıyorumvalla çok dikkat ediyorum ben de.
şu şeker yüklemesini yaptırsam iyi çıksa da rahatlasam biraz.
amin canım hepimiz iyi haberler getirelim hepOhhh ohhhh, günün ikinci güzel haberi...
Maşallah oğluşa ya...Hep iyi haberlerle gel inşallah..
Benim de kızımı göresim geldi...
Ipekcimm sanada hayırlı olsun güzel haberler dökülüyor maşalahhhhhhhhhhhhh
ege zaten kıçına alıyor kiloları artık göbek doldu alacak yer kalmadı arkaya veriyor tövbe töveeee.. :))))))))))))))
bacım ne hassas kız yetiştiriyon....
Biz salya sümük ağlıyoruz da hanfendi umursamıyo bile....
ay başalrım ben o dr hipokratına heeeeeeeee aldırmasın neşteri elime.. Manyakmısın 1 gr için neler yapıyoz biz deseydin..
Aha kızım tekmikledi vallaha:) snirlendim yaa
Hahahaahahay...
20 kilo alacaz, 3 kilo bebe doğurcaz...
Ya fmgggggggggggggggg
sen bana neden cevap yazmıyorsun ama ben seni bekliyorum sabahtan beridir.. Banane küstüm
sağol egecim. Inşallah tosun gibi doğar :)))
ben 6 kilo doğmuşum oda 4-5 kilo bişey doğsun artık :)
uzun boylu olacak dedi doktor ama bilmiyorum. Ayyyy çok güzeldi meleğim benim. Annesi ısırsın poposunu.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ipekçim senin de gözünaydın. Maşallah oğluna
Hahahaahahay...
20 kilo alacaz, 3 kilo bebe doğurcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?