2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yazılı yap bacım, ben öyle yapıcam bi dahakine...
Yaz ver eline, suratına bak da gül....
Soracaksın tabii..Ben doktora da diyorum, kızların doktoru ilaç vriyo herşeyi söylüyo diyee...
Sen 50 kıza bedelsin merak etme, ilaca gerek yok diyo, söylüyo..
Her gittiğimde kontrol boyunca kalbini de dinliyoz.....
Siz anlattıkca, bi de ben tıp hastanesine gidiyom arada, oraya gittikçe doktorumu kel kafasından öpesim geliyo vallaa...

ay başalrım ben o dr hipokratına heeeeeeeee aldırmasın neşteri elime.. Manyakmısın 1 gr için neler yapıyoz biz deseydin..
Aha kızım tekmikledi vallaha:) snirlendim yaa

valla cnm banada ole gelıyoooo bunlar yavrularına kavusunca bakmazlarda artıkk:):):)

Kesinn bakmazlar, ediyle büdü gibi bekleriz biz de burda :) başka kim var böyle sonlara doğru doğuracacak olan? Yakamozu hatırlıyorum ben bi tek,

bendeeeeeeeeee 10 kilo aldım babalar gibi .. Dana oldum ohhhhhhh sefam olsun

Ohhhhhhhh yarasın prenseseeee :))) Diyorum doğurduktan sonra açıcaz bi topik, zayıflıycaz birlikte :)

hahahah süpersin kuzum yaa zorla ilaç yazdırcan adama

Ya fmgggggggggggggggg
sen bana neden cevap yazmıyorsun ama ben seni bekliyorum sabahtan beridir.. Banane küstüm

oy oy oy oy yesin tosunu teyzesiiiii. Kız 1 g
n var aramızda seninki maşallahhh tosun ben kendime alıyom çocuk beslenmiyor:)) 4 kilo doğar inşallahhh gözünaydın hadi atlattın bu kontrolude..

sağol egecim. İnşallah tosun gibi doğar :)))
ben 6 kilo doğmuşum oda 4-5 kilo bişey doğsun artık :)
uzun boylu olacak dedi doktor ama bilmiyorum. ayyyy çok güzeldi meleğim benim. annesi ısırsın poposunu.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

bende çok iyiyim doktordan geliyorum oğlum gayet iyiymiş ben bu ayı kilo almadan bitirmişim
her şey iyi dedi sevine sevine geldik 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidicez

İpekçim senin de gözünaydın. maşallah oğluna

cok blmıyorum cnm yaa yakomazla aynıyız belkı hılmıfatma da sona kalır :):):)

canım gözünaydın, maşallah oğluna.. ne güzel 2 hafta sonra göreceksin tekrar :))
ben de 2 hafta sonra bugün gidiyorum kontrole, benim sıpam da 16+5 olmuş olacak inşallah:)
seninde kontrole gittiğinde baya büyümüş olacak çok zevkli oluyo izlemek bizimki hareket ediyodu ellerini falan gördüm
valla çok dikkat ediyorum ben de.
şu şeker yüklemesini yaptırsam iyi çıksa da rahatlasam biraz.
bu sefer doktor benimle hiç dalga geçmedi çok memnunum dedim ne dediyseniz yapıyorum hiç sözünüzden çıkmıyorum canım eğer kontrollü devam edersek sorun olmaz allahın izniyle benim anne tarafında da şeker hastası troit hastası çok bizde onun için böyle dikkat ediyoruz
bendede insülin direnci vardı hipotroidi var

Ohhh ohhhh, günün ikinci güzel haberi...
Maşallah oğluşa ya...Hep iyi haberlerle gel inşallah..
Benim de kızımı göresim geldi...
amin canım hepimiz iyi haberler getirelim hep
Ipekcimm sanada hayırlı olsun güzel haberler dökülüyor maşalahhhhhhhhhhhhh

sağol canım allah bütün hamileleri ve bebeklerini korusun

ay başalrım ben o dr hipokratına heeeeeeeee aldırmasın neşteri elime.. Manyakmısın 1 gr için neler yapıyoz biz deseydin..
Aha kızım tekmikledi vallaha:) snirlendim yaa

Aman kızlar sakin olun psikopat olmasın bebeler gerçi benimki bu doktorla potansiyel seri katil olucak bu gidişle ama neyse gıcık ya biz gene hastane çıkışı 50 gram almış diye havalara uçtuk

canım senin 4-5 doğuracağın keisn maşallah 6 kilo diyosun yaa 3 aylık bebe maşalahhhhhhhhhhh
ozaman normal seninkinin önden gitmesi..
Bu kuzunun kide benimkini geçerse bende bidaha yemek yemiycem benim yağlardan bebem beslenemiyoır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…