Yazılı yap bacım, ben öyle yapıcam bi dahakine...
Yaz ver eline, suratına bak da gül....
Soracaksın tabii..Ben doktora da diyorum, kızların doktoru ilaç vriyo herşeyi söylüyo diyee...
Sen 50 kıza bedelsin merak etme, ilaca gerek yok diyo, söylüyo..
Her gittiğimde kontrol boyunca kalbini de dinliyoz.....
Siz anlattıkca, bi de ben tıp hastanesine gidiyom arada, oraya gittikçe doktorumu kel kafasından öpesim geliyo vallaa...
İyi de laf mı süper benceeben tartılmıyorum bile artık, koyverdim gitti
İyi ne kelime süpersin. 1,5 kilo şaka gibi valla ben 7 kilo aldım :)
seninde kontrole gittiğinde baya büyümüş olacak çok zevkli oluyo izlemek bizimki hareket ediyodu ellerini falan gördüm
bu sefer doktor benimle hiç dalga geçmedi çok memnunum dedim ne dediyseniz yapıyorum hiç sözünüzden çıkmıyorumcanım eğer kontrollü devam edersek sorun olmaz allahın izniyle benim anne tarafında da şeker hastası troit hastası çok bizde onun için böyle dikkat ediyoruz
bendede insülin direnci vardı hipotroidi var
kızın anası gibi hassas o hisli kızım benim
Aman o iyi, benim bi arkadaşım 39 kilo aldı , 3 kilo doğurdu :)
Bluebottle sen beni çökerttin hemşo .. Gr la kilo alıyorsun yaa ben öğlen yemeğine gidicektim vazgeçtim..
Bekliycem 10dk sonra gidicem boykot ediyorum:))
canım senin 4-5 doğuracağın keisn maşallah 6 kilo diyosun yaa 3 aylık bebe maşalahhhhhhhhhhh
ozaman normal seninkinin önden gitmesi..
Bu kuzunun kide benimkini geçerse bende bidaha yemek yemiycem benim yağlardan bebem beslenemiyoır..
Bluebottle sen beni çökerttin hemşo .. Gr la kilo alıyorsun yaa ben öğlen yemeğine gidicektim vazgeçtim..
Bekliycem 10dk sonra gidicem boykot ediyorum:))
keşke şikayet etseydin o doktoru.. ne doktorlar var ya.. Allah hepimizi korsun deva yerine dert dağıtanlardan
ben de birkaç kez ilaç kullanmak zorunda kaldım maalesef bi kez iğne vurdular bi kezde antibiyotik aldım dr kontrolünde ikisinde de c grubu yazıyordu 3. ayı atlatınca sorun olmuyor dediler ama yine de tam güvenememek ne kadar kötü sonuçta tup eğitimi alıyorlar uzmanlık yapıyorlar ve kaç yıllık mesleki tecrübeleri var onlara güvennmeyceğiz de kime güveneceğiz sağlık bu kadar ucuz birşey mi sonuçta kemik gelişimi çok önemli gerçekten böyle konuları okuyunca ürperiyorum kardeşim daha 4 yaşındayken yanlış antibiyotik yüzünden dişerinin üst minelri eridi hastanede tedavi oluyordu şimdi götürdüğü yere kadar öyle gidecek ve dişler yüzyüze konuşurken insanların ilgisini çok çeker
bir de merakıma yenildim kusra bakmayın izmir alsancaktaki dr un ad nedir söylermisinizbenim de dr um oralarda ve ben bodrumdan ona gidebilmek için 7 saatimi harcıyorum
pes diyorum yaa.. işinin uzmanı insan kalmadı, bu da kıyamet alametlerinden biliyosunuzdur belki.
işini doğru düzgün yapan çok çok az malesef..
aranızda var mı bilmem de hemşirelere ben de kılım
kardeşim bi kere bayılmıştı kızılayda, hemen devlet hastanesine götürmüşler, gittim sedyede yatıyor. sedyesinin yerini değiştircekler, hemşire bana diyoki "yardım et sedyeyi karşı tarafa götürcez " ben de "ben hamileyim" dedim, kadın bi sinirlendi "benim de düşük tehlikem var" dedi..haydaa dedim babasının uşağı var sanki, saçma sapan tiplerle uğraşıyoruz böyle..ben o yüzden tıp da dahil devlete hiç gitmiyorum artık..
Öp bacım vallahi bizimkinin saçı uzun aklı kısa heralde
ay sağolun kızlar, ben evlendikten sonra 7-8 kilo aldım, onları vermeye çalışırken hamile kaldım o yüzden fazla almasam iyi olur yani alsam da sallamam tabi, bebeğim iyi olsun da kilolar nasılsa gider, spor yaparız yürüyüş yaparız kilo dediğin ne ki..
Aynen ben de evlendikten sonra 7 kilo aldım vee o kilolalarla hamile kaldım.. Ama kalır kalmaz yine almaya devam ettimOfff yaram depreştii
zaten o yüzden arada gitmiyorum başka yeregittiğimde farkı görmek çok çok hoşuma gitti geçen sefer. en son kesecikken bi anda bebiş görünce 3-4 gün saf aşıklar gibi gülümseyerek onu hayal ettim durdum
Kötü şey getirme canım aklına Allah korusunn...benim de babam şeker hastasıydı. adamı içten içe yedi bitirdi pis hastalık.
korkuyorum ben de. allah korusun hepimizi.
39 kilo mukız ben 39 kilo alsam 99 kilo olurum aman ALlah korusun cuma cuma dileklerime dediklerime dikkat edeyim ben en iyisi :)))))
Aman o iyi, benim bi arkadaşım 39 kilo aldı , 3 kilo doğurdu :)
gördüm gördüm neyse affettim
24 kilo aldım 3,250 doğurdum napalım anacım bünye meselesi fmg kapı gibi karı maşallah benden olsa olsa tahta kulube kapısı olur tıfıl kızacık boy şişko(((((
AAhahaaa geç doğuracak birini daha buldum :)))
AAhahaaa geç doğuracak birini daha buldum :)))
Kötü şey getirme canım aklına Allah korusunn...
Aynen ben de feci yaaaSonra adam boşar herhalde beni aman Allah korusunn
gerçekten doktordan çıknca bi kaç gün bi gülümsemeyle geziyorum bendeay sağolun kızlar, ben evlendikten sonra 7-8 kilo aldım, onları vermeye çalışırken hamile kaldım o yüzden fazla almasam iyi olur yani alsam da sallamam tabi, bebeğim iyi olsun da kilolar nasılsa gider, spor yaparız yürüyüş yaparız kilo dediğin ne ki..
zaten o yüzden arada gitmiyorum başka yeregittiğimde farkı görmek çok çok hoşuma gitti geçen sefer. en son kesecikken bi anda bebiş görünce 3-4 gün saf aşıklar gibi gülümseyerek onu hayal ettim durdum
allah korusun canım ...çokta fazla korkma bi şeyden çok korkarsan başına gelir allah korusunbenim de babam şeker hastasıydı. adamı içten içe yedi bitirdi pis hastalık.
korkuyorum ben de. allah korusun hepimizi.
Boykota bak...
10 dk...
benim koca kilo aldım falan desem (hamilelik öncesi tabi:) ) 100 kilo olsan bırakcam mı seni ben seninle fiziğin için mi evlendim diyo, sonra da bacaklarımla dalga geçiyo roberto carlos um benim diyeAynen ben de feci yaaaSonra adam boşar herhalde beni aman Allah korusunn
e ama anca canım sende abarma.. Hişşttboykota bak...
10 dk...
hihihi ya büyükte bizden büyükler gelince zayıf kaldı bebemyağlardan bebek beslenememesı guzel lafmıs ege hahahha:)
kızım senın beben buyuk ya masallahhhhhh
ay neyse bıraktım boykotu hepten moral veridn bi çiko yiyim nasılsa kumaşım güzelmiş:))))))ayy canım benim kıyamam sana ben. Fıstığım senin ikinci bebişin, çok normal. Verirsin sen fıstık gibisin maşallah gördük eski hallerini de :)) yerinde güzellik var senin :) sen bana bakma ben eskiden deli gibi abur cubur severdim yerdim hamilelikte çikolata tatlı hiç canım çekmiyo o yüzden almıyorum yoksa ben de yiyorum paşalar gibi :)
valla sen oraya gittiğinde soracaksın,sormazsan söylemiyorlar, ilk gittiğimde bende pek memnun değildim bu doktor civanımdan,sonra birbirimize alıştık...artık ceplerimiz bile kayıtlı...
Yakında eşiyle de tanışıp pasta börek günü yaparsam hiç şaşırmıcam...
Kendini belli et bi şekilde,adam unutmasın seni...
1000 tane hastası olsa seni hatırlasın bi bakışta...
Desin bu hastam meraklı o sormadan ben anlatayım her bişeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?