2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Öp bacım vallahi bizimkinin saçı uzun aklı kısa heralde

24 kilo aldım 3,250 doğurdum napalım anacım bünye meselesi fmg kapı gibi karı maşallah benden olsa olsa tahta kulube kapısı olur tıfıl kızacık boy şişko(((((

İyi de laf mı süper bencee ben tartılmıyorum bile artık, koyverdim gitti

İyi ne kelime süpersin. 1,5 kilo şaka gibi valla ben 7 kilo aldım :)

ay sağolun kızlar, ben evlendikten sonra 7-8 kilo aldım, onları vermeye çalışırken hamile kaldım o yüzden fazla almasam iyi olur yani alsam da sallamam tabi, bebeğim iyi olsun da kilolar nasılsa gider, spor yaparız yürüyüş yaparız kilo dediğin ne ki..

seninde kontrole gittiğinde baya büyümüş olacak çok zevkli oluyo izlemek bizimki hareket ediyodu ellerini falan gördüm

zaten o yüzden arada gitmiyorum başka yere gittiğimde farkı görmek çok çok hoşuma gitti geçen sefer. en son kesecikken bi anda bebiş görünce 3-4 gün saf aşıklar gibi gülümseyerek onu hayal ettim durdum

benim de babam şeker hastasıydı. adamı içten içe yedi bitirdi pis hastalık.
korkuyorum ben de. allah korusun hepimizi.

Bluebottle sen beni çökerttin hemşo .. Gr la kilo alıyorsun yaa ben öğlen yemeğine gidicektim vazgeçtim..
Bekliycem 10dk sonra gidicem boykot ediyorum:))

yağlardan bebek beslenememesı guzel lafmıs ege hahahha:)
kızım senın beben buyuk ya masallahhhhhh

Bluebottle sen beni çökerttin hemşo .. Gr la kilo alıyorsun yaa ben öğlen yemeğine gidicektim vazgeçtim..
Bekliycem 10dk sonra gidicem boykot ediyorum:))

ayy canım benim kıyamam sana ben. fıstığım senin ikinci bebişin, çok normal. verirsin sen fıstık gibisin maşallah gördük eski hallerini de :)) yerinde güzellik var senin :) sen bana bakma ben eskiden deli gibi abur cubur severdim yerdim hamilelikte çikolata tatlı hiç canım çekmiyo o yüzden almıyorum yoksa ben de yiyorum paşalar gibi :)

keşke şikayet etseydin o doktoru.. ne doktorlar var ya.. Allah hepimizi korsun deva yerine dert dağıtanlardan

Canım şikayet ettim.Avukat yanında çalışıyorum bu bana bi avantaj sağladı.PAtronum a anlattım çok sinirlendi benden önce karar verdi Sağlık bakanlığına şikayet yazmaya.Hastane yönetimineden aynı konuyu yazdık.Ama 1 ay oldu cvp yok.Arayıp sorsam gelişmeyi Araya yılbaşı girdi dicekler.Ne oluosa yıl başı girince?

Canım çok üzüldümkardeşinin ve senin yaşamak zorunda kaldıklarınıza tüylerim diken diken oldu.Rabbim korusun ya meleklerimizi.Doktorun adı Mehmet Doyran.Hem alsancakta hemde Karşıyaka Devlet Hast de doktor.Yaşı başıda bayağı var he.Tecrübeli imajı veriyor ama işte beni çk üzdü günlerce uykularım kaçtı.' tanede almıştımilaçtan içtim yani Ama şimdi Özel kocaman Hastahanesinde Op.Dr.Ümran Özer ile devam ediyorm meslekte 30. yılı ve inanılmaz pozitif ilgili ve bilgili.Ben çokk araştırma yapıyorum internetten.Şimdiye kadar 3 ayrı doktor sorularıma endişelerime hiç cvp veremedi.Ama ümran hanım insanı tatmin ediyor rahatlatıyor ve bıkmadan sıkılmadan dürüstce cevaplıyor.Muayene ücreti 12 Tl alıyor hastane ssk lılara.Doğum içinde Artılarıyla 350 falan ödeyeceğiz.Epidural anestezi fiyata dahil.Ben Epidural ve normal doğum istiyorum Allahın izniyle.Yani paran cebinde kalıyor, moralin ve ruh sağlığın yerinde :)

Hakikatten kıyamet alameti canım.Ama teselli veren hala insanlığını satmamış işini yapmak için didinen bi avuç insan

Hemşirer diye genelleyip o meslek grubundan kimseyi üzmek istemem burdan ama işin içinde olanlarda farkındadır gerçekten ruh hastaları var içlerinde ya .Ben her gittiğimde kavga ediyorum.Babam bir dizi ameliyat geçirdi halada devam ediyor.Devlet hastanesine gidiyor naapsın emekli adam.Allahım zaten canımız burnumuzda o hemşirelri varya ...bi gün buralara yazamazsam bilinki katil olmuşum

Öp bacım vallahi bizimkinin saçı uzun aklı kısa heralde

Valla sen oraya gittiğinde soracaksın,sormazsan söylemiyorlar, ilk gittiğimde bende pek memnun değildim bu doktor civanımdan,sonra birbirimize alıştık...Artık ceplerimiz bile kayıtlı...
Yakında eşiyle de tanışıp pasta börek günü yaparsam hiç şaşırmıcam...
Kendini belli et bi şekilde,adam unutmasın seni...
1000 tane hastası olsa seni hatırlasın bi bakışta...
Desin bu hastam meraklı o sormadan ben anlatayım her bişeyi...

AAhahaaa geç doğuracak birini daha buldum :)))

Kötü şey getirme canım aklına Allah korusunn...

39 kilo mu kız ben 39 kilo alsam 99 kilo olurum aman ALlah korusun cuma cuma dileklerime dediklerime dikkat edeyim ben en iyisi :)))))

Aynen ben de feci yaaa Sonra adam boşar herhalde beni aman Allah korusunn

Aman o iyi, benim bi arkadaşım 39 kilo aldı , 3 kilo doğurdu :)

12-20 arası normal diyor doktorlar. az alınması durumunda bebeğin kalp hastası olma riski varmış. genç yaşta kalp krizi geçirmesi olasıymış. 20 üstü kilo alan annelerde de bebeğin şeker hastası olma olasılığı çok fazlaymış. ortasını bulmak lazım galiba.

gördüm gördüm neyse affettim

Annnem ben sana yazmazmıyım kız.

24 kilo aldım 3,250 doğurdum napalım anacım bünye meselesi fmg kapı gibi karı maşallah benden olsa olsa tahta kulube kapısı olur tıfıl kızacık boy şişko(((((

evet canım bünye meselesi. sağlıkla doğsunlar herşey kabulümüz.
ne şişkosu yaaa söyleme böyle şeyler kendine.
evet bende kapı olayını aştım maşallah 90 kilo oldum kapılardan yan geçicem artık :))))))

gerçekten doktordan çıknca bi kaç gün bi gülümsemeyle geziyorum bende
allah korusun canım ...çokta fazla korkma bi şeyden çok korkarsan başına gelir allah korusun
hep kendini ben diyetimi yapıyorum bebeğimde bende iyiyiz diyerek motive et
Boykota bak...
10 dk...

Aynen ben de feci yaaa Sonra adam boşar herhalde beni aman Allah korusunn
benim koca kilo aldım falan desem (hamilelik öncesi tabi:) ) 100 kilo olsan bırakcam mı seni ben seninle fiziğin için mi evlendim diyo, sonra da bacaklarımla dalga geçiyo roberto carlos um benim diye o yüzden kocalara güvenmemek lazım

boykota bak...
10 dk...
e ama anca canım sende abarma.. Hişştt

yağlardan bebek beslenememesı guzel lafmıs ege hahahha:)
kızım senın beben buyuk ya masallahhhhhh
hihihi ya büyükte bizden büyükler gelince zayıf kaldı bebem

ay neyse bıraktım boykotu hepten moral veridn bi çiko yiyim nasılsa kumaşım güzelmiş:))))))

ay merak etme zaten adam seni hayatta unutmaazz meraklı hasta demez çatlak hasta der. Adam seni kadın doğumdan sonra bi de nörolojiye sevk ederse şaşırmam zaten:)))))))))

ay kuzu koptum allah seni eksik etmesin ben kime sararım yoksa:)))))))

günaydın kızlar herkes iyi maşallah
geçmişi okudum kahvaltı yaptım geldim
bu aralar gece uyuyamıyorum dolayısıyla sabahları da geç uyanıyorum
kilo konusunda ben çok dertliyim hiç açmayın bence
ilk üç ayı 2 kilo ile kapattım ama 15 aralıktan beri tam 4 kilo almışım dr beni öldürcek kesin nasıl gidicem bilmiyorum vallahi zaten o zaman da kızmıştıçok almışın diye offff nasıl verilecek bunlar yaaaa
zaten çok zayıf değildim hamile kaldığımda bunalıma giricem resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…