2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yan geçicem hahahhaa bu da güzel:))))
yok maşallah senn güler yüzün yeter..

yaaa benim yazdıklarım kayıyor kendi kendine kayboluyor amaaa (

kaybolmuyor sayfalar hopppp ilerliyor..

cnm sen böyle uyu şişersin tabi.. Kalk 8de erkenden bizim gibi tığ gibi olursun (10 numara örgü şişi)

olsun verirsin bebişten sonra nasılsa uyumuycan

Kız tanıyo tanımasına da sanki ben herşeyi abartıyomuşum gibi davranmasına gıcık oluyorum sanki hala embriyo taşıyorum adam çok tekdüze cebi bende de var daha hiç aramadım ama allah ta aratmasın bi sorun olmasında dur bakalım şu sonucu alym görümcem de diyo muayene parası vermeyin boşuna diye öyle demiştir diyo ne bilim bacım valla:26:

fıstık günaydın,
evdeysen günde 15-20 dakikalık yürüyüşler yapabilirsin tabi sıkıntı olmıcaksa..
güya ben de yapacam eşimle ama eve geldiğimde çamaşır ascak halim kalmıyor çoğu zaman..

12.haftada bir hanım mı geliyor ne demişti doktorum ama kesin değil demişti, 2 hafta sonra gidicem canım, o zaman belli olur inşallah :) seninki erkekti dimi?

Erkekti hem de 12+5de erkenden kesin olarak söyledi :) inşallah değiştirmez sonra çünkü biz alışverişe başladııık :) İnşallah belli olur senin bir dahaki gidişinee

merhaba cnm hayırlı olsun aramıza hoşgelin.. sağlıkla al bebeğini kucağına

Saol Egecim.Hoşbulduk.Demek kızını gördün ne güsel bi duygu demi? hiç bitmesin istiyorsun o ultrason anı.Daha fazla daha fazla görmek incelemek istiyorsun.Ayy allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almak nasip etsin ya

sanada merhaba hoşgeldin canm... ne güzel bi tarihe denk gelecek bebeişin..cinsiyetini de inş. öğrenirsin bugün, kızlar çoğunlukta, ama benm bebiş erkek..Allah bağışlasın bebişini..

Hoşbulduk suzii cim.Ben bu salı öğrendim cinsiyeti daha doğrusu %90 dedi ama Kız mış:) Eğer kalan %10 la bi dahaki ay sürpriz yapmazsa Kız olacak.Hakikatten bu sene Kızlar baya atağa kalkmış :) Allah bağışlasın senin kuzucuğunuda.:)

Erkekti hem de 12+5de erkenden kesin olarak söyledi :) inşallah değiştirmez sonra çünkü biz alışverişe başladııık :) İnşallah belli olur senin bir dahaki gidişinee

erkekleri daha erken söyleyebiliyorlar, cinsiyet hakkında önceden içime hiçbişey doğmuyordu ama artık sanki kız olacak gibi geliyor bana :) hayırlısı canım, 2 hafta sonra tam bugün gidicem inşallah..

Doğuma kadar burdayım bacım merak etme sen, doğumdan sonra evde net olursa yine gelirim...
Olmazsa işbaşı yapana kadar kuzusuz idare edersiniz artık...Hilmi ve fatmaya sar kız ben ykokken, o da çatlak...Benden geri değil...

günaydın canım üzme kendini sağlıklı olduktan sonra kilo verilir

mama yiyip dönücez biiiz :)
afiey olsunn

amin cnmm bu sene kızsenesi..

slm ben geldim dr. Gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. Um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi
aa cnm gözünaydın sende bendensin. Benimde kızıma kız kardeş geliyor:)))))))))

olmazzzzzzzz oda çatlak ama ben seni istiyorummmm.
:)))) kızmıyon demi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…