tabi hem de bak aramızda 1 haftadan fazla var
yan geçicem hahahhaa bu da güzel:))))12-20 arası normal diyor doktorlar. Az alınması durumunda bebeğin kalp hastası olma riski varmış. Genç yaşta kalp krizi geçirmesi olasıymış. 20 üstü kilo alan annelerde de bebeğin şeker hastası olma olasılığı çok fazlaymış. Ortasını bulmak lazım galiba.
Annnem ben sana yazmazmıyım kız.
Evet canım bünye meselesi. Sağlıkla doğsunlar herşey kabulümüz.
Ne şişkosu yaaa söyleme böyle şeyler kendine.
Evet bende kapı olayını aştım maşallah 90 kilo oldum kapılardan yan geçicem artık :))))))
yaaa benim yazdıklarım kayıyor kendi kendine kayboluyor amaaa(
günaydın kızlar herkes iyi maşallah
geçmişi okudum kahvaltı yaptım geldim
bu aralar gece uyuyamıyorum dolayısıyla sabahları da geç uyanıyorum
kilo konusunda ben çok dertliyim hiç açmayın bence
ilk üç ayı 2 kilo ile kapattım ama 15 aralıktan beri tam 4 kilo almışım dr beni öldürcek kesin nasıl gidicem bilmiyorum vallahi zaten o zaman da kızmıştıçok almışın diye offff nasıl verilecek bunlar yaaaa
zaten çok zayıf değildim hamile kaldığımda bunalıma giricem resmen
Cinsiyeti belli oldu mu senin kuzunun :)
Valla sen oraya gittiğinde soracaksın,sormazsan söylemiyorlar, ilk gittiğimde bende pek memnun değildim bu doktor civanımdan,sonra birbirimize alıştık...Artık ceplerimiz bile kayıtlı...
Yakında eşiyle de tanışıp pasta börek günü yaparsam hiç şaşırmıcam...
Kendini belli et bi şekilde,adam unutmasın seni...
1000 tane hastası olsa seni hatırlasın bi bakışta...
Desin bu hastam meraklı o sormadan ben anlatayım her bişeyi...
yan geçicem hahahhaa bu da güzel:))))
yok maşallah senn güler yüzün yeter..
kaybolmuyor sayfalar hopppp ilerliyor..
ilk üç ayı 2 kilo ile kapattım ama 15 aralıktan beri tam 4 kilo almışım dr beni öldürcek kesin nasıl gidicem bilmiyorum vallahi zaten o zaman da kızmıştıçok almışın diye offff nasıl verilecek bunlar yaaaa
12.haftada bir hanım mı geliyor ne demişti doktorum ama kesin değil demişti, 2 hafta sonra gidicem canım, o zaman belli olur inşallah :) seninki erkekti dimi?
merhaba cnm hayırlı olsun aramıza hoşgelin.. sağlıkla al bebeğini kucağına
sanada merhaba hoşgeldin canm... ne güzel bi tarihe denk gelecek bebeişin..cinsiyetini de inş. öğrenirsin bugün, kızlar çoğunlukta, ama benm bebiş erkek..Allah bağışlasın bebişini..
Erkekti hem de 12+5de erkenden kesin olarak söyledi :) inşallah değiştirmez sonra çünkü biz alışverişe başladııık :) İnşallah belli olur senin bir dahaki gidişinee
slm ben geldim dr. gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi
ay merak etme zaten adam seni hayatta unutmaazz meraklı hasta demez çatlak hasta der. Adam seni kadın doğumdan sonra bi de nörolojiye sevk ederse şaşırmam zaten:)))))))))
ay kuzu koptum allah seni eksik etmesin ben kime sararım yoksa:)))))))
afiey olsunnmama yiyip dönücez biiiz :)
amin cnmm bu sene kızsenesi..saol egecim.hoşbulduk.demek kızını gördün ne güsel bi duygu demi? Hiç bitmesin istiyorsun o ultrason anı.daha fazla daha fazla görmek incelemek istiyorsun.ayy allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almak nasip etsin ya
Hoşbulduk suzii cim.ben bu salı öğrendim cinsiyeti daha doğrusu %90 dedi ama kız mış:) eğer kalan %10 la bi dahaki ay sürpriz yapmazsa kız olacak.hakikatten bu sene kızlar baya atağa kalkmış :) allah bağışlasın senin kuzucuğunuda.:)
aa cnm gözünaydın sende bendensin. Benimde kızıma kız kardeş geliyor:)))))))))slm ben geldim dr. Gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. Um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi
Mama yiyip dönücez biiiz :)
slm ben geldim dr. gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi
Mama yiyip dönücez biiiz :)
doğuma kadar burdayım bacım merak etme sen, doğumdan sonra evde net olursa yine gelirim...
Olmazsa işbaşı yapana kadar kuzusuz idare edersiniz artık...hilmi ve fatmaya sar kız ben ykokken, o da çatlak...benden geri değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?