Kız tanıyo tanımasına da sanki ben herşeyi abartıyomuşum gibi davranmasına gıcık oluyorum sanki hala embriyo taşıyorum adam çok tekdüze cebi bende de var daha hiç aramadım ama allah ta aratmasın bi sorun olmasında dur bakalım şu sonucu alym görümcem de diyo muayene parası vermeyin boşuna diye öyle demiştir diyo ne bilim bacım valla:26:
cnm sen böyle uyu şişersin tabi.. Kalk 8de erkenden bizim gibi tığ gibi olursun (10 numara örgü şişi)
olsun verirsin bebişten sonra nasılsa uyumuycan
bu hafta başladım daha önceleri kanamalarımdan dolayı çok yattım o yüzden herhalde birden aldım kiloyufıstık günaydın,
evdeysen günde 15-20 dakikalık yürüyüşler yapabilirsin tabi sıkıntı olmıcaksa..
güya ben de yapacam eşimle ama eve geldiğimde çamaşır ascak halim kalmıyor çoğu zaman..
günaydın canım üzme kendini sağlıklı olduktan sonra kilo verilir
İlk muayenemde dedim ki doktora,
sizin belki 1.000. bebe,
benim ilk bebem...
5 senedir de olmuyor..Miyomum var...Önceki doktor % 90 düşecek dedi...
İlgilenecekseniz size gelicem devamlı, yok 10 tane doğum yapmış biri gibi davranacaksanız, baştan söyleyin ona göre yolumu çizeyim...
Önceki doktorum da alalım bebeği dedi diye bıraktım zaten, ona da çıkarken dedim ama, gör bak doğurcam da, getircem sana göstercem kızımı diye...
Bizim daha ilk bebeğimiz, yani ilk olmasa da heyecanlanıyoruz tabi ki sorucaz....Sevmedim valla ben senin doktorunu...
olmazzzzzzzz oda çatlak ama ben seni istiyorummmm.
:)))) kızmıyon demi yaaaaa
kızlar tesekkur ederım :)
chanel evet esım için erkk kızım için kız istyodum bılemedim sevınsemmı eşim üzüldü ama sağlıklı olsun ne yapalım dedi öyle işde
chanel evet esım için erkk kızım için kız istyodum bılemedim sevınsemmı eşim üzüldü ama sağlıklı olsun ne yapalım dedi öyle işde
Ben sana kendimden klonlatacam zatii bi tane, sizin eve koyarız....
Klonum senin bebelere bakar, kuzu teyzesine benzeyen kızların olur...
Nazlı mı nazlı....Ne kızayım kız, hoşuma gidiyo, inşallah o zamana net bağlatırız eve de, gitmek zorunda kalmam...
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızım sen nası bısıısın yaaaaaaaaaa:):):):):)
herkese selam ancak gelebildim isler yogun su siralar.
İlk muayenemde dedim ki doktora,
sizin belki 1.000. bebe,
benim ilk bebem...
5 senedir de olmuyor..Miyomum var...Önceki doktor % 90 düşecek dedi...
İlgilenecekseniz size gelicem devamlı, yok 10 tane doğum yapmış biri gibi davranacaksanız, baştan söyleyin ona göre yolumu çizeyim...
Önceki doktorum da alalım bebeği dedi diye bıraktım zaten, ona da çıkarken dedim ama, gör bak doğurcam da, getircem sana göstercem kızımı diye...
Bizim daha ilk bebeğimiz, yani ilk olmasa da heyecanlanıyoruz tabi ki sorucaz....Sevmedim valla ben senin doktorunu...
kuzuuuuuuuuu bızım evede bı taneeeeeeeeee
ben dedimki kızıma kardeş yapıyorsam kız ver allahım birbirlerine destek olsunlar. Allahta kalbime göre verdi. çok iyi olmuş comely eşine de üzülme 3 kadın ona deli gibi bakarsınız..
Niye kız, bak içinizde en çok benim doktor ilgileniyo....
Fena mı yapmışım, zırt pırt arıyom adamı...Hemen cebini verdi yazık....
Kızlar geldim bebişimi gördüm, ama el sallamadı hain kız... Kendini top gibi sarmış bir türlü açmadı. Doktor bastırdı hareket etsin diye ama nafile, o bastırdıkça benim iğne yerleri çok acıdı ama bebiş oynasın diye ses etmedim.. 223 gr. olmuş benimki, ters duruyormuş onun için sürekli aşağı vuruyormuş, onun için karnım ağrıyormuş. ama top gibi topladı kendini ve hiç oynamadı inatçı pakizem.. Bu arada cidden kilo vermişim toplam 4 kilo almış gibi görünüyor doktorun tartısında.. Benden bu kadar başka haberler var mı ... Comely yi gördüm birtek, kız geliyormuş galiba.. hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?