2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İlk muayenemde dedim ki doktora,
sizin belki 1.000. bebe,
benim ilk bebem...
5 senedir de olmuyor..Miyomum var...Önceki doktor % 90 düşecek dedi...
İlgilenecekseniz size gelicem devamlı, yok 10 tane doğum yapmış biri gibi davranacaksanız, baştan söyleyin ona göre yolumu çizeyim...
Önceki doktorum da alalım bebeği dedi diye bıraktım zaten, ona da çıkarken dedim ama, gör bak doğurcam da, getircem sana göstercem kızımı diye...
Bizim daha ilk bebeğimiz, yani ilk olmasa da heyecanlanıyoruz tabi ki sorucaz....Sevmedim valla ben senin doktorunu...

cnm sen böyle uyu şişersin tabi.. Kalk 8de erkenden bizim gibi tığ gibi olursun (10 numara örgü şişi)

olsun verirsin bebişten sonra nasılsa uyumuycan

canım geceleride 3 e kadar uyuyamıyorum o yüzden bozuldu uyku düzenim

bu hafta başladım daha önceleri kanamalarımdan dolayı çok yattım o yüzden herhalde birden aldım kiloyu
bugün yarım saate çıkarıcam bakalım faydası olacakmı

günaydın canım üzme kendini sağlıklı olduktan sonra kilo verilir

canım yaa zaten tedavi dönemi felan aldığım ilaçlar şişirmişti şimdi birde bu kilolar çok moralim bozuldu inan inşallah verebilirim

kızlar tesekkur ederım :)

chanel evet esım için erkk kızım için kız istyodum bılemedim sevınsemmı eşim üzüldü ama sağlıklı olsun ne yapalım dedi öyle işde

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızım sen nası bısıısın yaaaaaaaaaa:):):):):)

olmazzzzzzzz oda çatlak ama ben seni istiyorummmm.
:)))) kızmıyon demi yaaaaa

Ben sana kendimden klonlatacam zatii bi tane, sizin eve koyarız....
Klonum senin bebelere bakar, kuzu teyzesine benzeyen kızların olur...
Nazlı mı nazlı....Ne kızayım kız, hoşuma gidiyo, inşallah o zamana net bağlatırız eve de, gitmek zorunda kalmam...

chanel evet esım için erkk kızım için kız istyodum bılemedim sevınsemmı eşim üzüldü ama sağlıklı olsun ne yapalım dedi öyle işde

ben dedimki kızıma kardeş yapıyorsam kız ver allahım birbirlerine destek olsunlar. Allahta kalbime göre verdi. çok iyi olmuş comely eşine de üzülme 3 kadın ona deli gibi bakarsınız..

kuzuuuuuuuuu bızım evede bı taneeeeeeeeee

Kızlar geldim bebişimi gördüm, ama el sallamadı hain kız... Kendini top gibi sarmış bir türlü açmadı. Doktor bastırdı hareket etsin diye ama nafile, o bastırdıkça benim iğne yerleri çok acıdı ama bebiş oynasın diye ses etmedim.. 223 gr. olmuş benimki, ters duruyormuş onun için sürekli aşağı vuruyormuş, onun için karnım ağrıyormuş. ama top gibi topladı kendini ve hiç oynamadı inatçı pakizem.. Bu arada cidden kilo vermişim toplam 4 kilo almış gibi görünüyor doktorun tartısında.. Benden bu kadar başka haberler var mı ... Comely yi gördüm birtek, kız geliyormuş galiba.. hayırlı olsun canım

Ay kuzu durduk yerde ağlatma şimdi beni benimde ilk ayda kanamam olmuştu tesadüf eşim bulgaristanda bende annemlerde kalıyorum hemen oradaki doktora gittik kese var ama sağlıklı bi embriyo göremedim ben rahmin de kalp şeklinde filan demişti istenilen bi bebek miydi demişti çok ağladım sora bu doktor bişey yok deynce sevmiştim ondan bi daha değiştirmedik du bakalım nolcak

yaaa cnmmm kıs evlat gıbısı olurmu yaa keske allah bana da kız verse ama kısmett sonucta sağlıklı olsunlarda en onemlısı o bence...egenınde deıgı gıbı 2 kızkardes super bence bnmde abım var cok ıyıyımdır ama bı ablam olmasını daha com ısterdımm...
esın de emınımkı annesı yuzunden oyle ıstıyor ama sonucta onemlı olan sızın aılenız ve ılerde sız kalıcaksınız sadece cocuklarınızla...

ben dedimki kızıma kardeş yapıyorsam kız ver allahım birbirlerine destek olsunlar. Allahta kalbime göre verdi. çok iyi olmuş comely eşine de üzülme 3 kadın ona deli gibi bakarsınız..

valla erkek istiyodum ama kızdaha iyi. ne güzel pembiş giydiricem bebemi.
ne demişler kız evlat öz evlat :)

cancağızlarım bacılarım arkadaşlarımm.....
ben çıkıyorum yemek yiyim sonra çalışayım ...
arada uğrarım sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm

Maşallah annesi,senin kız da büyümüş....
İnatçı bu kızlar, kendi bildiklerini okuyorlar...Bi el sallarsın dimi annecim iyiyim ben diye..
Kilo versen de bebişi beslemişsin ama, maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…