2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldınn cnmm masallah bebısıne ve aferın sana ne guzel kılo vermıssın....

ooyyy cnm benim yerim onu .. hadi ya 4 kilomu aferin size maşallahınız var çok sinirlendim yemek yiycem şimdi sinirden . seninde gözünaydın sende rahatladın.. bezelerin için ne dedi dr..

ben dedimki kızıma kardeş yapıyorsam kız ver allahım birbirlerine destek olsunlar. Allahta kalbime göre verdi. çok iyi olmuş comely eşine de üzülme 3 kadın ona deli gibi bakarsınız..

aynen valla kızlarım sırtımı yere getırmez umarımmmm

Hiç üzülme canım,sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil....

amın amın inş. canım telk ıstegım o elvinada tiroidleri hızlı çalışıyo 40ından berı ılaç alıyo bunda olmaz umarım

sağol teyzesiiiiii ben cok mutluyum kızım için tabıkısı bız 3 kız kardeşizde

evet canım kesinlikle umarım en kısa zamanda ayrı evımız olur doğumdan sonra kocişi hemen yolca edicem askere :)

cancağızlarım bacılarım arkadaşlarımm.....
ben çıkıyorum yemek yiyim sonra çalışayım ...
arada uğrarım sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm

sensiz olmaz gel hemen tamammı bak ben bu gun ofısde tek kalıcam yoğunlukda olmazsa tek kafayı yerım diğerleri araçla kurumsala cıkıcaklar çünkü

bu teddavilerin maalesef en kötü yanı bu kilo şişlik alıp başını gidiyo
moralini bozma bak ben 12. haftada diyet vermişti yapmaya başladım
bu ayı kilo almadan kapatmışım progesteron iğnelerde bitti yavaş yavaş şişliklerimde geçiyo
seninde yoluna girer hamurişi kızartma tatlı yeme yemeklerini az tuzlu yap
asitli içecekleri hazır meyve sularını içme kilonu kontrol edersin

Aaa, sakın ağlama...Gör bak bizim bebeler ne kadar dayanıklı....
Ben bu saatten sonra bişey olcağına inanmıyorum,Allah korusun meleklerimizi...
Ne kadar dayanıklı bebeğin var, sevinmelisin...Ben kızımla gurur duyuyorum, beni bırakıp gitmedi diye..
Sen de gurur duy...
Kız gör bak, en şişko bebeleri biz doğurcaz, 1 fmg, 2 ben, 3 sen,4 birce...
Nazlı kuzular hepsini geçecek de, maşallah fmg yi geçemezler diye onu 1. yazdım...

ay canım yaa süpersin sen,
anam anası süper kızı süper :)))) analı kızlı süperler bunlar :))

bu hafta başladım daha önceleri kanamalarımdan dolayı çok yattım o yüzden herhalde birden aldım kiloyu
bugün yarım saate çıkarıcam bakalım faydası olacakmı
ay canım kanama olmuşsa gayet normal tabi dinlen sen boşver bebişin sağlıklı olsun da verilir kilolar..
hem verilmese nolcak, anneyiz biz artık :82:

ooyyy cnm benim yerim onu .. hadi ya 4 kilomu aferin size maşallahınız var çok sinirlendim yemek yiycem şimdi sinirden . seninde gözünaydın sende rahatladın.. bezelerin için ne dedi dr..

normalmiş... süt oluşumu başladığı için ağrır dedi... daha hareketlerini 1 ay sonra hissedersin dedi.. ama ben hissediyorum dedim.. o hareket değildir dedi.. bende sinir oldum.. ama kilo olayına sen takılma canım sen zayıftın zaten boşver ye, ben zaten kiloluyum daha nereme alcam kilo..

ne garip doktorlar var ya.. benim de miyomum var. üstelik bebekte miyoma çok yakın tutunmuştu.. ilk gittiğimde kalp atışını duyamamıştık. sonra gittiğimde kalp atışını duyduğumuzda ve hala orda olduğunu gördüğümüzde doktorum direk boynuma sarılmıştı.. ters bir şey olacak diye hala endişeleniyor ama hiç alalım filan demedi en baştan beri. Allah'ın takdiri.. canla birlikte ömür verdiyse inşallah kucağımıza alırız.

Evet o yüzden bana da mucize gibi geliyo hala inşallah tombiş tombiş doğarlar riskli ayları atlattık artık korkmuyorum hep beraber atlatıcaz bu hamiş hallerimizi de sağlıkla inş

güzel haberler gelmiş epey...

denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah

inşallah akşam gelecek haberler de çok güzel olur...

Bak seninki benimkinden de heyecanlı, boynuna sarılmış...
İnşallah canım hepimizin bebeleri sağlıkla sıhhatle gelir...Ben geç gittiğimden çünkü hamile olacağıma ihtimal vermiyordum, kalp atışını duyduk ilk gidişte...Ama çok kanamam vardı, progesteron bile vermedi bana...Nasılsa düşecek diye..

denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah

Ay evet çok rahatladım senin rahim ağzın çok uzun zaten kolay kolay düşük yapmazsın, korkma dedi. Tansiyonumda iyi çıktı ilk defa. Ay çok mutlu oldum. Geçmişi okuyamadım herkes iyiymiş galiba.. Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.

Sağol canım :)

kızlar ben çıkıyorum önce yemek sonra işler.
öpüyorum hepinizi.
yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…