Kızlar geldim bebişimi gördüm, ama el sallamadı hain kız... Kendini top gibi sarmış bir türlü açmadı. Doktor bastırdı hareket etsin diye ama nafile, o bastırdıkça benim iğne yerleri çok acıdı ama bebiş oynasın diye ses etmedim.. 223 gr. olmuş benimki, ters duruyormuş onun için sürekli aşağı vuruyormuş, onun için karnım ağrıyormuş. ama top gibi topladı kendini ve hiç oynamadı inatçı pakizem.. Bu arada cidden kilo vermişim toplam 4 kilo almış gibi görünüyor doktorun tartısında.. Benden bu kadar başka haberler var mı ... Comely yi gördüm birtek, kız geliyormuş galiba.. hayırlı olsun canım
Kızlar geldim bebişimi gördüm, ama el sallamadı hain kız... Kendini top gibi sarmış bir türlü açmadı. Doktor bastırdı hareket etsin diye ama nafile, o bastırdıkça benim iğne yerleri çok acıdı ama bebiş oynasın diye ses etmedim.. 223 gr. olmuş benimki, ters duruyormuş onun için sürekli aşağı vuruyormuş, onun için karnım ağrıyormuş. ama top gibi topladı kendini ve hiç oynamadı inatçı pakizem.. Bu arada cidden kilo vermişim toplam 4 kilo almış gibi görünüyor doktorun tartısında.. Benden bu kadar başka haberler var mı ... Comely yi gördüm birtek, kız geliyormuş galiba.. hayırlı olsun canım
ben dedimki kızıma kardeş yapıyorsam kız ver allahım birbirlerine destek olsunlar. Allahta kalbime göre verdi. çok iyi olmuş comely eşine de üzülme 3 kadın ona deli gibi bakarsınız..
Hiç üzülme canım,sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil....
yaaa cnmmm kıs evlat gıbısı olurmu yaa keske allah bana da kız verse ama kısmett sonucta sağlıklı olsunlarda en onemlısı o bence...egenınde deıgı gıbı 2 kızkardes super bence bnmde abım var cok ıyıyımdır ama bı ablam olmasını daha com ısterdımm...
esın de emınımkı annesı yuzunden oyle ıstıyor ama sonucta onemlı olan sızın aılenız ve ılerde sız kalıcaksınız sadece cocuklarınızla...
cancağızlarım bacılarım arkadaşlarımm.....
ben çıkıyorum yemek yiyim sonra çalışayım ...
arada uğrarım sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm
canım geceleride 3 e kadar uyuyamıyorum o yüzden bozuldu uyku düzenim
bu hafta başladım daha önceleri kanamalarımdan dolayı çok yattım o yüzden herhalde birden aldım kiloyu
bugün yarım saate çıkarıcam bakalım faydası olacakmı
canım yaa zaten tedavi dönemi felan aldığım ilaçlar şişirmişti şimdi birde bu kilolar çok moralim bozuldu inan inşallah verebilirim
Ay kuzu durduk yerde ağlatma şimdi beni benimde ilk ayda kanamam olmuştu tesadüf eşim bulgaristanda bende annemlerde kalıyorum hemen oradaki doktora gittik kese var ama sağlıklı bi embriyo göremedim ben rahmin de kalp şeklinde filan demişti istenilen bi bebek miydi demişti çok ağladım sora bu doktor bişey yok deynce sevmiştim ondan bi daha değiştirmedik du bakalım nolcak
ay canım yaa süpersin sen,İlk muayenemde dedim ki doktora,
sizin belki 1.000. bebe,
benim ilk bebem...
5 senedir de olmuyor..Miyomum var...Önceki doktor % 90 düşecek dedi...
İlgilenecekseniz size gelicem devamlı, yok 10 tane doğum yapmış biri gibi davranacaksanız, baştan söyleyin ona göre yolumu çizeyim...
Önceki doktorum da alalım bebeği dedi diye bıraktım zaten, ona da çıkarken dedim ama, gör bak doğurcam da, getircem sana göstercem kızımı diye...
Bizim daha ilk bebeğimiz, yani ilk olmasa da heyecanlanıyoruz tabi ki sorucaz....Sevmedim valla ben senin doktorunu...
ay canım kanama olmuşsa gayet normal tabi dinlen sen boşver bebişin sağlıklı olsun da verilir kilolar..bu hafta başladım daha önceleri kanamalarımdan dolayı çok yattım o yüzden herhalde birden aldım kiloyu
bugün yarım saate çıkarıcam bakalım faydası olacakmı
ooyyy cnm benim yerim onu .. hadi ya 4 kilomu aferin size maşallahınız var çok sinirlendim yemek yiycem şimdi sinirden . seninde gözünaydın sende rahatladın.. bezelerin için ne dedi dr..
İlk muayenemde dedim ki doktora,
sizin belki 1.000. bebe,
benim ilk bebem...
5 senedir de olmuyor..Miyomum var...Önceki doktor % 90 düşecek dedi...
İlgilenecekseniz size gelicem devamlı, yok 10 tane doğum yapmış biri gibi davranacaksanız, baştan söyleyin ona göre yolumu çizeyim...
Önceki doktorum da alalım bebeği dedi diye bıraktım zaten, ona da çıkarken dedim ama, gör bak doğurcam da, getircem sana göstercem kızımı diye...
Bizim daha ilk bebeğimiz, yani ilk olmasa da heyecanlanıyoruz tabi ki sorucaz....Sevmedim valla ben senin doktorunu...
Aaa, sakın ağlama...Gör bak bizim bebeler ne kadar dayanıklı....
Ben bu saatten sonra bişey olcağına inanmıyorum,Allah korusun meleklerimizi...
Ne kadar dayanıklı bebeğin var, sevinmelisin...Ben kızımla gurur duyuyorum, beni bırakıp gitmedi diye..
Sen de gurur duy...
Kız gör bak, en şişko bebeleri biz doğurcaz, 1 fmg, 2 ben, 3 sen,4 birce...
Nazlı kuzular hepsini geçecek de, maşallah fmg yi geçemezler diye onu 1. yazdım...
ne garip doktorlar var ya.. benim de miyomum var. üstelik bebekte miyoma çok yakın tutunmuştu.. ilk gittiğimde kalp atışını duyamamıştık. sonra gittiğimde kalp atışını duyduğumuzda ve hala orda olduğunu gördüğümüzde doktorum direk boynuma sarılmıştı.. ters bir şey olacak diye hala endişeleniyor ama hiç alalım filan demedi en baştan beri. Allah'ın takdiri.. canla birlikte ömür verdiyse inşallah kucağımıza alırız.
Evet o yüzden bana da mucize gibi geliyo hala inşallah tombiş tombiş doğarlar riskli ayları atlattık artık korkmuyorum hep beraber atlatıcaz bu hamiş hallerimizi de sağlıkla inş
güzel haberler gelmiş epey...
denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah
inşallah akşam gelecek haberler de çok güzel olur...
Evet o yüzden bana da mucize gibi geliyo hala inşallah tombiş tombiş doğarlar riskli ayları atlattık artık korkmuyorum hep beraber atlatıcaz bu hamiş hallerimizi de sağlıkla inş
güzel haberler gelmiş epey...
denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah
inşallah akşam gelecek haberler de çok güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?